Dodaj do ulubionych

ALDENT - ortodoncja

• Gość: Tomek [...] IP: *.play-internet.pl 05.06.15, 15:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Ania [...] IP: *.play-internet.pl 09.06.15, 12:55
    • Gość: Anna [...] IP: *.play-internet.pl 05.08.15, 15:42
      • empi Re: ALDENT - ortodoncja 05.08.15, 16:45
        Zosia, Tomek, Ania, Anna :). Pisz pod jednym nickiem w tym samym wątku. Mnożenie pochwał często przynosi szkodę chwalonemu :)
        pzdr.
    • Gość: Ewlinka [...] IP: *.play-internet.pl 06.08.15, 14:43
    • Gość: Monika [...] IP: *.146.189.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.08.15, 09:45
    • Gość: Dominika [...] IP: *.146.43.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.15, 14:20
    • Gość: Zofia [...] IP: *.146.43.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.15, 15:07
    • Gość: Łucja [...] IP: *.146.81.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.15, 10:19
    • Gość: Monika Re: ALDENT - ortodoncja IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.15, 12:20
      Polecam! Ja tez miałam poważną wadę i Pani doktor super sobie z tym poradziła Leczenie trwało ok 2 lat. Leczenie zakonczone zostało jakies 6 m-cy temu i efekty są super! Musiałam tylko usunąć ósemki. które też usuwałam w Aldencie u Pana doktora Paradowskiego. Usunięcie było też spoko. Usuwanie nie bolało i nawet trwało szybko. Ja ogólnie polecam. Mój znajomy też się tam leczy i mówił że jest zadowolony.
    • Gość: rudaa Re: ALDENT - ortodoncja IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.16, 09:36
      polecam dr Magde ponieważ leczę się u niej i wada mojego zgryzu naprawdę się poprawiła, a ponoć miałam przypadek beznadziejny, jak to określili w innych placówkach :P spoko jest!
    • Gość: nina80 Re: ALDENT - ortodoncja IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.16, 19:23
      Jestem stałym pacjentem Aldent, leczę u nich zęby bardzo długo i jestem zadowolona. Nie korzystałam wprawdzie z usług ortodontycznych, ale moja znajoma tak i sobie chwaliła. To dobry gabinet, bardzo nowoczesny, oferują kompleksowe usługi.
    • Gość: Alex12 Re: ALDENT - ortodoncja IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.16, 17:47
      Witam, zdecydowanie odradzam gabinet dentystyczny Aldent, ceny kosmiczne!!!!! Dobra rada- porównajcje koszty i zakres niezbędnych do wykonania zabiegów w innym gabinecie a będziecie bardzo mile rozczarowani. Alexa
      • Gość: H.Miller Re: ALDENT - ortodoncja IP: *.play-internet.pl 28.08.16, 18:05
        Za jakość się płaci, moim zdaniem nie warto sugerować się wyłącznie ceną, szczególnie jeżeli na przykład chodzi o implanty zębowe, akurat w Aldent mają dobrego implantologa dr Grzegorza Paradowskiego. W sumie nie jest to regułą, ale leczyłam zęby na nfz, pominę to, że czeka się w kolejce 3 miesiące, Pani stomatolog źle wyleczyłam mi ubytek i musiałam mieć wykonane leczenie kanałowe, kosztowało mnie to ponad 300 zł.
        • Gość: Remonaa Re: ALDENT - ortodoncja IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.16, 17:40
          Aldent ma dobre opinie, ale ceny do najniższych nie należą, cóż nie można wymagać od nowoczesnej kliniki, która oferuje kompleksowe usługi począwszy od leczenia zachowawczego, po implantologię, ortodoncję itp. żeby miałam ceny najniższe na rynku.
    • justyna_315 Re: ALDENT - ortodoncja 14.11.17, 11:08
      Byłam z dziećmi u Pani doktor Paradowskiej z Aldentu. Jestem bardzo zadowolona, bo moje 6-letnie dziecko pierwszy raz usiadło na fotelu stomatologicznym i pozwoliło sobie wyleczyć ząbka. Pani doktor jest przygotowana na leczenie dzieci, jest bardzo kontaktowa, miła, przyjaźnie ubrana w kolorowy czepek i fartuch. Na poczekalni było dużo dzieci czekających do Pani doktor, więc chyba jest w tym naprawdę dobra. Same leczenie trwało szybko, dlatego mój Kamilek był w stanie usiedzieć grzecznie na fotelu. Wrócę tam na pewno jeszcze raz.
    • Gość: Hanka Re: ALDENT - ortodoncja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.17, 09:26
      tak byłam u nich jakieś 2 lata temu wstawili mi 4 implanty z przodu szczęki robiłam rozeznanie cenowe w Lublinie i dali mi najlepszą cenę i jakość raczej też najwyższa Pozdrawiam Hanka
    • michalmich133 Re: ALDENT - ortodoncja 30.11.17, 12:58
      ja leczę zęby w Lublinie na al.Krasnickich -www.aldent.pl,personel bardzo przyjemny, bezproblemowo znieczulenie można dostać itp. No i mam juz kilka zaleczonych u nich zębów i do tej pory żadnych problemów z nimi, nic mi się nie "sypie".
    • michalmich133 Re: ALDENT - ortodoncja 30.11.17, 13:58
      czesc,
      Przychodnia ALDENT w Lublinie jest rewelacyjna. Świetni specjaliści, leczenie nie boli i jest zawsze przeprowadzane sprawnie i szybko.
      Gorąco polecam!
    • tomek30303030 Re: ALDENT - ortodoncja 14.06.18, 10:47
      Skąd tyle negatywnych wpisów? Nie rozumiem.Moja córka nosi aparat stały założony w tym właśnie gabinecie i efekty są już widoczne.Także ja polecam ortodoncję w tym gabinecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka