Dodaj do ulubionych

Ha I Pe Ha O Pe:]

23.08.05, 12:35
Jestem instruktorką tańca, prosze o tytuły piosenek zagranicznych w stylu HIP
HOP i RnB...musi to być cosik rytmicznego i takiego do tańca...Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: tumidobrze Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.crowley.pl 23.08.05, 14:00
      Bubba Sparxx, większość rytmicne do tedo coś Nelly jakoś tak to sie pisze.
      nawet teraz Akon-bananaz wykonawce niebardzo ale rytmiczna pioseneczka wpada w
      ucho, może trochepop :) poszukaj też Fat Joe też ma troche rytmicznych(do
      tańca). Snoop Dogg-Ups and downs, rytmiczna choć wolna.
      Pzdrawiam.
      • Gość: aniaaaaaaa20 Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:55
        Pachanga - Loco
      • Gość: Aniaaaaaa20 Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:05
        SHAKIRA FEAT. ALEJANDRO SANZ - LA TORTURA
        Missy Elliott Ft Ciara & Fatman Scoop - Lose Control
        The Pussycat Dolls feat Busta Rhymes - Don't Cha
        Loona - Oye El Boom
        In-grid_-_mama_mia
        David Guetta - The World Is Mine (Feat Jd Davis) - Guetta Blaster
        Amerie_feat._bg_fabolous_and_eve-one_thing_(remix)
        banaroo_-_space_cowboy
        Alicia Keys - Samsonite Man
        Mary J. Blidge - Dance For Me
        R.Kelly feat. The Game - Playas Only
        vanessa_s_-_fiesta_(radio_mix)
        Rihanna - Bring It Back

Mam Nadzieje ze pomoglam jakos.
        Pozdrawiam i Powodzenia
        • Gość: tumidobrze Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.crowley.pl 23.08.05, 16:36
          ... jeszcze cosik od Petey Pablo, tak w ogóle to większość R. Kelly'go
          począwszy od "Fiesta" pamiętacie to :) plaża, kociaki, dobry szampan i... to
          jest to :)
          • Gość: neska Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:42
            hmm moze soundtrack z "save the last dance" ? :D
            • Gość: neskafe Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:44
              Songi z "Brown Sugar " tez sa oka :]
              • Gość: Bets Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:15
                Macie teraz do czynienia z prawdziwą ekspertką w dziedzinie R&B!;) Genialne do
                tańca są kawałki z filmu "Honey", a zwłaszcza "I'm good" Blaque Ivory. Polecam
                też śp Aaliyah z kawałkiem "More than a woman", jej orientalny "We need a
                resolution" czy kultowy "Try again". Świetne bounce'owe bity mają też Destiny's
                Child "Lose my breath", fajna jest też Alicia Keys i "Karma". Mogłabym Ci podać
                miliardy piosenek, zależy w jakim stylu: bardziej hiphopowym, orientalnym... O,
                jeszcze Amerie "Touch", Teairra Mari "No daddy", Rihanna "Pon the replay"...
                Fajnym połączeniem R&B z hh jest Ciara & Ludacris "Oh". Kelis "Milkshake",
                Beyoncé "Baby boy", Tweet "Call me", Toni Braxton "Please" oraz "Hot the
                freeway", o i Mya "Case of the Ex". Sporo tego, masz w czym wybierać.
                Pozdroofki ziooooooooooom!
                • lovedance Re: Ha I Pe Ha O Pe:] 23.08.05, 18:23
                  Dziękuję wszystkim za te utwory!! Już ściagam!! A soundtrack z "save the last
                  dance" i "honey" mam już przerobiony:) Do słynnego "You can do it" zrobiłam
                  ostatni układ i dostałam za niego nagrodę:) Buziaaa:*
    • Gość: cocaine Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:24
      Rihanna - Pop da Repley
      Aceyalone - Find Out
      Timbaland - drop
      Amerie - Touch
      Speedy - sientelo
      Missy Elliott - Lose Control
      Joe Budden - Pump It Up
      Joe Budden - Fire
      Dj G-han - Partybreak 2004
      Freeway - Flipside

Polecam też cała ścieżkę dźwiękową do "You Got Served", swoją drogą najlepszy
      film o tańcu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka