lwica511 15.09.08, 12:27 Kieruje do Was pytanie: jak powinna wygladać Sala marzeń, w której odbyłoby sie wasze wesele? Czy urządzona nowocześnie, czy retro, a może styl biesiadny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szampanna Re: Wymarzona Sala Weselna 15.09.08, 12:39 Mi się marzyło coś zupełnie z innej bajki - jakieś wnętrze poprzemysłowe, typu betonowy bunkier, tyle że z oknami - i dla kontrastu pięknie nakryty stół, miminalistycznie, ale wszystko najwyższej jakości. Niestety, w tak krótkim czasie nie udałoby się tego zorganizować, może nawet namierzyć właściwego obiektu. Zatem lądujemy w eleganckiej kameralnej restauracji w obiekcie zabytkowym, wnętrze z klasą i z wyższej półki, ale zupełnie inny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Zajazd 15.09.08, 12:51 Oto moja sala marzeń w której dokładnie rok temu się odbyło nasze wesele, w moich okolicach.Ta restauracja już od dawien dawna mi się podobała, więc z wyborem miejsca nie było problemu, zero dekoracji typu baloniki,gołąbki, kokardki,taka jest na co dzień i taka była w dniu wesela jak na fotkach. Stare komody, przedmioty urzekły również przybyłych gości, miękkie sofy, lustra na ścianach w ramach.Super wyszła na filmie, zdjęciach.Klimatycznie i przytulnie. Mieliśmy do jedzenia część oddzielną z której przechodziło się na część taneczną i uwaga co ważne w tej części do tańca jest drewniana podłoga. Jest bardzo ważne jeśli się nie chcecie zabić na śliskiej terakocie,tudzież goście. To było też głównym powodem wyboru miejsca na wesele,żeby nie było dyskomfortu w tańcu,bo niestety mieliśmy okazję bywać na weselach na płytkach z glazury, ludzie się wywracali!! Załączam fotki: www.nadwieprzem.pl/index.php?id=70221132437&wyswietl=ok&pos=7&koniecpos=12&nr=4 tu było jedzenie, oczywiście stoły inaczej ustawione www.nadwieprzem.pl/index.php?id=70221132437&wyswietl=ok&pos=1&koniecpos=6&nr=4 a tu taniec,tych stołów co są na fotce nie było w ogóle, daleko w tel gdzie kominek DJ miał miejsce i zaraz na lewo przechodziło się do jedzenia . Obsługa super wszystko zrobili na 6-tke . Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Wymarzona Sala Weselna 15.09.08, 13:29 Szampanna, a robisz wesele w swojej miejscowości? ciekawa jestem jaki lokal wybrałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Wymarzona Sala Weselna 15.09.08, 23:54 nie uwierzysz, ale nie wiedziałam, że w Twoim mieście jest takie urocze miejsce! super Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Wymarzona Sala Weselna 16.09.08, 09:59 Merci Jesteśmy również fanami dworku w Grabównie, ale przeważyły noclegi (tu są na miejscu, tam nie ma wcale). Odpowiedz Link Zgłoś
1bierdronka Re: Wymarzona Sala Weselna 16.09.08, 14:13 www.pensjonatpark.pila.pl/index2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Wymarzona Sala Weselna 16.09.08, 14:16 No wiesz, my tak enigmatycznie o miejscowości... a Ty tak z grubej rury Odpowiedz Link Zgłoś
1bierdronka Re: Wymarzona Sala Weselna 16.09.08, 14:20 ojej, a to tajemnica? Przepraszam, ale nie ma sie czego wstydzic! Tez sie zastanawialam nad Parkiem. Tylko nie znam nikogo, kto tam robil...chodzi mi jakie jedzenie itd... Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Wymarzona Sala Weselna 16.09.08, 21:17 hehe... wydało się A co do jedzenia, nie wiem - okaże się. Byliśmy tam dwa razy, na próbę, było ok. Obsługa też. Ale jak widać na przykładzie mell, nie zawsze wesele dorównuje jakością małemu obiadowi. Ale co tam, jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
1bierdronka Re: Wymarzona Sala Weselna 17.09.08, 11:34 trzymam kciuki! Robi raczej dobre wzareni, tez juz tam bylam... A kiedy slubujesz? Wiesz juz jakie maja ceny, za osobe? I czy maja znizke na hotel dla gosci? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Wymarzona Sala Weselna 17.09.08, 15:09 Ceny za osobę przyzwoite, w normie, a pokoje bez zniżki, bo nie bierzemy wszystkich. Ale po cenach weekendowych Slub za okolo miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
1bierdronka Re: Wymarzona Sala Weselna 18.09.08, 13:26 zycze szczescia i czekamy na zdejcia! Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Wymarzona Sala Weselna 15.09.08, 14:51 Ja zanim zaczełam organizowac wesele marzyłam o zamku a teraz do wniosku ze to bez sensu i uwazam ze sala powinna byc prosta schludna i bez zbednych ozdob. I w sumie teraz ciesze się ze narzeczony namówiła mnie na ta sale która wybraliśmy. Jest piekna, w eleganckim zielonym odcieniu z fantastycznym parkietem. I czego chciec wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ple Re: Wymarzona Sala Weselna 16.09.08, 13:55 nie wiem jak powinna wyglądać, ale moja wygląda tak: www.ai-catering.pl/catering.php?sth=galeria9 Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Wymarzona Sala Weselna 16.09.08, 18:58 Piękna sala. Tez o niej myslelismy ale termin był zajety Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Wymarzona Sala Weselna 16.09.08, 19:03 ladna jest,ale czy do tanca jest ta jak lustro blyszczaca podloga? To jak tak,to ja wspolczuje gosciom i mlodym-to musi byc sliskie jak nie wiem co. Niestety ale wiele sal z oszczednosci nie daje parkietu-desek,bo to trzeba co jakis czas pielegnowac, terakoty az tak nie. Nasza czesc do tanca na szczescie miala drewniana podloge. A moze sie myle,moze tu tez oferuja parkiet tylko na fotkach go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Wymarzona Sala Weselna 17.09.08, 00:19 Tamta sala nie ma parkietu z tego co kojarze. To faktycznie jest minus. Nasza ma na połowie parkiet a na drugiej (tam gdzie stoły) tarakote wiec nie jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do marina1111 17.09.08, 11:53 to jest bardzo dobrze, że ma część do tańca z drewnianą podłogą .Naszw sumie też tam gdzie jedzenie byla terakotwa,a tam gdzie tance deski,wyzej fotki wkleilam . Odpowiedz Link Zgłoś
vatum Re: Wymarzona Sala Weselna 16.09.08, 17:55 Jeżeli ktoś wynajmuje zespół do przygrywania to pamiętajcie, że w okrągłych salach jest fatalna akustyka. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica511 Re: Wymarzona Sala Weselna 18.09.08, 10:58 Dziewczyny duzo mi podpowiedzialyscie i wielkie dzieki. Zalozylam ten watek bo marze o wybudowaniu sali weselnej.Jesli jeszcze ktoras z was moze cos podpowiedziec to bede baaaaaaardzo wdzieczna).Dzieki wam wiem ze w mojej sali w miejscu do tanca na pewno bedzie parkiet)) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje super 18.09.08, 11:07 ,a w jakiej miejscowości jeśli mogę spytać? tak parkiet to punkt numer jeden-w każdej szkole tańca jest wyłącznie parkiet,aha i nie rób okrągłej sali-kiepska akustyka wtedy jest,to też warto pomyśleć jak rozwiązać sprawę pomieszczenia co by dobrze się niósł dźwięk. Odpowiedz Link Zgłoś