Dodaj do ulubionych

Trądzik w Lublinie

IP: *.ipan.lublin.pl 27.04.11, 14:40
Witam, zakładam ten wątek ponieważ, chciałabym zgromadzić informacje o leczeniu trądzika i blizn w Lublinie. Jak na pewno wiele osób cierpię na trądzik i blizny po nim od wielu lat i wciąż szukam złotego środka. Porady na stronach int. i forach są bardzo ogólne, niedokładne, a najczęściej też dawno nieaktualne. Chciałabym założyć bazę lekarzy, kosmetyczek i konkretnych zabiegów dostępnych w Lublinie - chciałabym żeby wpisywali się wszyscy, którzy mają doświadczenie w tym zakresie i opisali je dokładnie, jak wyglądała wizyta, zabieg, co dał dany zabieg, leki itd.

--
Obserwuj wątek
    • natkaa66 Re: Trądzik w Lublinie 05.05.11, 20:58
      Bardzo potrzebny wątek.Podnoszę do góry!!!!
      • Gość: ala Re: Trądzik w Lublinie IP: *.nplay.net.pl 08.08.13, 18:50
        Odświeżam,możne ktoś coś doradzi?!
        • Gość: gość Re: Trądzik w Lublinie IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 20:19
          Może spróbujcie wybrać się do dr Wojciecha Cielicy? Wiem, że przyjmuje w Luxmedzie i w szpitalu wojskowym. Córka mojej koleżanki bardzo sobie chwali
          • Gość: Gosia Re: Trądzik w Lublinie IP: 188.127.25.* 01.02.14, 22:30
            Też przeżyłam koszmar związany z trądzikiem. Odradzam zdecydowanie Krasowską, ale to już wiesz. Chodziłam rok do Skorupskiej, dawała Tetralisal i jakieś kremy, potem zrobila 3 zabiegi kwasem TCA, po których stan się pogorszył, skóra ciężko się goiła. U Borzęckiego byłam na jednej wizycie, był chamski więc zrezygnowałam. Mi osobiście pomogła dr Ewa Springer, przyjmuje na Chodźki. Brałam przez 4 miesiące Izotek. Miałam też robione zabiegi laserem Fraxel. Każdy straszy Izotekiem, ale ja uważam, że było warto. Wieloletni trądzik też może zniszczyć psychikę. Trzeba po kuracji odczekać z ciążą i tu zalecenia są różne. Jedni twierdzą, że pół roku, inni że 2 lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka