mojboze 03.07.08, 16:04 Macie jakieś ulubione filmowe/książkowe panny młode? Dla mnie numer jeden to Helena Bonham-Carter jako Emily w Gnijącej Pannie Młodej o oczywiście Uma Thurman jako Czarna Mamba w Kill Bill... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunkelzahn Re: Filmowe panny młode 03.07.08, 17:21 Ulubionych nie jestem w stanie sobie przypomniec, ale wkurzajace panny mlode to owszem i nie cierpie na przyklad tej uciekajacej z julia roberts i tej z sex and the city, ktory wyjatkowo idiotycznym filmem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Filmowe panny młode 03.07.08, 20:08 "Gnijąca Panna Młoda" to jest to! Ona jedna ma do siebie dystans Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Filmowe panny młode 04.07.08, 12:21 Szczególnie jak jej ręka odpadła Inspirowałam się nią przy wyborze sukni...Bo ja ogólnie kocham klimat filmów Burtona, a "Gnijąca..." jest the best... Z kolei Uciekającej panny młodej nie lubię, nie kupuję jej historii... Tak samo jak nie lubię Cameron Diaz w "Mój chłopak się żeni" Odpowiedz Link Zgłoś