malenka691 06.09.09, 11:44 Może któraś z Was wie w jakich godzinach giełda jest czynna dla kupujących i czy rzeczywiście kwiaty są tańsze niż np. na Bakalarskiej? L Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twoj_aniol_stroz Re: giełda w Broniszach 06.09.09, 13:39 Gielda jest czynna od piatej rano do ósmej, dziewiątej - sektor z kwiatami, pozostałe stoiska do ok. dwunastej. Nie wiem jak wyglądają ceny kwiatów. Mogę Ci tylko powiedzieć, że mało rozwinięte frezje kupowałam po 30 zł za pęczek (25 szt). Myslę, że ceny sa porównywalne, a zmieniają sie z dnia na dzień, bo wszystko zalezy od tego ile w danym dniu jest oferowanych kwiatów danego gatunku, czy sa świeże, czy dłuższe mają łodygi id. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka691 Re: giełda w Broniszach 06.09.09, 23:42 Dzieki ,a nie wiesz czy to sie także tyczy weekendu- chodzi mi o godziny otwarcia L Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: giełda w Broniszach 08.09.09, 19:50 Sobota na pewno też a czy niedziela to nie mam bladego pojęcia. Najlepiej zrobisz jak zadzwonisz do biura rynku hurtowego (w goglach na pewno można ich znaleźć) i wtedy wszystkiego się dowiesz b Odpowiedz Link Zgłoś