Dodaj do ulubionych

garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo??

05.08.09, 12:12
WITAJCIE KOCHANI smile MAM PYTANIE, JAK WIDZICIE GARNITUR MŁODEGO W KOLORZE KREMOWYM LUB ECRU Z DODATKAMI BORDOWYMI- BORDOWA KAMIZELKA, BUTY I KWATUSZEK W BUTONIERCE, SUKNIA MŁODEJ TEŻ ECRU BĄDŹ KREMOWA Z BORDOWĄ RÓŻĄ WE WŁOSACH, BEZ WELONU I INNYCH ŚMIECI, I BORDOWY BUKIET. CO MYŚLICIE O TAKIM ZESTAWIENIU?? POZDRAWIAM smile smile
Obserwuj wątek
    • stworzenje Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 12:14
      yyy zależy na jaką porę roku. Na letnią w porządku. Jeszcze kwestia: jakiej
      postury jest Pan Młody? zbyt obfity w kształtach nie będzie dobrze się
      prezentował w jasnym kolorze. A może garniak ciemniejszy o parę tonów od sukni?
      Byście się nie zlewali w całość smile.
      • jowita.h Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 12:16
        Młody jest szczupły i wysoki smile 25 cm wyższy ode mnie smile ja mam 163 i też jestem
        raczej szczupła. ślub we wrześniu smile
        • stworzenje Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 12:25
          jowita.h napisała:

> Młody jest szczupły i wysoki smile 25 cm wyższy ode mnie smile ja mam 163 i też jeste
          > m
          > raczej szczupła. ślub we wrześniu smile

to jednak polecam ciemniejszy, bardziej elegancki. Taki jasny to jakby przyjecie
          było lipiec-sierpień w ogrodzie itd. A z ciemnych czerń i brąz ładnie się
          prezentuje z ecru taki ciemny czekoladowy smile.Poza tym wrześnie bywają różne,
          deszczowe też i takie pochlapane nogawki tak średnio, chociaż wtedy wiadomo i
          Twoja suknia zagrożona chlapaniem bo jasna.
          • jowita.h Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 12:30
            Czerń odpada niestety sad luby nie przepada sad ale brązy uwielbia. Jak będzie się
            komponował brąz z bordo dodatkami?? nie będzie to wszystko przygaszone??
            • mugatu Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 12:34
              Moim zdaniem będzie dobrze,tylko trzeba będzie znaleźć odpowiedni
              odcień - chyba taki bardzo ciemny. Z tym może być ciężko, ale do
              zrobienia. A do tego może niekoniecznie bordo, tylko koszula ecru i
              bordowy krawat, albo bordowo brązowy?
              • jowita.h Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 12:37
                doskonały pomysł smile ciemną czekoladę w sklepie widzielismy smile trudniej z butami,
                ciężko znaleźć takie które będą pasowały. ale wszystko do zrobienia smile smile Dzięki
                za rady smile strasznie chcę mieć dodatki - bukiet, coś we włosach. Bo odpadają
                jakiekolwiek welony, tiary i inne rzeczy smile
                • habibi83 Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 12:45
                  buty w kolorze ciemnej czekolady też są do kupieniasmile
                  wiem, bo sami takich szukaliśmy, nie wiem z jakiej miejscowości jesteście, ale i
                  w dużych sieciach i w małych sklepikach można takie spotkać.
                  • jowita.h Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 13:02
                    Lubin, Legnica, Wrocław te miasta wchodzą w grę smile myślę że damy sobie radę smile

habibi83 napisała:

> buty w kolorze ciemnej czekolady też są do kupieniasmile
                    > wiem, bo sami takich szukaliśmy, nie wiem z jakiej miejscowości jesteście, ale
                    > i
                    > w dużych sieciach i w małych sklepikach można takie spotkać.
                • stworzenje wiśniowy 05.08.09, 12:55
                  a może idźcie w kolor wiśniowy zamiast bordo. Delikatnie schłodzi ciepłe ecru i
                  ten czekoladowy brąz.
                  • jowita.h Re: wiśniowy 05.08.09, 13:04
                    ewentualnie smile super pomysły smile dziękuję kochane kiss**
    • mugatu Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 12:19
      Nie jestem wielbicielką jasnych garniturów, moim zdaniem nie mają
      nic wspólnego z elegancją. Jedynie na jakieś przyjęcie w ogrodzie,
      upalnym latem. Naprawdę odradzam, jeszcze nie widziałam pana młodego
      który by wyglądał dobrze i naprawdę z klasą w tak jasnym garniturze.
      Polecam do sukni ecru czerń.
      • habibi83 Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 12:45
        do mnei jasne garnitury też nie przemawiają
        podobnie jak czerń do ecruwink
        • nati.82 Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 13:01
          Jasny garnitur podoba mi się tylko w wersji: sportowa elegancja, na przykład na
          poprawiny. Czekoladowy garnitur może okazać się piękny, tylko trudno dostać
          rzeczywiście czekoladowy.
          • jowita.h Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 13:04
            Owszem trudno dostać czekoladowy bądź piękny konkretny brąz żeby nie był czarny.
            Czarne są oklepane, poza tym mój ślubny nie lubi czarnego kolorku, ja osobiście
            jestem jak najbardziej za brązami, bo będzie pasowała do nich kremowa, bądź ecru
            suknia, nie chcę białej smile
          • habibi83 Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 13:04
            faktycznie nie jest to łatwe
            choc kolor ten jest dość modny i spotykany w nowych modelach
            my akurat nie mieliśmy problemu z dobraniem bo mój miły ma idealą budowę ciała,
            wybrał, przymierzył, kupił smile)
            • jowita.h Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 13:05
              fakt smile hihi smile tylko panowie to chyba tak mają smile przymierzają i jak pasuje to
              kupują wink my częściej się zastanawiamy smile
              • stworzenje Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 13:13
                odbierz pocztę na gazetowym smile.
                • jowita.h Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 13:27
                  odebrałam smile gajer młodego super smile sukienka młodej... kolor mi się nie podoba
                  smile ale kolor gajeru super smile
                  • stworzenje Re: garnitur ecru lub kremowy dodatki bordo?? 05.08.09, 13:39
                    jowita.h napisała:

> odebrałam smile gajer młodego super smile sukienka młodej... kolor mi się nie podoba
                    > smile ale kolor gajeru super smile

no bo to cappucino a nie ecru. Chodziło mi tylko że zestawienie też takie
                    pasowało, więc ecru i czekolada tym bardziej smile. czekaj zdaje się że on w
                    Vistuli kupował. Chyba tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka