ceper_pepper 14.05.04, 16:23 Pozwolę sobie w tym miejscu zareklamować dzisiejszy koncert na Felinie. Zagrają między innymi Manaam i Łzy. Jednak na największą uwagę zasługuje zespół z naszego lokalnego, lubelskiego podwórka - grupa Londyn. Polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wirek Re: Kozienalia 2004 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 22:40 Nie z lublina, ale mocno żałuje,że mnie tam nie ma.... oczywiscie nie łez, ani londynu - tylko Maanamu. Tak na marginesie - uwaga na pisownie :) Ocean wolnego czasu - lublin, lublin, lublin. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Kozienalia 2004 IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 14.05.04, 22:54 To moze ja zareklamuje jutrzejszy koncert, ktorego glownym punktem maja byc Hey i Kult. Podobno kozienalia maja obslugiwac jakies autobusy, pewnie MPK. Moze ktos mi podac jakies szczegoly na ten temat, np o ktorych godzinach beda jezdzic te autobusy, czy trzeba bedzie kupowac bilet (jesli mam sieciowke), po jakiej trasie beda jezdzily autobusy. z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Kozienalia 2004 15.05.04, 00:35 Przyjechać na koncert można normalnym autobusem jadącym w stronę Felina. Zaś jeżeli chodzi o powrót proponuję sprawdzić szczegóły na kozienalia.lublin.pl Na koncert jutrzejszy oczywiście się wybieram, zwłaszcza, że mi żaden autobus niepotrzebny i pójdę sobie na Felin spacerkiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś