lovedance 23.08.05, 12:35 Jestem instruktorką tańca, prosze o tytuły piosenek zagranicznych w stylu HIP HOP i RnB...musi to być cosik rytmicznego i takiego do tańca...Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tumidobrze Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.crowley.pl 23.08.05, 14:00 Bubba Sparxx, większość rytmicne do tedo coś Nelly jakoś tak to sie pisze. nawet teraz Akon-bananaz wykonawce niebardzo ale rytmiczna pioseneczka wpada w ucho, może trochepop :) poszukaj też Fat Joe też ma troche rytmicznych(do tańca). Snoop Dogg-Ups and downs, rytmiczna choć wolna. Pzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaaaaaa20 Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:55 Pachanga - Loco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:05 SHAKIRA FEAT. ALEJANDRO SANZ - LA TORTURA Missy Elliott Ft Ciara & Fatman Scoop - Lose Control The Pussycat Dolls feat Busta Rhymes - Don't Cha Loona - Oye El Boom In-grid_-_mama_mia David Guetta - The World Is Mine (Feat Jd Davis) - Guetta Blaster Amerie_feat._bg_fabolous_and_eve-one_thing_(remix) banaroo_-_space_cowboy Alicia Keys - Samsonite Man Mary J. Blidge - Dance For Me R.Kelly feat. The Game - Playas Only vanessa_s_-_fiesta_(radio_mix) Rihanna - Bring It Back Mam Nadzieje ze pomoglam jakos. Pozdrawiam i Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumidobrze Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.crowley.pl 23.08.05, 16:36 ... jeszcze cosik od Petey Pablo, tak w ogóle to większość R. Kelly'go począwszy od "Fiesta" pamiętacie to :) plaża, kociaki, dobry szampan i... to jest to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:42 hmm moze soundtrack z "save the last dance" ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neskafe Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:44 Songi z "Brown Sugar " tez sa oka :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bets Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:15 Macie teraz do czynienia z prawdziwą ekspertką w dziedzinie R&B!;) Genialne do tańca są kawałki z filmu "Honey", a zwłaszcza "I'm good" Blaque Ivory. Polecam też śp Aaliyah z kawałkiem "More than a woman", jej orientalny "We need a resolution" czy kultowy "Try again". Świetne bounce'owe bity mają też Destiny's Child "Lose my breath", fajna jest też Alicia Keys i "Karma". Mogłabym Ci podać miliardy piosenek, zależy w jakim stylu: bardziej hiphopowym, orientalnym... O, jeszcze Amerie "Touch", Teairra Mari "No daddy", Rihanna "Pon the replay"... Fajnym połączeniem R&B z hh jest Ciara & Ludacris "Oh". Kelis "Milkshake", Beyoncé "Baby boy", Tweet "Call me", Toni Braxton "Please" oraz "Hot the freeway", o i Mya "Case of the Ex". Sporo tego, masz w czym wybierać. Pozdroofki ziooooooooooom! Odpowiedz Link Zgłoś
lovedance Re: Ha I Pe Ha O Pe:] 23.08.05, 18:23 Dziękuję wszystkim za te utwory!! Już ściagam!! A soundtrack z "save the last dance" i "honey" mam już przerobiony:) Do słynnego "You can do it" zrobiłam ostatni układ i dostałam za niego nagrodę:) Buziaaa:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocaine Re: Ha I Pe Ha O Pe:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:24 Rihanna - Pop da Repley Aceyalone - Find Out Timbaland - drop Amerie - Touch Speedy - sientelo Missy Elliott - Lose Control Joe Budden - Pump It Up Joe Budden - Fire Dj G-han - Partybreak 2004 Freeway - Flipside Polecam też cała ścieżkę dźwiękową do "You Got Served", swoją drogą najlepszy film o tańcu... Odpowiedz Link Zgłoś