monika9815 26.01.09, 21:44 www.swietlicakultury.com/slub/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika9815 Możliwość dojazdu do innych miast!! 28.01.09, 17:02 monika9815 napisała: > www.swietlicakultury.com/slub/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_chmielewski zapraszam 08.02.09, 00:35 swietlicakultury.com/slub/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
fotofabryka.info.pl oryginalna fotografia ślubna 10.03.09, 14:28 Oryginalna fotografia ślubna Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
foto-marwex fotograd ślubny + kamerzysta - RABAT dla Pani,;. 04.09.09, 17:01 Witam!!! Mamy jeszcze wolne terminy www.foto-marwex.cdx.pl Proponujemy usługi naszych profesjonalnych fotografów i kamerzystów w bardzo konkurencyjnych cenach!!! Łącznie ponad 500 zdjęć najwyższej jakości i wspaniały film z wesela i to w (HD)!!! Oto strona naszej firmy: www.foto-marwex.cdx.pl Opisane tam zostały zarówno pakiety jak i najwyzszej klasy sprzęt fotograficzny, którym dysponujemy. Jestesmy firmą z 6 letnim doświadczeniem-gwarantujemy 100% profesjonalnego podejścia i niższe ceny. Pozdrawiamy Foto-Marwex! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynachrzuszcz Kuj- pom Darmowe zdjecia!!! buduje portfolio! 07.10.09, 14:51 Witam! fotografia to moja pasja, slub to wyjatkowy wydarzenie.. Chcialabym moc uwietrznic ten specajny i jedyny dzien w zyciu! Aby moc zgłosic swoja kandytature jako fotografa nalezy miec portfoio, ktorego jeszcze nie posiadam. Oferuje wspolprace na zasadzie zdjecia za zdjecia. Przyjde wykonam za darmo zdjecia, ktore oczywiscie para mloda dostanie a ja bede mogla w przyszlości uzyc ich do portfolia jako fotograf wkoncu jakos zaczynac trzeba Tak wiec jesli juz zdecydowalas sie na fotografa ja mimo wszytsko podam swojego meila z checia bede jako drugi "Darmowy " fotograf. wiecej zdjec dla WAS! Moj meil: kati-ch@wp.pl oraz linki do ostatnio wykonanych przezemnie zdjec. picasaweb.google.pl/KatarzynaChrzuszcz/SlubKosciol picasaweb.google.pl/KatarzynaChrzuszcz/SlubWesele Mam nadzieje ze ktos pomoze w rozbudowywaniu mojego portfolia! pozdrawiam Katarzyna Chrzuszcz kati-ch@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś