Dodaj do ulubionych

Nie boją się zemsty zza grobu

20.04.11, 21:18
Jeśli już miałbym wybierać, to zdecydowanie bardziej wolałbym mieszkać na ul. Wenus niż np. Lecha Kaczyńskiego. O ile oczywiście miałbym wybór między jedną pięknie wyasfaltowaną ulicą, a drugą pięknie wyasfaltowaną ulicą. Bo jeśli miałbym wybór między pięknie wyasfaltowaną ulicą a polną drogą, to mam gdzieś jak się nazywa - w ciemno wybieram asfalt.
Obserwuj wątek
    • kuraszewicz Nie będę płakać po Michniku 20.04.11, 22:07
      O Michniku szybko się zapomni, tak jak o GIEremku.
      • Gość: mo-mo Re: Nie będę płakać... i znow oszolom na forum! IP: 173.233.220.* 20.04.11, 22:27
        Czy "kuraszewicz" moglby napisac cos do rzeczy i na temat?
        • Gość: bosman nie mógłby... IP: *.centertel.pl 21.04.11, 10:54
          bo to pisowski czynownik = jołop
          • kuraszewicz Zawsze głosowałem na SLD 21.04.11, 12:20
            Prostaczku, zawsze głosowałem na SLD a nie na PO-fajduszków PO-sraluszków. Tusek-von-Chytrusek sam już rządu nie stworzy.
            Łyso ci? Tylkocw...iki i frajerki głosują na PO-papruszków!
            • pogarda Re: Zawsze głosowałem na SLD 21.04.11, 12:24
              Komuno wroc!
              pzdr
              • kuraszewicz Dokładnie, komuno wróć! 21.04.11, 12:27
                POpierduszek Tusek nie stworzy ku...wnuczek sam rządu!
                • pogarda Re: Dokładnie, komuno wróć! 21.04.11, 12:30
                  Nie doceniazs Tuska! On jest jak Chuck Norris i Druzyna A w jednym.
                  A PO, dopoki stare komuchy nie pojda do lamusa i SLD sie odmlodzi jest jedyna sensowna partia w Polszcze.
                  pzdr
    • bluerandy Gazeta Wybiórcza znowu podjudza 20.04.11, 23:35
      Dobrze, że żydzi Michnika(Szechtera) nie będą decydować o tym jakie nazwy mają nosić lubelskie place i ulice
      • Gość: meti Re: Gazeta Wybiórcza znowu podjudza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 06:57
        Dziad o gruszce, baba o pietruszce. Skoro tak bardzo niemiły wam Michnik to po cholerę czytacie jego szmatławca, czytać Gościa Niedzielnego i spadać z gazety!Tak?
        O lechu już się myśli z odrazą - ja przynajmniej tak mam i to, że kiedyś na niego głosowałam tylko pogłębia moją traumę! Jak dla mnie śmietniki mogą nazywać jego imieniem- będzie adekwatnie do zasług .
        • kuraszewicz Po to jest GW-no żeby się na nim wysyrać 21.04.11, 12:22
          Jasne? Jestem wiernym wyborcą SLD.
      • Gość: bosman na szczęście bluerandy... IP: *.centertel.pl 21.04.11, 10:55
        i nie takie buble genetyczne jak ty :-))))
        • kuraszewicz Buble genetyczne głosują na śmiecia von Tuska! 21.04.11, 12:24
          Ja zawsze głosowałem na SLD, a nie pieprzoną gdulską szajkę!
        • kuraszewicz Ile pryty dziś wypiłeś? 21.04.11, 13:56
          Ile pryty, bosmanku, dziś wydoiłeś?
          • Gość: bosman każdy kuraśku sądzi wg siebie... IP: 31.60.215.* 21.04.11, 14:50
            ty zachlewasz się prytą czy innym mózgojebem bo na nic innego cię nie stać. Uważasz za sukces zaprzestanie walenia dykty i borygo :-) Ja owszem zasysam, ale normalną gorzałeczkę i dobre wino. Nie będę ci pisał jaką i jakie bo nazw nie znasz i nie zrozumiesz. Nie wysilaj się prymitywie na złośliwości, bo złośliwość jest miarą inteligencji a czegoś takiego twój prymitywny instynkt (no bo przecież nie rozum!) nie wykazuje. Zaprzyjaźnij się z amebami i rozwielitkami, to twój poziom. Dla ułatwienia podaję:
            ameby; rozwielitki
    • zubelz Nie boją się zemsty zza grobu 21.04.11, 08:42
      "Dzisiaj jedną z nowych ulic nazwą ulicą Wenus. Uzasadnienie głosi, że nazwa "wychodzi naprzeciw oczekiwaniom i potrzebom społecznym". Można sprawdzić."

Czy ta "Wenus" to suczka, kotka czy kochanka radnego i co napiszą na początku i końcu?. Jaki zawód?. Paranoja. We łbach radnych na wiosnę trawa zaczyna rosnąć. Strach pomyśleć co będzie w jesieni!.
      • pogarda Re: Nie boją się zemsty zza grobu 21.04.11, 10:39
        We łbach radnych na wiosnę trawa zaczyna rosnąć. Strach pomyśleć co będzie w jesieni!.

Jak to co Zub, sianokosy ;)
        Takie jest prawo natury i chocbys sie usmarkal tego nie zmienisz :))
        pzdr
        • empi Re: Nie boją się zemsty zza grobu 21.04.11, 10:52
          sianokosy odbywają się w sierpniu :)
          pzdr.
          • Gość: bosman w sierpniu ... IP: *.centertel.pl 21.04.11, 10:57
            to już trzecie.
            • empi Re: w sierpniu ... 21.04.11, 11:00
              jeśli jest odpowiednia pogoda to trzecie, w sierpniu są ostatnie ;)
              pzdr.
              • pogarda Re: w sierpniu ... 21.04.11, 11:10
                Przyznam, ze nie mam pojecia o agrokulturze ;)
                Zasiegne jezyka i naszego forumowego rolnika - Arona, bo jest ekspertem w tej dziedzinie... Nie zebym wam nie ufal, ale zawsze to lepiej siegnac do zrodel zrodlowych :)
                pzdr
                • Gość: bosman z niego rolnik... IP: *.centertel.pl 21.04.11, 11:33
                  jak z cipy organka. Syn bezrolnego ,uwłaszczonego przez PKWN, który natychmiast - w 1990r - sprzedał - aaaaaronek oczywiście, te swoje morgi i kupił se busa. Na "jego" m.in. i jemu podobnych ziemi stoją te zajebiste szklarnie pod Parczewem. Nie chciało się chłopom tyrać, poszli " do mniasta".
                  • empi Re: z niego rolnik... 21.04.11, 11:37
                    > sprzedał - aaaaaronek oczywiście, te swoje morgi i kupił se busa
                    sprzedał nie wszystkie morgi, zostawił parę by móc płacić składkę w KRUSie :)
                    pzdr
                    • Gość: bosman z niego rolnik? IP: *.centertel.pl 21.04.11, 11:53
                      raczej cwany chłop.
                  • pogarda Pomyslmy logicznie... 21.04.11, 11:42
                    Ziemie ma? Ma!
                    Pokonczyl szkoly? Nie.
                    Placi KRUS? Placi!
                    Potrafi jedynie narzekac? Owszem.
                    Ma busa? Ma!
                    G@wno robi? A jakze!

Znaczy sie: rolnik!
                    Nie mozesz nic zarzucic mojej logice ;-D
                    pzdr
                    • Gość: bosman rolnik: IP: *.centertel.pl 21.04.11, 11:50
                      Rolnik – osoba pracująca na roli, uprawiająca swoją bądź cudzą ziemię rolną. Często specjalista w zakresie rolnictwa.
                      aaaaaronek???
      • Gość: bosman ul. Wenus? IP: *.centertel.pl 21.04.11, 11:45
        czyżby pierwsza w Lublinie oficjalna ulica zamtuzów? Nazwa spoko. Czy będą czerwone latarnie?
        • pogarda Re: ul. Wenus? 21.04.11, 11:49
          Beda czarne. Czerwone sa niepoprawne politycznie ;-D
          pzdr
    • Gość: bosman ludzie: czytajcie i pomyślcie... IP: *.centertel.pl 21.04.11, 11:05
      kto Was reprezentuje, jakie "tuzy" umysłowe, "głowacze", "Everesty" intelektu. A może najzwyklejsi koniunkturaliści, pieczeniarze i sobiepankowie ceniący nade wszystko prywatę?
    • kuraszewicz Kto głosuje na Peło? 21.04.11, 12:28
      Kto głosuje na PO? Niedoroby i cipy oglądające tefałen! Ja zawsze głosowałem na SLD.
      • pogarda Re: Kto głosuje na Peło? 21.04.11, 13:13
        Uwierz mi, ze wszystkich, ale to WSZYSTKICH G@wno obchodzi na kogo glosowales :-P
        pzdr
        • kuraszewicz Przykro ci, że rządu nie będzie? 21.04.11, 13:48
          Choćby kupę w majtki po gdańsku tusk zrobił - nie uda się mu stworzyć jednopartyjnego rządu! Przykro ci łajzo peowska? Czeka go koalicja z PIS albo SLD!
          • pogarda Re: Przykro ci, że rządu nie będzie? 21.04.11, 13:56
            Hola! Wstrzymaj konie, chlopku, bo robisz wstyd lewicowemu elektoratowi!
            Mamy tutaj kilku przedstawicieli ale oni w przeciwienstwie do ciebie wiedza co mowia i mowia z sensem!
            Ty nie robisz nic jedynie pokrzykujesz i wymachujesz antypeowska flaga. Szczerze mowiac twoje pojawienie sie na forum sklania mnie do myslenia, ze jestes jednym z tych Pismenow, ktorzy chca zdyskredytowac SLD podszywajac sie pod nich.
            Prezio kazal krzyczec to krzyczymy, tak?
            • Gość: bosman przecież to... IP: 31.60.215.* 21.04.11, 15:00
              spisdziały prowokator. Olać...
              • kuraszewicz Ciebie olać pryciarzu! 21.04.11, 15:05
                Ile jabłuszka sandomierskiego dziś pod bramą wychyliłeś?
                • pogarda Re: Ciebie olać pryciarzu! 21.04.11, 15:12
                  Troszke mi zeszlo z napisaniem tego bo jeszcze sie smieje....
                  Skad nasz Pismenski prowokator zna tak detalicznie marki tanich win?
                  Sprawa sie rypla - teraz wiemy kto co pije ;)
                  pzdr
                  • Gość: bosman :-)))))))))))))))))))))))))))))))) IP: 31.60.215.* 21.04.11, 15:18
                    jabłuszko!!!! SANDOMIERSKIE!!!! to ci kurna musi być rarytas! A pałę yebie ze trzy dni!!!
      • empi Re: Kto głosuje na Peło? 21.04.11, 13:17
        a jaki program oglądają zwolennicy SLD? :)
        pzdr.
        • pogarda Re: Kto głosuje na Peło? 21.04.11, 13:40
          Dziennik Telewizyjny i Tylko Dla Rolnikow ;0
          pzdr
          • Gość: bosman mylisz się pogardo... IP: *.centertel.pl 21.04.11, 13:43
            TVN, Polsat, TVN 24, Polsat News, Superstacja, TVP Info - to ja, a co inni? Nie wiem.
            • pogarda Re: mylisz się pogardo... 21.04.11, 13:46
              Bosman, ale ty jestes "stabilny elektorat", pan Agitator raczej stabilny nie jest :)
              zpdr
            • kuraszewicz TVN nie ma pieniędzy na wersję z napisami 21.04.11, 13:46
              TVN twierdzi, że nie ma pieniędzy na dodatkową wersję filmu z napisami.
              I wszystko co się da, włącznie z musicalami i bajkami katuje polskim dubbingiem jednogłosowym czyli ustawionym na cały regulator popierdującym lektorem.
            • kuraszewicz Płyty DVD 21.04.11, 13:52
              Filmy obcojęzyczne w tym kraju da się oglądać tylko na DVD.
              W TVN tylko wersja dla analfabetów z wytanionym polskim "dubbingiem" jednogłosowym. TVN nie ma pieniędzy na dodatkową wersję z napisami.
              • pogarda Re: Płyty DVD 21.04.11, 13:57
                Zapomniales dodac, ze TVN nie ma kasy na filmy z napisami.
                pzdr
              • Gość: bosman żaden lektor kuraśku... IP: *.centertel.pl 21.04.11, 14:01
                nie popierduje tak jak ty. No pierdzisz po prostu PiSowsko :-)
                • pogarda Re: żaden lektor kuraśku... 21.04.11, 14:38
                  Dokladnie ;-D
                  Tak jak napisalem powyzej:
                  Jego "pojawienie sie na forum sklania mnie do myslenia, ze jestes jednym z tych Pismenow, ktorzy chca zdyskredytowac SLD podszywajac sie pod nich.
                  Prezio kazal krzyczec to krzyczymy, tak?"
                  Smierdzi mi kolega pisem bardziej niz radio maryja....
                  • Gość: bosman tak jak nie cierpię... IP: 31.60.215.* 21.04.11, 14:52
                    PiSdzielców, tak twierdzę że taki kura...costam to koszmarny sen nawet dla pijanego Jarkacza.
                  • kuraszewicz łajzuleńko śmierdzisz PO! 21.04.11, 15:04
                    Co ŁAJZULEŃKO? Znowu mi PISdę wmawiasz, łajzuniu?
                    Oby ten twój tusk zdechł razem z ci...ą komorkiem!
                    • pogarda Re: łajzuleńko śmierdzisz PO! 21.04.11, 15:13
                      J(elope)2 to ty? Zarejestrowales nicka?
                      Z reszta niewazne!
                      Witam na mojej liscie IGNORE :)
                      pzdr
                    • Gość: bosman jabłuszko sandomierskie... IP: 31.60.215.* 21.04.11, 15:20
                      jak widać działa :-))))))) Lewaczek "wzburzył" się nieco :-)
                    • Gość: bosman jabłuszko...(empi odwal się) IP: 31.60.215.* 21.04.11, 15:27
                      sandomierskie jak widać działa :-))))))) Lewaczek "wzburzył" się nieco :-)
                      • pogarda Re: jabłuszko...(empi odwal się) 21.04.11, 15:32
                        Bosman masz cos z odswierzaniem, bo ja twoje jabluszko widze napisane 7 razy ;)
                        pzdr
                        • Gość: bosman to "najnowsze"... IP: *.lublin.mm.pl 24.04.11, 12:41
                          oprogramowanie w GWL. Posty czasem ukazują się późno więc myślałem, że empi chlasną :-)
    • pogarda Nie boją się zemsty zza grobu 21.04.11, 14:47
      Jest wiele ulic i placow w naszym miescie z bardzo niezrozumialymi patronami.
      Lech Kaczynski zginal w katastrofie radzieckiego samolotu wiec nalezy mu sie plac - to zrozumiale! Mimo, ze Lech dla Lublina zrobil mniej niz niewiele i raczej zlego niz dobrego nalezy mu sie pomnik za "Wykonanie zadania", co jak wiadomo w Polsce udaje sie niewielu.
      Lecha Kaczynskiego znam dosc dobrze, chociazby z telewizji czy dowcipow, ale na takiej Kalinie dla przykladu jest ulica Lwowska. A ja sie pytam Kto to do cholery byl Lwowsek? Probowalem go wygooglac i nic!
      I kto to byla Litewska? Jej rowniez nie moge znalezc a ma wielki plac w samym centrum!
      Pewnie radni doszli do tych samych wnioskow i chca nam mieszkancom zaoszczedzic glowkowania w przyszlosci...
      A pomnik Lecha Kaczynskiego nalezaloby postawic tam gdzie stalo ORMO - z tym, ze po przeciwnej stronie!
      pzdr
      • pogarda Re: Nie boją się zemsty zza grobu 21.04.11, 14:53
        Przepraszam, powinno byc: kto to BYL Litewska a nie kto to BYLA.
        A i ormo mnie sie przemieszalo z ZOMO, ale ja za mlody jestem, zeby skakac przez ploty, pamietac kto jest kto a tym bardziej budowac i wdrapywac sie na barykady.
        pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka