przemek-leniak 06.08.11, 22:22 anomia ... hmm tak moi drodzy... jedni przejmują się kanonizacją w TVN a inni też chcieliby żeby coś dobrego o nich kiedykolwiek powiedziano... hmmm... ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: syndrom Wertera... 06.08.11, 22:51 Jakie to szczęście, że przestałem włączać tv. Chyba bym nie zdzierżył. Wystarczą mi posty pełne żalu i apologie, których pełno na forach. No i laurki po portalach. Burak na Wawel? A niby dlaczego nie... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak kiedy syndrom Wertera zadziała... 07.08.11, 00:26 w kryptach zbraknie miejsc... swoją drogą widzę że ty się nie wybierasz do nikąd. to dobrze bo któz by ze mną gadał? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: kiedy syndrom Wertera zadziała... 07.08.11, 01:14 Najmniejszego zamiaru nie mam. Ja jestem nieśmiertelny ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: syndrom Wertera... 07.08.11, 21:05 przemek-leniak napisał: > anomia > ... > hmm tak moi drodzy... > jedni przejmują się kanonizacją w TVN a inni też chcieliby żeby coś dobrego o n > ich kiedykolwiek powiedziano... > hmmm... > ... Ten kraj to jedne wielkie "Cierpienia młodego..." Tak więc kanonizacja buraka w liberalnych (podobno) mediach mnie nie dziwi... Przy dzisiejszej Polsce Goethe się chowa... czegoś takiego nawet tak wybitny człowiek nie mógł przewidzieć;) Odpowiedz Link Zgłoś