Dodaj do ulubionych

Ślub "kreatywnej"

01.06.09, 16:27
https://tiny.pl/37br

Zawsze myślałam, że tylko tak się mówi, ale to na prawdę najpiękniejszy dzień w moim życiu.

Narazie jedno zdjęcie i jedno zdanie. Jeszcze nie myślę, nie wiem co napisać. Obiecuję, że będzie ciąg dalszy smile
Obserwuj wątek
    • tomelanka Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 16:29
      no i git smile ladna sukienka smile życzę szczęścia i gratulacje! smile
    • kaamilka Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 16:34
      Bardzo ładnie wyglądałaś smile
      I zapewniam Cię, że to jednak nie jest najpiękniejszy dzień w Twoim życiu! To
      dopiero początek i tego Ci z całego serca życzę! big_grin
      • emily_valentine Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 16:39
        GRATULACJE! smile smile smile

Napisz koniecznie więcej i daj więcej zdjęć!

ps.
        A myślałam, że garnitur będzie brązowy - tak wyglądał na blogu...
    • stworzenje Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 16:36
      wszystkiego dobrego, genialny szpaler z osobami w strojach ludowych smile
    • dzieciuszek Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 16:41
      Gratulacje! Morza miłości na nowej drodze smile

Z niecierpliwością czekam na Twoją relację smile Nie ukrywam, że najbardziej mnie interesują odczucia dot. sali smile
    • 3mila_m Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 19:54
      Pięknie wyglądaliście! Gdzie mąż kupował garnitur?
    • ifonka17 Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 20:43
      gratulujewink slicznie wygladaliscie i piekny mialas bukietwink
      • monikapers Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 21:32
        uroczo! gratulacje i czekam na foto
        a zdanie, co do 'najpiekniejszosci' tego dnia, zgadzam sie w calej rozciaglosci !!!!
    • lawendowa_ania Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 21:45
      Gratuluję pięknego ślubu.
      Dużo radości na nowej drodze życia smile
    • marina111 Re: Ślub "kreatywnej" 01.06.09, 21:54
      No musze powiedzec ze jestem w szoku. Tak nie bardzo trafiała do mnie ta suknia
      kiedy ja pokazywałas na przymiarkach a teraz musze powiedziec ze jestem pod
      wrazeniem. Wyglądałas pieknie! Gratuluje!

p.s. Mąż tez ładnie wyglądał wink
      • ga_lapagos Re: Ślub "kreatywnej" 02.06.09, 21:28
        Wszystkiego najlepszego!
        Moje serdeczne gratulacje!

_
        ja?
        wrednygalapagos.blox.pl/html
        • kreatywni o sali i menu 03.06.09, 14:14
          Dziękuję Wam ślicznie!
          Nie mam jeszcze fajnych zdjęć, ale na pewno pochwlę się jak będę miała.

Często pojawiają się tu na forum pytania o ilości alkoholu i napojów. A więc: na 75 osób zostało wypitych 45 butelek wódki (spodziewałam się więcej), 20 butelek wina (głównie czerwone półsłodkie) oraz 3 butelki koniaku. Soki mieliśmy nielimitowane także nie wiem ile zostało wypite. W ostatnim momencie zdecydowaliśmy się również na napoje gazowane w małych szklanych butelkach. I tych wypiliśmy na weselu około 150 butelek.

I jeszcze jedna uwaga, która może się przydać osobom dopiero planującym wesele. Kiedy nad ranem podawano czerwony barszcz z pasztecikiem nie było już połowy gości. W związku z tym restauracja powinna podawać po dwa paszteciki. Ja niestety uświadomiłam sobie to dopiero po fakcie.

Jestem bardzo zadowolona z wyboru lokalu (U Fabrykanta w Łodzi). Nie mogłam sobie wymarzyć lepszego. Wszystko było tak jak się należy. Dużo kelnerów, którzy sprawnie obsługiwali gości, bardzo miła i operatywna pani kierowniczka sali i nawet pan z szatni okazał się bardzo pomocny.
          Sprawdziło się rozwiązanie z okrągłymi stołami. Wszyscy goście zadowoleni ze swoich miejsc. Również szwedzki stół nikomu nie sprawiał kłopotów. Obawiałam się, że część gości może będzie się krępować, ale na szczęście nikt nie miał takiego problemu i nikt głodny nie wyszedł. Faktycznie przy szwedzkim stole łatwiej kelnerom zachować porządek, przynosić dokładkę dań, a także gościom łatwiej jest spróbować wszystkich potraw.

Jeśli ktoś planuje wesele w tym samym lokalu to więcej informacji na moim blogu.
          Relacji minuta po minucie nie doczekacie się. Nie umiem jej napisać, a i czytać tego typu relacji też nie bardzo lubiłam wink
          Jeśli macie jakieś pytania, chętnie podzielę się doświadczeniem.
          • grelcia81 Re: o sali i menu 03.06.09, 20:00
            Serdeczne gratulacje, wyglądaliście ślicznie i ten szpaler z
            róż smile.Czekamy na wiecej zdjęć smile
    • groszek-5 Re: Ślub "kreatywnej" 03.06.09, 15:14
      Sliczna suknia i piekna para.Oby Wasze cale zycie bylo takie usmiechniete i radosne.
    • izolda-28 Re: Ślub "kreatywnej" 03.06.09, 15:49
      Życzę dużo radości, miłości i cierpliwości w małżeństwie!smile
      ŚLICZNĄ MIAŁAŚ SUKNIE!!!
    • szampanna Re: Ślub "kreatywnej" 03.06.09, 20:32
      wszystkiego dobrego smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka