pusia.online 31.07.08, 15:18 no własnie, jak w temacie czy wypada iść do kościoła na ślub z gołymi nogami? Czy na wesele też mogę bez rastop czy to nie wypada. Pomóżcie dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: gołe nogi czy wypada? 31.07.08, 15:21 problemem pewnie jest upał, więc proponuję pończochy przypinane do paska , a ogólnie to tak średnio do kościoła z gołymi nogami,aaaa co może też mieć znaczenie: w przypadku braku rajtuzy, może w bucie być ślisko dyskomfortowo. pamiętam, że na ślubie siostry w kościele zdzierżyłam rajty - byłam świadkową,ale na weselu poszły w kąt-upał był bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: gołe nogi czy wypada? 31.07.08, 15:31 Pewnie, że wypada. Przecież to twój wybór. Ja miałam gołe nogi i sandałki. Dzięki temu nie umarłam z przegrzania... nasz staż Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: gołe nogi czy wypada? 31.07.08, 15:33 ano sandałki to spoko,bo but pełny to nieraz próbowałam bez rajtuzy/pończochy to tak potem nieteges było . Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: gołe nogi czy wypada? 31.07.08, 15:34 he, no nie, pełny but rzeczywiście nie teges... nasz staż Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: gołe nogi czy wypada? 31.07.08, 15:33 Nie tylko ciebie to męczy. Ja założę do kościoła pończochy, a na sali juz po obiedzie i zdjęciach pójdą w kąt jak to napisała jedna z koleżanek. Nie mogłabym na gołe nogi założyć nowych butów bo obtarłyby nogi mi w 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
pusia.online Re: gołe nogi czy wypada? 31.07.08, 15:53 ah ten upał, nie wytrzymam w rajstopach, a pończoch jakoś nie mogę rozmiarowo dobrać dla siebie. W takim razie idę na gołe nogi, chyba najlepsze rozwiązanie to będzie dla mnie. Ślub i wesele już jutro, więc jeszcze buty dziś po domu trochę rozchodzę, bo nowe i faktycznie na gołe nogi mogą trochę obcierać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia210 Re: gołe nogi czy wypada? 01.08.08, 05:08 Dla mnie strasznie wygladaja buty z odkrytymi palcami lub sandaly i do tego rajstopy-zgroza. Ja sama mialam buty z odkrytymi palcami bez rajstop, w rajstopach naprawde sie mozna zagotowac Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 jesli to nie styczeń to jak najbardziej 01.08.08, 10:35 Ja na pewno będę miała na sobie oprócz całego rynsztunku ślubnego delikatne sandały na wysokim obcasie, do tego nie zamierzam zakładać pończoch ani rajstop - sama podwiązka wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje eee podwiązka? 01.08.08, 10:40 to trochę dziwnie sama podwiązka bez niczego na gołą nogę, istota podwiązek bo tak naprawdę dwóch a nie jednej jest taka,aby podtrzymywać pończochy-dekorują górę pończoch . A jeśli już coś niebieskiego to może na majtkach lub staniku jakiś hafcik, ja takowy miałam co by tej podwiązki nie pchać, wyhaftowane błękitne kwiatuszki na pasie do pończoch . Odpowiedz Link Zgłoś
tra_virgolette Re: gołe nogi czy wypada? 01.08.08, 14:15 ehh moim zdaniem nie wypada. powinny byc zakryte buty i ponczochy. w tym dniu zasady elegancji powinny byc zachowane jak nigdy dotad. ale mając tego swiadomość, z premedytacją decyduję się na odkryte buty bez ponczoch.. oszaleje z goraca jesli tego nie zrobie. z drugiej strony, nie bede mogla czuc sie swobodnie wiedzac, ze nie do konca wygladam tak jak powinnam Ale wole to niz ciezkie, gorace i spocone nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
bakali Re: gołe nogi czy wypada? 01.08.08, 15:57 Ja też bym nie poszła w sandałach i z gołymi nogami, bo uważam to za nieeleganckie. Ale jest lato, jeśli ktoś ma długą suknię, która sama w sobie jest gorąca, niech próbuje. Ja mam sukienkę do kolan i nie pozwoliłabym sobie na gołe łydki, zresztą wolę mieć pełne buty i coś na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
gold-fish Re: gołe nogi czy wypada? 01.08.08, 17:03 a moim zdaniem to nieeleganckie, wręcz tandetne są białe rajtury i buty z czubaki, albo z obcasem typu kaczuszka ...wygląda to strasznie. A opalone nogi + ładny pedicure + eleganckie sandałki wyglądają delikatnie i z klasą! Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do gold-fish 01.08.08, 17:14 gold-fish napisał(a): > a moim zdaniem to nieeleganckie, wręcz tandetne są białe rajtury i > buty z czubaki, albo z obcasem typu kaczuszka ...wygląda to > strasznie. taaa czyli zimą,jesienią też proponujesz gołe nogi? Czego akurat białe rajtuzy? Mogą być pończochy do paska, tudzież samonośne,buty też jest mnóstwo fasonów nie tylko czuby. A opalone nogi + ładny pedicure + eleganckie sandałki > wyglądają delikatnie i z klasą! tak tylko żeby i ta opalenizna była z klasą a nie sztuczne solarium hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kellyanna Re: gołe nogi czy wypada? 05.08.08, 12:16 ja miałam gołe nogi, wypada?raczej martwiłam się tym czy z gorąca nie zemdleję,przecież przy dlugiej sukience i tak nie widać czy ma się gołe nogi.Dlatego nie założyłam pończoch, wesele też przetańczyłam bez rajstop-polecam!było mi super wygodnie, nie aż tak gorąco=lepiej się bawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gold-fish Re: gołe nogi czy wypada? 05.08.08, 16:30 Dlatego właśnie ślubuję latem żebym nie musiała zakładać rajstop, ani pończoch. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: gołe nogi czy wypada? 05.08.08, 19:14 Jak się ogląda gwiazdy kina światowego na czerwonym dywanie, to wszystkie panie są z gołymi nogami. Przy upale to jednak bardziej naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka123 Re: gołe nogi czy wypada? 06.08.08, 09:10 Ja też sie nad tym zastanawiam, można póść bez rajstop z pełnymi butami i założyć tzw. stopki (z takiego samego cieniutkiego materiału jak rajstopy), zakrywają one tylko dół stopy i palce a pod balerinkami ich nie widać, są wygodne i noga sie nie poci ani nie ślizga. Odpowiedz Link Zgłoś