wampir-wampir 06.02.10, 12:52 Żeby już nie było wątpliwości komu linkuję: www.youtube.com/watch?v=mOthoN8I82s&feature=related :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ka-ka Re: Dla Małgosi...:-))) IP: *.privacyfoundation.de 06.02.10, 13:06 "Dzień dobry, kocham cię, To zapyziałe miasto niech o tym wie". Świetny tekst, taki życiowy... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Dla Małgosi...:-))) 06.02.10, 13:19 Ja znam same świetne teksty. Dla Wszystkich: Nie odpowiadam, na wasze listy telefony. Porzucam przyjaźnie. Wybaczcie mi to... Coraz bardziej przywiązuję się do siebie, Wycofuję się w głąb. Nie zadziwia mnie naród. Nie zadziwia mnie tłum. Zwycięstwa i klęski łączą się w jedno. Zyski i straty łączą się w jedno. Na wrzosowiskach podziwiam motyla. Nocami karmię nietoperze. Z wierzchołka góry obserwuję zachodząca ostrygę słońca. Wybaczcie mi to... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ ;) 06.02.10, 18:33 Ja sypiam w łóżku Pompadour, Jak Lulu rude włosy mam, Salome to mój wielki wzór, A Fedry żądze dobrze znam. W dzień noszę suknie Mae West, A Marii Stuart klips do snu, Nowym nabytkiem moim jest Trojańskiej Heleny dessous. Jestem trucizną Borgii złej, I wiedźmą jak Joanna d'Arc, Mam sztylet Charlotty Corday, W trumnie jak w wannie chłodzę żar. Ja jestem wamp! Ja jestem wamp, kobieta-zwierz, Ja mężczyzn wabię, bawię się, Kuszę i duszę, ich dusze ssę! Ja jestem wamp! Ja jestem wamp z kością i w krwi! Chcę być łagodna, każdy wie! Ale nie! Ale nie! Ja mam obowiązek być wciąż na dnie, No więc jest ze mnie bestia, i cześć. W kolekcjonerski wpadłam szał, Więc zbieram każdą dziwną rzecz Skrzypce, na których Mozart grał, Czapkę, co nosił Bertold Brecht. Powieści grozy już od lat Pochłaniam, sycąc dziki gust, W ramce na ścianie wisi ślad Rudolfa Valentino ust. W tropikach sycę wiedzę swą, Unikam politycznych burd, Mam już Hitlera pierwszy wąs I gorset Róży Luksemburg. Ja jestem wamp!... Mój stangret to hiszpański grand, Błękitna krew w żyłach mych sług, Królowa Grecji nocą gra, Żeby ukoić mój czuły słuch. Mój garson to francuski król, A Prince of Wales najdroższy skarb. Gdy nudno, grają wiele ról Specjalnie dla mnie bracia Marx. Odwiedza pochód sław mój dom, Na przykład dzisiaj Tomasz Mann, Chce o mnie spisać cały tom. Jak skończy, pożrę go mniam-mniam! Ja jestem wamp!... www.youtube.com/watch?v=vfnyJwi1AL4 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;) 06.02.10, 19:00 Kobieta - zwierz. Wieeeeedziałem ;-))) Wybij sobie z głowy, że umrzesz. Ugryzę Cię i będziesz nieśmiertelna. Jak ja ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;) 06.02.10, 19:39 A nie może być żydowski? Nie smakują mi kotlety z kapustą. Czulent wolę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;) 06.02.10, 21:07 Zapraszasz? No zgoda, czemu nie... ale ja funduję bilety ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: ;) 06.02.10, 21:12 Apropos zaproszeń. Tak się zastanawiam czy by nie zorganizować jakiegoś marcowego "stolika". Może i pieszczochy nasze milusie, by się skusiły, i prosto w oczy powiedziały to co tu wypisują?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;) 06.02.10, 21:16 A wiesz, to jest dobry pomysł. Upadła tradycja spotkań Krakforumowiczów, więc może tu by sie udało? Ale na pieszczoszków bym nie liczył. Tacy się nigdy nie pojawiają. Wiem z doświadczenia. Czują sie mocni, gdy są anonimowi, ale spotkać się twarzą w twarz i bez wysokiego sądu to dla nich nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: ;) 06.02.10, 21:32 Niestety tak zapewne będzie...ale, chociaż może Szanowna Pani by sie pofatygowała wiwisekcję mi zrobić?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;) 06.02.10, 21:38 Szanownej Pani wielokrotnie proponowałem rendez -vous, ale nie chciała. Wolała pisywać jaki to ja według niej jestem, zamiast się przekonać. Już nie będę czytał. Wykręciła mi taki chamski numer na innym forum, że straciłem resztki sympatii, zainteresowania i dałem kopa. Empi wywalił na Oślą niestety. Ale Ty jak chcesz, spróbuj zwabić, chociaż nie sądzę, żeby się udało. Szanowna Pani jest taka sama jak cała ta banda. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: ;) 06.02.10, 21:43 Przypomina mi to groźnego pieska, który prubuje cie zjeść, ale tylko kiedy oddziela go bezpieczna siatka... Tak czy siak, w marcu mozna cos zorganizować. W ostatnią sobotę marca, przygotowujemy wespół ze znajomym panem architektem mały pokaz fotografii stołecznych zakamarków w Akwareli. Można przyjemne z pozytecznym połączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;) 06.02.10, 21:52 No to się jeszcze zgadamy. W ostatnią sobotę marca już będę po wycieczce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś