joannabarska 20.01.10, 08:04 Telewizji Lublin prawie nie ogladam. Mam za duzy wybór na ekranie,Stad moje male zainteresowanie ta stacja zwłaszcza,ze i znajomi z niej wyfruneli,albo ich wykopano, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drx Re: Zaciskanie pasa w TVP Lublin. Kogo zwolnić, j IP: *.chello.pl 20.01.10, 09:25 Widziałem pracę i atmosferę panującą w TVP Lublin. Nie ma tam miejsca dla ludzi z wiedzą i umiejętnościami. Młodzi uciekają, bo nie pozwalają im na rozwój takie "gwiazdy" jak Drączkowska lub Miazga. Jedynie Baryła oraz Jasina trzymają poziom, ale to za mało, by ten ośrodek mógł przetrwać. Przez lata zbyt wysokie mniemanie o sobie oraz panujące obecnie cięcia finansowe w mediach spowodowały taką właśnie sytuację w lubelskiej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
andread61 Zaciskanie pasa w TVP Lublin. Kogo zwolnić, jak... 20.01.10, 10:04 może tak skromny budżet czegoś nauczy Tv -lublin to co jest prezentowane ,a oglądane przez odbiorców na szklanym ekranie przez tv lublin - samoazachowawczo palec na pilocie wykonuje funckcje Zmień - PROGRAM , twarze wzmacniające pierdoły - programy tv nie robią tego za darmo, między innymi świadzczy ta prezentacja , problem tv moze rozwiązać to wcześniejsza emerytura lub zmiana profesji - dajcie coś nowego bigos i znowu bigos, mdłości mnie biorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chart Re: Zaciskanie pasa w TVP Lublin. Kogo zwolnić, j IP: 77.223.210.* 20.01.10, 10:39 Jedna uwaga - kiedy kwestie zwolnień poruszał Sienkiewicz, to był krzyk, jakim prawem ex-samoobronowiec śmie podnosić rękę na dziennikarskie święte krowy. Kiedy o takich samych cięciach mówi Rakowski - to są to uzasadnione oszczędności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spaceman Re: Zaciskanie pasa w TVP Lublin. Kogo zwolnić, j IP: *.nplay.net.pl 20.01.10, 11:55 Myślę,że wielu z czytelników zna młodych fachowców,którzy o niebo lepiej,a zarazem taniej robiliby programy dla TVP Lublin.Obecna szata scenograficzna emitowanych programów to nic innego,jak GNIOT GNIOT GNIOT.Ponadto sztuczna do bólu atmosfera prowadzących.Transmisja w internecie ze studia WOŚP pokazała żenujący poziom pracy reżysera,technicznych i prowadzących.Szacunek co jedynie dla A.Kalickiego, twórców Afisza oraz A. Sikorskiego i T. Jasiny. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Zaciskanie pasa w TVP Lublin. Kogo zwolnić, j 20.01.10, 19:09 TVP Lublin w obecnym kształcie to straszne dno. To wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie. Europejska Stolica Kultury 2016 - kandydat kultura.lublin.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Ludzie TVP Lublin IP: 212.106.20.* 20.01.10, 19:23 Na tej stronie widać tylko kilka nazwisk, jednak przeprowadzona przeze mnie detektywistyczna analiza strony ujawniła, że "ludzi TVP" jest znacznie więcej. Jak to wyjaśnić? Czy pozostali nie są pracownikami stacji? A może właśnie przed chwilą zostali zwolnieni? Hm... Odpowiedz Link Zgłoś