mirabelka82 10.01.09, 17:21 hej Gdzie najtaniej kupic wódkę na wesele - w supermarketach, w hurtowni czy moze u producenta? Ile m-cy wczesniej robicie ten zakup? Jaka polecacie w miare niedroga wódke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.twardo Re: wódka na wesele 11.01.09, 20:01 My mieliśmy Pana Tadeusza, bardzo gościom smakowała i podobno nie było po niej kaca Kupowaliśmy w makro. "www.gosiatwardo.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: wódka na wesele 12.01.09, 11:14 my tez wlasnie postawilismy na Pana Tadeusza, zakupiona w makro tydzien przed weselem. Odpowiedz Link Zgłoś
baleerina Re: wódka na wesele 06.05.13, 17:22 Sporo osób robi takie zakupy w makro, jednak dobrym pomysłem jest kupienie wódki w hurtowni. Moi znajomi kupili właśnie tam i oprócz tego że było w miarę tanio, to jeszcze udało im się tak umówić z właścicielem, że jeśli część wódki zostanie to można ją zwrócić (oczywiście nienaruszone butelki ). Najbardziej pomularna wódka to na moje oko - Pan Tadeusz. ---- Zaproszenia KaDa Odpowiedz Link Zgłoś
grelcia81 Re: wódka na wesele 11.01.09, 20:38 My będziemy mieć Gorzką Żołądkową (oczywiście czysta) już kupiona, a ślub w czerwcu. Nie ja kupowałam, ale polecam hurtownie, może uda się coś wynegocjować przy większym zamówieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusia1983 Re: wódka na wesele 12.01.09, 10:56 My kupiliśmy wódkę Putinofa w Lidlu. Jak goście u nas byli to ją stawialiśmy i wszystkim smakowała. Kosztuje 16zł więc niejest droga a bardzo dobra Polecam Kupiliśmy rok wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_p Re: wódka na wesele 12.01.09, 11:20 Kupowaliśmy Pana Tadeusza w okolicznej hurtowni alkoholi, około 3 mc przed weselem. Nie jest specjalnie droga i ładnie się prezentuje na stole. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: wódka na wesele 12.01.09, 11:59 Ja ostatecznie zdecydowałam się na Pałacową. W Łodzi najtaniej kosztowała w Selgrossie około 17,- za pół litra. Odpowiedz Link Zgłoś
brendaa Re: wódka na wesele 05.05.13, 23:01 My zdecydowalismy sie na Pana Tadeusza Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: wódka na wesele 12.01.09, 12:24 hahaha, ciekawe, czy przypadkiem Wasi goście nie przeczytają na forum, jak to szukacie najtańszego sklepu z wódką na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: wódka na wesele 12.01.09, 16:01 francesca12 napisała: > hahaha, ciekawe, czy przypadkiem Wasi goście nie przeczytają na > forum, jak to > szukacie najtańszego sklepu z wódką na wesele Co złego jest w szukaniu najtańszego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
baleerina Re: wódka na wesele 20.05.13, 10:38 Jak ktoś nie organizował swojego wesela nie wie, że liczy się każdą kasę. Osobiście nie byłam na weselu na którym zabrakło by wódki, albo by była wódla z dolnej półki (np. wódka "z czerwoną kartką) -- Zaproszenia KaDa z pieczęcią w laku. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_waw3 Re: wódka na wesele 31.03.14, 13:23 No właśnie, wódka weselna nie musi być bardzo droga, ale nie może to też być najtańszy, słabej jakości alkohol. U mnie był Absolwent, goście chwalili wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
ankawalec Re: wódka na wesele 27.05.13, 08:03 My mamy Stumbras, droga - 23 zeta za 0,5 l ale tak naprawdę to już nie są taki koszty przy TYCH WSZYSTKICH kosztach. Dziewczyny, kupujcie wódkę supermarketach albo np. w MAKRO. W hurtowniach często dają oszukaną wódkę a różnica w cenie jest może 1 zet. Odpowiedz Link Zgłoś
kokopil Re: wódka na wesele 10.06.13, 18:52 My też zamawialiśmy Pana Tadeusza, przez ich stronę internetową, około 2 miesiące wcześniej. Było ok, my i goście zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
alkolik Re: wódka na wesele 09.07.13, 11:44 nie droga, a nawet dobra - Wódka Joker www.facebook.com/WodkaJoker vodka-joker.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś