Dodaj do ulubionych

Najlepsze gimnazja w Lublinie. Sprawdź, co ofer...

29.03.12, 11:41
Czy dawanie JEDNEGO kryterium jest prawidłowym sposobem na stwierdzenie, które gimnazjum jest lepsze od innego?
Obserwuj wątek
    • gawor4 artykuł sponsorowany.A gdzie jest G.16 z Czechowa? 29.03.12, 12:59
      ona ma tyle laureatów różnych konkursów ile reszta razem wzięta.
      • Gość: Linker Re: artykuł sponsorowany.A gdzie jest G.16 z Czec IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.12, 14:06
        Dokładnie. Coś jest nie tak z tym artykułem. Klonowic miał w czesci humanistycznej 35,8 pkt a nie ma w ogóle w zestawieniu. Autor tekstu albo jest niedoinformowany albo sponsorowany przez niektóre szkoły.
    • 1b_adamek Najlepsze gimnazja w Lublinie. Sprawdź, co ofer... 29.03.12, 16:40
      Biskupiak, porażka. Niestety mam nie najlepsze informacje o tym gimnazjum. Straszny nacisk na naukę, zero koleżeństwa tylko nauka jest promowana, i to nie nauka tylko rycie aż do bólu, do płaczu uczniow. I nauczyciele, poślijcie tam wybitnego dzieciaka i niech powie w ostatniej klasie gimnazjum że idzie do innego liceum niż biskupiak. Zniszczą go, jego wybitność przemieni się w zastraszonego, znerwicowanego wraka. Tak działają nauczyciele w tym zespole szkół. Niestety. Tam dziecko jako jednostka nie znaczy NIC
    • cysio93 16 29.03.12, 16:57
      I tak co trzecia osoba w Staszicu jest po 16stce, nie wiem jak to jest z Unią i innymi liceami. Dali tam prywatne gimnazja, z których większość ma renomę szkół dla upośledzonych dzieci bogatych rodziców.
      • Gość: asd Re: 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 09:16
        Upośledzone?
        Koledzy i koleżanki mojego syna to aktualnie studenci SGH, Uniwersytetu Warszawskiego, Akademii Medycznej.
        A pielęgnować lenistwo można wszędzie. Jakby łatwiej w klasie z 26 osobami, a trudniej w klasie gdzie 10-15 osób.
    • Gość: bnm A co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 08:58
      Masz przed sobą gimnazjum? Poczytaj - co dalej.
      forum.gazeta.pl/forum/w,62,134808427,134808427,Top_liceow_w_Lublinie_Tam_najlepiej_zdali_matu_.html
    • netostrefa Najlepsze gimnazja w Lublinie. Sprawdź, co ofer... 20.05.12, 22:42
      Gimnazjum nr 3 w Lublinie to bardzo dobra i nowoczesna szkoła.
      • Gość: Marek Re: Najlepsze gimnazja w Lublinie. Sprawdź, co of IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.15, 10:25
        Ciekawe, co według forumowiczów oznacza dobra i nowoczesna szkoła. Może warto postawić na taką, która nie pędzi właśnie za programem, a patrzy na ucznia? Mój syn chodzi w lublinie do liceum im. ks. K. Gostyńskiego i moim zdaniem to jest szkoła, która indywidualnie traktuje ucznia. Nie ma przepełnionych klas i patologii, które często są widoczne w publicznych placówkach.
        • Gość: Monika Re: Najlepsze gimnazja w Lublinie. Sprawdź, co of IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.16, 10:31
          Czy mógłby mi Pan szerzej napisać na temat tej szkoły, bo się zastanawiam nad gimnazjum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka