ceres9 16.07.09, 13:14 jakie sklepy warto odwiedzic?brakuje mi dodatkow do sukienki bylabym wdzieczna za adresy;]w ogole nie orientuje sie gdzie w toruniu jakie rzeczy mozna dostac.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eu_nika Re: buty-torun 16.07.09, 15:22 Ja kupowałam u Ryłki bo chciałam mieć coś ze skóry, co później jeszcze ponoszę i nie będzie na 1 okazję - tam w sumie znalazłam jedyną parę która mi się podobała i nie była za wąska. Tam się dowiedziałam, że za to najlepiej się zabrać 3 m-ce przed ślubem, ja zaczęłam szukać miesiąc przed i już miałam w planach wyjazd do Bydgoszczy bo nic nie mogłam znaleźć. zobacz jeszcze np na ul. Prostej na przeciwko witraży - taki sklep po schódkach, przed Biedronką. W 'normalnych' sklepach z butami ja nic odpowiedniego nie znalazłam, na Prostej jest pewien wybór ale nie wiem czego szukasz... Tyle ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: buty-torun 17.07.09, 07:19 ceres jeszcze pyta, gdzie kupic buty w bydgoszczy, skoro nie ma w toruniu. Jezu, dziewczyny nie zakladajcie watkow ze poszukujecie butow oddzielnych dla kazdego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
ceres9 Re: buty-torun 17.07.09, 12:18 ok,sory;p tylko potrzebuje na szybko bo w czarnej dupie jestem a mi nikt tu nie odpowie bo nie widzi ze w byd tez szukam no;p jeszcze mialam zalozyc watek pytajacy,bo jesli sukienka jest w kolorze ecru to buty/kolczyki jasniejsze czy ciemniejsze? ale nie zaloze bo sie boje;p Odpowiedz Link Zgłoś