Gość: Josef IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 06:32 Dziki marszałek(PSL)To dzikie interesy nie mówiąc o chacie.Czy nie dosyć już pazernych fachowców z PSL.Jak POlska długa i szeroka wyciągają łapy po ludzkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janosik Re: Dzika chata u marszałka IP: *.szwajcarska.pl 03.03.04, 08:14 Jaki Państwo widzą ludzie nawet tego nie chcą komentować.Ale jedno mnie dziwi:dlaczego zarząd decyduje o pokojach w WOK?Czy to nie jest tak jakby spółdzielnia mieszkaniowa decydowała o tym komu ja wynajmuję pokój w moim mieszkaniu?A ten z PSL to akurat z tej drugiej,poselskiej opcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edid Re: Dzika chata u marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:35 Wiecie co nie żebym ich broniła, ale przyjrzyjcie się przecież tak jest w KAŻDEJ partii, więc bądźcie "sprawiedliwi". A jeśli chodzi o marszałka to on jest tylko teoretycznie w PSL, bo przecież go tam od stycznia 2003 nie chcą - dla mnie to on się poprostu sprzedał dla stanowiska. Nie upieram się, ale chyba piszę prawdę? Odpowiedz Link Zgłoś