maggi82 22.08.08, 15:09 dziewczyny, czas tak szybko leci, nasz slub juz jutro, wszytsko dopiete na ostatni guzik, teraz tylko cieszyc sie chwila, trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kavainca Re: juz jutro :):):) 22.08.08, 15:17 no będziemy trzymać zestresowana? ja mam godzinę "0" za tydzień, wcześniej się stresowałlam, ale teraz wszystko mi zobojętniałało Odpowiedz Link Zgłoś
maggi82 Re: juz jutro :):):) 22.08.08, 15:30 no wlasnie nie jestem zestresowana, calkowity luuuz, natomiast przyznam ze stresowalam sie jakies 3 tygodnie temu ale mi przeszlo, dzisiaj dzien wypoczywania, spotkanie z przyjaciolka ktorej nie widzialam pol roku i leczenia nogi.... bo zapomnialam wspomniec ze skrecilam kosteke tydzien temu i jeszcze mi nie przeszlo ale jestem pozytywnie nastawiona bo ma to byc najszczesliwszy dzien w moim zyciu i taki tez bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: juz jutro :):):) 22.08.08, 15:41 a ja jestem pewna, że to będzie tylko przedsmak tych najszczęśliwszych dni! ślub wcale nie jest tym najszczęśliwszym dniem... o wiele bardziej przyjemny jest wieczór spędzony z mężem, w kapciach przy kubku kakao albo pyszna kolacja z lampką wina! Nie gloryfikujcie ślubu! Maggi, na pewno wszystko będzie cudne i po Twojej myśli! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasia111 Re: juz jutro :):):) 22.08.08, 17:33 > a ja jestem pewna, że to będzie tylko przedsmak tych > najszczęśliwszych dni! ślub wcale nie jest tym najszczęśliwszym > dniem... o wiele bardziej przyjemny jest wieczór spędzony z mężem, w > kapciach przy kubku kakao albo pyszna kolacja z lampką wina! Nie > gloryfikujcie ślubu! tak tak tak tak !!!!!! wreszcie ktoś to powiedział!!! o jak miło!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: juz jutro :):):) 22.08.08, 18:02 > tak tak tak tak !!!!!! wreszcie ktoś to powiedział!!! o jak miło!! ameryki nie odkryłam... to samo powie Ci każda inna mężatka. oczywiście ta, która nie myśli właśnie o rozwodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasia111 Re: juz jutro :):):) 22.08.08, 18:15 > > tak tak tak tak !!!!!! wreszcie ktoś to powiedział!!! o jak miło!! > ameryki nie odkryłam... to samo powie Ci każda inna mężatka. oczywiście ta, > która nie myśli właśnie o rozwodzie... Mężatka tak, panny młode raczej tak nie mówią Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: juz jutro :):):) 22.08.08, 15:46 Ale Ci zazdroszcze, ja jeszcze mam cały tydzień przed sobą ;o) A chciałabym JUŻ teraz póki nie mam stresa (a może wcale sie nie pojawi?) Życzę Wam z całego serca, żeby wszystko ułożyło się lepiej niż jesteście sobie w stanie wyobrazić. A noga...do wesela z pewnością się zagoi ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: juz jutro :):):) 22.08.08, 19:36 wszystkiego najlepszego i konieczie zdaj relacje po!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: juz jutro :):):) 22.08.08, 21:19 Czekamy na relację Na pewno wszystko się uda. Ja podobnie jak przedmóczynie ten wielki dzień mam za tydzień Mam nadzieję, że będę równie spokojna co Ty. Póki co stresu nie ma, oby tak dalej. Wszystkiego wymarzonego! Odpowiedz Link Zgłoś
maggi82 Re: juz jutro :):):) 27.08.08, 17:36 I już po wszytskim, mnostwo zalatwiania, biegania wszytsko po to aby ten jeden dzien byl niezwykly i wyjatkowy. Wszytsko wyszlo po naszej mysli, jestesmy bardzo zadowoleni. Pogoda nam dopisala chociaz rano po przebudzeniu ulewa. Fryzjerka i makijazystka rewelacja. Wszytsko trzymalo sie do rana, a gosci zachwycali sie fryzura (dodam tylko ze byla bardzo prosta, ale zadne fale, loki itp). W samochodzie moj maz troche sie denerowal, mimo iz nie bardzo chcial sie przyznac. Ogolnie oboje bylismy bardzo spokojni i opanowani, po prostu cieszylismy sie chwila. Samo wesele bardzo udane, gosci bawili sie od samego poczatku i pewnie dlatego tez szybciej zaniemogli. Polecam wesele z DJ, swietna zabawa, uwazam ze lepsza niz z niejednym zespolem, jezeli ktoras z was zastanawia sie co ubrac na slub cywilny to od razu mowie SUKNIA SLUBNA a nie zadna garsonka. To jeden z najwazniejszych dni w waszym zyciu i tak tez sie warto w nim czuc. Ja sie czulam....oby nasze dalsze zycie bylo rownie szczesliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi82 foto 27.08.08, 17:40 i zapomnialam dodac ze robilismy sobie sesje w plenerze w poniedzialek po slubie, strzal w dziesiatke, mnostwo czasu, miejsca przez nas wybrane, bawilismy sie jak dzieci. Jezeli ktos potrzebuje namiarow na dobrego DJ i swietnego fotografa chetnie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka.k Re: juz jutro :):):) 27.08.08, 18:50 Polecam wesele z DJ, swietna zabawa, uwazam ze lepsza niz z niejednym zespolem Zauważyłam pewną prawidłowość tutaj, wg większości z Was wesela z DJ-em są zawsze? udane? a z zespołem to niekoniecznie, hm. Odpowiedz Link Zgłoś