Gość: cz.barbara IP: *.vlan132.architor.lubman.net.pl 20.06.10, 16:45 Zalecono mi wykonanie resekcji korzenia zęba.Gdzie się z tym zgłosić.Czy możliowe jest wykonanie takiego zabiegu na umowę z NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rendell Re: resekcja 20.06.10, 17:48 Jest refundowana przez NFZ ale do 18 roku życia. Potem już tylko prywatnie można przeprowadzić ten zabieg. Możesz się udać do Kliniki Stomatologicznej na Karmelickiej nr 7 i zapisać się na zabieg lub poszukać gdzie indziej. Mi zależało na czasie i zabieg resekcji przeprowadzono mi Impladencie, Al. Warszawska 15. W ubiegłym roku zapłaciłam 350 zł, u chirurga dr Mansura Rahmana. Fantastyczny lekarz i fachowiec, nie zdziera kasy, troszczy się o pacjenta. To moja druga resekcja, więc mam porównanie, jak można wyglądać po zabiegu, kiedy ktoś go mało fachowo i starannie przeprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
esteranta85 Re: resekcja 30.06.10, 14:06 mam mieć wykonywana resekcję korzenia siekacza w Luxmedzie w poniedziałek i z tego co się orientowałam kosztuje to u nich ok. 360zł, więc wydaje mi się ze niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś