Gość: autor Re: Za oknem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 12:23 z tych kilku liter nic nie rozumiem, nawet intencji. Sam jestem lapidarny i zwięzły, ale do tego stopnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak może istotnie przesadziłem 05.02.11, 20:48 cóż remont to jest ciężkie doświadczenie szczególnie dla tych którzy mieszkają w remontowanym domu... narzędzia budowlane to coś gorszego niż nawet ćwiczenia w podstawowej szkole muzycznej ... moje refleksje w podobnych sytuacjach dużo mniej były wzniosłe... a księdza refleksje mi się podobają cały końcowy akapit... no i oby się nam spełniało co ksiądz refleksyjnie wspomniał że by się nam spełnić mogło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Za oknem IP: 62.244.136.* 05.02.11, 12:38 Domyślam się, że chodzi o: ۩ Odpowiedz Link Zgłoś
potrzeszcz Re: Za oknem 05.02.11, 12:51 To znaczy, że w domu trza siedzieć i nie wychodzić, bo deszcz pada, kurna. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Za oknem 05.02.11, 15:03 Ale wylatywać można, tylko potem trzeba otrzepać skrzydełka, Ptaśku ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
syrena.z.glebin Re: Za oknem 05.02.11, 15:30 u mnie nie pada deszcz i mam ogród. Co prawda nieco szary, ale pełno w nim ptaków. Możesz potrzeszcz dołączyć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś