inka323f 05.06.09, 11:07 Proponuję wklejać suknie ślubne, które Was zainspirowały. Wraz z informacją co o modelu lub projektancie (marce). ===================================================== Projektantka: Monique Lhuillier Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paskud_agg Re: Suknie Ślubne - Inspiracje 05.06.09, 11:29 Na projektantów nie zwracam uwagi. Dla mnie ta sukienka jest fajna: prosta, elegancka i krótka Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Suknie Ślubne - Inspiracje 05.06.09, 11:58 Projektantow / modele po to, żeby jeśli się komuś podoba, mógł sobie w salonie obejrzeć lub poszukać więcej zdjęć. Same zdjecia są mało pomocne. Pooglądasz i dalej nie wiesz, o co w salonie pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Suknie Ślubne - Inspiracje 05.06.09, 12:04 Inka, A możesz dokładniej wyjaśnić o co cho z tą inspiracją? Mamy wklejać to co wybrałysmy, byśmy wybrały gdyby..., czy co? Bo nie wiem co tu za zdjęcie wstawić? Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Suknie Ślubne - Inspiracje 05.06.09, 15:19 emily_valentine napisała: > Inka, > A możesz dokładniej wyjaśnić o co cho z tą inspiracją? Mamy wklejać > to co wybrałysmy, byśmy wybrały gdyby..., czy co? > Bo nie wiem co tu za zdjęcie wstawić? Wątek dla ciągle szukajacych. To co się Wam podoba w trakcie poszukiwań, co byście wybrały. Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Suknie Ślubne - Inspiracje 05.06.09, 12:21 Ja wychodzę z założenia, że zawsze można iść do salonu z wydrukiem i zapytać, czy mają coś podobnego, albo udać się do dobrej krawcowej, żeby uszyła ze zdjęcia. Ale udało mi się znaleźć; sukienka, którą wleiłam to Suknia ślubna Amy Kuschel Hepburn (tak była podpisana) Odpowiedz Link Zgłoś