alligatorka 10.02.09, 18:35 Macie dziewczyny jakieś namiary na salony mody ślubnej we Wrocławiu? Gdzie kupowałyście swoje suknie? Poleciłybyście to miejsce? A może wręcz przeciwnie? Czeka mnie kupno sukni, proszę o każdą informację... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
costerco Re: salony ślubne - Wrocław 10.02.09, 18:47 podaję Ci namiary na salony: sukienki nowe i wypożyczalnia. Modele bardziej księżniczkowatepl. Kościuszko 17 www.lisaferrera.pl Na sokolniczej (przy 1- maja, k. Iska) jest chyba z 8 saloników ślubnych. Sukienki b. różne, panie szyją także modele na wzór sukienek z katalogów (np. Bllissima i Elle) wychodzi trochę taniej. Do końca stycznia mają zniżkę 10%. Wypożyczają też sukienki www.bellissima.pl, www.studioelle.pl, www.salonmarzenie.pl, www.modaslubna-lacasada.pl ul. Solskiego (trasa Grabiszyńska - Bielany), baaardzo dużo bez, ale jest parę ładnych, spokojnych modeli. Mają teraz sukienki wprzecenie. Ja swoją właśnie tam znalazłam, kosztuje niewiele, a jest przepiękna 3 salony w rynku - wszystkie jednego właściciela na Wita Stwosza, Szewskiej i Nowym Targu. Mnie przekonał jedynie ostatni salon. Cen dosyć wysokie (przynajmniej te sukienki, które mi się podobały. www.adeline.com.pl, www.slubne.wroclaw.pl Na jagiełły są 2 salony (trasa od 1-maja w stronę kępy mieszczańskiej) Warto chyba tam zajrzeć, bo mają kilka ciekawych sukienek, ceny tak do 3000, ale mają do końca stycznia zniżki 10%. No i Annais wypożycza sukienki. www.annaisbridal.pl, www.celebrity.wroclaw.pl Flossmann w Nocie na Piłsudzkiego. Mają przepiękne suknie, wspaniałe koronki, ale ceny zabójcze Wypożyczają też sukienki. www.flossmann.com.pl Loretta nowe i wypożyczalnia koło pl. Bema www.salonloretta.pl Mam nadzieję, że coś wybierzesz Dodatkowo zapraszam na forum wrocławskich PM są tam opinie o salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.twardo Re: salony ślubne - Wrocław 16.02.09, 21:05 "Agora" jest z Wrocławia, moim zdaniem to jedne z piękniejszych sukien ślubnych i w rozsądnej cenie. Moja siostra tam szyła i wyglądała zjawiskowo. Bardzo była zadowolona z obsługi. "www.modaslubna-agora.pl" "www.gosiatwardo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś