kjaszczuk 30.09.09, 08:18 Mam skierowanie do poradni hematologicznej z podejrzeniem małopłytkowości. Może ktoś wie gdzie najlepiej się udać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bett Re: Gdzie do hematologa? IP: *.multimo.pl 04.10.09, 22:50 Polecam doktor Marię Soroka-Wojtaszko ze Staszica. Jest świetnym fachowcem i wspaniałym człowiekiem. Przyjmuje również w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej-tutaj rejestrujesz się z dnia na dzień, a w przychodni przyszpitalnej jak to zwykle bywa trzeba trochę poczekać na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzastaw Re: Gdzie do hematologa? 22.04.10, 12:15 mogę zaproponować Panią dr Wojtaszko, to świetny hematolog z długoletnia praktyka w zawodzie, leczy się u niej moja mama i bardzo sobie chwali tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-kamyk986 Re: Gdzie do hematologa? 23.04.10, 09:14 z hematologów znam dr Jawniaka, to bardzo dobry lekarza wg mnie, konkretny miły i zlecający tylko te potrzebne badania, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ula_pat Re: Gdzie do hematologa? 28.04.10, 13:47 małopłytkowością zajmuje się dr Soroka-Wojtaszko, moja znajoma się z nią konsultowała i obecnie jest w trakcie leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bessseler Re: Gdzie do hematologa? 29.04.10, 14:23 ja uważam, że fajni lekarze przyjmują w Luxmedzie mogę Ci przesłać linka z nazwiskami www.luxmedonline.pl/index.php?mod=res_sp5a&por=37 Odpowiedz Link Zgłoś
tuonetar Re: Gdzie do hematologa? 06.05.10, 14:41 Tak, szczególnie M. Kowal ;) W Luxmedzie mówi, żeś chory, a na Jaczewskiego żeś zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-ragoneska85 Re: Gdzie do hematologa? 27.01.11, 16:45 Luxmed ma podpisana umowę z NFZ i nie jest aż tak masakrycznie z terminami jak w innych przychodniach, ja czekam od grudnia i mam na początek marca już miejsce wiec uważam że to szybko jak na NFZ.. Odpowiedz Link Zgłoś