Dodaj do ulubionych

ale trzeba mieć...

01.10.10, 13:15
nawalone w pałę żeby takie "cóś" wykombinować.
forum.gazeta.pl/forum/f,96265,Lublin_historia_miasta.html
Jak widać po datach "forum" rozwija się wartko - czasem jeden wpis/miesiąc, czasem wpis na dwa.
He he he - gratulacje :-)))
No i ta tfu! - rczość słowotwórcza: eskloacja - nowotwór umysłowy założyciela "foruma".
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: ale trzeba mieć... 01.10.10, 15:04
      nabucco1954-54 napisał:

> nawalone w pałę żeby takie "cóś" wykombinować.
      > forum.gazeta.pl/forum/f,96265,Lublin_historia_miasta.html
      > Jak widać po datach "forum" rozwija się wartko - czasem jeden wpis/miesiąc, cza
      > sem wpis na dwa.
      > He he he - gratulacje :-)))
      > No i ta tfu! - rczość słowotwórcza: eskloacja - nowotwór umysłowy założyciela "
      > foruma".

Mi się śmiać chce z tego wątku o "komunistycznej propagandzie". Bo niestety wiem z pierwszej ręki jak było. Hitlerowcy mi pradziadka ukatrupili w więzieniu na Zamku. Za pomoc ludności żydowskiej z getta (przemycał żywność w jedną i ludzi w drugą stronę) - wpadł, bo z offlagu wypuszczono "honorowego oficera Wojska Polskiego", który zajął się honorowym szmalcownictwem i zadenuncjował Gestapo też i dziadka.

Nawet, gdyby komunistom chciało się takie bzdety propagować (bo i tak wiedza na ten temat raczej powszechna w Lublinie była, gość dostał za to "czapę" od władz podziemnych), to mieliby w tym sporo racji.
      • zubelz Re: ale trzeba mieć... 01.10.10, 16:30
        "Bosman" jak zwykle , czepia się wszystkiego. Wolny kraj. wolny net. To i "ludziska" piszą. A Co Nie wolno im?."Stoje przy mikrofonie, niech mnie który przegoni......"Wolno? Wolno!
        I o co chodzi?. że głupio? nie ważne, Ale ślad zostanie!.
    • hoacyn Re: ale trzeba mieć... 02.10.10, 09:49
      Że co?
    • tajnos.agentos Re: ale trzeba mieć... 02.10.10, 11:38
      Że też chce się Wam tam zaglądać... Niech się dziecko bawi, tylko niech pamięta, że po zabawie rączki trzyma się na kołderce!:)
      • Gość: bosman nazwa foru... IP: *.lublin.mm.pl 03.10.10, 15:19
        wydała mi się zachęcająca. Skąd mogłem wiedzieć że założył je poyeb dla "dyskusji" z samym sobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka