Gość: bezrobotny IP: *.icpnet.pl 07.03.04, 10:59 Bardzo proszę o poradę , jestem bezrobotnym absolwentem UAM chciałbym uruchomić kawiarenkę internetową ,czy jest to opłacalne i czy jest szansa na uczymanie się .Proszę mi doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryslis Re: Kawiarenki internetowe IP: *.cvx.algx.net 01.04.04, 03:54 swiat szybko sie zmienia, za mojej mlodosci 30 lat wstecz do kawiarni przychodzilo sie napic kawy ,spotkac znajomych i przyjaciol pogadac,czasem zatanczyc lub posluchac muzyki nie koniecznie najnowoczesniejszej.dzis wpedzie do nowoczesnosci organizuje sie kawia renki internetowe.wedlug mnie to albo kawiarnia albo biblioteka?u nas w usa bardzo trudno znalezc kawiarnie gdzie w spokoju mozna wypic filizanke kawy.na ogol pije sie w kubkach plastikowych ciecz bez smaku.na internet chodzimy do biblioteki gdzie inernet jest za darmo , jest cisza,spokoj a kubek pseudo kawy kosztuje 20% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kawiarenki internetowe IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.04.04, 10:07 Dlaczego tu nie ma adresów kawiarenek Odpowiedz Link Zgłoś