Dodaj do ulubionych

suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie:)

25.11.08, 11:38
witajcie!jestem tutaj pierwszy razsmilei widze ze jest was duzosmiledlatego chcialabym poznac wasza opinnie o tej sukni!zakochalam sie w niej od pierwszego wejzenia i wiecie jak to jest juz zadna inna sie niepodobasmilez gory dziekuje za wasze opinnie!smilepozdrawiam

www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=66
Obserwuj wątek
    • stworzenje Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 25.11.08, 11:43
      Bardzo mi się podoba jej dół. Góra sprawia takie wrażenie trochę niesolidnej,
      jakby się zsunąć miała zaraz. A mierzyłaś ją już?
    • zosienka555 Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 25.11.08, 11:45
      Palinka3 już na forum evach87 zastanawiała się nad tą suknią zobacz tam wypowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=86934125
      Suknia wygląda pięknie tylko nie wiem jak z wygodąsmile
    • mugatu kolejna księżniczka 25.11.08, 11:50
      Nie podoba mi się wcale, kolejna księżniczka.
      • palinka3 Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 12:02
        kazdy ma swoj gust i oczekuje tylko waszych opinni a ni komentowania w stylu ksiezniczka!wlasnie jeszcze nieprzymierzalam jej i niewiem jak bedzie lezalasmileslub mam 27 czerwca 2009 i tak sie przymierzam isc do salonow w styczniusmilei wtedy zobaczymysmileinaczej wyglada na obrazku a na mnie moze lezec inaczej.dlatego wszystko sie okazesmiledziekuje za wasze opinniesmile
        • mugatu Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 13:44
          To jest właśnie moja opinia. Nie była nawet trochę złośliwa. Po
          prostu typ: suknia dla księżniczki i tyle. Mnie się nie podoba. Nie
          rozumiem po co prośba o opinie, skoro na negatywną tak reagujesz.
          Liczysz na same pozytywne?
          • palinka3 Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 13:51
            nie nie oczekuje samych pozytywnych opnni bo jak juz pisalam kazdy ma swoj gust!tylko niepotrzebne bylo to "kolejna ksiezniczka". ja zrozumialm to nieco inaczej!ale dziekuje za opinnie!
            • mugatu Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 14:06
              A to cieszę się że się wyjaśniło smile Sprawdź tylko czy możesz się w
              niej zginać, kucać i wywijać na wszystkie strony, bo to moim zdaniem
              największe zagrożenie sukien tego typu.
              • palinka3 Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 14:34
                ja tez sie cieszesmiledziekuje za radesmilena zdjeciu wyglada pieknie na zdjeciu ale inaczej moze byc jak ja przymierze okaze sie jak pojde do salonu!ale tez wlasnie niewiem kiedy wybrac sie bo slub mam 27 czerwca 2009 i tak sie zastanawiam czy niejest za szybko.ale z tego co czytalm na forum to juz dziewczyny sa po przymiarkach wiec czas sie chyba wybracsmile
                • mugatu chyba już czas 26.11.08, 11:06
                  To zależy od kolekcji - ale minimum to ok. 4 miesięcy czekania, więc
                  ja bym na Twoim miejscu już wybrała się do salonu. W ubiegłym
                  tygodniu byłam świadkiem w Madonnie jak dziewczyna na czerwiec już
                  nie mogła zamówić - bo akurat na tę jedną kolekcję się czeka 7
                  miesięcy!!! Chyba to była Maggie Sottero, ale nie jestem pewna.
        • francesca12 Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 17:56
          Suknia nie w moim guście, ale ja nie o tym chciałam.
          Ja też mam ślub 27.09.2009 i już zamówiłam swoją suknię, nie
          chciałam brać udziału w tej gonitwie po Nowym Roku, byłam
          zdecydowana i już zamówiłam.
          • atrament.owa Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 19:32
            A zdradzisz jaką smile
            • francesca12 Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 19:38
              Owszem smile Sprawdź pocztę.
              • atrament.owa Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 23:13
                A możesz jeszcze raz wysłać bo dopiero teraz aktywowałam pocztę? Plizzzz smile
                • francesca12 Re: kolejna księżniczka 25.11.08, 23:22
                  big_grin Już poszło smile
                • stworzenje Re: kolejna księżniczka 26.11.08, 12:39
                  też poproszę smile
                  • francesca12 namiary na suknię 26.11.08, 21:07
                    już wysłałam smile
        • inka323f Re: kolejna księżniczka 03.12.08, 11:57
          palinka3 napisała:

> jeszcze nieprzymierzalam jej

I tu jets pies pogrzebany.
          Proponuje najpierw przymierzyc, a potem sie zastanawiac.
          Suknia ladna. Mnie sie tez 'ksiezniczki' podobaly, a sie okazalo, ze najlepiej
          wygladam w prostej sukni z niewielkimi zdobieniami. Sukni, ktorej na poczatku
          poszukiwan nie bralam pod uwage, bo wydawala mi sie za malo strojna.
    • foczkaka Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 25.11.08, 11:58
      Suknia nie w moim guście, ale są dziewczyny które efektownie w takich wyglądają.
      Ważne żeby dobrze dobrać dodatki, fryzurę, żeby nie wyszedł z tego kicz. Ciekawa
      jestem jak suknia wyglada w całości, na stojącej modelce. Jakbyś znalazła takie
      zdjęcie to wklej.
      • stworzenje do foczkaka 25.11.08, 12:10
        zosienka podała wątek odnośnie wrażeń w tej kiecy i tam panna umieściła filmik z
        ową suknią w roli głównej:

pl.youtube.com/watch?v=fIWjW10-OYY
        • foczkaka Re: do foczkaka 25.11.08, 12:12
          No masz, wątek czytałam, ale w pracy youtube mi sie nie otwiera i przeoczyłam wink
          dziex
          • stworzenje Re: do foczkaka 25.11.08, 12:24
            foczkaka napisała:

> No masz, wątek czytałam, ale w pracy youtube mi sie nie otwiera i przeoczyłam ;
            > )
            > dziex

aaa smile.
    • villa81 Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 25.11.08, 19:48
      Jeżeli zalezy ci na opinii innych wez kilka kolezanek ze soba do
      salonu na mierzenie i jak ja nalozysz dopiero pytaj. Sukienka jak na
      styl księzniczki piekna ale dopoki nie zobaczysz jej na sobie nie
      podejmuj decyzji, poszukaj sukienek z kazdego stylu i miez!! To jest
      dopiero przyjemnosc...
    • szampanna Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 25.11.08, 22:49
      Jestem na nie, skoro pytasz. Ale to Tobie ma się podobać - jeśli
      będziesz czuła się w niej pewnie i komfortowo, bierz.
    • ajibl Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 26.11.08, 12:14
      suknia jest przepiękna! Ile za nią zapłaciłaś jeśli można wiedzieć?
      • palinka3 Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 26.11.08, 12:28
        dziekujesmilejeszcze jej niekupilamsmilenormalnie w salonie kosztuje ponad 3000 ale mysle zeby ja uszyc!znam babke ktora pieknie szyje suknie tak jak widzi tak uszyje!i ona powiedzial mi ze uszyje ja za 2000 wiec lepiej chyba uszycsmile
        • stworzenje Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 26.11.08, 12:39
          oo to super,zawsze też szyjąc możesz dokonać ewentualnej modyfikacji smile.
        • szjo Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 30.11.08, 09:20
          wez pod uwage to ze uszyjesz ja za 2 tys. ale ile zaplacisz za material? na
          pewno wyjdzie taniej? bo jesli nie, to w salonie masz pewny wzor, podpisujesz
          umowe, nie ryzykujesz
    • mojboze Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 26.11.08, 13:21
      Mierzyłam ją i na mnie wyglądała okropnie. Ale Ty możesz wyglądać pięknie,
      zależy od wyglądu, stylizacji i dodatków smile
      Z bliska wydawała mi się przeładowana zdobieniami, no i okazało się, że mam za
      duży biust do niej...

Radzę Ci, mierz jak najszybciej. Ja na pół roku przed ślubem miałam już kupioną
      suknię, a chodzenie po salonach zabrało sporo czasu, bo ja pracująca jestem...
    • aarete Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 29.11.08, 02:21
      ja przychylam się do opinii, że wszystko zależy nie tylko od gustu
      ale i od sylwetki.. najlepiej jak założysz smile ja jeszcze nie mam
      pewności co do daty ślubu.. (poszukujemy nadal salisad ) ale suknię
      już zamówiłam smile a przymierzanie to ogromna przyjemność!!!!
      polecam smile
    • evach87 Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 30.11.08, 18:55
      Witajsmile Ja podzielam Twoje zdanie na temat tej sukni, dlatego też ją wybrałam na swój ślub. Zanim oczywiście ją kupiłam, dowiadywałam się wszystkiego na jej temat, oglądałam dużo zdjęć, nie tylko na modelce ale też i na innych dziewczynach, dużo jest zdjęć na allegro, jak i również przymierzyłam ją, i dokładnie oglądałam. Jak tylko ją zobaczyłam to był strzał w dziesiątkę i wiedziałam już że to jest właśnie ta. Także chyba w tym przypadku się doskonale rozumiemywink Co tu więcej pisaćsmile nie trzeba tylko przesadzić z dodatkami, do tej sukni zdecydowanie delikatny ładny bukiet i skromne dodatki, suknia sama w sobie jest bogata.
    • evach87 Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 30.11.08, 19:00
      Mogę przesłać ci zdjęcie tej sukni, na którym najlepiej widać ją w świetle
      dziennym jak wygląda oraz jak się układa, jeśli chcesz to podaj swojego maila to
      Ci wyślęsmile
    • tygrysek2525 Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 30.11.08, 20:34
      Suknia jest bardzo ładna, z przymiarką nie czekaj znajdź czas i
      wybierz się do salonu, a co jak się okaże że to niestety nie Twój
      fason albo coś takiego i będziesz musiała szukac od nowa do czerwca
      wcale nie jest tak daleko.
      Powodzenia i życzę trafnego wyboru.

"www.gosiatwardo.yoyo.pl/"
    • palinka3 Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 01.12.08, 09:33
      bylabym wdzieczna gdybys mi przeslala zdjecie na meilasmilepalinka3@onet.eu pozdrawiam
      • evach87 Re: suknia slubna chcialabym poznac wasze opinie: 02.12.08, 13:31
        Oksmile a więc wysyłam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka