emily_valentine 26.08.09, 17:17 Co sądzicie na takie "poniewieranie" suknią ślubną : trash the dress Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lapwing123 Re: Trash The Dress 26.08.09, 17:20 hmmm. w takim razie ja swoja sponiewierałam na sesji panie w pralni powiedziały, że na pewno się nie odpierze. jedwab. ale zdjęcia są przecudne. warto było. do wejścia do morza miałam drugą suknie, wypożyczoną Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Trash The Dress 26.08.09, 17:22 Lap, musisz pokazać swoje zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Trash The Dress 26.08.09, 18:02 zdjecia w morzu sa juz na maksa kiczowate, a nie daj boze w jakims innym akwenie jesli chodzi o suknie to to wlasciwie tylko kawałek szmaty, inna rzecza jest ze uwazam takie zdjecia za beznadziejne, wiec sukni mi nie szkoda, ale robienie takich zdjec uwazam za głupote Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: Trash The Dress 26.08.09, 18:16 a potem bedziesz plakac Emi, ze Twoje watkiw zbudzaja kontrowersje... to temat fotograficzny i co bysmy nie powiedzialy zaraz nam sie dostanie od panow, ze znamy sie na tym, jak kura na piperzu wiec co my tam wiemy, nie pamietacie ostatniego watku o bajkowych fotkach? ten jest z tego tematu i tak, jak slynny wentylator pod spodnica wywola zaraz fotografow z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Trash The Dress 26.08.09, 18:18 Ja suknie uważam za coś magicznego. Jednak nie widze nic złego w takich fotkach. Jeśli są tylko dobrze zrobione to dlaczego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: Trash The Dress 26.08.09, 19:53 Ja swoją już podarłam na weselu, ale okrzyknięto mnie najlepiej bawiącą się PM w historii pracy kelnerek i wesel rodzinno/znajomych nie żałuję. Suknię dotrashuję na sesji-takie było zamierzenie od samego początku Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Trash The Dress 26.08.09, 19:57 E, no ja się nie mam zamiaru tarzać ani pluskać w sukni. Mam zamiar dotrzymać ją w stanie idealnym do późnej starości Sam pomysł uważam za już trochę oklepany i obciachowy. Ale - co się komu podoba Odpowiedz Link Zgłoś
lapwing123 Re: Trash The Dress 27.08.09, 09:42 my mieliśmy ciężki orzech do zgryzienia z sesją, ponieważ nie chciałam mieć tak jak większość znajomych, czyli w ogrodach, w skansenie, w zamku.a nie daj boże w studiu(o). wybraliśmy morze. u nas nieoklepane Emi, ja to z chęcią bym tu pokazała, ale mąż: KATEGORYCZNIE ZABRANIAM )) dobrze, że na nk pozwolił, ale tam galeria zablokowana, więc tylko znajomi widzą Odpowiedz Link Zgłoś
karinakaka Re: Trash The Dress 27.08.09, 14:11 mi się niektóre tego typu sesje podobają... Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: Trash The Dress 27.08.09, 14:28 Takie tarzanie się w błocie-owszem głupota. Ale zdjęcia w morzu itp- jeśli są subtelne to czemu nie? I na pewno nie uważam,że są OBCIACHOWE.za OBCIACHOWE uważam takie,gdzie para młoda jest w jakimś zamku, w którym widać,że to jakiś fotomontaż itd... Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Trash The Dress 27.08.09, 21:27 "Obciachowe" - w sensie, że co druga sesja ma taki temat przewodni. Po prostu brak świeżości w tym temacie. Ale taka już uroda nowości, że szybko wychodzą z mody, ustępując pola kolejnym nowinkom Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Trash The Dress 27.08.09, 21:45 Niedługo żeby mieć coś naprawdę "świeżego" to trzeba będzie sobie robić zdjęcia w Biedronce, bo na to jeszcze nikt nie wpadł. Nie przesadzajmy z tym, że jak ktoś już coś miał, to my nie możemy! A takie walanie się w sukni ślubnej mi się nie podoba, ja bym takich fotek nie chciała. Może i pomysł nowy i zaskakujący, ale nie wiem czy to jest najważniejsze. Kurde, nasze babcie i dziadkowie mają ze ślubów po 2 zdjęcia ze studio fotograficznego i i tak chętnie się to ogląda. Nie mówię oczywiście, żeby sobie z tej okazji tylko dwa zdjęcia zrobić; chcę powiedzieć, że przesada nie jest tu chyba wskazana. Jak we wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Trash The Dress 27.08.09, 23:35 myślę, że jeszcze parę lat, a poniewieranie dziś zdjęcia studyjne wrócą do łask jako ,,nowość". mnie nie podobają się takie sesje tarzająco-moczące. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: Trash The Dress 27.08.09, 23:33 Hm ja wiem,że ja jestem z prowincji < bo to wschód przecież a i Ukraina niedaleko już >,ale w swoim życiu nie widziałam takiej sesji u nikogo znajomego. A trochę już widziałam uwierz Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkabezzapalek Re: Trash The Dress 28.08.09, 11:48 cóż, co kto lubi. zdjęcia morskie nie bardzo mi się podobają, choć widziałam kilka niezłych "kąpielnych" sesji. ale na pewno sama bym sobie takiej nie zrobiła. natomiast coś takiego już tak (o ile nie będę zbyt przywiązana do sukienki ) Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Trash The Dress 28.08.09, 12:27 Pantalony, które ta dziewczyna ma pod spodem są niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Trash The Dress 28.08.09, 12:39 paskud_agg napisała: > Pantalony, które ta dziewczyna ma pod spodem są niezłe one są najlepsze,w ogóle jakąś fajną sukienkę ma . Odpowiedz Link Zgłoś