Gość: aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:48 Jestem ciekawy, czy mówil coś ciekawego, czy to byla dyskusja, czy raczej wykład?? Proszę o opinie, tych co wybrali sie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kadafi Lis na Prezydenta !!! IP: *.bin-laden.cc 05.03.04, 17:05 na początku mały wstęp a potem 1,5h pytań i odpowiedzi. Na Auli na Wydziale Prawa istna sardynka, ja miałem szczęście siedzieć blisko stołu i blisko Lisa. Ogólnie mówił wiele ciekawych rzeczy których nikt inny jakoś nie umiał powiedzieć lub się do tego przyznać. Zawsze miałem o Nim bardzo pozytywne zdanie ale teraz to już w ogóle :) Pozatym ma niesamowite poczucie humoru :DDDD Więc jeśli będzie kandydował (oczywiście nie powiedział czy tak będzie) to ja głosuję na Niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszukujący Re: www.lisnaprezydenta.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 10:28 Na spotkanie nie dotarłem, ale poczytałem ciekawe rzeczy na stronce: www.lisnaprezydenta.pl Chociaż nie ma tam jego wzrostu. Ktos napisał, że jest wysoki. to znaczy jak 190, 195 cm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: www.lisnaprezydenta.pl IP: *.bin-laden.cc 08.03.04, 10:56 jak ktoś czyta/czytał "Co z tą Polską?" to polecam stronę 40 w części Homo Polonicus. Piękna odpowiedz dlaczego jest taki bajzel w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? 05.03.04, 21:15 Sezon na lisy minął w naszym kole łowieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
halevi Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? 06.03.04, 12:16 oj, robisz bokami.. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? 06.03.04, 12:33 halevi napisał: > oj, robisz bokami.. Lisy w moim środowisku bardzo źle się sprzedają... Zwłaszcza, gdy się jednoznacznie kojarzą z bajką o "Lisku Chytrusku". Odpowiedz Link Zgłoś
halevi Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? 06.03.04, 12:37 Nie zauważasz, że jest to argument ad hominem? Nabijanie się z cudzego nazwiska nie jest żadnym argumentem w dyskusji. Cóż, nie każdy nazywa się Lubomirski, czy Sienkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? 06.03.04, 12:55 halevi napisał: > Nie zauważasz, że jest to argument ad hominem? Nabijanie się z cudzego nazwiska > > nie jest żadnym argumentem w dyskusji. Cóż, nie każdy nazywa się Lubomirski, > czy Sienkiewicz. W przypadku tego pana ("homina") zachodzi specyficzna zbieżność nazwiska z nosząca go osobą i jej oceną. Tyle na ten temat, to tzw. 2 w 1. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? 06.03.04, 01:26 Ja PRZYSZEDŁEM, ale nie BYŁEM. Ten tłum kłębiący się kilkanaście metrów przed aulą (a przyszedłem wcześniej!) lekko mnie zdegustował i zniechęcił. Lis może i jest w porządku, jednak nie jest to osobistość tej klasy, żebym dla niego stał 2 godziny na baczność, w ścisku i gorącu. Dzięki bardzo, może innym razem. Jedyne co stwierdziłem, to że jest naprawdę wysoki. :P Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? 06.03.04, 12:31 Znałem wiele osób współpracujących bliżej z Lisem. Wcale nie są nim tak zachwyceni jak telewidzowie. Polecam lekturę dwóch rozmow: z Lisem i z Walterem w Przekroju - prawda leży pomiędzy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? 06.03.04, 12:35 Pepperze Milczący pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Chodzi lisek kolo plota.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 11:46 Tak sie zaczyna " chodzenie " naszego Liska , czy ktos pamieta te bajke z dziecinstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Chodzi lisek kolo plota................... IP: *.lublin.mm.pl 08.03.04, 14:05 Lis, o ile pamietam ożenił się z prześliczną dziennikarką telewizyjną. O ile sobie przypominam miała na imię Kinga, a nazwisko zaczynało się na R. Wywiózł ją ze sobą do Stanów. Czy ktoś wie jak potoczyły sie jej losy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Chodzi lisek kolo plota................... IP: *.lublin.mm.pl 08.03.04, 14:12 Już pamietam. Żona Lisa nazywała się Kinga Rusin. Ich związek był w telewizji hucznie obchodzony. Co się dzieje z Kingą? To była nie tylko ładna ale również bardzo sympatyczna i inteligentna dziennikarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? IP: *.stnet.pl 17.03.04, 21:00 LIS na prezydenta precz z LEPPEREM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? IP: *.stnet.pl 18.03.04, 22:25 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? IP: *.bin-laden.cc 18.03.04, 23:04 ja tymbardziej popieram. Niestety nikt z tych co popierają recydywistę i człowieka który nagminnie łamie prawo i ma sądy daleko, nie widzą jacy ludzie są w Samoobronie - szkoła podstawowa, czasami zasadnicza rolna, do tego zero przyzwoitej wiedzy o rządzeniu, a jedyne na czym sie znają to blokady i zadymy... Dlatego trzeba się modlić żeby nie wygrali wyborów, bo to będzie całkowite dno. --- www.lisnaprezydenta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UOP Re: Czy ktoś był na spotkaniu z Lisem?? IP: 212.182.69.* 19.03.04, 10:37 Jeśli nie oni to kto? Odpowiedz Link Zgłoś