pingwin_cesarski 13.12.10, 08:56 Podziękujmy komuchom za wprowadzenie stanu wojennego 29 lat temu. To było dla naszego dobra i uchroniło nas przed najazdem przyjacielskich hord ze wschodu. Dzię - ku - je - my !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogarda Re: Podziękowanie 13.12.10, 10:32 A i owszem. Ja dziekuje im za to z calego serca. Roznica pomiedzy mna a przedmowca jet taka, ze moje podziekowanie nie jest przepelnione jadem i sarkazmem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman he he he - prawdziwy pingwin IP: 46.134.44.* 13.12.10, 11:39 synku. W dupie byłeś, gó... widziałeś. Pogardo - jestem tego samego zdania co Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Podziękowanie IP: *.lublin.mm.pl 13.12.10, 11:43 pzprowscy bandyci najpierw doprowadzili kraj do ruiny, ludzi do wrzenia a potem sobie gratulują że uratowali kraj od przelewu krwi. I zawsze znajdą jakiś baranów co byli wtedy w zomo czy ormo i dostali trochę władzy więc im się teraz łezka kręci a antysemickiego śmiecia jaruzelskiego uważają za bohatera. Niedługo brukselska mafia będzie zmuszona zrobić to samo i znów będziemy mieli bohaterów narodowych od okradania ludzi i tłumienia wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Podziękowanie 13.12.10, 12:09 J2 napisal: [...] i znów będziemy mieli bohaterów narodowych od okradania ludzi i tłumienia wolności. Juz mamy. Jeden cienki jak brytyjskie piwo prezydent zginal w katastrofie lotniczej i juz mamy bohatera! Niewiele dzisiaj trzeba zrobic dla kraju, zeby sie dostac na cokoly... Wystarczy sluchac wytycznych brata i dramatycznie pozegnac sie ze swiatem. Mimo, ze przez wiekszosc czasu pietnowalo sie "niekatolikow i wrogow o. prydzyka" i pompowalo jedynie sluszna mysl kosciola ignorujac demokratyczne prawo do prywatnej oceny i wyboru wierzen religijnych. Nie wspomne o "Oszczednym Panstwie", ktore okazalo sie najdrozszym w historii czwartej RP - tu okradanie podatnikow dzialo sie w przytomnosci narodu i bialy dzien. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Podziękowanie IP: *.lublin.mm.pl 13.12.10, 12:41 trochę ci się myli, kaczor nie dostał poparcia rydzyka, bo rydzyk poparł lpr. Poza tym lechu to zawsze był lewak, tylko narodowo katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Podziękowanie 13.12.10, 13:33 Myli mi sie? Oj, chyba nie... Z tego co pamietam LPR nie dostal sie do parlamentu wlasnie dla tego, ze rydzyk poparl Ziobro i Kaczorow a nie LPR... Proponuje sprawdzic... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Podziękowanie IP: *.lublin.mm.pl 13.12.10, 14:38 wybory wygrał pis na prezydenta i premiera. Rzadził pis z lpr i samoobroną. Zapewne w prezydenckich już było popracie rydzyka dla pis, ale czemu się dziwić, mieli popierać tych co chcą by radio maryja było zakazane? W ostatnich wyborach to już nie patrzyłem co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Podziękowanie 13.12.10, 15:51 J2 napisal: wybory wygrał pis na prezydenta i premiera [...] W Polsce nie ma wyborow na premiera. Premier jest wybierany przez czlonkow partii (lub koalicji) posiadajacej wiekszosc (choc i to nie zawsze) w parlamencie. Chyba, ze sie cos zmienilo od mojego ostatniego pobytu w Polsce ;D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Podziękowanie IP: *.lublin.mm.pl 13.12.10, 16:39 jasne, możemy tak p...olić do rana. Bo u nas nie wygrywa się premiera, tylko partia która najwięcej głosów zbierze i załapie większość to oddaje stanowisko premiera opozycji Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Plemnikiem nawet nie byłeś... 13.12.10, 14:54 i tak się zgina dziób pingwina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingwinek Re: Plemnikiem nawet nie byłeś... IP: *.enterpol.pl 13.12.10, 16:11 Wolę być plemnikiem niż komuchem. Od komuchów gorsi byli tylko ss-mani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingwinek Re: Podziękowanie IP: *.enterpol.pl 13.12.10, 16:35 Podobno Jaruzelski oświadczył, że jak zostanie zatrzymany, to "pospadają aureole". Szczerze mówiąc, to ja w te aureole i tak nigdy nie wierzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś