Dodaj do ulubionych

POgieło ich ?

14.09.11, 20:57
Zatrudnili w reżimowej TVP Nergala Rostowski mówi nie o zielonej Irlandii lecz o zielonej karcie! ( uciekać chce do USA)Czy liderzy z PO zgłupieli czy grają swoją jakowąś brudną grę?
Obserwuj wątek
    • Gość: dżak Re: POgieło ich ? IP: 31.61.73.* 14.09.11, 21:56
      i dla dzieci ministra też
      wiadomosci.onet.pl/kraj/szok-w-europie-po-wystapieniu-ministra,1,4849274,wiadomosc.html
      • Gość: rop Re: POgieło ich ? IP: *.ip.netia.com.pl 14.09.11, 22:01
        rostoski /"prof"/ jest z USA
        a ta akcja wykończy lemingi
        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Akcja-przeciwko-jedynkom-na-listach-wyborczych,wid,13779005,wiadomosc_prasa.html
    • akant_ol Czy PiS to rzeczywiście banda bezmózgów ? 15.09.11, 10:38
      Wypowiedź sprzed paru dni Fotygi potwierdza występująca daleko idącą lobotomię w tym środowisku: "Depesze Wikileaks to dla mnie komplement". Jeżeli według zdania Fotygi taką opinię, cytuję: "Według USA polski MSZ za czasów Anny Fotygi był zdemoralizowany i osłabiony, gdzie jedynie liczyła się lojalność zamiast kompetencji a upolitycznienia stanowisk oraz wywieranie nacisków było nagminnym procederem" jest "komplementem", to nie dziwi mnie już, że PiS określany jest jako banda politycznych bezmózgów.
      • kecawa Re: Czy i Ty czerpiesz wiedżę z TVN-syfu ? 16.09.11, 20:40
        Lis o TVN-syfie i o POlszmacie
      • akant_ol Nie czytasz Naszego Dziennika? 17.09.11, 01:59
        Przecież nie ma w tym kraju gazety bliższej sowieckiej "Prawdy".
        • Gość: GiM Re: Nie czytasz Naszego Dziennika? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.11, 02:11
          Jak to nie - a ND ??
    • yadol Re: POgieło ich ? 06.01.12, 20:36
      teraz kecaw menelu spleśniały kolej na tabletki żółte
    • edico Terż jestem tego samego zdania :) 07.01.12, 00:37
      Funkcjonować w opcji wiecznej negacji bez szans wyjścia z tego pata, trzeba być niezwykle pogiętym :)
    • edico To nie ruska stal kecawo 07.01.12, 01:28
      która gniotsia a nie łamiotsia. Przetopimy ją na żyletki "Rawa Lux" dla wszystkich popisowców i innych systemowców, którzy uczą się na urzędach, a nie w szkole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka