aron2004 01.08.11, 23:08 do wojska konowałów, zabrać im wille, terenówki, oddać kasę pacjentom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pacjent Władza wyleczy się sama IP: 89.167.0.* 01.08.11, 23:54 Aron też wyleczy się sam... Ps. Co byś napisał gdybyś u mnie przeczytał: do wojska "aronów", zabrać im wille, terenówki, oddać kasę klientom! Pamiętaj Aronie, że nie wszyscy lekarze są tacy jak ich tu podsumowałeś - podobnie jak nie wszyscy ludzie Twojej branży i profesji są źli - no może Ty i jeszcze kilku innych... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Władza wyleczy się sama 02.08.11, 00:00 Partaczewskie chłopki - roztropki na KRUsie leczą się u znachorów.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Władza wyleczy się sama IP: *.paradowski.pl 02.08.11, 06:33 Serwinka ma 100 razy więcej moralności niż wy konowały i jeżeli nie wyleczy to przynajmniej nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajton Re: Władza wyleczy się sama IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 14:06 No, człowieku, są dwie mozliwości: albo powinienes brac jakieś leki a ich nie bierzesz, albo bierzesz jakieś, ale ci szkodzą. A może przesadziłeś w kolekcjonowaniu materiałów kolekcjonerskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajton Re: Narodowy Fundusz donosi do ABW. Na lekarzy. Z IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 14:03 No jasne. Oddać kasę pacjentom. Ty będziesz się potem leczył kasą (bo ja nie). A ja sobie popatrzę. Zabrać im wille? Jak Stalin? A może tobie zabrać nerki? W końcu czemu nie. Dwie zdrowe nerki, to według cen czarnorynkowych 1/4 willi. Do wojska? A gdzie im będzie lepiej? Stały dochód, sorty mundurowe, słuzbowy samochód do dyspozycji, mieszkanie o standardzie dowódcy garnizonu opłacane przez wojsko i raz na dwa lata za wojskową kasę remontowane. Oczywiście dla konowała, który robi za konowała. Bo od konowała przebranego i robiacego za wojaka można w ramach tego wymagać co najwyżej, żeby umiał w miare równo tuptać i wiedział gdzie sie odbezpiecza "kałacha". Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Narodowy Fundusz donosi do ABW. Na lekarzy. Z 02.08.11, 14:40 wyszła żebracza mentalność postsowiecka podparczewskiego rolnika nieudacznika życiowego buhahahahahaha] ale krusik i dotacje to już pasują, co nie? hehehehe. taż się modlisz z płaczem jak Kononowicz o boską interwencję w sprawie swojej kolejnej niezapłaconej faktury za części do busa? buhahahahahahahahahahahahaahaha Odpowiedz Link Zgłoś