Dodaj do ulubionych

fotograf-prośba o pomoc

18.12.08, 18:35
Czy ktoś korzystał lub zna kogoś kto korzystał z usług wedding.waw.pl? Bedę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
Obserwuj wątek
    • myk123 Re: fotograf-prośba o pomoc 19.12.08, 10:59
      chodzi mi głównie o informacje jakie są efekty pracy fotografa i jak się z nim pracuje. Zalezy mi przede wszystkim na naturalnych a nie pozowanych zdjęciach.
      Proszę o informacje od osób, które już korzystały z usług fotografa.
    • kiniutekk Re: fotograf-prośba o pomoc 30.12.08, 16:20
      Miałam rozmowie z tym fotografem, ale nie uwiarygodnił swoich umiejętności.
      Pokazywane nam zdjęcia były takie jakieś kiczowate, mało naturalne. Mojemu
      narzeczonemu prezentacja nie przypadła do gustu. Tak samo nie przypadła nam do
      gustu jakość prezentowanych zdjęć.
      • nawarro Re: fotograf-prośba o pomoc 30.12.08, 16:53
        Mam taką zasadę, że nie zabieram głosu w wątkach które dotyczą mojej osoby lub twórczości - do chwili kiedy ktoś (zapewne konkurencja) zaczyna wypisywać paszkwile !

Nie ma fotografa którego prace/styl odpowiada wszystkim i wiem, że nie każdy musi się zachwycać moimi, ALE:

- w ciągu ostatniego roku nie miałem ŻADNEGO spotkania z klientami które finalnie nie skończyło by się współpracą !!!
        Jestem z tego dumny tym bardziej, że wiele osób nie kryło iż robi coś w rodzaju CASTINGÓW na fotografa i spotyka się z kilkoma osobami, finalnie wybierając oczywiście jedną.

Zatem szansa że "KINIUTEKK" i jej narzeczony mieli okazję spotkać się ze mną osobiście i zapoznać z moimi pracami w szerszym zakresie niż internet są ZEROWE !
        - sugeruję tego typu recenzentom zajęcie się swoimi sprawami i zaznaczam że nie będe odpowiadał na dalsze riposty tylko skontaktuję się w tej sprawie z moderatorem forum
        • pioo-trr Re: fotograf-prośba o pomoc 31.12.08, 17:14
          Czytam trochę to forum i zauważyłem, że piszesz nałogowo i
          wypowiadasz się panie navarro tam gdzie Cię nie proszą.
          Piszesz "mojej twórczości"...To trzeba mieć ogromny tupet by po
          zrobieniu kilku zdjęć nazywać się twórcą ! Może zamiast przebywania
          non-stop na forach by szanowny Pan popracował nad techniką? Totalny
          brak szczegółów w światłach i cieniach to nie jest artyzm w
          fotografii tylko zwyczajny brak umiejętności.
          Skontaktuj się z moderatorem, poskarż się mamie...Możliwości jest
          wiele...A potem...Trochę pokory bo tylko wtedy masz szansę dojść do
          naprawdę fajnych efektów...Piotr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka