Dodaj do ulubionych

Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłowice

23.03.19, 17:23
Pod kątem leczenia ortodontycznego zrobił mi ten wybitny 'lekarz' zabiegi z medycyny estetycznej a powikłań nie chce leczyć. Efekt: cała skóra nierówna i blizny na twarzy (ubytki tkanek miękkich). Po czym wypowiedział mi umowę leczenia ortodontycznego. Iście etyczna postawa.

Ponaświetlał wtedy moje ciało w asyście higienistki jakąś lampą zabiegową, diodową, która spowodowała po przyjściu do domu m.in. poparzenie ciała, redukcję i deformacje tkanki miękkiej na całym ciele oraz zwyrodnienia. Odchudził mnie po prostu na fotelu ortodontycznym !!! w skutek przegrzania ciała dochodziło do "pękania komórek tłuszczowych" , co skutkowało jakimś zatorem w żyłach i niemożnością chodzenia, bez utykania, po wizycie przez ok. 5 tygodni.
Odradzam zabiegi z introlipoterapii ( lipolizy) bo są okropne powikłania po tym. Skóra staje się nierówna, flapowata, "pusta", mało jędrna i cieńka sad .
Gdy przyszłam zgłosić powikłania, lekarz zaczął się ze mnie gardłowo śmiać. Wyśmiał mnie, po prostu. Zaznaczam, że przyszłam do niego z bólem, po zabiegu. Do lekarza...

Z leczeniem też kiepsko szło, założył mi w/w aparat najprawdopodobniej na zęby z próchnicą i nawet nie powiedział, że ją mam. Przyglądał się mojej próchnicy??? Efekt: pod koniec czwartego roku leczenia ortodontycznego aparatem Damona u pana babczyńskiego , ( a miało trwać półtorej roku i bez wyrywania...) mam dwa głębokie borowania i ząb o krok przed wyrwaniem, sam to powiedział. Wyrwał mi zdrowego trzonowego zęba nie tkniętego nawet próchnicą ! gdy trzy zęby obok mam w stanie krytycznym.... W/w specjalizuje się w ortodoncji bez wyrywania a po półtorej roku zasygnalizował że trzeba wyrwać, bo nie mógł iść dalej... Na rozmowie konsultacyjnej mija się z prawdą, nic nie było takie jak obiecywał na początku. Absolutnie nic. Zbyt wiele też nie tłumaczył i nie wyjaśniał. Leczenie Damonem u w/w ponad zamiast 18 miesięcy... trwało 44! u w/w. Na wizyty chodziłam regularnie.

Strata czasu, nerwów, pieniędzy i przede wszystkim zdrowia.

Radze wam szukać lekarzy ortodontów z 5 letnią specjalizacją z ortodoncji a nie lekarzy dentystów po weekedowych kursach z ortodoncji ( takich na pęczki teraz). Człowiek uczy się na błędach całe życie. Weźcie też pod uwagę, że potem leczenia nikt nie chce przejąć po takich weekendowych partaczach.

Moja negatywna opinia znikła z mapy Google, więc wstawiam ją tu.
Obserwuj wątek
    • mirrarium Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 28.03.19, 14:14
      Codzienna Stomatologia Mikołowska Mysłowice, ktoś chce obejrzeć skutki poczynań tego psuedo lekarza? zapraszam.
    • mirrarium Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 30.03.19, 18:20
      (Errata: moje leczenie Damonem miało trwać półtorej roku - tak twierdził ten orto.. a nie 18 m-cy jak napisałam wcześniej). Tę informację uzyskałam po diagnozie, która brzmiała TYLNOZGRYZ. Ja miałam tylnozgryz w granicach normy od zawsze a ten lekarz mi tego nie powiedział przed leczeniem!!! Kto z was leczyłby coś co jest w normie??? no właśnie... A jak się dowiedziałam, że jest w normie? no bo przecież doktorek tego nie powiedział. Otóż zażądałam cofnięcia "leczenia" tego tylnozgryzu po prawie 3 latach! ( bo zrobił się małpi profil, żuchwa wysunięta o około 2 cm, paskudna twarz, dolne piętro twarzy rozbudowało się u mnie aż o 2,5-3 cm). Po cofnięciu skutków tego psuedo leczenia miałam to samo z czym przyszłam ( taki sam profil - z czego się oczywiście ucieszyłam). Lekarz dentysta naniósł te zmiany na szablon i wykazał różnice przed i po leczeniu... i na tym szablonie pokazał i powiedział mi sam, co zrobił.... bez komentarza. W moim przypadku najzwyklejszy aparat zrobi by całą robotę zdecydowanie szybciej i przede wszystkim taniej. Bo po pół roku miałam zęby już spionizowane.

Nie polecam aparatów Damona i innych rozbudowujących dolne piętro twarzy u osób dorosłych w okolicach 30 roku życia, zęby to jedno, a opadająca tkanka miękka to drugie. Pojawiające się zmarszczki... załamania na skórze, aparat przyśpiesza proces starzenia. Rynienka podnosowa stała się okropnie długa ( prze wysunięcie zębów) a im dłuższa ta rynienka, tym człowiek starzej wygląda. Najwięcej zmian jest pod koniec. U mnie drastycznych zmian. Wyglądałam brzydko i staro.
      Zmarnowane kilkanaście tysięcy i trwałe oszpecenie na koniec ( skóra).
    • janusz212 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.11.19, 16:34
      A to ty nie wiesz, że do Babczyńskiego leczyć zębów ortodontycznie się nie chodzi? n ie jest specjalistą od ortodoncji ja niestety nie wpadłem na to by to sprawdzić wczęśniej, on naciąga tylko na leczenie, leczy latami, u mnie leczenie trwało prawie 5 lat, wada wróciła choć obiecywał, że tak nie będzie. Rzuca słowa na wiatr, nie jest dokładny w tym co robi, nerwowy, mało czasu mi poświęcał, niechętnie odpowiadał na moje pytania prawie tak jakby nie znał odpowiedzi. Wmawiał mi, że nie nosiłem tych retainerów a to nie prawda. Po prostu zęby były źle ustawione. Efekt leczenia nie powalał, jeden ząb nachodził na drugi bo miejsca brakło. Aktualnie kombinuje co z tym zrobić.
      • janusz212 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.11.19, 18:56
        @napoleonka ale mnie rozbawiłaś teraz ostatnim wersem.
        Rzeczywiście sprawdziłem teraz to konto Google Codziennej Stomatologii bo już myślałem, że wprowadzasz opinię publiczną w błąd big_grin Chyba normalnie do nich wrócę po tych pięćdziesięciu nowych opiniach zrobionych w zaledwie jeden dzień big_grin Przekonali mnie geniusze do siebie, doprawdy. Cały piątek zakładali nowe konta, by sobie średnią dźwignąć big_grin
        • mamuska33 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 26.01.20, 00:09
          janusz212 napisała:

> @napoleonka ale mnie rozbawiłaś teraz ostatnim wersem.
          > Rzeczywiście sprawdziłem teraz to konto Google Codziennej Stomatologii bo już
          > myślałem, że wprowadzasz opinię publiczną w błąd big_grin Chyba normalnie do nich wró
          > cę po tych pięćdziesięciu nowych opiniach zrobionych w zaledwie jeden dzień big_grin
          > Przekonali mnie geniusze do siebie, doprawdy. Cały piątek zakładali nowe konta
          > , by sobie średnią dźwignąć big_grin

No proszę a co zrobił ten dentysta na stronie internetowej www. świat przychodni? kazał pokasować wszystkie negatywne opinie wszystkie jak leci ( w tym moją)a w zamian sekunda po sekundzie wstawił sztucznie wytworzonych 29 pozytywnych opinii, dokładnie, sami sobie tworzą pozytywne opinie na zasadzie kopiuj wklej bo to przecież niemożliwe by pacjenci jednego dnia aż 29 opinii wystawili pod rzad. Poza tym jeszcze się wyświetla w wyszukiwarce Google, że tam było na wspomnianej stronie aż 60 opinii i średnia ocen 3, a teraz jest 29 pozytywnych na pięć gwiazdek i średnia 5! cwaniaki.
          Usunęli moją opinie tam właśnie z poprzedniego roku, a pamiętam że było tam więcej negatywnych odnośnie leczenia ortodontycznego. Ktoś tam pisał o źle wyczyszczonych kanałach zębów że mu kasy oddać nie chcieli nie wyleczyli zęba ale pięniązki to sobie wzięli.
    • napoleonkaa Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.11.19, 18:33
      Właśnie się natknęłam na jego konto na stronie Google, zobaczcie jak nagania ludzi do pisania sobie pozytywnych opinii, normalnie aż żałośnie śmieszni są teraz przez to dla mnie, co godzinę od wczoraj piszą sami sobie na pięć gwiazdek opinie a te negatywne znikają. Normalnie chyba startery pójdą w sklepie wszystkie do końca miesiąca ;D Wcale ROZUMNI pacjenci nie zobaczą, że to naganicze i założyciele nowych seryjnych kont. I jak tu iść do takiego na leczenie? jak każda opinia na jedno kopyto pisana? Ciekawe i le im płaci za to ? haha pewnie po cukierku daje by się zęby po drodze do niego popsuły haha
      • janusz212 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.11.19, 18:57
        @napoleonka ale mnie rozbawiłaś teraz ostatnim wersem.
        Rzeczywiście sprawdziłem teraz to konto Google Codziennej Stomatologii bo już myślałem, że wprowadzasz opinię publiczną w błąd big_grin Chyba normalnie do nich wrócę po tych pięćdziesięciu nowych opiniach zrobionych w zaledwie jeden dzień big_grin Przekonali mnie geniusze do siebie, doprawdy. Cały piątek zakładali nowe konta, by sobie średnią dźwignąć big_grin
        • mamuska33 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 26.01.20, 00:03

Ten pan ma za dużo dyplomów na ścianie a za mało umiejętności. Nie interesuje się pacjentem i jego potrzebami . Pacjentów traktuje jak towar do obróbki - to już gdzieś ktoś nawet o nim napisał i ja się z tym całkowicie zgadzam. Leczy latami zęby na jedno kopyto, bez dbania o estetykę wyglądu - nawet znajomi mi mówili że po leczeniu ortodontycznym u tego dentysty wyglądam dużo gorzej niż przed! Najwięcej zmian u mnie negatywnych ! było w czwartym roku leczenia ortodontycznego...zmian w kształcie twarzy i proporcjach końska morda się zrobiła rękami ortodonty. Zresztą przede leczeniem wystarczy spojrzeć na jego żonkę, ona jest wizytówką - z profilu wysunięta żuchwa jak u małpy ze sterczącym nochalem, do tego to leczenie zmierza, nos nawet zmienia położenie wskutek wysunięcia zębów do przodu! tego wam nikt nie powie przed leczeniem aby nie spłoszyć ). Nie opracował nawet planu mojego leczenia, nic nie mam na piśmie, leczył na tak zwanego czuja, na wizytach mylił pacjentów pytał się mnie, co było robione na poprzedniej wizycie??? gdyby to się raz zdarzyło można by przemilczeć. Nawet do kartoteki nie zaglądał przed moim przyjściem najwyraźniej. Przez 3 pierwsze wizyty były zmiany w uzębieniu szybkie a potem prze 3 lata żadnych!!! zęby szły raz w prawo raz w lewo, naprzemiennie..... ( to było celowe wydłużanie leczenia po prostu) przypiłował mi zęba bez pytania i mam go krótszego teraz ( przedni!!!) przypiłował mi jedynkę za szybko i mam go też krótszego teraz. Ten dentysta nie ma wyobraźni przestrzennej wcale. Stosował perswazje na zakup jakiś dodatkowych usług, natrętnie pytał z wizyty na wizytę. Pod koniec wizyty były już co miesiąc!!! ( tego nie powiedział przed leczeniem), nie co 8 tygodni tylko co miesiąc non stop płatne ze zmianą drutów w aparacie góra dół po to by wycisnąć jak najwięcej z pacjenta kasy bo w uzębieniu niewiele się zmieniało, zresztą nie poinformował przed leczeniem o istotnych szczegółach finansowych, nie chciał sporządzić kosztorysu! minął się też z prawdą odnośnie czasu leczenia nic nie ma na piśmie, bo nic nie chciał dac na piśmie...z pacjentów robi debili po prostu. Ceny się zmieniały tuż przed zapłatą. Nie polecam go, to taki arogancji złośliwy cham, na początku potrafi sprawiać tylko dobre mylne wrażenie, potem cwaniak i kombinator z niego wyłazi. żałuję każdej chwili spędzonej tam i wydanej złotówki. Nie było warto.

• smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 11:35
      Ta opinia z konta mirrarium należy do mnie. Poniżej zamieszczam szczegółowy opis mojego pseudo leczenia ortodontycznego u Babczyńskiego. Krok po kroku, bo zabrakło w tej opinii istotnych informacji, są ujęte w formie bloga, ten blog ze zdjęciami mojego ciała i twarzy został zablokowany przez naciski ze konowała. Przez półtorej roku blog był aktywny.

Zabiegi z medycyny estetycznej bez zgody......

20 lipca 2021, 16:38
      "Dentysta" Łukasz Babczyński z Codzienna Stomatologia w Mysłowicach, ul. Mikołowska 28 /1a ( woj. śląskie)  u którego leczyłam  się tylko i wyłącznie ortodontycznie,  oszukał mnie perfidnie i bez mojej zgody podczas zwykłej wizyty ortodontycznej dn. 20.11.2018 r.  którą przedłużył sobie perfidnie w tym celu do półtorej godziny ! (od 15:30 do 17:00 ) ! zrobił mi serię zabiegów z medycyny estetycznej na tkankach miękkich mojego całego! ciała, m.in. zabieg Aqualyx na twarzy! Podał mi pod skórę jakiś preparat do redukcji tkanki miękkiej z twarzy, o skutkach dowiedziałam się dopiero po przyjściu do domu. Jakaś substancja wyżerała mi tkankę miękką z mojej twarzy, podbródka i z linii  żuchwy!!! przez 4 dni.  Pieczenie było tak silne, że kostki lodu nie pomagały...
      (Babczyński zajmuje się również medycyną estetyczną - choć w Izbach Lekarskich w Katowicach zaprzeczył temu, to jednak na swej stronie ma adnotację o skończonych kursach na zabiegi, które mi akurat zrobił. Przypadek? Nie sądze. W tym punkcie dentystycznym imał się przez krótki czas również kosmetologią! ).
       Na wizycie poczułam delikatne ukłucie w  lewej dolnej części policzka - jakby ukłucie komara, nie zareagowałam - do głowy mi nie przyszło, że robi mi taki inwazyjny  zabieg. To był prawdopodobnie moment podania znieczulenia na czas wizyty. Oszukiwał mnie na wizycie wraz z "asystentką" higienistką Patrycją Kopczyńską, która przez niemal cały okres mojego pseudo leczenia,  asystowała Babczyńskiemu na wizytach.  Zapisywałam się do niej zawsze tylko na wizyty ortodontyczne, ale jej się coś chyba w główce poprzestawiało. Dentysta Łukasz Babczyński trzymał przez półtorej godziny! swoją lewą rękę w moim górnym łuku zębowym udając, że coś tam robi, a drugą prawą rączką niszczył mi  czymś ciało,  przybierając dziwaczne wręcz pozycje ciała ( może laserem do koagulacji tkanek? taki ma na stronie). W notatkach służbowych na policji kazał zanotować "zapobiegawczo" sam od siebie, że moja wizyta trwała 5-10 minut i polegała na zmianie korekcyjnych drutów w aparacie (co nie jest prawdą, bo drutów mi wtedy nie zmieniał a wizyta była zdecydowanie dłuższa, co wykaże niebawem kartką z datą wizyty od wspomnianej  "higienistki" i paragonem. Dodatkowo na tej karteczce od "higienistki" jest jakaś adnotacja z trzech liter ??? (alt ?)– Co oznacza ten skrót? Nie wiem).

SKASOWAŁ  MNIE PERFIDNIE PO TEJ WIZYCIE ZA PREPARAT AQUALYX! 200 zł - tyle zapłaciłam wtedy za wizytę, jak za całą ampułkę Aqualyx, choć całej na pewno mi nie zaaplikował.  Dla porównania, wizyty za zmianę jednego drutu wynosiły wtedy 160zł. Podejrzewam, że część preparatu z tej ampułki wykorzystał, by zrobić taki sam zabieg swej siostrze  dentystce Annie Babczyńskiej-Chmielewskiej, dlaczego tak uważam? O tym za jakiś czas... Opiszę też, jak się oboje  zachowywali przy mnie gdy przyszłam zgłaszać powikłania po tej feralnej wizycie u nich. Ubolewam do dnia dzisiejszego, że nie zrobiłam pożytku z apki do robienia filmów w aparacie, bo odstawili kabaret całkiem niezły. Nieee to były raczej mistrzostwa świata w kpinach ze mnie, a Babczyńscy na włościach,  zachowali się tak, jakby im po prostu leki przestały działać. 
       Oto fotki, mojej twarzy, rąk, nóg, pośladków!!! Ten chory psychicznie dentysta odchudził mi pośladki na wizycie ortodontycznej!!! Na wizycie byłam kompletnie ubrana, bluza z długim rękawem i spodnie - to była jesień.  Popisał na moim ciele przez ubranie! jak po brudnopisie jakimś laserem,  uszkodził mi tkanki pod skórą, mam na udzie ( na pół uda) i brodzie wyryty napis w tkankach miękkich ŻRESZ ŹLE!!! zobaczą Państwo to na własne oczy, bo wszystko widać wyraźnie na zdjęciu a na policzku serduszko mi wyrysował w tkankach miękkich. I to niejedno! Więc robił to już znacznie wcześniej!
        Jednocześnie naświetlili mnie urządzeniem  medycznym do lipolizy laserowej?!(to moje przypuszczenie, bo nikt się tym nie zajął), które spowodowało czasowy termolifting i w następstwie tego redukcję komórek tłuszczowych na całym ciele!!! Po przyjściu do domu rozpoczął się wysyp różnorakich powikłań, które trwały w czasie kilku kolejnych miesięcy, miałam jeden pośladek całkowicie płaski już tuż po wizycie i tak mam do dnia dzisiejszego, co wykaże na zdjęciach. Poredukował mi Łukasz Babczyński tłuszcz z całego ciała bezpowrotnie, poniszczył nieodwracalnie mięśnie i zdeformował tkanki pod skórą. Mścił się na moim ciele ten zaburzony klinicznie doktorzyna a wszystkiemu z góry przyglądała się jak gdyby nigdy nic,  ta  blond ameba Patrycja Kopczyńska, bacznie śledząc poczynania konowała  na mojej twarzy.

Pośladki - po wizycie u dentysty...
      21 lipca 2021, 10:28
      Po przyjściu do domu od dentysty Babczyńskiego, stopniowo z godziny na wizytę zaczęła mi się obkurczać skóra na całym ciele i tkanki miękkie, z niektórych miejsc bardziej. Dochodziło do uszkodzeń tkanek  - na rękach, nogach, brzuchu -'wypalało' mi dosłownie tkanki pod skórą, w skutek czego do dnia dzisiejszego mam uszkodzenia widoczne gołym okiem m.in. na ramionach (deformacje w tkankach pod skórą) i nieodwracalnie poniszczone mięśnie na całym ciele. Włókna kolagenowe na ciele zaczęły mi się obkurczać bardzo mocno, jakby mi ktoś skórę z całej siły naciągał, dochodziło wtedy do 'zaniku tkanek, rozbicia komórek tłuszczowych', po paru/nastu godzinach tkanki zaczęły mi puchnąć na całym ciele. Zaczęły się problemy z krążeniem. Nie mogłam chodzić, bo nogi stawały się ciężkie jak z ołowiu. Nie mogłam nóg unieść do góry, ani zrobić żadnego kroku, upadłam ( osunęłam się) na podłogę...po paru dniach też upadłam i wstać już nie mogłam - zabrała mnie karetka. Przy czym kręgosłup był tak giętki ( prześwietlony tą lampą! ), że miałam wrażenie, że jak się nie położę, to złamie się na pół.

Puchły mi gigantycznie nogi, brzuch, plecy ( zdjęcia do wglądu). Piekły mnie żebra przez kilka kolejnych tygodni po wizycie u niego- poparzyli mi po prostu  chrząstki na żebrach ( 3 rtg mam zrobione - stwierdzone zmiany zwyrodnieniowo - wytwórcze i zwyrodnienia na rękach – ( rozrośnięte kości), doszło do całkowitego! rozprostowania u mnie pogłębionej od zawsze lordozy lędźwiowej po tym naświetlaniu w skutek czego boli mnie kręgosłup w tym miejscu, a po stronie większego deficytu tłuszczu na pośladku lewym, doznaję jakiś 'mikro-skurcze-paraliże'). Lordozę lędźwiową mam uchwyconą na zdjęciu rtg jeszcze..aktualnie ten odcinek mam spionizowany ! Działał intencjonalnie, bez poinformowania mnie o tym na mój kręgosłup!! podczas wizyty ortodontycznej.
      ( Do wglądu zamieszczam zdjęcie ( dostępne też w google) córeczki konowała Małgorzaty B. która na poniższym zdjęciu też ma widoczną pogłębioną lordozę lędźwiową w skutek czego brzuch jest mocno wystający. Na jej zdjęciach aktualnych nie widać aby miała ten kręgosłup wygięty, jest też szczuplejsza, uważam że na mnie konował to najpierw mógł wtedy przetestować! A potem na swoim bachorze!). Prześwietlili mnie tą lampą na wskroś. Puchnięcie ciała było bardzo zauważalne na twarzy. Wskutek tego procesu, który powtarzał się przez kilkanaście dni po tej wizycie ortodontycznej - doszło u mnie do nieodwracalnego  rozbicia komórek tłuszczowych z całego ciała - z niektórych miejsc bardziej ( prawa strona twarzy - policzek - tam od zawsze miałam więcej tłuszczu, (co mi wcale nie przeszkadzało! Ale choremu psychicznie babczyńskiemu tak!) więc mi ten konował perfidnie  poredukował w asyście swego ułomnego personelu medycznego, bez mojej zgody, bo mu to przeszkadzało jak wyglądam...
      Po to właśnie zrobił mi konował zdjęcie cefalometryczne, aby dokonać  analizy  jak ułożone są
      • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 11:39
        moje tkanki miękkie na twarzy i systematycznie z wizyty na wizytę je redukował! zaczął mi to robić na większą skalę od stycznia 2018roku! Wtedy też zauważyłam, że kolagen na twarzy jest słabszy a tkanki zaczynają opadać lekko (widziałam uszkodzenia na skórze twarzy co mnie niepokoiło mocno, bo przyczyn tego nagłego pogorszenia kondycji skóry twarzy i ciała! znaleźć nie mogłam). Na pośladkach i ramionach są te zagłębienia najbardziej widoczne - pokaże te zmiany na zdjęciach, te wklęsłości to ubytki tłuszczu na ciele - doszło do wypalania ( dosłownie) tkanek m.in. w tych miejscach, co oznacza, że ktoś musiał za mną przykucać ! za fotelem ortodontycznym, z jakimś urządzeniem medycznym typu Thermage??? i przykładać mi je ponad powierzchnią ciała, bo ja nic nie czułam w bezpośrednim kontakcie..... taka sytuacja.
        Na swej stronie internetowej ŁUKASZ BABCZYŃSKI ma napisane, że jest 'perfekcjonistą' tak owszem, poniszczył mi całe ciało, by dopiąć swego "perfekcyjnego" celu. ODCHUDZIŁ PACJENTKĘ - BEZ ZGODY!!! TO JEST WŁAŚNIE TO JEGO LECZENIE HOLISTYCZNE, O KTÓRYM NA SWEJ STRONIE TEŻ DUMNIE WSPOMINA!!!
        Od prawego oka tuż przy powiece, naciął mi ZŁOŚLIWIE jakimś laserem? tkanki na całym prawym policzku, mam 4 pionowe linie "biegnące wzdłuż policzka" - te 'linie' na policzku - uszkodzenia tkanek pod skórą, są od czasu do czasu widoczne. Przy oku cały czas. One nie zniknęły, nie zmniejszyły się o to mu chodziło. Zamiast leczyć zęby oszukuje i robi zabiegi z medycyny estetycznej, traktuje ciała pacjentów jak poligon doświadczalny.. Udaje, że lewą ręką robi coś w łuku zębowym i jednocześnie prawą mści się na pacjentach ukazując swe ewidentne problemy psychiczne...
        Stojąc przed lustrem z boku, obserwowałam jak pośladki - tkanki miękkie na nich się "zmniejszają" wskutek ciągnięcia włókien kolagenowych na nich. Oto zdjęcia dalszych złośliwych ingerencji tego "lekarza". Zboczony dentysta odchudził i spłaszczył mi pośladki na wizycie ortodontycznej wraz z "blondynką asystentką" Patrycją Kopczyńską z Mysłowic... Przez 4 lata leczenia ortodontycznego podniecali się moim wyglądem... a pod koniec szajba im odbiła...
        Mam jeden pośladek płaski a drugi wypukły... oba mniejsze... po wizycie u konowała z Mysłowic. Na zdjęciu jest to 'lepsze' ujęcie, bo wystarczy się delikatnie obrócić w bok a pośladek jest płaski. Poredukowali mi więcej tłuszczu z jednej strony... stąd ten stan. Po lewej mojej stronie stała "higienistka" Pati Kopczyńska z dużą, jakąś ręczną lampą z niebieskimi diodami i spowodowała ten stan... od tej strony mam większe uszkodzenia w tkankach, gdzie ta pisda stała... najpierw naświetlała mi twarz, potem stała z boku a na wcześniejszych wizytach pamiętam, nachylała się od strony stóp nawet z tą samą lampą!!! i poniszczyła mi mięśnie na łydkach! Także ( zdjęcie do wglądu..)A ja głupia zastanawiałam się skąd te zmiany w tkankach miękkich w trakcie leczenia. Na policji nie została nawet przesłuchana ta tępa dzida, choć na wizycie ortodontycznej była i na polecenie konowała Babczyńskiego te czynności posłusznie wykonywała. Moje leczenie ortodontyczne miało zostać sfinalizowane w półtorej roku, przedłużyli je sobie w tym właśnie celu oszukując mnie już znacznie wcześniej i czerpali jakąś chorą satysfakcję z tego co robią.. ale o tym później.

Detektyw w akcji – 'artysta dentysta' na wokandzie
        22 lipca 2021, 13:12
        Pan 'doktor' Łukasz Babczyński jest perfekcjonistą w każdym calu, tak sam siebie opisuje na swej stronie internetowej. Twierdzi, że "wszystkie swoje prace wykonuje z należytą dokładnością i starannością, dbając o każdy aspekt leczenia, tak by każdy pacjent był zadowolony" - ja się z tym całkowicie zgadzam! Zobaczcie jaki piękny komplement ukrył mi w tkankach miękkich! na prawym moim UDZIE (i... brodzie!). Odnalazłam go dopiero w kilka miesięcy po wizycie u niego... wyrył mi laserem w tkankach miękkich przez spodnie! napis ŻRESZ ŹLE. Widzicie to..? ( jakiś coś nieśmiały chyba? co nie? zamiast powiedzieć mi wprost, napisał mi na.... udzie!). Na zdjęciu nie widać dobrze, litery ż... sorry nie miał mi kto zrobić pamiątkowego zdjęcia...

Każda literka ze stoickim spokojem wykaligrafowana z charakterystycznym dla niego stylem pisma. Niebawem wrzucę na stronę bloga charakter pisma Szanownego Pana Ortodonty... Pewnie sika już w gacie. Z uwagi na to, iż wynajął całą kancelarię przeciwko mnie, to pisali mu pisma, jednak wertując akta sprawy natknęłam się i oczywiście z entuzjazmem zrobiłam sobie 'pamiątkową' kopię małej żółtej karteczki ZPO, którą sam wypisywał :] Mam również jego parafkę i podpis na piśmie i wątpliwości nie mam żadnych, kto za tym stoi. Pan dr pisze charakterystycznie dla siebie literkę "S", będziecie mogli zabawić się w detektywów i gołym okiem zobaczyć różnice.... a w zasadzie jej kompletny brak.

"Tatuaż literkowy" na udzie, "ta jego wspaniała praca ortodontyczna" - została stworzona we wrześniu 2018r. Skąd ja to wiem, że akurat wtedy mi to zrobił? Bo wtedy nie było asystentki Pati (oh ! tak słitaśnie ją wołał, spoufaleni muszą być w końcu oboje mieszkają w tej samej mysłowickiej wsi), on sam był na wizycie, nie mogło być przecież świadków tego debilizmu. Jak wyglądała moja wizyta wtedy? Otóż ortodonta przyjął dość dziwną pozycje ciała, nie nachylał się już swoim torsem nad moim ciałem tak jak to miało miejsce na wcześniejszych wizytach, nie było jego głowy nad moją....nie trzymał wtedy nawet obu dłoni w łuku zębowym, tylko stał sztywno, swoimi biodrami ustawił się na wprost moich bioder (z prawej strony), prawą swą ręką chwycił moje trzonowe zęby w łuku górnym po lewej stronie, ( tak mu było wygodnie) i udawał, że coś tam robi w łuku a drugą prawą rączką w tym samym czasie komplementował mnie!!! i niszczył stopniowo złośliwie moje ciało. Nic nie czułam, nic nie widziałam bo mnie jeszcze perfidnie cwaniak zaniżał na ten czas na fotelu... jednak niepokoiło mnie to, że wizyty są takie długie, i to, że przybiera takie dziwne pozycje ciała... i to, i jeszcze tamto.. o tym później. Taką pozycję ciała przyjmował już w pierwszej połowie roku 2018 na wizytach – stał prosto – nie nachylał się nad moją twarzą, wyciągnął swą lewą rękę pozorując w tej pozycji, że coś robi w łuku a prawą ręką dokonywał ingerencji w me ciało. Pamiętam doskonale ten moment w którym Babczyński swoją prawą rękę nagle bardzo powoli odsuwał od mojej twarzy, jakby się czegoś obawiał– ta jego dłoń była uniesiona tuż przed moją twarzą ! a palce dłoni miał złączone...i powolutku odsuwał ją od mojej twarzy sięgnął po coś ze stolika wtedy.... !!! I tak wyglądały te wizyty u tego cymbała, te ostatnie..Często też po coś wychodził w ostatnim roku pseudo leczenia w trakcie wizyt, a gdy już usiadłam na fotelu kazał mi niejeden raz czekać na siebie po kilkanaście nawet minut!(organizował sobie wtedy warsztat pracy i uzgadniali co kto ma robić!!!!!! i przynosił z zaplecza te swoje urządzonka do redukcji tłuszczu!!! na 100%).

Przeglądając jego sweet focie na Naszej Klasie, fejsie i dostępnych w Google (część wykasował) widać wyraźnie, że ortodonta miał poważny problem ze swoją wagą, taki mały otłuszczony misiek z łysą polanką na czubku głowy. Czyżby swoje kompleksy przenosił na Pacjentów ? Czyżby dlatego zrobił sobie specjalizację z medycyny estetycznej i interesuje się miejscowymi redukcjami tłuszczu na ciele oraz tematyką odchudzania introlipoterapii czy lipolizy? Dlatego mi to zrobił? I to bez mojej zgody!!! Niezłą adrenalinkę miał dochtorzyna na wizytach, oj niezłą... to go jara w tej robocie widoczne... że odchudza cycki i tyłki pacjentkom ortodontycznym... nie to nie żart! On to robi na wizytach ortodontycznych!
        • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 11:41
          Idiotów nie sieją, sami się rodzą!
          23 lipca 2021, 11:49
          Jeden dzień w trakcie mojego leczenia ortodontycznego zapamiętałam bardzo dokładnie, wyrył mi się bowiem dobitnie w pamięć. To było w trakcie pierwszego roku leczenia u konowała, stojąc w łazience spojrzałam na moje pośladki, bo w dotyku wyczuwałam na nich dziwne "zagłębienia", których nigdy wcześniej i nigdzie indziej nie miałam. Stałam w totalnym osłupieniu gapiąc się jak sroka w gnat na własny zad. Z przerażeniem po bokach obu pośladków ujrzałam symetryczne ubytki tkanek miękkich ( tłuszczu), "kilkucentumetrowe dołki na powierzchni ok. 20 centymetrów w tkankach miękkich". What the fuck? Myślę, skąd to się wzięło? ( na 100 % jestem pewna, że jak to czyta doktorzyna to zrywa boki). Nic mnie wtedy nie bolało, nic nie piekło... miałam grubą warstwę tłuszczu na ciele i tendencje do efektu JoJo, co zwróciło uwagę doktorzyny.. w końcu jak widział swoją pacjentkę w styczniu chudą jak patyk, a w grudniu grubą jak świnia to automatycznie podnosiło mu się pewnie mikro coś gaciach... hello! ( to aluzja do jego "specjalizacji" z medycyny estetycznej). Nakupował sobie urządzeń z medycyny estetycznej, które w jego rękach służą jak zabawki, można je przykładać ponad ciałem pacjenta w ubraniu, leżysz na fotelu a za tobą przykuca jakaś gnida z urządzeniem do redukcji tłuszczu. Dlatego właśnie moje wizyty ortodontyczne trwały czasem 10 minut, czasem 30 minut a nieraz i godzinę i półtorej!!! spędzonych oczywiście w środku w jego pseudo gabinecie. Niestety wcześniej nie skojarzyłam że to on jest odpoweidzialny za zmiany w tkankach na moim ciele, nawet do głowy mi wtedy to nie przyszło, że to on jest odpowiedzialny za to i że zamiast do lekarza dentysty, to przyszłam do złośliwego cymbała.
          Zastanawiałam się wtedy aby odwiedzić chirurga, by to skonsultować... te trwałe ubytki tłuszczu na moich pośladkach. Żałuję, że nie poszłam - dziś wrzuciłabym screena z tej wizyty...

To był rok 2016, pierwsza połowa roku.... po roku od rozpoczęcia "leczenia ortodontycznego" u wspomnianego konowała. W toku codziennych zawirowań zaniechałam tej konsultacji a te zmiany na pośladkach się wypłyciły, zapomniałam o tym incydencie, do czasu ostatniej wizyty u konowała, wtedy nie miałam już żadnych wątpliwości, że to ON z zespołem medycznym ingerował chamsko w moje ciało odchudzając mnie po prostu!!! bez mojej zgody. Nadmienię, że na początku leczenia ortodontycznego asystowała przez dwie, trzy wizyty inna ciemnowłosa higienistka a potem babczyński podmienił ją - Pati Kopczyńską. Zastanawiam się głośno czy tamta higienistka coś wie na ten temat, co działo się w gabinecie ortodontycznym...? bo babczyński mógł ją 'poprosić' o wykonanie tych "zboczonych" czynności a ona mogła wtedy po prostu odmówić. Wtedy do akcji ochoczo wkroczyła Pati... typowa blondynka.Ta durna dziewucha skończyła studia wyższe... psychologiczne jakieś, uwierzy ktoś? ( jej focia i to "wykształcenie" jest podane na ich stronie, stąd wiem).

Każdy szczególik tej układanki jest ważny. Jak również ten w którym koleżanka ( grudzień, 2016) dotknęła mimowolnie mojego ramienia i z powrotem dotknęła mnie kolejny raz - w tym również łydki, dziwiąc się, że mam takie ciało jak z plasteliny wystawionej na słońce... miękkie... nogi, ręce... to samo, coś niepokojącego zaczęło się dziać z moimi tkankami miękkimi - ciało stało się mniej zbite... zaczęłam się suplementować kolagenem i w toku wykonywanej fizycznej pracy te mięśnie jakby stały się twardsze, jak wcześniej. Dwukrotnie taki stan - osłabionych tkanek miękkich i mięśni na moim ciele zaniepokoił mnie, drugi raz ( styczeń, 2018). Wtedy na twarzy zaobserwowałam to również. Tkanki zaczęły mi lekko opadać z dnia na dzień skóra się osuwała. Naświetlali mnie tą lampą już wcześniej stąd te zmiany. Dlaczego tak uważam... ? bo ja pamiętam, że ta ręczna lampa laserowa była wykorzystywana co najmniej dwukrotnie na wizytach.. używali jej do naświetlań mojego ciała, ta 1/4 inteligentna higienistka od strony nóg mnie nią naświetlała na wizycie ortodontycznej... hello, czego was higienistki uczą w tych szkółkach? (uważam że to była lampa do lipolizy laserowej bo spowodowała proces termolipolizy na moim ciele- to jaka to dokładnie lampa była, nikt nie sprawdził w toku postępowania wyjaśniającego, nikt się tym nie zajął, w takich sprawach sporządzane są notatki służbowe - relacje dwóch stron i finito - umorzenie postępowania, bez powołania biegłych dermatologów, bez biegłych ortodontów - za to ochoczo powołują i wydają kase na biegłych psychiatrów...). Jakie urządzenia medyczne bez mojej zgody i wiedzy jeszcze wykorzystywali ponad moim ciałem tego nie wiem, pokazuję zdjęcia jak wyglądało moje ciało i wyrażam przypuszczenia. Z całą pewnoscią jak przejrzy te fotki jakiś lekarz z prawdziwego zdarzenia, to będzie wiedział czym dysponuje babczyński... i czym niszczy bezczelnie o złośliwie ciała pacjentkom ortodontycznym.

Doktorzyna dokonywał ingerencji bez mojej wiedzy w moje całe ciało ! przez cały okres leczenia ortodontycznego, robił to bardzo subtelnie z wizyty na wizytę, małymi kroczkami - tak aby nie wzbudzić przedwcześnie podejrzeń w jego stronę... (bawiło go to co robi, na wizyty przychodził taki jakiś podjarany) absolutnie nie wiązałam wcześniej tych zmian na ciele z wizytami u w/w konowała, choć uszczerbków w wyglądzie miałam stopniowo coraz więcej... i mu je zgłaszałam!!! aż do czasu wspomnianej wizyty z dn.20.11.2018r. Co się działo ze skórą mojej twarzy i szyją!!! podczas " leczenia" u niego? o tym później....

A poniżej kilkanaście zdjęć jak wyglądały i wyglądają moje ręce, ramiona po wizycie u tego pseudo ortodonty... zdeformował mi ten cymbał tkanki na ramionach! Niebawem wkleję więcej zdjęć ukazujących co mi zrobił z mięśniami na ramionach.... z twardych mięśni – flap.... i ślady odbitych w tkankach jakiś urządzeń ( ślady są prostokątne i kwadratowe).

O takiej twarzy, każda aparatka marzy!
          24 lipca 2021, 00:16
          Pierwszy raz zawitałam w progach Codziennej Stomatologii Kosmetologii Łukasz Babczyński chyba w tym samym roku, kiedy ten punkt medyczny powstał, nie jestem w stanie tego dokładnie sprawdzić, bo z leczenia dentystycznego nie wydał mi ten złośliwy i mściwy konował dokumentacji medycznej. Nie wydał mi także dokumentacji medycznej z medycyny estetycznej oraz wycisków zębów zrobionych w trakcie leczenia ortodontycznego, (ja za nie zapłaciłam) no nie, nie wydał, (robił problem z odzyskaniem pełnej dokumentacji z ortodoncji) zaprzecza do dnia dzisiejszego, że zrobił mi jakiekolwiek zabiegi z medycyny estetycznej, wydał za to kilka kłamliwych Oświadczeń na swej stronie internetowej Facebooka, wmawiając swoim obecnym i potencjalnym pacjentom, że ja Pacjentka pomawiam go. Grono współczujących mu przydupasów znalazł natychmiast. Łańcuszek kłamliwych Oświadczeń między sobą puszczali jak bąki po grochówce.

Ale zaraz, zaraz, ja już nie byłam jego Pacjentką, bo on odstąpił na piśmie od mojego leczenia tuż po tym, gdy wyskrobałam mu o 4 nad ranem na fejsie, fantastyczną opinie na paręnaście facebookowych stron, nie ukrywam, że część tej opinii ( trzy strony A4:])napisana była już na kwartał przed tym, co mi odpier... ł, dotyczyła jednak samego leczenia... potem tylko uzupełniłam ją o to, co się stało.

Ale do rzeczy, gdy się u niego pierwszy raz zjawiłam by wyleczyć zęba w łuku górnym szybko pożałowałam tej decyzji... plomba, którą mi umieścił w zębie po niespełna dwóch tygodniach wypadła a ja do niego nie wróciłam by poprawiać.. powątpiewałam czy to była w ogóle plomba czy jakieś tymczasowe wypełnienie... bo to, co wypadło ukruszyło się (brałam wtedy pod uwagę, że może próbował się odrobić w zainwestowane sprzęty szybciej i mnie oszukał, a z jego psychopatyczną naturą to całkiem możliwe). Nie wróciłam na poprawkę, bo po pierwsze, gdy już ulokowałam się na fotelu w tym samym "eksperymentalnym" gabinecie w którym przyjmuje obecnie ortodontyczne, zrozumiałam że się dopiero
          • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 11:45
            uczy.... wiercił mi zęba bardzoooo flegmatycznie, jako usprawiedliwienie tego stanu powiedział cytuję "pracuje powoli, aby wszystko było dokładnie". Załączył też ten bajer monitorek przy fotelu, na którym miało się podgląd we własne zęby - co ciekawe podczas moich wizyt ortodontycznych już tego bajeru nie włączał, aczkolwiek napomknęłam kiedyś by to zrobił, czego nie uczynił. Jak myślicie dlaczego? Aż taki głupi chyba nie jest, co nie ? By robić zabiegi bez zgody gdy pacjent patrzy w monitorze na jego poczynania...
            Ah! i jest coś jeszcze, co mi nie dawało spokoju przez długi czas... otóż gdy weszłam pierwszy raz do jego gabinetu, on szedł o krok przede mną i wtedy gdy miałam zamiar usiąść na fotelu otrzymałam jakieś OSTRZEŻENIE pozawerbalne, po prostu poczułam jakieś bliżej nieokreślone zagrożenie w miejscu w którym się znalazłam, strach mnie obleciał będąc u niego. Niezapomniane wrażenie... zbagatelizowałam to niestety. Chłodno wtedy przekalkulowałam sobie, że przecież jestem u dentysty co mi się ma złego stać? Wtedy naprawę chciałam uciec stamtąd, taki odruch miałam, po latach jednak wróciłam... bo było blisko... taki słaby argument. Pomyślałam sobie, że z 6 lat minęło od tamtej feralnej wizyty, zdążył już zapewne poćwiczyć ortodoncję na innych pacjentach i wdepłam tam w to gówno kolejny raz, na własne życzenie bagatelizując intuicyjne podszepty z przeszłości...
            No to na deser porcyjka zdjęć mojej okaleczonej przez konowała twarzy. Pewnie każda pacjentka ortodontyczna chciałaby mieć taką buźkę, po leczeniu ortodontycznym prawda? JAK UWAŻACIE DLACZEGO MI TO ZROBIŁ? Macie jakieś przypuszczenia?
            A na zdjęciach widać jak mi objechał laserem kąciki ust...całe szczęście że zdążył naciąć tylko trochę po obu stronach ust... ( chciał sprawić by zęby były bardziej widoczne, dlatego poniszczył mi twarz) robił to małymi etapami już znacznie wcześniej, nic nie poczujecie zapewniam was. Te zabiegi są bezbolesne (za wyjątkiem tego zabiegu Aqualyx) dostrzegłam małe dziurki w tkankach miękkich przy kącikach ust już znacznie wcześniej, bo przed wakacjami 2018r. i zgłosiłam to zaniepokojona konowałowi, pokazałam mu paluchem wskazującym miejsce małej dziurki przy ustach a on ? On zaczął się śmiać jak głupi wtedy ( dosłownie śmiał się, tak go to bawiło... i zaprzeczał, że to nie wina aparatu - aparatu może i nie, ale jego rąk na pewno! Cały rozbawiony był tym faktem, że zauważyłam jedną małą "dziurkę" na własnej twarzy... po czym ta "dziurka" stała się jeszcze większa po kolejnej wizycie i robiła się od niej zmarcha w dół. Zauważałam znacznie więcej tych ingerencji po zabiegach, a on robił te zabiegi dalej ochoczo i prześmiewczo wypierał się, że to on... Tak wyglądało moje leczenie ortodontyczne u niego w ostatnim roku. Bo przecież co Pacjent mu może zrobić? On po prostu się etycznie wyprze i tyle, taką ma przewrotną naturę, a u pacjenta jeszcze zdiagnozuje problem psychiatryczny!!! Tak, tak, Babczyński w notatkach służbowych na policji kazał zanotować to o mnie, w Izbach Lekarskich to samo!
            Specjalista od odwracania kota ogonem, wszystkiego na każdy możliwy sposób. Napisał, że już po rozpoczęciu leczenia zauważył problem psychiatryczny u mnie! ha ha ha o jaki problem mu chodziło? tego już nie doprecyzował ten dochtorzyna od siedmiu boleści. Zabawił się w psychiatrę również.... ten "Mac Gyver" bez wyobraźni, nie tylko przestrzennej ( oczywiście to też aluzja do samego "leczenia ortodontycznego", odnośnie którego nakreślę rzecz jasna parę słów). Na poniższych zdjęciach widać ewidentnie zabieg korekcji podbródka - stąd te widoczne ubytki tłuszczu na podbródku, żuchwie i na całej twarzy, skóra mi pękała na twarzy... (!) On dysponuje jakimś urządzeniem, którym może bezkrwawo i bezboleśnie naciąć skórę!!! Ten chory psychicznie twór robi to złośliwie pacjentom na twarzach! Na zdjęciu widać to wyraźnie obok ust! I na policzkach! "Linie, pęknięcia , uszkodzenia skóry przez cały policzek biegnące wzdłuż! Próbował unieść moje kąciki ust ? i poniszczył mi skórę na rynience podnosowej. Mam jakieś małe kwadraciki w tkankach na rynience do dnia dzisiejszego, bo to nie znika, poniszczył mi kolagen na twarzy cały... skóra w dotyku jest flapowata, poredukował mi z twarzy i całej głowy też! komórki tłuszczowe ! A efekt po takich niechcianych złośliwych pseudo medycznych zabiegach jest odwrotny od zamierzonego!

"Niektórzy ludzie są jak gówno, nadają się tylko do spuszczenia w kiblu".
            (autor: Pacjentka konowała z dedykacją... )

Dentysta sadysta
            25 lipca 2021, 16:42
            Czy w gabinecie dentystycznym można czuć się bezpiecznie? Okazuje się, że nie...
            Czas zatem na kolejną dawkę zdjęć z poczynań nieobliczalnego dentysty... Któż by pomyślał, że takie rzeczy mają miejsce w XXI wieku, by wykorzystać laser do koagulacji tkanek ( to moja własna analiza) i niszczyć nim umyślnie i z premedytacją ciało pacjenta i by odchudzać pacjenta bezwiednie jakimiś lampami.... Taki laser służy chirurgom podczas operacji do zaznaczania linii cięcia, ale idioootów wśród lekarzy jak widać nie brakuje, jednym z nim okazał się niejaki Simon Bramhall Bramhall z Wielkej Brytanii, który podczas operacji na narządach wewnętrznych pacjentów, wypalał tym laserem swoje inicjały!!! Wpadł przypadkiem, gdyż jeden z operowanych przez niego pacjentów miał jakieś powikłania i otwierali mu wnętrzności ponownie - inna ekipa chirurgów zobaczyła te INICJAŁY, skończyło się na zapłacie jakiejś kary finansowej przez konowała, nie zwolniono lekarzyka z pracy, sam przeniósł się do innej miejscowości, ze wstydu chyba.. Jak kogoś ta sprawa zainteresuje zapodaje link: pl.bogemolor.info/publication/1093766/

Trafił jednak na normalnego prokuratora, bo w mojej sprawie UMORZYLI POSTĘPOWANIE, (bez powołania biegłego dermatologa, przy czym chce zaznaczyć, że ślady wyrytych liter na moim prawym udzie dostrzegłam wtedy, gdy było już po ptokach, jednak zdjęcia w prokuraturze, te które tu zamieszczam od dawna już mają). Welcome to Polandia. Wystarczy "mieć stanowisko", by uniknąć jakichkolwiek konsekwencji?

Natrafiłam na ten artykuł dość szybko, szukając informacji czym dentysta Ł.B. poniszczyć mi mógł ciało. Oczywiście najpierw przewertowałam wszystkie strony internetowe Codziennej Stomatologii Patologii. Zrobiłam to pierwszy raz po kilku latach odkąd zaczęłam u niego "leczenie", szukałam sprzętów jakie zakupił do swych punktów medycznych i info o tym, w czym się jeszcze "specjalizuje". Wspomnianego lasera jeszcze tam nie było - umieścił go dopiero po uprawomocnieniu się dwóch spraw sądowych ( po umorzeniu ich). Po prostu kierowana przeczuciem, zajrzałam na jego stronę kolejny raz... i EUREKA!!!

Zdjęcia mojego ciała po eksperymentach medycznych wykonywałam systematycznie przez prawie cały rok, i to było najlepsze co mogłam zrobić, bo dzięki temu mogę wykazać zmiany na tkankach miękkich moich ramion i to, że mnie 'odchudził'. Na zdjęciach widać wyraźnie, że ubytek tłuszczu na środku ramienia jest większy na jednej fotce, a na innych mniejszy ( te z mniejszym ubytkiem foty zrobione zostały po prostu w rok po zabiegach) z dwóch stron tak miałam (i mam dalej...). Czyżby ortodonta chciał z moich wielkich ramion uformować bicepsy!!!??? Na to wygląda!!! Po roku czasu organizm pozbył się już? tłuszczu i został efekt końcowy, okrąg ramienia mi się zmniejszył... a mięśnie i tkanki dalej poniszczone. (Cymbale głupi).
            Odchudzajcie się w salonach medycyny estetycznej.Tak właśnie wygląda ciało po zabiegach redukcji tłuszczu albo idźcie do konowała dentysty i zróbcie sobie to za darmo big_grin Nieee, nieee, on na pewno zaprzeczy, że takie urządzenie posiada. Woli robić to bezczelnie bez informowania Pacjenta - wtedy dopiero czuje, że żyje... że spełnia się zawodowo...

Pamiętam jak wychodziłam na wizytę ortodontyczną w czerwcu 2018 roku. Miałam bluzkę czarno - białą bez rękawków... zastanawiałam się czy ją zdjąć i z
            • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 11:49
              i założyć inną, bo zwały tłuszczu wypływały mi pomiędzy ramionami a cyckami przez bluzkę... nie, nie zdjęłam, poszłam w niej do konowała. W kilka dni po tej wizycie patrząc w lustro, zobaczyłam na lewym ramieniu w tkankach miękkich uszkodzoną tkankę pod skórą... wszędzie gdzie byłam i gdzie było lustro spoglądałam na ten ślad na ramieniu... skąd ja to mam, pytałam siebie??? Nacięcie w tkankach było nieco mniejsze niż to, które ukazują zdjęcia... a to znak, że konował mścił się na moim ciele, na mnie już wcześniej. Zwałów tłuszczu pod pachami nie mam już... odchudził mi je... przy okazji odchudził mi ramiona i cycki!!! Po bokach też jest tłuszcz. To znaczy był...Na dzisiaj to tyle. W zanadrzu mam jeszcze kilka istotnych nieopublikowanych fot, nawet w prokuraturze ich nie mają... Zresztą ten cymbał w prokuraturze umorzył postępowanie przeciwko konowałowi po zaledwie kilku tygodniach – tak przed imprezką sylwestrową 2018/2019. Nic nie zrobił... Opisze też, jak "Pan Doktor" się zachowywał podczas wcześniejszych wizyt i połącze coś z czymś... będzie VERY HOT! zapewniam.
              Z tego 2018 roku pamiętam wszystko, bo dużo się działo i dużo zdjęć wykonałam już na parę miechów zanim mi konował to zrobił, co zrobił - na większą skalę. Dzięki temu wiem, że zabiegi z medycyny estetycznej robił mi dużo wcześniej i to nie tylko na twarzy! bo na policzkach mam odbite jakieś prostokątne ślady i podbródku też...... na każdej focie mam też czerwoną twarz... a chrząstki na szyi stawały się z twardych na miększe - obecnie już ich nie mam!!! wypalił mi je, poprzez silne poparzenie odchudzając mi szyję... za szeroka i masywna była - przeszkadzała mu! Niestety to prawda... foty wrzucę.... tylko tyle mogę... a i też nie wszystko dało się na zdjęciu pokazać - w końcu to ingerencja w tkanki....pod skórą... uncertain
              "To będzie mój ostateczny wygląd i żadnych zmian już nie będzie!" tuż przed rozpoczęciem tych wszystkich niechcianych zabiegów z medycyny estetycznej , "ortodonta" Łukasz Babczyński rozsiadł się na obrotowym krześle jak kwoka na grzędzie, i wypowiedział z przedziwnym uśmieszkiem na gębie, te właśnie magiczne słowa...

( parę wizyt wcześniej poinformowałam go, że nie podoba mi się efekt leczenia ortodontycznego i by to, co stworzył natychmiast cofnął. Po prostu siedziałam na fotelu, by wymusić na nim cofnięcie tego... bo chciał się mnie pozbyć ( bez poinformowania mnie do czego to pseudo leczenie u niego zmierza, zmienił mi proporcje twarzy i jej kształt, wyglądałam staro i brzydko - z żuchwą wysuniętą jak jakiś ułom w przód, a to nie był koniec). Z tego okresu nie mam niestety wielu fot, wszystkie które robiłam natychmiast kasowałam. Oczywiście niebawem wyjaśnie dlaczego wrzuciłam tu zdjęcie mojej dłoni.... i wrzucę więcej 'śladów' na ciele moim po wizycie ortodontycznej.... uchwycone aparatem...

Dziwne zachowanie dentysty. Planował to!
              26 lipca 2021, 11:39

Jest rok 2018. To rok w którym wizyt ortodontycznych w Codzienna Stomatologia Kosmetologia Łukasz Babczyński miałam zdecydowanie więcej niż w latach poprzednich. Miało ich być aż 9! (z aparatem Damon! ) w tym jedna ta nieplanowana w maju, celem cofnięcia skutków oszpecającego mnie leczenia ortodontycznego. W tamte wakacje zrobił sobie przerwę od mnie, po prostu po wizycie czerwcowej powiedział, że skontaktuje się ze mną telefonicznie "po niedzieli" w sprawie ustalenia wizyty. Nie odezwał się do środy więc zadzwoniłam w czwartek ustalić termin wizyty. Poinformowano mnie, że oddzwonią - nie oddzwonili, skontaktowałam się ponownie po kilkunastu dniach - powiedzieli, że oddzwonią znów nie oddzwonili. Tak byłam tam traktowana. Tak przeleciała połowa czerwca, cały lipiec, sierpień i prawie wrzesień. Nie zadzwonili, zapomnieli o mnie, o swej długoletniej Pacjentce... Sama zadzwoniłam wreszcie ustalić wizytę w połowie września.... bo traktował mnie konował z lekceważeniem totalnym, z pogardą i prześmiewczością... od czasu gdy kazałam mu cofnąć "skutki jego oszpecającego mnie leczenia ortodontycznego". On cierpi na manię wielkościową... uważa, że jest najlepszy w tym co robi a jeśli zanegujesz choć raz jego 'wspaniałą prace' albo nie wykonasz jakiegoś "polecenia dodatkowego" oczywiście odpłatnego, wtedy zaczyna stawać się jeszcze bardziej chamski i złośliwy...i ujawnia prawdziwą swoją "twarz". W zasadzie to on jej nie ma...
              Zanim zacznę pisać dalej, w kartotece mam adnotacje, że ja nie stawiłam się na wizytę wtedy w lipcu - tak sobie zanotował, zrobił sobie ode mnie długie wakacje. Piszą w tych kartotekach co chcą i w dodatku tak niechlujnie, że nawet w Izbach Lekarskich zażądali od niego przepisania tego na komputerze. Inni ortodonci gdy chcieli przeczytać tę 'kartotekę' to "rozkładali" ręce, ale babczyński nie chciał mi przepisać komputerowo tego. Dopiero po roku toczącego się postępowania w Izbach Lekarskich (równie niechlujnie prowadzonego jak ta kartoteka) zrobiłam sobie czytelny screen..

On mi tej wizyty nie ustalił ponieważ zaplanował sobie wobec mnie naświetlanie tą lampą do lipolizy laserowej na jesień, a że latem jest słońce, to nie mógł po prostu tych swoich "fantastycznych eksperymentów" na mnie wykonywać, bo skończyło by się to poparzeniem ciała? Z wszelkich możliwych informacji o naświetlaniach wynika, iż robi się takie zabiegi jesienną porą, gdy ekspozycja na słońce jest zdecydowanie znikoma. Dlatego konował nie odzywał się do mnie. Jakiż on wspaniałomyślny! Przypomnę, że od stycznia 2018r. miałam całą czerwoną twarz przez niemal pół roku i powodów tego zaczerwienienia nie znalazłam. Robiłam zdjęcia już z tego okresu wiec obliguje się je wstawić wraz z pierwszymi widocznymi ingerencjami bez mojej zgody w moją twarz! Uchwycone przypadkiem. Z chwilą robienia zdjęć nie byłam nawet świadoma tego, co tam jest, patrzałam tylko na zaczerwienienie i zmianę kształtu twarzy (w skutek wysuwania zębów aparatem Damon, dolne piętro twarzy stało się ohydnie dłuższe a kości policzkowe płaskie jak deski...bo ostatnim posunięciem w tym całym "leczeniu" jest zwężanie łuków tuż po wysunięciu żuchwy!!! i to na chama zwęża te łuki tak mocno, że aż z bólu można się było zesssssrać...!!! (babczyński celowo tak mocno te druty mi podkręcał, bo przez wcześniejsze trzy lata żadnego takiego bólu nie było, on się w taki chamski sposób mści na pacjentach), dopiero po wizycie z dn. 20.11.2018r. przyjrzałam się tym zdjęciom baczniej... i wątpliwości żadnych nie miałam.

Wracając jednak do dziwnego zachowania ortodonty... ( nie-jednego!). Niezapomnianą pozostaje dla mnie wizyta podczas której 'ortodonta' Łukasz Babczyński swoim całym cielskiem napierał się o moje tkanki miękkie w okolicy prawego biodra i brzucha. Całą siłą swego ciała wgniatał się w tłuszcz na moim ciele, jakby chciał sprawdzić taką drogą grubość moich tkanek miękkich! Pierwszy raz się tak zachował od początku leczenia mojego - wcześniejsze wizyty były z zachowaniem przyzwoitego! dystansu ale robił już znacznie wcześniej podchody do tego oj robił! Ja uważam, że on już wtedy ( kwiecień - czerwiec) miał we łbie plan na odchudzenie mi m.in. tyłka. Ah nie, nie, przecież ubytki tłuszczu na pośladkach dostrzegłam już po roku czasu od leczenia!!! Opisywałam to już wcześniej. On gdy mnie pierwszy raz zobaczył, zęby moje przestały go interesować! Po prostu to było badanie, prymitywne badanie USG grubości moich tkanek miękkich taką właśnie podłą drogą, to było silniejsze od niego a jaką adrenalinkę musiał mieć gdy to robił? On to musiał tak zrobić skoro nie zamierzał mnie poinformować. Normalni lekarze gdy chcą odchudzać pacjenta to najpierw usłyszą zgodę na to, ale on jak widać normalny nie jest, skoro robił to poza jakimikolwiek normami i etyką lekarską. Minął się z nią totalnie. W tym miejscu gdzie się napierał, nie mam już komórek tłuszczowych poredukował mi definitywnie ! z dwóch stron na wskroś dn. 20.11. 2018r. no i na całym ciele również, co wykazuje na blogu wklejając jednocześnie zdjęcia.

Za fotelem dentystycznym na 99,99% sta
              • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 11:51
                Za fotelem dentystycznym na 99,99% stać lub przykucać musiał ktoś za mną z personelu. Świadczą o tym ślady na ciele. Uważam, że to była albo Pati albo siostra konowała ( też dentystka). Gdy przyszłam zgłaszać powikłania po tej feralnej wizycie u nich już z rana dnia 21.11.2018r. Babczyńskiego nie było, była za to jego siostra - też dentystka Anna Babczyńska - o której istnieniu dowiedziałam się raptem miesiąc wcześniej bo ... "leczyła" mi ekhm zęba. Podeszła do mnie i zaprosiła do gabinetu ortodontycznego. Usiadła na wprost mnie i nagle zaczęła chichotać sama do siebie, podśmiechiwać się - ja nawet nie zdążyłam nic powiedzieć, a ona się śmiała ukazując wszystkie trzonowe zęby. Ja o niczym jej nawet nie poinformowałam jeszcze, nie wskazałam miejsc na twarzy po zabiegach bez zgody wykonanych przez jej równie debilnego braciszka! A ona sama od siebie pokazała mi prześmiewczo uszkodzenia na swojej skórze twarzy - w dolnej prawej części policzka ma je... i idiotycznie śmiejąc się mówiła cała rozbawiona "że przecież ludzie mają takie rzeczy na twarzy, to normalne, ja też mam". Wykonywała takie ruchy dziwne ramionami, wymachiwała rękami tuż przed moją twarzą, jakby miała przed sobą koleżankę za którą nie przepada i szydzi z niej, wijąc się w moją stronę jak jadowita żmija. Jednocześnie wysunęła swój paluch wskazujący centralnie w moją twarz. Zaczęła sobie kpiny urządzać! Tak ją to bawiło, że przyszłam zgłosić powikłania po zabiegach bez mej zgody, m.in. zabiegu Aqualyx - pieczenie i wyżeranie tkanek miękkich z twarzy, który mi podstępem wykonali na twarzy. Ona miała taką blizenkę jak i ja... dlatego wysnułam podejrzenie, już tam gdy tam byłam, że na jej szpetnym ryju - jej braciszek wcześniej to przetestował więc doskonale wiedziała, co mi uczynił. Stąd to jej debilne zachowanie.
                Po prostu wyszłam... aby jej przypadkiem nie przyebać z liścia... na otrzeźwienie.

Wróciłam kolejnego dnia, też z rana. Stałam przy recepcji a blond higienistka stomatologiczna i rejestratorka w jednym - Patrycja Kopczyńska - poszła poinformować swojego szefuncia, że ja jestem ponownie. No trudno żeby nie! Tak czekam i czekam, czas się dłuży i dłuży więc mimowolnie obróciłam głowę w prawą stronę - co zastałam ? Wspaniały widok. Ortodonta Łukasz Babczyński ( a w zasadzie zwykły dentysta po kursikach weekendowych z ortodoncji) stał hen w rogu korytarza, całe jego ciało się trzęsło ze śmiechu, tułów miał lekko pochylony w przód, ręce skrzyżowane na brzuchu. Taki widoki zastałam gdy na niego spojrzałam, nie mógł przestać się śmiać, śmiał się jeszcze głośniej - cały czerwony na ryju - tak go to bawiło, że mnie oszukał. Tak go to bawiło, że pacjentce ortodontycznej porobił bez zgody zabiegi na twarzy z medycyny estetycznej i odchudził pośladki!!! Tak go to bawiło, że udało mu się mnie przechytrzyć, by swój chory psychicznie cel osiągnąć. Gdy tak go zlustrowałam chłodnym wzrokiem, podszedł wreszcie tanecznym jakimś takim "podchmielonym" krokiem w moją stronę, rączkę z tego śmiechu w kroku dosłownie trzymał, aby się nie zsikać. Stanął obok mnie i nic nie powiedział, tylko śmiał się jak głupi do sera gardłowym śmiechem. Po czym wydusił bełkotem z siebie, żeby udać się do jego gabinetu, bo są pacjenci w poczekalni ( wstyd mu było.. ?).– utracił całkowicie kontrolę nad swoim zachowaniem. Weszłam tam i odpier... taki cyrk prześmiewczy, taką manianę, że można było z powodzeniem dzwonić po psychiatrę, by kaftanik mu zapiąć. Siedział cały czerwony i zrywał boki, I PODSKAKIWAŁ CO CHWILĘ Z TEGO ŚMIECHU NA FOTELU a ja tylko dopytywałam się o tę lampę z niebieskimi diodami, bo z nią łączyłam też uszkodzenia na moim ciele ( o tym go nawet nie informowałam, on doskonale wiedział, co zrobił). Po czym będąc na fali śmiechu poinformował mnie, że za chwilę ma kolejnego pacjenta... tak to wyglądało. Może ktoś z czytających te treści był wtedy u niego akurat... ? Około południa.....

Zanim wyszłam zostawiłam trzy pisma na recepcji, odręcznie napisane gdzie zrelacjonowałam co się działo z moją twarzą oraz ciałem, i co dzieje się dalej po ostatniej wizycie i z czym to łącze. Podpisał się na osobnej kartce po 20 minutach dopiero, że je odebrał nawet nie czytając ich. Po czym konował wyszedł ze swego gabinetu gdzie był już pacjent ((( Dzień 22.11.18r przed południem- może ktoś pamięta swoją wizytę u niego z tego dnia...?))) i podszedł do mnie pod recepcję, dalej się śmiejąc jak głupi i powiedział cytuję: "że on nie wie jak wyglądała moja skóra wcześniej, że skoro mam problem ze skórą na twarzy to powinnam iść raczej do dermatologa z takimi zmianami a nie do niego, bo on jest dentystą a nie dermatologiem". Przy czym nawet nie dokonał oględzin mej twarzy, ale w kartotece napisał że to zrobił! Idiotę z pacjenta robił do końca. Wyszłam, by nie patrzeć dłużej na rodzącą się właśnie psychozę u niego...
                Oczywiście tuż po wyjściu z Codziennej Patologii poszłam wprost do przychodni rejonowej, po skierowanie do dermatologa.... To czego doktorek Babczyński nie chciał na mej twarzy zobaczyć, zobaczyła w mig Lekarka Pierwszego Kontaktu i Pani Dermatolog... raptem kilka godzin później. Zrobię screena tych dokumentów i może? wrzucę tu za jakiś czas. Mam zanotowane w dokumentacji medycznej m.in. "niewielki obszar asymetrii w dolnej części lewego policzka" - to ubytek tłuszczu po zabiegu bez zgody, pani dermatolog bardzo szybko, bo już dzień później zanotowała m.in. "zaczerwienienie, nierówności na skórze twarzy, pieczenie". Gdy zawitałam jakiś czas później (w dwa/ trzy miesiące po zabiegach ) do punktu medycznego Derma Vip w Katowicach – Piotrowicach do dermatolog Katarzyny Wrześniewskiej wykonującej też takie zabiegi lipolizy... to ona po dosłownie dwu-sekundowych oględzinach mej twarzy przez jakąś lunetę powiększającą potwierdziła ustnie wykonany zabieg Aqualyx na twarzy – i powikłania na niej ale... nie chciała mi tego opisać! Rączka rękę myje w tych branżach. Także nie łudźcie się, że ktokolwiek wam jakiekolwiek powikłania opisze. Nie ma tam nawet śladu po mojej wizycie u niej, bo oczywiście nie założyła mi kartoteki nawet!

Kolejne dziwne zachowanie ortodonty zasługuje na opisanie. Otóż, leżałam na fotelu ( 2018r.) a on trzymał mi tylko jedną rękę w łuku zębowym, nie nachylał się nad moim ciałem. Wtedy też uniosłam lewą rękę mimowolnie do góry i NATKNĘŁAM SIĘ NA PRAWĄ RĘKĘ BABCZYŃSKIEGO! Po prostu tą ręką uciekł gdy dotknęłam go i wrócił zapewne..bo pozycji ciała nie zmienił... On ma silny imperatyw załączony w sobie, dopnie każdego podłego celu by oszpecić Pacjenta. (Zemści się, świnie podłoży, oszuka, nadepnij mu tylko na urojony jego odcisk... - to ujawni całą paletę swych niewieścich cnót. Ktoś go zna ze szkoły? Może to jeszcze potwierdzić?) Wtedy też ingerował w moje dłonie, stąd zdjęcie zamieszczonej wcześniej dłoni. Błonka pomiędzy palcem wskazującym a kciukiem uległa mi ścieńczeniu, już na dwa/trzy miesiące wcześniej - dziwiłam się dlaczego tak się stało, tłuszcz mi zanikł Z DŁONI... to było przed 20.11.18r. a to konował mi ingerował też w moje dłonie i niszczył mi je już wcześniej. Po wizycie u niego miałam odbite prostokątne ślady jakiś urządzeń na wierzchu dłoni ( foto na fejsie), poredukował mi umyślnie nawet tłuszcz z dłoni aby wyglądały na starsze! co w połączeniu ze zwyrodnieniami, które powstały po tym naświetlaniu u niego wygląda wręcz cudownie! ! Dopiero po tej ostatniej wizycie zaczęłam łączyć jedno z drugim i wszystko stanowiło idealnie zgrane elementy puzzli..
                A poniżej kolejne zdjęcia uszkodzeń mojego ciała, opuchnięcia pleców, czy nóg po wizycie połączonej z naświetlaniem mnie jakąś lampą, której się bezczelnie dochtorzyna wyparł a która poniszczyła mi tłuszcz na całym ciele i mięśnie. Oto skutki... debilizmu, złośliwości, mściwości "ortodonty" Łukasza Babczyńskiego z Codziennej Stomatologii Kosmetologii i jego ułomnego personelu medycznego.

Czy jest psychiatra na sali?
                27.07.21

Primum non nocere (z łac. „po pierwsze nie szkodzić”
                • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 11:54
                  Czy jest psychiatra na sali?
                  27.07.21
                  Primum non nocere (z łac. „po pierwsze nie szkodzić”). To jedna z naczelnych zasad etycznych w medycynie, jakie ona ma przełożenie na moje leczenie ortodontyczne ?

Co wtedy gdy trafisz na zaburzonego psychicznie konowała i jeszcze tego nie wiesz? Bo po tym, co mi perfidnie uczynił, nie może być inaczej. Wspominany konował jest też chirurgiem, tak ma w opisie siebie na stronie CSK. Ja tylko napomknę, że wśród lekarzy (też chirurgów) psychopatów nie brakuje. Jednostki z osobowościami psychopatycznymi są tam wręcz wskazane, jednak wszystko ma swoje granice. Ja trafiłam na jakiegoś e-r-o-t-u-m-a-n-a ! i złośliwca w jednym, który podniecał się moimi wielkimi, tłustymi, wypukłymi pośladkami przez okres 4 lat a pod koniec mi je odchudził. Gdy już moje leczenie się kończyło... bo mu przeszkadzały... W zębach niewiele się zmieniało przez te 4 lata. Leczenie ortodontyczne przeciągał jak tylko mógł i doił kasę, a w międzyczasie domek w górach w Stryszawie sobie budował i chwalił się nowym wyposażeniem ( kilkunastu tysięcy do dnia dzisiejszego mi nie oddał, za nieudane leczenie) ale za to chwali się co rusz zagranicznymi wojażami na fejsbukowym profilu swej ślubnej. Po to te fejsbuki chyba są, aby manifestować swój stan posiadania... dla poklasku, dla lajków. Tym żyją BURŻUJE! Chwalą się między sobą życiem osobistym mając profile ustawione jako 'publiczne' a więc do wglądu dla wszystkich. Wstydu co niektórzy po prostu nie mają!

Ale wracając do 'szkód zdrowotnych', które spowodował ortodonta na moim ciele. Po wizycie u niego mam problem.... ze zgięciem lewego kciuka... boli mnie ten palec, wyczuwam zgrubienie.... od kilku miesięcy permanentnie pobolewa... kciuka nie mogę zgiąć bez bólu od około kwartału.. a od tej wizyty już trochę minęło ( aktualnie jest rok 2023 i to się nie zmieniło) - skutki wychodzą w czasie. Pobolewał mnie też palec wskazujący lewej ręki i kciuk. Dokonałam oględzin moich rąk i zobaczyłam, że w miejscach, które mnie bolą mam ubytki tłuszczu!!! Takie małe 'dołki' u podstawy kciuka - tam gdzie są łączenia stawów, "dołki "centymetr na centymetr" z dwóch stron... Takie "dołki znalazłam też na moim policzku, udzie, łydkach, kolanach! Oraz klatce piersiowej! Dokładnie za mostkiem, po stronie po której jest serce!!! Tam mi ten cymbał też ingerował! Jeszcze do-niedawna ten "dołek" był widoczny ale po rozbiciu mi tłuszczu z całego ciała organizm pozbył się go już i ta zmiana też się po prostu wypłyciła.
                  Wczoraj opisałam "dziwne zachowania" ortodonty na wizytach poprzedzających tą 'finalną' wizytę, opisałam jak natknęłam się przypadkiem na prawą rękę doktorzyny, którą trzymał ponad moimi rękami! Podczas gdy lewą udawał, że robi mi coś w zębach. Zbagatelizowałam to niestety. Ja uważam, że on mi to umyślnie zrobił jakimś urządzeniem medycznym, które końcówkę ma w kształcie małego kwadratu?, bo te ubytki tłuszczu na kciukach są 'kwadratowe'. Musiał to urządzenie trzymać odpowiednio złośliwie długo ponad moim ciałem, ale co to dla niego - na poprzednich stronach pisałam i udowodniłam zdjęciem, że na udzie mam wyryty napis: ŻRESZ ŹLE, czyżby tym samym urządzeniem to zrobił, ze stoickim spokojem...? Oczywiście załączę zdjęcia moich dwóch kciuków i tych zmian na nich ( pod ten wpis, za jakiś czas).

Jak już wspominałam na lewym pośladku mam większy deficyt tłuszczu, wykazałam to również na zdjęciach, bo ta "higienistka" Pati stała po lewej mej stronie z tą ręczną lampą, ogólnie lewą połowę ciała, tkanki na nim właśnie z tego powodu mam bardziej poniszczone, więcej tłuszczu mi tam poredukowali.
                  Tuż po tej wizycie bolał mnie cały lewy pośladek od biodra ( miednicy) do kości ogonowej, miałam problemy z chodzeniem, utykałam lekko przez kilka miesięcy, obecnie przy chodzeniu w odcinku lędźwiowym odczuwam bóle, chrupot "przeskakującej" kości, lekki 'paraliż'. Musze się nieraz zatrzymać, bo przy kolejnym kroku odczuwam dyskomfort. Nawet gdy siedzę, to czuję ten dyskomfort. Tak mnie załatwił. Po wizycie u ortodonty! mam zrobione trzy rtg! w tym dwa kręgosłupa!
                  Na wizycie 20.11.18. zażyczył sobie abym ściągnęła chustkę z szyi... miałam zwyczaj siadania na fotelu w chustkach ale dopiero pod koniec zażyczył sobie abym je zdejmowała ( dwukrotnie) po prostu gdy zobaczył mnie, że siadam na fotel z grubą chustką na szyi wykazał "wkurw", oburzenie wielkie i kazał zdjąć!!! Bez głębszego zastanowienia się nie podejrzewając go jeszcze wtedy o nic, zdjęłam dla świętego spokoju. Co ma chusta na szyi do leczenia ortodontycznego...? Otóż gdy ortodonta stwierdził, że mam za szeroką szyję to bez mojej zgody mi ją po prostu odchudzał - wcześniej higienistka Pati robiła mi zdjęcia, kazali zgarnąć wszystkie włosy do tyłu. Przeglądał je doktorzyna i uroił sobie w główce, że mi odchudzi szyję, w dotyku moje ciało stawało się takie mniej jędrne, szyja też... dużo mnie dziwiło w trakcie leczenia ortodontycznego.

Po wizycie u ortodonty szyją ruszać nie mogłam, przez jakieś dwa tygodnie, miałam owinięty szal sztywno wokół szyi siedząc w domu... by zminimalizować ból. Poparzył mi tkanki, wypalił masywne chrząstki na mej szyi, pieczenie powodowało ten ból... przy uszach skóra była tak cieńka, że mi krwawiła, mam nawet nierówne chrząstki na małżowinach usznych po tej wizycie, ( można to wykazać jedynie badaniem fizykalnym- dotykiem palca), jakieś zmarchy się zrobiły przy uszach... na dekoldzie to samo, aż do pachwin... tłuszcz z cycków i całego dekoldu ten cymbał mi poredukował... na wizycie ortodontycznej!

Przez długi czas bolały mnie kolana po tej wizycie u ortodonty, obecnie, odpukać w niemalowane przestały... dokonując oględzin moich kolan zobaczyłam, że mam ubytki tłuszczu takie same "dołki" identycznej wielkości jak na kciukach... w kolana mi też ingerował. To urządzenie działa przez spodnie...
                  Na nogach robiły mi się "dziury" jak po ospie po tej wizycie, TYKO W ROZMIARZE XXL uda momentami przypominały mi plaster miodu, takie dołki w tkankach miałam symetrycznie rozstawione.. porozbijał mi tłuszcz jakimś urządzeniem... obecnie bolą mnie piszczele... na lewej nodze bardziej, zdjęcie nóg zamieściłam we wcześniejszych postach, bo mam na nich, na całych łydkach widoczne odbite ślady prostokątnego urządzenia a w ich miejscu prostokątne ! ubytki tłuszczu!!! Widać to wtedy gdy się przykuca ale zdjęcia nie oddają tego w pełni. Ja byłam u lekarza z tym na nocnym dyżurze... próbowałam "łapać dowody", bo zmiany "pojawiały się i znikały" szybko... lekarz zanotował z czym się zgłosiłam.
                  Uważam, że gdybym jakimś cudem odważyła się pójść po tym, co mi odpier... na tę kolejną wizytę w grudniu, to ortodonta kazałby jej stanąć po prawej stronie z tą lampa a ta głupia pipka, by to zrobiła. Oczywiście kolejnej wizyty nie było, czara się przelała i skończyło się na umorzonych postępowaniach w sądach.
                  Także Drodzy Pacjenci Ortodontyczni, gdy traficie na takiego oszołomka, jak "mój ortodonta" nic z tym nie zrobicie. W izbach lekarskich nie powołał RzOZ Kopeć ( czy jak tam się zwie) nawet Biegłego Dermatologa w sprawie o zabiegi z medycyny estetycznej bez zgody podczas wizyty ortodontycznej. Wiecie dlaczego? By przypadkiem winy nie wykazać doktorkowi i bym nie miała dowodów w sądzie cywilnym. By w ostateczności pomoc doktorzynie, by nie został ukarany, i by mi nie musiał mi kasy oddawać i zadośćuczynienia płacić za zniszczenie wyglądu i za nieukończone pseudo leczenie. W Izbie Lekarskiej w Katowicach mają też te fotki... prawie wszystkie. Nawet w nie nie zajrzeli... pod uwagę ich nie wzięli w tym śmiesznym Okręgowym Sądzie Lekarskim w Katowicach. Tak się toczą tam postępowania gdy lekarz działa umyślnie na szkodę pacjenta.

Za to Izby Lekarskie zajmują się karaniem ochoczo Lekarzy, którzy w dobie obecnej pLandemii, negują stosowanie szpryc, bo przecieć mamy skuteczne leki na wyimaginowanego (Ś) wirusa, czego nam w telewizji głównego ścieku już nie mówią...

Mścił się na moim zdrowiu... i wyglądzie, rob
                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 11:58
                    robił to z podniecającą go premedytacją... ja nie uważam, by był niepoczytalny z chwilą gdy odchudzał mi pośladki. Ale co na to Biegli Sądowi Psychiatrzy? Czy po takim czymś lekarz otrzymałby w ogóle skierowanie do psychiatry? Jaką diagnozę byście mu lekarzyki po fachu postawili? Stwierdzilibyście mu chorobę psychiczną czy nie?
                    Poniżej będą zdjęcia kciuków moich... oraz przedramion, od strony wewnętrznej mam symetryczne ubytki tłuszczu na przedramionach.. wyczuwalne do dnia dzisiejszego. Właśnie dlatego uważam, że ktoś musiał stać lub przykucać za mną za fotelem ortodontycznym, by tego perfidnie dokonać...Wstawię też zdjęcia prawego kolana z takim samym widocznym kwadratowym "dołkiem". Na drugim kolanie też to mam, ale słabiej widoczne...

Fuszerka - leczenie ortodontyczne
                    28 lipca 2021, 16:10

Napomknę pokrótce jak wyglądało moje leczenie ortodontyczne u dentysty Łukasza Babczyńskiego i z jaką potrzebą się do niego zwróciłam na początku 2015 roku.
                    Otóż przyszłam do niego wyprostować jednego zrotowanego zęba w łuku górnym ( dokładnie chodzi mi o zęba przedniego - jedynkę) oraz wyrównanie symetrii jedynek.. To były moje priorytety i wyraźnie Babczyńskiemu to zakomunikowałam na wizycie konsultacyjnej ortodontycznej. On zdiagnozował mi jakiś tylnozgryz i kłamliwie powiedział, że leczenie potrwa półtorej roku! Po niespełna 4 latach gdy wypowiedział mi umowę leczenia, mój ząb jest dalej zrotowany !!! Nie, to nie żart, mam go tylko trochę przesunięty w lewo... nie mam też symetrii.
                    Umieszczam fotkę jak wygląda moja górna prawa jedynka po prawie czterech latach leczenia aparatem Damon! w Codzienna Stomatologia Kosmetologia u Łukasz Babczyński. Ten ząb wysunął mi się z dziąsła wraz z kłem, gdyż nie miał podparcia i dodatkowo był zrotowany przed leczeniem... Co zatem zrobił dentysta przez 4 lata? Niewiele. Improwizował, że coś robi i trzepał hajs... taka prawda. Tę jedynkę złośliwie uniósł mi jeszcze 'do góry' na wizycie wrześniowej 2018r i mam ją krótszą niż ta jedynka obok, która od zawsze była u mnie krótsza (starta). Oczywiście załączam zdjęcie... ( za jakiś czas odnajdę zdjęcie zębów wykonane przed leczeniem... i wstawię tu dla porównania jak wyglądała ta jedynka przed leczeniem, a jak po). Dodatkowo tą górną prawą jedynkę złośliwie i bezczelnie bez mojej zgody przypiłował mi i jest znacznie krótsza!!! Przypiłował mi bez mojej zgody, również zęba numer 2 - obok tej zrotowanej jedynki, ten ząb był starty ( ciut krótszy) przed leczeniem, a on mi go jeszcze przypiłował złośliwie... przeszkadzało mu najwyraźniej to, że miałam taki "rowek" na dole, pośrodku zęba. Po prostu wziął chamisko wiertło i chamsko bez pytania spiłował...

Leczenie miało być bezekstrakcyjne. Powiedział, że specjalizuje się w ortodoncji bez wyrywania i że jest w tym pionierem... dlatego tam poszłam. Wmówił mi, że aparat Damona jest tylko dla dorosłych i wtedy nie będę musiała wyrywać zębów do leczenia, gdy go kupię u niego. Taki bajer mi wcisnął. Wiedział dobrze, że wyrywać zebów nie chcę. Kupiłam ten aparat, bo leczenie miało trwać półtorej roku a nie 4-5 lat jak rzekomo tradycyjnym aparatem! Po 2 latach wyrwał mi górną ósemkę!!! I to zdrowiusieńką bez próchnicy - wyrwał po zrobieniu zdjęcia, gdzie widział przecież, że mam trzy zęby obok w stanie fatalnym.. ale on wyrwał mi najzdrowszego, bo nie chciało mu się najwyraźniej przesuwać, gdyby zasugerował wyrwanie czwórki czy piątki, ten dentysta zęby pacjenta ma w głębokim poważaniu.
                    Co było powodem wyrwania tego zęba mądrości? Otóż wciąż po 2 latach nie miałam symetrii jedynek i mnie to martwiło i dochtorzyna powiedział, że trzeba wyrwać tę ósemkę by to wyrównać.... brak słów. Bo na pierwszej lepszej stronie internetowej było wyraźnie napisane, że wyrwanie zębów trzonowych nie spowoduje, że zwolni się miejsce... niestety przeczytałam to w pół roku po wyrwaniu.
                    Biegły specjalista ortodonta w izbach lekarskich potwierdził tylko moje przypuszczenie, Aparat Damona ( ten drogi aparat) nie był zasadny do mojej lekkiej wady zgryzu - babczyński wcisnął mi ten aparat by na mnie po prostu zarobić Innego rozwiązania nie ma.i by leczyć nim sobie tylnozgryz, który nie wymagał u mnie leczenia!!! ( zdjęcia mojej twarzy z profilu wstawiłam, widać tam wyraźnie, że ja nie mam cofniętej brody!!!).

Wiedzcie, że nie ma takiej możliwości, gdy raz wdepnie się w gówno, by zmienić lekarza prowadzącego, bo jak to powiedział wprost jeden mysłowicki ortodonta ( również bez tytułu specjalisty ortodonty, zwykły dentysta, jak babczyński), że "mu się to po prostu nie opłaca ( finansowo)". Konował się zapomniał... big_grin i zdradził mi prawdziwą przyczynę odmowy w bezpośredni sposób, nie opłaca im się przejmować leczenia, bo pierwszy orto zgarnął super fajną kaskę za aparat i swoją wątpliwą jak się okazało po czasie wiedzę..- w moim przypadku całe 8 tysięcy poszło się yebać za sam aparat. Inne standardowe ( zastępcze) argumenty odmowy leczenia to: ja naklejam inaczej zamki - jaki problem zdemontować stare zamki i nakleić po swojemu by kontynuować leczenie ?
                    (Najlepsze są te dochtorzyny co chcą jeszcze kasę za odmowę leczenia... big_grin No po prostu ogarnijcie się materialistyczne twory. Jedna konowałka powiedziała mi, że zajmuje jej czas więc za to się płaci ha ha ha. Do kolejnego poszłam na konsultację, bo miał na stronie internetowej napisane, że taka wizyta jest bezpłatna... a po wizycie kazali płacić... za odmowę leczenia! big_grin Moje niedoczekanie, kolejnemu zapłaciłam za taką "konsultacje" polegającą na zapytaniu czy przejmie leczenie po w/w konowale, tylko dlatego, że mnie wprowadził w błąd, upozorował, że przejmie. Co zrobił? wziął dla niepoznaki dokumentacje do rzekomej analizy i oddał mi ją bez słowa na kolejnej wizycie. 100 zł przytulił za to, że usiadłam na fotel, przepłukałam usta jakimś śmierdzącym płynem i zajrzał mi do japy, mówiąc że wszystko jest okey, choć nie było.. - to była cała konsultacja, nic się nie dowiedziałam na niej...). Każdy gada co innego.... często, co ślina na język przyniesie.
                    Dodatkowo po wypowiedzeniu mi umowy leczenia przez babczyńskiego, inny ortodonta gdy zobaczył to, co mam w paszczy miał niezłą bekę z tego, co tam zobaczył. Ja mam w dziąśle na dole ósemkę zakorzenioną i babczyński rozpoczął tak 'leczenie', gdzie aż się prosi aby wyrwać i to na początku, by przyśpieszyć cały proces... nie ósemkę ale 5 czy 4. Miałam też wciąż zrotowany ząb a druty wstawione najcieńsze już... które zakłada się gdy zęby są już proste... Uważam, że gdy doktorzyny wyrywają ósemki do leczenia ( gdy są zdrowe) to idą na łatwiznę... przecież lepiej zostawić trzonowca a wyrwać zęba o mniejszej powierzchni, prawda? ( A najlepiej nie wyrywać wcale bo mi babczyński w trakcie pseudo leczenia wyrwał i w niczym to nie pomogło!)
                    Tak wyglądała u niego pokrótce 'ortodoncja'. Na zdjęciu akurat widać po lewej stronie ust małą "dziurkę" w tkankach miękkich, to coś pokazałam ortodoncie gdy zaczął robić mi zabiegi bez zgody... zdjęcie zrobione "pod światło" więc skóra twarzy wygląda całkiem dobrze z tego ujęcia. Widać tam tylko zacieniony łukowaty "ślad" wokół kącików ust! I nacięcie skóry!!! ( uszkodzenie tkanek...w taki sposób jakbym miała rozerwaną, "pękniętą" skórę!!! i skóra się marszczy tam, to jego robota! Zdjęcie do wglądu. O tyle chciał mi usta poszerzyć... z dwóch stron. Bez mojej wiedzy i zgody.
                    Fajną mam linie symetrii? Idealnie prosta - co nie? Efekt leczenia ortodontycznego po czterech latach u dentysty Łukasza Babczyńskiego. Na dole też mam aparat, tam od kła do kła miałam 4 zęby stłoczone i tam wszyskie wyprostował tzn. są spionizowane, ale nie do końca proste, łuk też nie jest prosty... bo górna jedynka ta którą widać na foto, wypychała mi dolne zęby przez 4 lata! Nie wyprostował mi tej jedynki od razu. Dlaczego? - bo to jest złośliwość babczyńskiego, gdy mu się mówi wprost jakie się ma oczekiwania on się po prostu zapiera i nie robi. Powiedział, że inaczej nie idzie.. Nie chciał za szybko po prostu "lec
                    • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:02
                      "leczenia" ukończyć... lepiej doić kasę i eksperymenty na nieświadomym pacjencie jeszcze robić. Dwukrotnie w trakcie pseudo leczenia u niego zastanawiałam się nad zmianą ortodonty... pierwszy raz po dwóch latach... drugi raz po trzech!!!

Szpetny ryj po "leczeniu" tylnozgryzu.
                      29 lipca 2021, 13:20

Jak już wspomniałam dentysta podczas konsultacji ortodontycznej zdiagnozował mi jakiś tylnozgryz (tyłozgryz) i stłoczenie. Nigdzie tego w dokumentacji nie mam zanotowanego. Według niego moja żuchwa była 'cofnięta', a mój wygląd wymagał radykalnej korekty. Rzucał banałami, że "poprawi mi estetykę wyglądu", "zastanawiałam się wtedy co ma mi niby poprawić? bo od kilku dekad patrzałam w lustro i wyglądałam akceptowalnie. Powiedział, że ortodontycznie ustawione zęby w przyszłości opóźnią proces starzenia big_grin (ha ha ha nie wierzcie w te brednie... w jakiś ortolifting u dentysty big_grin choć tego akurat nie łyknęłam, polecam spojrzeć na zdjęcia mojej twarzy, które zamieściłam w poprzednich postach, jak to 'odmładzanie' u niego rzeczywiście wygląda...). Zależało mi tylko na odrotowaniu jedynki i symetrii. Poinformowałam go, że nawet nie interesuje mnie łuk dolny (choć nie był idealny), tylko górny. Tak sobie to mocno wziął 'do serca', że aż muszę teraz tego bloga pisać.

Ja jestem po cofnięciu tego leczonego na siłę tylnozgryzu - wyciągi nosiłam cały czas systematycznie. Przez dwa lata nie widziałam żadnej zmiany w kształcie twarzy, za wyjątkiem wydłużenia środkowej części twarzy i co za tym idzie szczuplejszych policzków, co jeszcze było akceptowalne. Potem zero zmian, aż do stycznia 2018, od tego czasu żuchwa została mocno wysunięta w przód i dolne piętro twarzy automatycznie rozbudowało się z wizyty na wizytę aż o 3-4 cm!!! przy zamkniętych ustach... a tu trzeba jeszcze coś powiedzieć od czasu do czasu, a gdy mówisz to otwierasz usta, więc ta szczęka jeszcze dłuższa się wydaje niż jest... Orto nawet o tym nie wspomniał, do czego 'leczenie' Damonem zmierza. Lustrował mnie z każdej strony na wizytach, robił foty i sam podejmował w absolutnym milczeniu decyzję o moim przyszłym wyglądzie, nie konsultując ze mną nic... kompletnie nic. On po prostu coś robił i nie informował o skutkach... a skutki widzisz potem w lustrze....
                      Po ponad trzech latach tego leczenia - dokładnie od stycznia do kwietnia 2018 r. nie mogłam już patrzeć w swe odbicie lustrzane z powodu zmiany proporcji twarzy i tej wysuniętej żuchwy. Zwęził mi łuki zębowe, co dodatkowo potęgowało moją rozpacz. Zwężenie łuków jest równoznaczne z tym, że tkanki straciły podparcie, skóra stawała się luźniejsza... no ale on robił mi też bez zgody zabiegi, stąd też ten opłakany stan. Wystające kości policzkowe 'zanikły', stały się płaskie jak deski. Rodzina patrzyła się na mnie dziwnie... na moją twarz, w końcu sami powiedzieli, że nie wyglądam dobrze! Ty weź idź do tego ortodonty, nich ci coś z tą twarz zrobi! Poważnie. Tak mówiła mi własna matka... Niezapomniane są spojrzenia obcych ludzi z tamtego okresu w moją twarz... Patrzeli na mnie jak na dziwoląga... podejrzewałam, że widzieli dokładnie to, co ja i znajomi...
                      Babczyński oszpecił mnie leczeniem ortodontycznym. Nie ma wyobraźni przestrzennej ani zmysłu estetycznego. Myślę też, że nie było celem samym w sobie poprawa mi wyglądu, tylko wykazanie na zdjęciach przed leczeniem i po - jak największych zmian na twarzy. Przypominam, robił mi również zabiegi z medycyny estetycznej bez mojej zgody polegające na redukcji tłuszczu z twarzy...i zmieniał mi kształt twarzy z okrągło- kwadratowego na pociągły!!! Ktoś wam kiedykolwiek to przed leczeniem powiedział, że takie zmiany nastąpią po leczeniu ortodontycznym? Takie niespodzianki robią. Zmienia się też położenie nosa – 'sterczy!! idzie w górę' i następuje rotacja całej twarzy – co pociąga za sobą skutki nawet zmiany położenia uszu.... nos w górę a wierzchołek ucha do tyłu ( zdjęcia to pokazują wyraźnie).
                      Tuż po cofnięciu leczonego na siłę tylnozgryzu, gdy zaczynałam znów wyglądać jak człowiek, orto zrobił zdjęcie zębów i przeanalizował zmiany powstałe w trakcie leczenia... Miał dwa szablony profilu mej twarzy i z własnych pomiarów stwierdził, że żuchwa jest wysunięta raptem o 2 milimetry i że mam tylnozgryz już w normie. Przed leczeniem zdiagnozował mi tylnozgryz, by po cofnięciu tego, co zrobił mi z twarzą powiedzieć, że mam tylnozgryz w normie, bo o całe 2 milimetry chodziło. CFaniak. Zdemaskował się sam.
                      Drodzy przyszli pacjenci ortodontyczni, tylnozgryz niemal każdy z nas ma, bo jesteśmy rasą białą a nie czarną, taka nasza uroda. Kwestia tego czy Ty sam pacjencie chcesz to leczyć. Ja miałam fantastyczny profil twarzy przed leczeniem, po leczeniu u niego już nie. Ja nie miałam potrzeby leczenia tego - orto tak, na siłę mi to sam leczył i mnie oszpecił...
                      Poza tym gdybyśmy się suplementowali od zawsze wit. K+ D3 to też mielibyśmy łuki poszerzone jak inne rasy i nie musielibyśmy po ortodontach biegać... ( suplementacja tymi witaminami powoduje m.in. samoistny rozrost łuku górnego, powyżej jedynek jest taka hmm 'kosteczka' która tych witamin potrzebuje w okresie prenatalnym zwłaszcza!!!. Poczytajcie sami - to 'sekret' ortodontów ). Podejrzewam, że co drugi z nich nawet o tym nie usłyszał w szkółce medycznej.
                      A jeśli chcecie wiedzieć przed leczeniem jak bardzo wysunie się wam żuchwa po leczeniu tylnozgryzu np. Damonem, zdradzę pewien myk. Otwórzcie usta, pomiędzy zęby umieśćcie w poprzek kciuk, zagryźcie zęby i wysuńcie bardzo mocno żuchwę do przodu.... wyciągnijcie kciuk - nie zmieniając położenia zębów.... po leczeniu zęby zejdą w tę przestrzeń i o tyle będziecie mieć wyciągniętą żuchwę i ( prawie) tak ustawioną przy czym łuk górny też "idzie do przodu"i rynienka staje się wypukła...i dłuższa.. U mnie taka różnica się pojawiła. Zmienia się też kształt czaszki !!! po leczeniu tylnozgryzu oraz postawa ciała, leczenie zębów to jest ingerencja w cały układ szkieletowy....
                      Szkoda, że ci łortodoncii tego nie mówią podczas konsultacji może nawet nie wiedzą...? Poprzeglądajcie sobie grafiki zdjęć twarzy przed i po leczeniu... niektórzy pacjenci się cieszą a ( w moim odczuciu ) wyglądają paskudnie, no ale kto jak lubi. Nie zapominajcie, że nie każdy po leczeniu będzie miał piękne zęby. Można się nawet oszpecić... albo stracić urok osobisty. Ja jestem tego dobitnym przykładem. Zażądałam cofnięcia leczenia tylnozgryzu, więc to było najlepsze w moim przypadku co można było zrobić...

• smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:04

Sokole oko - grafolog w akcji
                        30 lipca 2021, 17:40
                        Dziś będzie próbka pisma konowała z żółtej karteczki ZPO. Porównajcie sami jak stawia literkę S (i inne). Całe szczęście, że na druczku pocztowym są duże drukowane odręczne litery: S, Z i R... bo one są kluczowe. To, że konował na druczku pocztowym swoje dane napisał w ogóle drukowanymi literami, też jest wymowne. W końcu na ciele też mam drukowane litery. Za jakiś czas przewertuje dokumentacje, by wrzucić inną jego parafkę. Może się zmuszę... szybciej niż myślę? bo jak przeglądam tę dokumentacje i to, co o mnie konował tam nakłamał, to nóż się w kieszeni otwiera ...
                        Zauważcie, że ten tatuażowy komplement na udzie ŻRESZ ŹLE, wyrył mi dochtorzyna na prawym udzie i jest ten napis pod skosem... tak mu było po prostu wygodnie prawą rączką "pisać". Stał wtedy prosto jak kij od miotły, po mojej prawej stronie z lewą łapą wciśniętą dla niepoznaki w mój górny łuk zębowy. Dostrzegacie w ogóle te literki tam w tkankach? Litera S w słowie "(ż)resz" jest ogromniasta, musiał większy rozmach ręką wtedy wziąć. Nieprawdaż? Literki "ż" niestety nie widać, jest pod dłonią. Jednak nie trudno skojarzyć wyraz i połączyć całość sprawy ze wcześniejszymi postami. Babczyński mnie po prostu odchudzał... i mile przy tym skomplementował. Wszystko podane na tacy... wpadł jak śliwka w kompot a postępowania w sądach umorzone...

Przypominam tylko. Leczyłam się u tego dentysty Łukasza Babczyńskiego z Codziennej Stomatologii Kosmetologii - tylko ortodontycznie, nie godziłam się na żadne zabiegi na twarzy...a tym bardziej na tkankach miękkich mojego ciała. Wszystko to, co opisuje tu na blogu a dotyczy ingerencji w ciało, zrobił mi perfidnie bez mojej zgody i czerpał z tego jakąś chorą satysfakcję. Pozorował, że robi coś w zębach... i to niestety nie był efekt jednej wizyty, robił to niemal od początku. Na takiego wrr partacza trafiłam.

Z uwagi na silne pieczenie ciała po tej ostatniej wizycie ortodontycznej, które zmniejszało się w czasie i które trwało przez prawie rok jeśli nie dłużej... niepokoiły mnie niektóre miejsca na ciele m.in. to prawe udo, ból w tkankach był przeszywający do kości. Toteż przyjrzałam się tym tkankom bliżej po paru miesiącach. Wewnętrznie wiedziałam, że coś mi tam też "zmajstrował", ponieważ na twarzy znalazłam a dokładniej na policzku, wyryte w tkankach miękkich SERDUSZKO (fotka na blogu jest), a na brodzie ślady w tkankach najpierw przypominały jego inicjały ŁB, nastrzelałam paręnaście fotek, w każdym możliwym ujęciu i nie miałam już wątpliwości, że na udzie mam to samo.... Drugie udo też mnie bardzo piekło ale nie miał mi kto zrobić fotki. Uważam, że tam też "popisał się" dochtorzyna.

Zabieg na twarzy ten Aqualyx, był dynamiczny, z godziny na godzinę coś się zmieniało na twarzy, ślady pokazywały się i znikały pod powierzchnią skóry, trzeba było naciągnąć lekko skórę do zdjęć albo nawet napiąć mięsień, by to wydobyć na powierzchnię. Ale co to dla takiego Sherlocka jak ja? Bułka z masłem jak widać. big_grin

Po niespełna dwóch latach "leczenia ortodontycznego", gdy miał być przewidziany koniec ( XII 2016r., tak powiedział) a w zębach jakoś niewiele się zmieniało, wiedziałam już, że mnie oszukał. Jakoś w listopadzie chyba 2016r. zapytałam się go (przekornie) KIEDY KONIEC LECZENIA...? ON NIC MI NIE ODPOWIEDZIAŁ... Kompletnie nic. Nie był w stanie? Jednak to, co pokazał mimiką na swej twarzy mnie przeraziło. Na jego twarzy malował się taki ironiczny uśmieszek, z jednym kącikiem ust uniesionym do góry.. "pogarda" i pozawerbalny przekaz "aleś ty głupia, żeś mi uwierzyła".

Dodatkowo, w zbliżonym okresie zapytałam się go o to, czy jakaś usługa może być wykonana taniej (bo zrobiłam rozeznanie w innych punktach i on miał jakieś wygórowane te ceny, o czym go nie informowałam). Dostał wkurwu, patrzałam mu się wtedy nieprzerwanie w patrzałki, na jego blado-szare oczy i one w ułamku sekundy pociemniały mu... niesamowity widok. (((W tym samym momencie będąc tam, odkopałam automatycznie z pamięci pewną zaczytaną historie psychopatycznego mordercy i jakiegoś degenerata zarazem... ha ha ha "sorry muszę, bo się uduszę". Babcia dziecka opowiadała, że zastała kiedyś wnuczka z nożem w ręku przy jej łóżku i temu chłopcu aż pociemniały wtedy oczy. smile)) Nie żeby coś.. ale.... ja nie mam wątpliwości, że w/w dentysta jest ciężkim przypadkiem. Zmiany nastroju w ułamku sekundy... i umyślne podkręcanie drutów w aparacie tak mocno, że aż aż zesrać się można... tak potrafi się zemścić za jakieś swe psychiczne ułomności. Dalsze przemyślenia personalne o nim zostawie lepiej dla siebie na ten moment.
                        Zwróćcie też uwagę na literkę R ze słowa "Rejonowy" i porównajcie z literką R ze słowa Ż-> R ESZ zwłaszcza na "nóżkę pod brzuszkiem" tej literki, ten kąt oraz literę S - z wyrazu "Sąd". Literkę Z z imienia i nazwiska porównajcie do literki Z na focie mojej brody -takie same falowane "zet" no nie?
                        I pozamiatane.

Mściwy Psychopata - lekarz dentysta
                        31 lipca 2021, 13:33
                        A tak wygląda moje lewe udo po wizycie u tego konowała na dzień dzisiejszy. Orto stał po prawej i miał łatwy dostęp do niego... Całe ciało mam takie jak to udo, co wykazałam we wczesniejszych postach. Dentysta zamiast leczyć zęby niszczy ciała Pacjentom, kolagen i mięśnie... Przyprowadźcie tam swe dziecko, będziecie się potem zastanawiać skąd te ślady na ciele... ja wątpliwości nie mam.

Na focie z linku dentysta w niebieskim unifornie ( tam jeszcze spasiony, przed rozprawą sądową schudł w ciągu miesiąca ze stresu chyba.. albo ponaświetlał się sam tą lampą) i "blondynka" higienistka w różowym- najbardziej 'zgrany i znany' duet pseudo medyczny w Mysłowicach. Oczywiście na wizytach asystowała również bez maseczki i nachylała się nad moją twarzą. Z tej właśnie perspektywy przyglądała się też ta blond pipa wszystkim ingerencjom dochtorzyny w moją twarz i moje ciało. .
                        www.google.com/search?client=firefox-b&biw=1007&bih=639&tbm=isch&oq=&aqs=&q=codzienna+stomatologia+kosmetologia+lukasz+babczynski

Na policji "higienistka" Pati Kopczyńska nie była nawet przesłuchana.... tak prowadzą tam postępowania wyjaśniające... po łebkach, bo takie sprawy ich tam po prostu nie interesują. Masz iść se do sądu cywilnego z tym, tak ci 'prześmiewczo' jeszcze powiedzą... i napiszą.... w uzasadnieniu wyroku. Postępowanie wyjaśniające zostało umorzone.... bez powołania biegłego dermatologa. Ogarnia ktoś? Prokurator nie powołał biegłego dermatologa.... to po hooj w ogóle przyjmował to zawiadomienie?
                        Na focie widać też tę 'dziurkę' na kciuku i pogrubioną kość... to skutek ingerencji dochtorzyny.
                        Poniżej miniatrukowe zdjęcie samego konowała – aktualne z jego Fb z 2023 roku! Siedzi przed recepcją w niebieskim uniformie... ( na fb można zobaczyć je w powiększeniu by zobaczyć tę różnicę). Proponuję zwrócić uwagę patrząc naprzemiennie na objętość jego ramion i przedramion. Lewa jego ręka (to ta po stronie kieszonki w uniformie) jeśli chodzi o jej obwód, jest zauważalnie mniejsza! Ja mam tak samo!!! – lewe moje ramię – jest z większymi deficytami tłuszczu i mięśni – bo tego odbudować nie idzie. Mam też ubytki tłuszczu na przedramionach!!! Takie same ślady jakie i on ma na swoich łapskach – mnie robił to samo! Bez mojej wiedzy! Na innym jego zdjęciu z roku ok. 2018 ( jest wciąż na jego stronie internetowej) ma widoczne ślady na rękach odbitych na nich jakiś urządzeń, których głowice kształt kwadratów i prostokątów mają..... ja miałam tak samo!!! Na łydkach też!!!
                        • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:07

"Lekarz" odstępuje od leczenia bez powodu
                          01 sierpnia 2021, 16:55
                          Wizyta na której dochtorzyna wykonał mi seryjnie zabiegi z medycyny estetycznej bez zgody, miała miejsce 20.11.2018r. a już dnia 29 listopada 2018r. ( dokładnie w jeden dzień po tym, w którym napisałam mu opinię na Facebooku relacjonując co mi perfidnie zrobił) poleciał z palcem w d.... na KMP i złożył na mnie FAŁSZYWĄ skargę, którą ujęto następująco:
                          "Pacjentka X od około (wow !aż ) 4 miesięcy!!! ( wierutne kłamstwo, na które dochtorzyna nie ma żadnego dowodu i nikt nigdy nie znajdzie, ale też nikt tego tam nie weryfikował?) pomawia go w taki sposób, który może narazić go na utratę zaufania w wykonywanym zawodzie..... ( najpierw mi coś uczynił a potem dopiero zaczyna myśleć takimi kategoriami? ciekawe, bardzo ciekawe). Czyn ten polega m.in na opisaniu na Facebooku...( i nic innego nie dopisał bo i skłamał...) nieprawdziwych informacji o rzekomych zabiegach i eksperymentach, które miały uszkodzić jej ciało... i wzrok ( litery w tekście czytanym mi się po prostu 'rozmazywały' przez kilka dni po tej wizycie u niego! po naświetlaniu całej mojej głowy jakąś lampą, stąd wzmianka w opinii na temat wzroku). Dołączył do tego scan mojej długaśnej opinii z FB... zapłacił 300 zł, które potem mu oddał sąd bo... postępowanie umorzono.

Dodam jeszcze, że ja napisałam opinie konowałowi już 26 czy 27.11.2018r. ALE ON JĄ SAM USUNĄł Z ZAKŁADKI RECENZJI na FB... POTEM WRZUCIŁAM MU JĄ JESZCZE RAZ GDY ZOBACZYŁAM CO ZROBIŁ big_grin Obecnie tej zakładki recenzji już nie mają... chyba skasowali lub zdezaktywowali to jedno konto na FB...bo korzystają z innego.
                          Odstąpienie od umowy zadatował na 4.12.2018r. i otrzymałam je wraz z pismem od jego mecenasika, który nawoływał mnie do usunięcia nieprawdziwych??? treści na fejsie ( o ho ho skąd on to wiedział, że nieprawdziwe? prorok jakiś?). Screena nie mam zrobionego tego odstąpienia od umowy, ale zapewne dla uwiarygodnienia, wrzucę tu za jakiś czas. Choć to taka drobnostka.
                          Co więcej, umowa leczenia ortodontycznego jest umową cywilno - prawną, każdy dochtorzyna może wam ją wypowiedzieć bez podania powodu i to na każdym etapie. Tak powiedział mi jeden prawnik. A najlepszym argumentem konowałów będzie wtedy stwierdzenie, że jesteście trudnymi pacjentami, w razie wu... i nawymyślają na was dochtorzyny, że jesteście z jakimś problemem psychiatrycznym i od zawsze mieli z wami problem. Tak im najłatwiej, zrobić z pacjenta debila.

A spory rozstrzyga się w sądzie cywilnym. A żeby iść do sądu musicie mieć wykonane oględziny twarzy przez lekarza dermatologa z medycyny estetycznej - a żadna ku!w!r!a wam tego nie napisze, potwierdzą słowem, że macie taki i taki zabieg bezbłędnie. Dlatego łazić należy wszędzie z kamerkami w takich sprawach, by zbierać dowody taką drogą. Rączka rękę myje w tej branży... dlatego też od medycyny estetycznej trzymać się należy z daleka. Przypominam w Prokuraturze Rejonowej prowadzący sprawę nie powołał Biegłego Dermatologa. Nie chciał dochtorkowi pod górkę robić..?smile No jakże! Kto wie może sam leczy u niego zęby ha ha. W toku tej sprawy okazało się że, co najmniej 2 mecenasów jest jego pacjentkami...
                          Sam "pan doktor" natychmiast skontaktował się z jedną z ich by zasięgnąć porady... ale z uwagi na to, że była jego długoletnią pacjentką odmówiła mubig_grin skąd ja to wiem wszystko? w aktach jest opisane a poza tym ja też przyszłam do tej mecenaski po poradę big_grin i ona analizowała tę dokumentację i mi odmówiła też porady. Z argumentacją odpowiednią oczywiście. Także jak macie takie tożsame sprawy medyczne to odbijajcie od razu do mecenasów z sąsiedniego miasta i KONIECZNIE DO MECENASÓW SPECJALIZUJĄCYCH SIĘ W PRAWIE MEDYCZNYM, bo żyjąc w jednym wszyscy się znają i "kochają"... a dwóch zwykłych "mecenasów" z M-c podczas 'konsultacji prawnej' nawet nie wspomniało o tym!!! ale porad udzielali i pisma nawet pisali...nie mając do tego żadnych kompetencji...

Także drodzy przyszli Pacjenci ortodontyczni jeśli łudzicie się, że taka pisemna umowa jest podstawą do wywiązania się przez jakiegokolwiek konowała do sfinalizowania leczenia, to jesteście w wielkim błędzie. Tymi umowami od lekarzyków możecie sobie podetrzeć co najwyżej cztery litery... bo one są po prostu gó.. warte.
                          Konował mi musiał wypowiedzieć umowę leczenia, ponieważ w konsultacji ze swoim prawnikiem - zamierzali potraktować mnie i potraktowali jako "nieuczciwą konkurencje". Kumacie czacze? Z pacjentki ortodontycznej do nieuczciwej konkurencji mnie sprowadził. Myślał, że sąd da mu wiarę... i oczekiwał ode mnie publicznych przeprosin! Bezczelny typ... On chciał / zamierzał wtedy to pismo zeskanować ( które już mu prawnik przygotował ) by umieścić potem dumnie na swej stronie internetowej i mieć "dowód", że pacjent go "pomówił". Ale coś poszło nie po jego myśli... Jak to się mówi, do sądu idzie się nie po sprawiedliwość, tylko po wyrok? smile

Cyrk na kółkach. Na KMP przyjęli od niego tę skargę w sprawie o wykroczenie w której wiedzieli, że jestem byłą pacjentką konowała Babczyńskiego, ale rozpatrywali tę sprawę pomimo wszystko pod kątem nieuczciwej konkurencji. Ponadto w toku tego postępowania otrzymali ode mnie wypowiedzenie umowy leczenia ortodontycznego i wyniki badań od dermatologa i lekarza pierwszego kontaktu.....i całą resztę...
                          W toku tej sprawy wytoczonej przeciwko mnie, toczyła się równolegle ta, wniesiona przez prokuraturę przeciwko konowałowi. A sprawy wyglądają tak, że dwie strony są tylko przesłuchiwane, każdy gada co chce, po czym umarzają. To znaczy ja miałam jeszcze kilkustronicową dokumentację medyczną i zdjęcia uszkodzeń mojego ciała jako dowód prawdy - konował miał tylko stek kłamstw i pomówień przeciwko mnie..
                          Na tyle dochtorzyne tylko stać.
                          Zamiast oddać mi moje pieniądze za przerwane i wybitnie nieudane leczenie, wydał je na kancelarię adwokacką, którą zaprzęgł przeciwko mnie i mecenasów reprezentujących go w sądzie....
                          • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:08
                            Zemsta ortodonty
                            2.08.2021.

Jak patrzę na moje wyciski zębów wykonane przed leczeniem i po, to z perspektywy czasu żałuję, że do niego w ogóle poszłam. Straciłam nie tylko 'wygląd' i pieniądze, ale również w pewnym sensie... zdrowie. ( skutki takiej lipolizy wychodzą w czasie...pod postacią na przykład udaru! To info ze stron medycznych...). Wystarczyło przypiłować jedynkę, bo była nieco dłuższa i finito. Połowę łuku prawego górnego i dolnego miałam niemal idealnie prostą... przed podjęciem leczenia. ( wyciski zębów do wglądu).

Ja widać na załączonych fotkach, po przerwanym leczeniu nie wystarczy teraz spiłować zęba bo konował mi go nie tyle, że uniósł złośliwie wyżej niż ten ząb obok, to mi go również na wizycie wcześniejszej złośliwie przypiłował (!) bez mojej zgody! czego się nie robi przecież w trakcie leczenia... zatem teraz musiałabym nadbudowę wykonać jeszcze..(!) On mi to perfidnie zrobił by mnie wreszcie sprowokować / zmusić tym podłym sposobem do zrobienia nadbudowy Takie moje zdanie..

A propos nadbudowy jedynek. On z 4-5 razy wspominał natrętnie w trakcie wizyt u niego, abym je wykonała, że mu to rzekomo pomoże lepiej zęby prostować.. czego ja nie chciałam zrobić – czekałam do końca leczenia z tym i to mu powiedziałam wprost. To nie było związane stricte z orodoncją a takie rzeczy robi się pod koniec leczenia a nie po 2 latach gdzie zęby się jeszcze zmieniały cały czas. Takie moje zdanie - laika, obserwatora poczynań ortodonty.. Jak mi zapłaci za to, to niech robi...

Babczyński powiedział mi na rozmowie konsultacyjnej, że wykonanie nadbudowy tych zębów kosztuje 100zł. Czy od dwóch zębów czy jednego nie dopytałam. Górne jedynki mam nierówne, jedna ta zrotowana - jest od prawej dolnej strony nieco starty z boku, a drugi ma milimetrowe uszczerbienie, co mi kompletnie nie przeszkadzało i mu to też powiedziałam.

Po ponad trzech latach zapisałam się jednak na wizytę, by te nadbudowy jedynek jednak wykonać. Okazało się, że pomyliłam wtedy godziny i przyszłam całe pół godziny po czasie, no i nie mogła się odbyć ta wizyta. Zapytałam wtedy o cenę... odpowiedziała mi Blond Pati, że 180 zł od zęba... Hahaha za milimetrową nadbudowę zęba 180zł. Jeleni szukali? Podziękowałam im.... w myślach za ustawiczne wprowadzanie mnie w błąd i zawyżanie cennika, który był ustalony dla mnie pierwszego dnia podczas konsultacji. To też nie był mój priorytet by te nadbudowy zrobić, bo jedynki mi nigdy nie przeszkadzały – jedynie ta zrotowana. No ale ortodontę to zapewne cały czas drażniło... że takie nierówne, uszczerbione... jego aż ręce świerzbią, by coś poprawiać i zmieniać w Pacjencie! I jak wykazałam na blogu, to świerzbienie nie ma też nic wspólnego z ortodoncją!

Dodatkowo to bardzo istotne teraz, zostałam poinformowana aby w zębie 6 zrobić koronę zęba... ten ząb był super dobrze zaplombowany, tylko nie miał pełnej korony z uwagi na poprzednie ustawienie zębów... ja jej nie wymieniłam, powiedziałam mu aby dał mi tymczasową nadbudowę, żeby podwyższyć zęba, czego nie uczynił... takie nadbudowy tymczasowe zrobił mi pierwszego dnia po założeniu aparatu.....wiec jaki problem zrobić to później? Dla niego wielki. Co ciekawe po cofnięciu "leczenia tylnozgryzu" gdy zęby wróciły na swe miejsce okazuje się że ta nadbudowa byłaby niepotrzebna – kuźwa wymieńcie sobie dobrą plombę na trzonowcu, tylko po to by wydać trzy czy cztery stówki... okazało się też, że górną ósemkę, która mi wyrwał w trakcie "leczenia " okazało się, że na nią nagle jest miejsce...

Do czego zmierzam... on gdy zobaczy, że dwóch/trzech jakiś czynności nie wykonacie ( nadbudowy jedynek i tej korony) nic nie tłumaczy po co i dlaczego tak chce... ale to osobny temat, to staje się złośliwy i spowalnia leczenie... nic absolutnie nic nie zrobił od tego czasu, on czekał aż ja chyba wreszcie kierowana jakimś 'magicznym myśleniem' to zrobię...
                            Zobaczcie sami na wyciski... ja mam tak samo zęby ustawione po prawie 4 latach leczenia u niego jak wtedy gdy zaczynałam! Odtworzył mi tylko miejsce po wyrwanej piątce ( kiedyś mi ją wyrwali bo rosła w podstawówce ponad czwórką i miejsca nie było na resztę zębów......).ZĘBY W TRACKIE LECZENIA SZŁY RAZ W PRAWO, RAZ W LEWO... TO CO NAPROSTOWAŁ, ZEPSUŁ WIZYTĘ PÓŹNIEJ.... gdy już się zaczynałam "cieszyć", że jest wreszcie jakiś postęp, on to cofał i tak wyglądały wizyty... ja za nie płaciłam... a on pozorował, że coś robi..

Dodatkowo jak widać na zdjęciu w prawym dolnym łuku mam brak zęba 6, minęły trzy lata z aparatem a on sam od siebie nawet nie wspomniał, żeby tę zakorzenioną ósemkę przesunąć wraz z siódemką na miejsce wyrwanej szóstki, nic kompletnie nic. Ząb w dziąśle prawie cały a on nic z tym nie robi. Sama go wreszcie dopytałam. Powiedział, że mam kupić śrubę i za pomocą śruby mi go przeciągnie... zapłaciłam za śrubę bo mi zależało, umieścił mi ją przy kle i cienkimi drucikami takimi, które pięcioletnie dziecko wygnie bez problemu... owinął tę śrubkę w stronę łuku – upozorował, że nimi przesuwa a tak naprawdę cała siła przesuwania była zlokalizowana na aparacie!!! Przeciągnął mi ale z uwagi na zrośniętą kość miałam małą szczelinę.. ok myślę skoro się nie da to trudno, dobrze że choć tyle. Ucieszyłam się! Moje szczęście nie trwało jednak zbyt długo, po kilku wizytach Babczyński oddalił mi zęba siódmego od dolnej piątki.... I mam szparę obecnie na pół zęba... a miejsce jest! Mówię mu by to cofnął, że nie po to mu płaciłam za to, by teraz odsuwał – nie cofnął... złośliwiec. Chyba go wreszcie oświeciło, bo po przeciwnej stronie mam osiem zębów w tym jedna ósemka zakorzeniona w dziąśle przy wyrównywnaniu symetrię twarzy – i tak nie mam symetrii bo mi poredukował tłuszcz z twarzy ( zabiegami bez zgody!!!) z jednej strony bardziej!!! akurat z tej gdzie są ubytki zębów!!! Tak wyglądało u niego "leczenie".

Wracając do osobowości psychopatycznych w zawodach lekarskich, nie będę tutaj elaboratu tworzyć na ten temat, bo wyszukiwarki stoją otworem, ale oni tak mają, że wykazują się złośliwością i stają się mściwi, gdy coś nie idzie po ich myśli.... nic, nie mówią, milczą... i się mszczą!

Wtedy też bawiło Babczyńskiego to, że ja zgłaszam powikłania na skórze twarzy ( to uszkodzenie przy kącikach ust) bawiło go to, cieszyło i zaprzeczał że to on... śmiejąc się mi w twarz. Jednocześnie pojechał po bandzie i robił mi zabiegi z medycyny estetycznej już na szerszą skalę.. oczywiście bez mojej zgody!! i się prześmiewczo wypierał, że to on...

Zaczął działać z premedytacją na szkodę mojego wyglądu... bez opamiętania jak "szaleniec" to było silniejsze od niego. Podniecał się chyba tymi czynnościami, że ja leże jak kłoda na fotelu, a ten popier... psychopata jest w stanie mnie oszukiwać ....i zaprzęgnąć psychopatyczną swą siostrzyczkę i higienistkę do swych chorych żądz. To go podnieca właśnie, ta złośliwość, ta wredność, ta wrodzona mściwość - czerpie chorą satysfakcje z tego, ULŻYŁO MU to dlatego wpadł w atak śmiechu gdy przyszłam zgłosić powikłania po wizycie z 20.11.18r. Jemu po prostu ULŻYŁO, że się na mnie w taki sposób zemścił, ciśnienie z niego zeszło...I DAŁ UPUST TAKIM ZACHOWANIEM, ŚMIAŁ SIĘ JAK JAKIŚ PRZYGŁUP WTEDY...

Królik doświadczalny - Pacjent
                            03 sierpnia 2021, 14:04

W jaki sposób najłatwiej poćwiczyć kosmetologię? To proste! Na nieświadomym tego Pacjencie.
                            Pełna nazwa placówki medycznej w której leczyłam zęby brzmi: Codzienna Stomatologia Kosmetologia Łukasz Babczyński. Czy zatem dochtorzyna przez przypadek tak ujął w ogóle w nazwie swej firmy słowo KOSMETOLOGIA? I akurat przypadkiem zrobił sobie specjalizacje z medycyny estetycznej i zainwestował w kursiki z medycyny estetycznej akurat skorelowane z ortodoncją??? Ja tak nie uważam. Kiedyś tam mieli kosmetologię też!!! Fakt faktem, w roku 2019 dochtorzyna pisemnie zanegował w Izbie Lekarskiej w Katowicach, że takowe zabiegi wykonuje w CSK w Mysłowicach i pewnie w Dąbrowie Górniczej, bo tam też przyjmuje. On wszystkiemu zaprzeczał, więc w sumie nie dzi
                            • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:10
                              On wszystkiemu zaprzeczał, więc w sumie nie dziwota.
                              Tutaj wstawię kilka zdjęć, które ewidentnie wskazują na to, że robił mi dochtorzyna zabiegi z medycyny estetycznej bez mojej zgody już znacznie wcześniej. Zajmował się jak już pisałam wiele razy, stopniową redukcją tłuszczu na mojej twarzy!!! Osłabiając mi bezpowrotnie złośliwie kolagen, nie tylko na twarzy, ale perfidnie na całym ciele, ale co tam, to nie jego twarz i nie jego ciało więc może bezczelnie podstępnie niszczyć i cieszyć się jeszcze z tego, że robi pacjentowi na złość i jeszcze mu za to wszystko płacisz całkiem niemałe pieniądze.
                              Oczywiście napomknę, że nic co tutaj piszę nie zostało konowałowi udowodnione, bo sprawy w sądach umorzyli bez rozpatrzenia, bez powołania biegłego dermatologa. Przyjęli z zaciekawieniem pisemko jedno, drugie trzecie, przejrzeli fotki, dokumentacje medyczną... może i się nawet zdziwili? a potem po prostu umorzyli.

Wystarczy spojrzeć na Allegro i na sprzęty z medycyny estetycznej służące do domowego użytku, które każdy może zakupić. Na przykład taki Thermage do wyszczuplania policzków. Ma podłużną rączkę, leżysz sobie na fotelu stomatologicznym a z tyłu jakaś gnida takim urządzeniem naświetla ci szyję i żuchwę a Ty nawet tego nie wiesz ( do czasu!) i nic nie widzisz i nic nie czujesz, bo robią to poza Twoją wiedzą. Ortodonta udaje, że robi coś w zębach a w rzeczywistości niszczył mi zabiegami twarz... a potem zastanawiaj się człowieku skąd masz tyle mikrouszkodzeń z dnia na dzień na twarzy i dlaczego ci tkanki na policzkach nagle opadają i dlaczego to Twoje leczenie tak długo Pacjencie trwa... ? A to okazuje się, że na psychopatycznego, bezczelnego i złośliwego dochtorzynę trafiłeś.... ilu ludzi o tym może nawet nie wiedzieć, lecząc zęby ortodontycznie, że są poddawani perfidnie jednocześnie jakimś zabiegom bez ich zgody?
                              Wygrzebując z czeluści internetu opinie innych pacjentów można natrafić na tę, gdy pewna 26 latka opisuje, że podczas leczenia ortodontycznego "jakość straciła skóra na jej twarzy", inna Pacjentka pisze, że "skóra straciła podparcie na policzkach", to jest niemożliwe by stało się to samo od siebie i to podczas leczenia zębów. Tych opinii niezadowolonych pacjentów jest więcej... ja nie mam wątpliwości żadnych, że tym osobom dentyści- ortodonci zrobili jakieś zabiegi...sama mam koleżankę, która leczyła ortodontycznie zęby i zauważyła, że jej po bokach skóra wisi ... leczyła zęby tam gdzie jest też oficjalnie medycyna estetyczna w oferowanych usługach,,,, po to ci ortodonci robią te kursiki by kupować urządzenia mieszczące się w dłoni!!! i operować nimi na naszych twarzach bez zgody bo nic nie widać i nic nie czuć... skutki zobaczysz dopiero w lustrze!!!i zwalą winę na postępujący proces starzenia – tak jak babczyński to zrobił... ( Oczywiście nie uważam, że każdy jeden orto takimi perfidnymi metodami działa w obrębie twarzy pacjenta..). Tylko pospolite debile tak postępują...

Ja uważam patrząc na moją twarz po "leczeniu" we wspomnianym punkcie, że on celowo mnie oszpecał, bym stała się potem stałą pacjentką punktów z medycyny estetycznej!!! Naganiają sobie nawzajem przyszłych pacjentów, niezły biznes kręcąc. To całkiem możliwe... bo aby poprawić to, co mi zniszczył konował proponują teraz m.in. ostrzykiwanie kwasem hialuronowym!!! Poprzyglądajcie się twarzom pacjentów po leczeniu ortodontycznym ( głównie pod kątem zmian policzków dolnego piętra twarzy, jak skóra się zachowuje na nich...( jak się pięknie marszczy w uśmiechu). Co z tego, że masz zęby wyprostowane i do triady nawet pięknie ustawione jak ci jakiś gnida poniszczy skórę na twarzy w trakcie? ( ja akurat nie mam do triady bo z tą triadą doszło do wysunięcia żuchwy, że nie można było na siebie w lustrze już patrzeć).
                              Załącze również tutaj zdjęcie uwaga... uwaga! nogi ( uda) żony doktorzyny ... spójrzcie na jej udo... taki fajny odbity ślad.... prostokątny...? ( wstawiła je na fejsa w 2018r. w grudniu - od razu to wychwyciłam) czyżby ją też odchudzał? Spójrzcie na łapy dochtorzyny Ł.B. ze zdjęcia, za czasów gdy był spasiony, tam ma ubytki tłuszczu widoczne na rękach... na czole też.... ( zdjecie w wyszukiwarce jest). Z całą pewnością dysponuje bogatym zbiorem kształtów laserów, które redukują definitywnie tłuszcz! i niszczą kolagen. Te urządzenia działają przez ubranie. Ja też mam przy oku ubytek tłuszczu taki, jaki on ma na zdjęciu... złośliwie to zrobił... nie tylko tam... ( moje zdjęcie do wglądu).
                              Poniżej mój prawy policzek (tam gdzie akurat miałam więcej tłuszczu!) i ślad na nim z początku roku 2018... mam takie prostokątne ślady też na brodzie i z boku brody także, ( wklejam foto) ale mniejsze ( tam zrobił mi później perfidnie zabieg Aqualyx!!! podał mi perfidnie pod skórę preparat do redukcji tłuszczu na wizycie ortodontycznej i nie poinformował o tym, co robi! Poniszczył mi skórę na twarzy. Chory psychicznie typ). Na tym zdjęciu twarzy można dopatrzyć się czegoś też na kształt "serca"... już wtedy zaczął traktować moje ciało jak brudnopis.. Na uwagę zasługuje też wiecznie zaczerwieniona twarz, mikrouszkodzenia na niej i biała szyja... ze słońca nie korzystałam, z kosmetyków wtedy już też nie. Po wizycie dostrzegłam takie 'prostokąty' na całym ciele, jak ten na ramieniu!!!... poniżej.
                              • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:12
                                Czego Ci ortodonta nie powie, zdjęcia po leczeniu tylnozgryzu...
                                04 sierpnia 2021, 14:59

Z uwagi na to, że nie mam zbyt wiele zdjęć samej twarzy, które wykonałam w czasie tego "leczenia ortodontycznego" wstawie tylko te, które się zachowały i widać na nich wyraźne "różnice". Przypomnę, że między kwietniem a majem 2018r. (czyli po ponad 3 latach tego "leczenia") zarządałam cofnięcia wszystkich jego negatywnych skutków.
                                Na zdjęciach z profilu nie widać tej wysuniętej aż tak bardzo żuchwy, to był jeszcze etap wysuwania i trwał kolejne 3 miesiące.. no nie dało się patrzeć w odbicie lustrzane i selfie, więc foty natychmiast kasowałam. Lustra w moim domu były pozasłaniane wtedy, by się nie dołować bardziej. Można ruszyć własną wyobraźnią, bo skoro zęby (łuki) są bardziej wysunięte, to wszystkie korzenie zębów zostają spionizowane... trzonowce też... a to powoduje spłaszczenie policzków, dodatkowo konował chamsko pod koniec zwężył mi oba łuki, no porażka. To trzeba mieć po prostu na własnej twarzy, by wiedzieć w czym rzecz. Ja uważam, że on mnie po prostu złośliwie oszpecał... bo ja nie wyglądałam dobrze, co potwierdzała rodzina.

Na co warto zwrócić uwagę na fotce porównawczej...?

1) wysunięcie zębów powoduje znaczne wydłużenie rynienki podnosowej ( ten fragment skóry pomiędzy górną wargą a nosem), stała się ona zauważalnie dłuższa i wypukła!!! a to postarza... sam nowy układ zębów rodził dyskomfort, zmienił się sam uśmiech... (okropny), usta przy uśmiechu "nie ciągneły już na boki "tylko "w górę"... przez te wysunięte łuki zębowe, zmienia się ustawienie języka, mniej miejsca dla niego jest i on przylega wtedy do podniebienia - tego zagłębienia na nim. Przy wcześniejszym ustawieniu przy tzw. tylnozgryzach w normie, język dotyka nieraz zębów przednich albo podnienienia tuż przy przedtrzonowcach. On mi wtedy sugerował by podciąć wędzidełko, oczywiście nic nie powiedział w jakim celu, ja tego nie zrobiłam i wszystko jakoś jest OK. Znalazłam jakieś ćwiczenia na necie i je sobie w domu wykonywłam.
                                2) z profilu po "leczeniu tylnozgryzu" zmienia się cała sylwetka, postawa ciała, zmienia się kształt czaszki!!! Stojąc głowa nie "ucieka już lekko w przód". Ortodoncja to ingerencja w cały układ szkieletowy, w kręgosłup, zatem sylwetka jest jakby bardziej spionozowana co powoduje, że automatycznie trzymasz głowę prościej i ta żuchwa, to całe dolne piętro twarzy, staje się jeszcze większe bo uniesione... i w tym lustrze widzisz tylko tę żuchwę. Przed leczeniem na pierwszy plan w odbiciu lustrzanym wychodziły OCZY, A PO LECZENIU ŻUCHWA.... I TA WYPUKŁA RYNIENKA....tak było u mnie,
                                3) sterczący nos, na zdjęciu to jeszcze nic, gdy żuchwa się bardziej wysunęła to nos poszybował w górę jeszcze bardziej, następuje rotacja całej twarzy! A więc uszy zmieniają też położenie i są ustawione "ukośnie"! Fotka do wglądu... zmienia się cała twarz... u mnie na niekorzyść,
                                4) oczy stały się mniejsze... być może to efekt optyczny, przy wysuniętej żuchwie sprawiały wrażenie zdecydowanie mniejszych.... (Magda z zadrutowani.pl o tym też pisze, o mniejszych oczach po leczeniu Damonem, nie tylko ona),
                                5) małpi profil, rozbudowanie środkowej części twarzy i całego dolnego piętra twarzy,
                                6) wystające kości policzkowe "zanikły", zwężył mi wręcz na chama oba łuki!!! Płaska twarz się zrobiła!!! sińce pod oczyma!!! i ta żuchwa do podłogi... nic tylko se w łeb strzelić... z takim ryjem,
                                7) mam wąskie wargi, a górna warga w trakcie leczenia stała się jeszcze mniejsza niż była i opadała! EDIT: MOJE USTA ZOSTAŁY ZŁOśLIWIE czymś POMNIEJSZONE PO PROSTU RĘKĄ TEGO POYEBA łUKASZA BABCZYŃSKIEGO, POMNIEJSZYŁ MI ZŁOŚLIWIE USTA, KTÓRE PRZED LECZENIEM MIAŁAM I TAK WĄSKIE, MAM WYCZUWALNE DEFICYTY TŁUSZCZU NA OBU WARGACH, ZROBIŁ TO ZŁOŚLIWIE NA OSTATNIEJ WIZYCIE...
                                Estetyczne zamki w aparacie Damon są bardzo duże i wypukłe większe niż te metalowe stad wrażenie większych ust – ściągasz aparat i do roku czasu masz widoczne skutki leczenia. Estetyczne zamki są plastikowe, w środku mają jakieś ciemne druty, prześwitujące w blasku dnia. Za zwykły plastik dopłaca się tysiąc złotych. Dodatkowo silikonowe łańcuszki robiły się żółte od picia kawy już w ciągu jednego dnia a on nie zmieniał ich podczas kolejnej wizyty!!! z oszczędności chyba albo ze zwykłego lenistwa. Estetyczne zamki i żółte łańćuszki silikonowe, których ten leser nie wymienia. Pod klejem w okolicy zamków zbierał się czarny osad, on tego nie czyścił. Scaling czy piaskowanie nie pomaga, odpuśćcie sobie ten wydatek... (dodatkowo ta cała higienizacja – to piaskowanie poniszczyło mi wypełnienia na zębach! - ukruszyły się plomby) Estetyczny aparat na zębach, a przy okazji odbarwione silikonowe łańcuszki - a więc żółte! łańcuszki na przednich górnych zębach!! i ten syf pod klejem.... taki cudowny widok przez prawie cztery lata... u niego.

Załączam zdjęcie en face innej pacjentki -( można przejrzeć grafiki w go ogle) to zdjęcie ukazuje poniekąd jak wyciąga się żuchwa, jak może się wyciągnąć podbródek pięknie w szpic, gdy się coś takiego ma na własnej twarzy i to z dnia na dzień, to można haratać nią o podłogę, nie tylko zębami ale samą brodą. Mnie się to nie podobało. Wyglądałam staro, brzydko i dodatkowo robił mi zabiegi z medycyny estetycznej bez mojej zgody. Już na tych zdjęciach można zobaczyć jak mi poredukował wtedy chamsko tłuszcz z podbródka!!! Bez zgody chamisko mi to robiło! Mam zaburzony profil twarzy w obrębie podbródka teraz, ten deficyt tłuszczu jest widoczny! On to zrobił umyślnie! Ja oczywiście w tym czasie zauważyłam ten problem... ale nie podejrzewałam konowała nawet o to, jednak przyczyn znaleźć tego stanu nie potrafiłam, tego zaniku tłuszczu na twarzy ! z policzków mi też redukował!!! Niszcząc kolagen na twarzy perfidnie.

A poniżej szczątkowa relacja Magdy po leczeniu Damonem, ze strony: www.zadrutowani.pl/blog/156/czy-aparat-ortodontyczny-zmienia-rysy-twarzy :
                                "W efekcie codziennie rano muszę zmuszać się do tego, aby popatrzeć w lustro. Ja nie potrafię pogodzić się z tym, że wydałam mnóstwo pieniędzy po to, aby pogorszyć swój wygląd. Szeroko uśmiechać też się nie potrafię – uważam, że moim zębom daleko do idealnego uśmiechu.
                                Nadal wstydzę się śmiać, a aparat w niczym mi nie pomógł. Każdego dnia żałuję, że zdecydowałam się na jego założenie, bo byłam fajną, zadowoloną dziewczyną marzącą o prostych zębach. Teraz natomiast nie mam ani urody, ani pięknego uśmiechu. Jak mówię o tym rodzinie, to każdy powtarza: „schudłaś”, „dojrzałaś”, „jesteś starsza”. A ja mam 26 lat, a czuję się jakbym miała 40. Boję się, że twarz będzie zmieniać się już tylko na gorsze.
                                Najgorsze jest to, że nie potrafię określić, co takiego się stało, że efekt jest aż tak zły, a twarz stała się długa i płaska. Dlaczego poszerzenie łuków sprawiło, że twarz wydłużyła się, zamiast się poszerzyć i że straciłam swoje policzki?".

Dodam, że na tym zdjęciu sprzed leczenia z 2015r., pomimo to, że mam zamknięte usta to przy delikatnym uśmiechu, zęby trzonowe mam tam tak ustawione, że się nie stykają jakiś centymetr czy dwa. Tego nie widać... Jak dla mnie wtedy OK. W czerwcu 2018r. już wyglądałam lepiej, bo cofnął to, co mi z twarzą zrobił. Cofnięcie trwało cały jeden miesiąc!!!! To, co wyciagał przez 3 lata "puścił' konował w jeden dzień!!! Zamiast stopniowo z wizyty na wizytę to robić... takich "medyków" wypuszczają ze szkółek medycznych właśnie, co wyobraźni nie mają, ani wiedzy o układzie szkieletowym człowieka nic kuźwa tylko chajs się liczy i kombinatorstwo... Co się wtedy dzieje? Otóż z dnia na dzień dopada taki silny ból w odcinku piersiowym kręgosłupa, że nic nie możesz zrobić - leżysz z 6 godzin w totalnym bezruchu jak kłoda...ból w odcinku piersiowym kręgosłupa nie do opisania... ale oczywiście, kto to potem skojarzy z leczeniem ortodontycznym?
                                Po cofnięciu leczonego zupełnie niepotrzeb
                                • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:20
                                  Po cofnięciu leczonego zupełnie niepotrzebnie tylnozgryzu- wyglądałam normalnie, z czego się niezmiernie ucieszyłam, aż do czasu wizyty z dnia 20.11.18r. kiedy odyechała mu szajba totalnie!!! ( opisałam, co odpierdzielił..). Jego aż ręce świerzbią....
                                  Innego zdjęcia ukazującego ten stan chyba nie mam...( edit: a jednak mam fotkę, wstawiłam jako pierwszą), podbródek wyciągnął jeszcze bardziej w przód, do kwietnia... Małpi profil się zrobił... ze sterczącym nochalem i wyciągniętym podbródkiem. Zaznaczam jeszcze raz, na zdjęciu poniżej może tego tak nie widać, co widać w odbiciu lustrzanym. Miałam kompletnie inną twarz, wąska, podłużna, płaski profil twarzy! to nie ja byłam, tylko ktoś kogo nie znam, ktoś szpetny...
                                  Czego ci zatem ortodonta nie powie po leczeniu? Że wyglądasz rzeczywiście szpetnie! On ma alibi, bo ci przecież zęby jakoś ustawił, ciesz się.... zdrowie ważniejsze niż wygląd ha ha ha takie teksty lecą potem....
                                  Będzie zachwalał swoją pracę w niebogłosy i wmawiał ci, że wyglądasz pięknie... gdy przyjdziesz z "reklamacją". Konował u którego leczyłam zęby miał niezłą bekę dosłownie ze mnie, gdy przyszłam przewrażliwiona na niezapowiedzianą wizytę by zgłosić problem pogorszonego wyglądu w kwietniu 2018 roku. Siedział na wprost mnie i wspominał coś o mojej matce! ( której nigdy na oczy nawet nie widział) i wmawiał mi prześmiewczo, wręcz chamsko, że urodę mam po mamusi... normalnie kopara opadła mi jeszcze bardziej...

Znajdź różnice....
                                  Poniżej naturalne ustawienie głowy po "leczeniu" tylnozgryzu ( dodam, to nie był koniec, wciąż kazał nosić wyciągi). Pisałam, że zmienia się postawa ciała, kozy z nosa widoczne na kilometr.......... bo nos sterczy jak nie powiem co.
                                  Przed założeniem aparatu - zdjęcie z początku 2015r.. i po leczenieu u niego zdjcie z maja i listopada 2018r.

WIDZICIE TAM JAKIŚ TYLNOZGRYZ NA MOIM ZDJĘCIU Z ROKU 2015, PRZED ZAŁOŻENIEM APARTU Damon Q ??? NA CHAMA LECZY WADY, KTÓRE PACJENT MA W GRANICACH NORMY I NIE INFORMUJE o tym PRZED LECZENIEM TYLKO przypadkiem pacjent dowiaduje się PO!!! I TRZEPIE KASĘ! iM DŁUŻEJ CIĘ PRZYTRZYMA I POUDAJE, ( tak poudaje) ŻE COŚ ROBI, TYM PRZECIEŻ LEPIEJ FINANSOWO DLA NIEGO - ZAWSZE MOŻE CI DRUTY ZMIENIAĆ W MIĘDZYCZASIE!!! 160zł+160zł ( POTEM JUŻ 180zł za łuk) ZE TRZY RAZY Z RZĘDU NAWET MI ZMIENIAŁ z wizyty na wizytę JAK POTRZEBOWAŁ KASY, a w zębach nie obserwowałam żadnej pozytywnej zmiany. TAK BIZNES SIĘ KRĘCI ORTODONTYCZNY?

A tak wyglądają moje zęby przed leczeniem, po trzech latach i tuż po leczeniu ortodontycznym w Codzienna Stomatologia Kosmetologia u Łukasz Babczyński. Przypiłował mi złośliwie te dwa górne zęby ( jedynkę i dwójkę!) i uniósł do góry! To są te same strony twarzy, nic nie zostało zamienione!!!

Edit: Zdjęcie- kadr z filmiku z maja 2018 roku... tak to wyglądało dokładniej po ponad 3 latach leczenia! Gorzej niż przed rozpoczęciem leczenia! Takie ustawienie zębów zostawił mi na calutkie wakacje wtedy.... od czerwca, lipca sierpnia w połowie września zadzwoniłam sama o wizytę wreszcie, bo przestał się do mnie odzywać ten "ortodonta"! Potem w kartotece bezczelnie zanotował, że ja nie stawiłam się wtedy na wizytę!!!
                                  Plus do tego wyciągnięta broda prawie tak jak u tej dziewczyny poniżej.. Mam wrażenie, że u mnie przy zamkniętych ustach i zaciśniętych zębach broda była taka długa jak u tej dziewczyny przy szerokim uśmiechu... (i u mnie zanik policzków.. bo zwęził mi łuki... stały się płaskie).
                                  Przyszłam leczyć do dentysty zęby, a po leczeniu ortodontycznym okazuje się, że musiałabym jeszcze:
                                  1) zrobić korektę nosa
                                  2) zrekonstruować policzki kwasem hialuronowym , tak co kwartał no nie... ? bo się wchłania
                                  3) skrócić chirurgicznie brodę
                                  4) wykonać zabieg skrócenia rynienki podnosowej
                                  5) odbudować tłuszcz na policzkach ! i żuchwie, który mi perfidnie usunął..
                                  6) odbudować kolagen, mięśnie na twarzy i ciele........ etc etc etc...
                                  7) powiększyć usta! Bo mi złośliwie ten cymbał pomniejszył!!!! usta które i tak miałam wąskie przed leczeniem! mam ubytki tłuszczu na obu wargach zwłaszcza w środkowej części to wyczuć palcem, ostrzegam przed tym złosliwym cymbałem...
                                  8) dokończyć leczenie u innego dentysty.... bo mi wypowiedział umowę...

"Szanowny pan doktor" uszkodził mi też tkanki miękkie pod skórą! i naskórek na twarzy poprzez zabiegi z medycyny estetycznej wykonane bez mej zgody! Bo mu się nudziło i zamiast leczyć moje zęby oszukiwał mnie i serduszka mi też rysował na policzkach!!! ( mam na zdjęciach dwa serduszka uchwycone - umieściłam już to zdjęcie -więcej informacji w innych wpisach na blogu. Można też zobaczyć co mi wyrył na udzie "Szanowny Pan dr"...... Bardzo miły komplement. Po czym wypowiedział mi "ortodonta" umowę leczenia ortodontycznego i potraktował jako 'nieuczciwą konkurencje'!!!
                                  Czegoś się obawiał no nie??? Sprawy w sądach umorzone.... toż to 'lekarz' przecież....

Czynna napaść na Pacjenta ?
                                  10 sierpnia 2021, 16:28
                                  A jednak! Rozwinę dziś historie innego świra - lekarza, o którym wspominałam już wcześniej w toku omawianej sprawy. Choć posiadają inne specjalizacje medyczne i wykonują na co dzień inne zabiegi, to jednak obaj są chirurgami - oboje dysponują też laserem do koagulacji tkanek (?)
                                  Jeden chirurg-dentysta, a drugi specjalista od przeszczepów (nawet pierwszą literkę nazwiska mają taką samą...). Dać "świrom" zabawkę do ręki - zrobią z niej chore mózgi pożytek natychmiast. Zwoje mózgowe im tak do końca nie funkcjonują chyba prawidłowo..? No nie?
                                  Zrobię to na zasadzie kopiuj wklej, gdyż jest to skorelowane z konowałem, któremu ja ten blog poświęcam. Powinien to docenić prawda? że mu darmową reklamę robię, po wybitnie udanym leczeniu....
                                  "Uznany w środowisku specjalista od przeszczepów wątroby miał nietypowy zwyczaj. Na nowych organach swoich pacjentów wypalał zawsze litery „S.B.” Teraz Brytyjczyk odpowie za to przed sądem.
                                  Simon Bramhall to w okolicach Birmingham znany i ceniony ekspert w dziedzinie transplantologii. Ten 53-latek pomógł w trakcie swojej kariery lekarskiej niezliczonej rzeszy pacjentów. Jak przypadkowo ustalili jego koledzy, miał jednak pewną słabość. Na jej trop natrafiono... we wnętrzu byłego pacjenta Bramhalla.

Podczas kolejnej operacji, lekarze dostrzegli niezwykłe ślady w ciele zoperowanej przez Bramhalla osoby. Na wątrobie wyryte były inicjały chirurga. Jak się okazało, oznaczał tak wszystkich operowanych przez siebie ludzi. Wypalał na wątrobie dwie małe literki laserem chirurgicznym. Miało to być coś na wzór podpisu artysty.
                                  Ten nietypowy zwyczaj nie zagrażał zdrowiu pacjentów, a rany wykonane laserem zwykle goiły się samoistnie, nie pozostawiając większych śladów.( edit: u mnie konował zostawił trwałe ślady! na ciele) W jednym przypadku jednak gojenie nie przebiegało tak jak powinno i lekarze odkryli ślady zostawione przez chirurga. Donieśli o tym odpowiednim organom.

Brytyjski medyk został już oskarżony o poważne uszkodzenie ciała pacjentki w lutym 2013 i pacjenta w kwietniu tego samego roku. Po tym jak sprawa ujrzała światło dzienne, został zawieszony przez Uniwersytecki Szpital w Birmingham. W grudniu ma stanąć przed sądem, który może pozbawić go prawa do wykonywania zawodu."
                                  www.wprost.pl/zycie/10089523/wypalal-inicjaly-na-narzadach-swoich-pacjentow-doswiadczony-chirurg-stanie-przed-sadem.html

SPRAWA KTÓRĄ JA OPISUJE W PROKURATURZE ZOSTAŁA PODPIĘTA POD ART. 160! NARAŻENIE NA NIEBEZPIECZEŃSTWO HA HA. Prawnik, którego odwiedziłam w tej sprawie powiedział wprost, że to jawna kpina, tak by można było umorzyć postępowanie szybko bo na jakież niebezpieczeństwo mnie naraził? Po co się wysilać? Nie zaklasyfilowali jej w oparciu o zabiegi bez zgody pacjenta bo to zbyt trudne- w kodeksie karnym o tym jest mowa - art.192. Po chooooj ten zapis w takim razie w KK jak go nie chcą wykorzystywać przeciwko lekarzom?
                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:28
                                    Nie zaklasyfikowali pod żaden inny paragraf. No ale nie dziwota, w końcu tatuś Babczyńskiego jest też dentystą ( był) - "pewnie znany i szanowany dotąd"... .
                                    W toku przeszukiwania internetu pod kątem psychopatycznych skłonności obojga ( w zasadzie trojga, córeczka i siostrzyczka zarazem, też przecież dentystka), które dziecko przenosi z ojca czy matki w toku wątpliwej? socjalizacji, natrafiłam już dawno temu na jedną opinię wystawioną tatusiowi dentysty - . przez jego Pacjentkę - opisana jest na stronie Znany Lekarz można zobaczyć. Pacjentka poprosiła o znieczulenie dla kobiet w ciąży - była wtedy w 6 miesiącu - tak podaje... podskakiwała z bólu, a go to po prostu najwyraźniej podniecało, to sprawianie bólu. Nie usunął tej opinii, trzyma ją na pamiątkę, oni lubią widocznie wracać pamięcią do takich chwil...

(...)tak jak psychopatyczni mordercy lubią wracać do miejsca zakopanych ciał....?smile
                                    ....taki Ted Bundy na przykład... ... z osobowością mnogą... czarujący psychopata. Chciał być nawet prawnikiem.. o ho ho i był obrońcą samego siebie, podniecał się dodatkowo tym, że mógł jeszcze raz tym razem w swej wyobraźni odtworzyć każdy najmniejszy szczególik swych poczynań i być kolejny raz blisko każdej z ofiar i ich rodzin.
                                    Sędzia prowadzący jego sprawę powiedział mu wprost, że on widziałby Teda po swej prawicy jako... sędziegosmile, bo ma charyzmę, bo taki elokwentny, bo to, bo tamto.. ale Ted obrał jednak inną drogę ( jest filmik z rozprawy o tym, na yt). Dopadli go..... a czym się zdemaskował? Ted Bundy miał bardzo nierówne zęby big_grin a że po dokonaniu zbrodni na tle seksualnym wgryzł się jednej studentce w pośladek... to go właśnie zgubiło, jego odcisk zębów na ciele denatki ... okazał się gwoździem do trumny...
                                    Taka może nie na miejscu? ta dygresja do tego Teda, ale wszystko to przez te zęby i przez ten pośladek...... (przypominam Babczyński odchudził mi pośladki... na wizycie ortodontycznej bez mojej zgody - zdjęcia umieściłam już na blogu, są do wglądu, nie pytajcie mnie jak to zrobił i czym, zapytajcie JEGO samego).

Na portalu Nasza Klasa ( chyba już usunęli ten serwis) znalazłam konto tatusia konowała, który w opisie siebie napisał DENTYSTA SADYSTA. ( Poczucie humoru czy...? No właśnie). Zrobiłam tylko screena tego i dołączyłam do akt w izbie lekarskiej... jak również skserowałam artykuł powyższy ( lub z innej strony opisującej to samo ale szerzej) i dołączyłam zdjęcia przeciętych tkanek na moim ciele ( tych wszystkich co na blogu) i zasugerowałam Stefkowi Kopeciowi - Rzecznikowi Odpowiedzialności Zawodowej w Katowicach czym mógł mnie okaleczyć dentysta. Wszystko im podałam na tacy... . ( odnajdę screeny to umieszczę je tu, by nie trzeba było ganiać za tym po necie samemu). Nie miałam zamiaru kopać aż tak w necie, ale wzorowałam się na tym, co konował sam zrobił w obrębie mej osoby- zaprzęgł swoje rodziny do robienia screenów mojej opinii...( opisane w aktach)...

Stefek nie raczył nawet do tych zdjęć się ustosunkować, ma też problem z czytaniem i zrozumieniem treści. Skargę na konowała przyjął ( dotyczyła zabiegów z mecycyny estetycznej wykonanych bez zgody pacjenta podczas wizyty ortodontycznej) ale rozpatrywał ją tylko poprzez powołanie biegłego specjalisty ortodonty. Zgadnijcie dlaczego? Ten biegły dostał dokumentacje medyczną, którą Babczyński poprzerabiał wcześniej na swoją korzyść... i z tej dokumentacji wynika m.in. że mnie nie było na wizytach ortodontycznych u niego prawie 2 lata!!! ha ha ha jest to wierutną bzdurą... Babczyński pozmieniał te dane bo mu wstyd było, że nic nie potrafił / albo nie chciał zrobić w 4 lata. Małe dziecko może na wizyty ortodontyczne nie chcieć chodzić, ale nie dorosła osoba, która wydaje krocie na aparat... sami sobie odpowiedzcie..
                                    Tak więc.... postępowanie w Izbie Lekarskiej po analizie dokumentacji medycznej Stefek umorzył, po złożeniu przeze mnie zażalenia aby się wreszcie zajął POWOŁANIEM BIEGŁEGO DERMATOLOGA powołali trzyosobową komisję w Okręgowym Sądzie Lekarskim po to, aby zajmować się następująca kwestią: CZY LECZENIE ORTODONTYCZNE OSZPECIŁO PACJENTKĘ ? big_grin Tam pracują jakieś ułomy.... ? Najwyraźniej tak. DODAM, ŻE PRZED COFNIĘCIEM LECZENIA NIE ZOSTAŁO WYKONANE ŻADNE ZDJĘCIE REJESTRUJĄCE ZMIANY, TO NA JAKIEJ PODSTAWIE CHCIELI COKOLWIEK WYKAZAĆ... ?
                                    Oczywiście zawsze warto pisać skargi na konowałów - teczusia akt to też jakiś ślad w ich 'karierze', że coś na rzeczy było i jest.

Zabieg leczniczy art. 192 KK- przestępstwo przeciwko wolności.
                                    Art. 192
                                    § 1. Kto wykonuje zabieg leczniczy bez zgody pacjenta, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
                                    § 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego

Przypominam tylko, jeśli macie taką tożsamą sprawę to idźcie natychmiast do kancelarii specjalizującej się w prawie medycznym, a jeszcze wcześniej do lekarza z medycyny estetycznej, do dermatologa. Inne dokumentacje medyczne nie są respektowane albo nie biorą ich wcale pod uwagę. Oczywiście za nic w świecie nie można mówić, że ma się zabieg wykonany bez zgody, bądź zrobił wam to lekarz- a wy szukacie dowodów na to ( ja raz tylko tak powiedziałam)- bo wam żadna k ó r f a wtedy tego nie opisze, co widać gołym okiem na twarzy. Musicie znaleźć 'inną bajeczkę', bo odmówią wam konowały wizyty, odmówią zapisania czegokolwiek w dokumentacji medycznej po diagnozie albo udadzą dermatolożki, że nic nie widać. Taka strategia... Na taką wizytę zabrać należałoby też koleżankę.... niech nagrywa... innego sposobu po prostu na te chore twory w kitlu nie ma.
                                    Nie należy zapomnieć, że ci lekarze dentyści, z medycyny estetycznej, czy ortodoncji mają za zadanie przekonać Cię że wszystko z leczeniem OKEY i że wyglądasz pięknie po leczeniu, nie ma problemu, czego od siebie chcesz? nic nie widać, to o co się czepiasz to blizny potrądzikowe, to przez słońce.... to Twoje urojenia! litania bzdur..
                                    Sami usłyszycie te argumenty z d ó p y wzięte, z ust 'lekarzy dermatologów", zaprzeczają wszystkiemu co mówisz, a na Twej twarzy nic nie widzą... co niektórym dermatologom nawet tyłka nie chce się ruszyć z krzesła - lustrują twarz z naprzeciwka jakby człowiek jakimś trędowatym był czy coś...
                                    No i kolejna sprawa, ci lekarze dermatolodzy są również Biegłymi Dermatologami w sądach.... sporządzają opinie... przeciwko innym konowałom...
                                    A "etyka lekarska", ten ich własny kodeks wyraźnie mówi, że lekarz nie może kwestionować podjętego leczenia innego lekarza! ani tym bardziej działać na szkodę innego lekarza... ( na szkodę pacjenta 'lekarz' oczywiście może ) a papier wszystko przyjmuje... parafka i ciach. Nic się nie stało. Żyjmy dalej.
                                    • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:33

Zdjęcia pacjentów ortodontycznych Babczyńskiego i ślady po zabiegach na ich twarzach identycznych jak moje...
                                      18 sierpnia 2021, 18:19

"Dentysta" Babczyński poniszczył mi perfidnie KOLAGEN na twarzy i mięśnie na całym ciele na wskroś, wszędzie – na ramionach, pośladkach i łydkach też... leczyłam u niego tylko zęby ortodontycznie!!!
                                      Tak wygląda moja twarz po wizycie u chorego psychicznie "ortodonty" Łukasza Babczyńskiego z Codzienna Stomatologia Kosmetologia w Mysłowicach.

Polecam go wszystkim tym osobom, którym na wyglądzie ostatecznym nie zależy, chcą być darmowymi królikami eksperymentalnymi przez parę lat, postępów żadnych nie chcą mieć w leczeniu, za to chcą nabijać kapsę dochtorkowi, aby mógł sobie kolejny domek w górach wybudować z Waszej kieszeni i by mógł kupować swoim dzieciaczkom rasowe pieski i koniki, by potem szpanować nimi na fejsbuku przed całym światem.
                                      Dochtorek będzie przyglądał się przez 4 lata rozwijającej się próchnicy w Waszych zębach, będzie obserwował jak Wam zęby czarnieją i nie będzie reagować! Będzie wam wyrywał zdrowe zęby a te tuż przed leczeniem kanałowym zostawiał, a w ramach czasu wolnego będzie odchudzał Wam pośladki, gdy stwierdzi, że za dużo żrecie ! i rysował serduszka w tkankach miękkich na Waszych policzkach ! Nie, to nie żart...

Na prawym policzku mam taką samą DZIURĘ ( tam są dwie !) w tkankach miękkich jak na kciukach, udzie czy kolanie, tylko nieco większą (zamieściłam zdjęcia w poprzednich postach). Miałam i mam 'prostokątne' i 'kwadratowe' wgniecenia w tkankach na twarzy i na ciele (m.in. na ramionach, przedramionach, pośladkach, żuchwie, policzku, łydkach...). Takie same prostokątne ślady dostrzegłam na... lewej ręce dentysty Łukasza Babczyńskiego, zamieszczam zdjęcie ukazujące, że na jego lewej ręce znajdują się "prostokątne" ubytki tłuszczu. Zdjęcie pochodzi z wyszukiwarki G o o g l e, jest ogólnodostępne - jest z roku około 2017r. - wtedy dentysta był taki jeszcze mocno otłuszczony. Ma też ciekawy podłużny ślad na czole ( jak się bliżej przyjrzeć to ten ślad jest prostokątny!) - to ubytek tłuszczu w tkankach. Ja takie coś mam po wizycie u niego przy prawym oku i w tkankach na policzku... ( zamieściłam zdjęcie tego już wcześniej, na zdjęciu może tego tak nie widać, co widać w lustrze!) na całym ciele... jakimś urządzeniem medycznym??? dokonywał tych chamskich ingerencji w moje ciało.... i czerpał z tego chora satysfakcję, że mnie oszukuje.
                                      Na sobie najpierw testował! Na to wygląda... Prawda?
                                      Poniżej moja twarz po wizycie u "ortodonty" ( leczyłam u niego tylko zęby, nie wyrażałam żadnej zgody na zabiegi redukujące tłuszcz z twarzy i ciała w trakcie leczenia ortodontycznego, o nic mnie nie pytał. Po prostu traktował mnie jak towar do obróbki a nie jak żywego człowieka. Na całym policzku mam takie zmarchy, gdy ściskam skórę na nim delikatnie dwoma palcami, jak na zdjęciu... po drugiej stronie brody to samo, na ramionach, pośladkach. Nie chce niszczyć bardziej skóry i nie 'zgniatam' jej do zdjęć, by to w pełni ukazać.
                                      Skórę na policzku mam całą taką jak na brodzie... gdy ściaskam dwoma palcami... takie poziome linie i pionowe w tkankach miękkich nacięcia. Poredukował mi tłuszcz z twarzy taką podłą metodą i ponacinał laserem do bezkrwawych cięć!? skórę tak, by się marszczyła na policzkach, przy ustach w przyszłości.... On nie wypuszcza bez śladów pamiątek oszpecenia...Na wizycie nic nie czułam, gdy mi to robił, niszczył mi stopniowo twarz od stycznia 2018r na szerszą skalę. Miałam grubą i twardą skórę na twarzy, w przekroju.... nie mogłam nawet uszczypnąć skóry dwoma placami czy to na twarzy, czy na ramionach, czy na łydkach, ten poyeb... to wiedział i mi złośliwie poniszczył. Na fotce widać jak mi się skóra na dekolcie marszczy, taka podłużna linia.... to skutek ubytku tłuszczu na dekolcie i szyi, całym obszarze ciała. Wcześniej tego nie miałam.
                                      Twarz z pozoru tylko wygląda OKEY, gdy nie wykonuje się żadnego grymasu, żadnej ekspresji. Na foto (prócz niezmytego lakieru) widać też kciuk, widać jak wygląda obszar błonki pomiędzy kciukiem a palcem wskazującym... skutek redukcji tłuszczu z tego miejsca i całych dłoni, tam też ingerował, widać zgrubienia na kościach i ślady odbitych jakiś "prostokątnych" urządzeń w tkankach na wierzchu dłoni (na zasadzie światło-cienia te ślady się ukazują). Rozumiem, że ktoś kto nie widział jak wyglądała moja skóra i tkanki miękkie wcześniej, nie będzie miał porównania... dlatego babczyński właśnie to chamsko robi, bo jak konowałowi coś udowodnicie....? Niestety ale nie przyszło mi do głowy, by robić zdjęcia pośladków przed leczeniem zębów, i to, że na świece aż takie złośliwe poyeby grasują i to po medycynie! Ja mogę zrobić kolejne zdjęcie cefalometryczne by porównać położenie tkanek miękkich i wykazać deficyty, ale co to da? Bo przed sądem musicie jeszcze udowodnić, że to ten cymbał akurat wam to zrobił...

Załączę też tutaj zdjęcia kilku jego pacjentów m.in. Ewy M., która napisała mu na Znany Lekarz opinię po leczeniu ortodontycznym. Ja zajrzałam na jej profil Facebooka, by przyjrzeć się jej tkankom miękkim i zobaczyłam, że ma takie otoczki wokół kącików ust jak i ja. Może ona się na to zgodziła? A może takie coś miała przed leczeniem u konowała? Tego nie wiem, ale załącze jej "wyciętą" fotkę, bo ja też miałam takie coś i mam dalej, po wizycie u konowała. A zgody na to nie wyrażałam a konował się tego chamsko wyparł....
                                      Tak samo marszczy mi się cały policzek a skóra na całym ciele przypomina w konsystencji plastelinę. Poniszczył mi chamsko kolagen na całym ciele. Poniżej na dłoni pomiędzy kciukiem a palcem wskazującym "prostokątny ślad". Babczyński niszczył mi z premedytacją nawet dłonie..... z perspektywy czasu wiem, w którym dokładnie momencie.. sięgała tam ta tłusta świnia rękami...

fotki
                                      Tu widać jak ingerował nad moją górną wargą.... miałam po wizycie u niego odbite ślady maleńkich kwadratów w tkankach miękkich, chciał mi kąciki ust dzwignąć chyba...? na foto PROSTOKĄTNY ŚLAD, MAM TO DO DZISIAJ... BO TO NIE ZNIKA - NA CAŁYM POLICZKU WIDZICIE? Ten zacieniony ślad, ta pionowa kilkucentymetrowa kreseczka przy kąciku ust to nacięcie ( bezkrwawe) do tego miejsca chciał mi zapewne usta poszerzyć, bo po przeciwnej stronie też tak mam. POREDUKOWAŁ MI PODLE TŁUSZCZ Z TWARZY UDAJĄC, ŻE ROBI COŚ W ZĘBACH TRZYMAŁ JEDNOCZEŚNIE NA WIZYTACH JAKIEŚ URZĄDZENIE MEDYCZNE w łapie (CZęSTO PO COŚ SIĘGAŁ.. ZE STOLICZKA OBOK). Na ramionach też mam takie odbite ślady, też to widać a gdy się stanie pod określonym kątem w lustrze to można to wykazać na zdjęciu.... On przykładał mi do ciała te urządzenia - ponad powierzchnią, bym nic nie czuła i mnie odchudzał poprzez trwałe usuwanie tłuszczu. Spłaszczał pośladki... zmniejszał cycki... poprzez redukcję tłuszczu... z wizyty na wizytę. Za fotelem ktoś musiał chamsko przykucać i przytrzymywać też jakieś urządzenia w różnych okolicach, miejsce w miejsce, ze szczególnym naciskiem na dół pośladków i boki... po bokach mam spore ubytki tłuszczu. Zdjęcia pośladków zamieściłam w poprzednich wpisach.

fotki
                                      Mam w tym miejscu nieopodal tego kwadratowego? ubytku tłuszczu - poniżej -jeszcze większy ubytek pod skórą... widać te zacienione miejsca, tam właśnie dochtorzyna niszczył mi tłuszcz z twarzy.... ( Poniżej wstawiłam zdjecie Pacjentki konowała Kingi Ż, ona ma to samo co ja, taki ubytek tłuszczu na twarzy!!!).
                                      Fotki

Skutek redukcji komórek tłuszczowych z twarzy, żuchwy, brody... naświetlili mi twarz jakimś urządzeniem, które dopiero po przyjściu do domu usunęło mi tłuszcz z twarzy i całego ciała, z całej głowy, czoła, policzków, oczodołów!!! Jedną połową twarzy mam mniejszą, bo mi poredukował cham więcej tłuszczu tam!!!
                                      fotki
                                      To foto poniżej (z roku około 2017). tak wyglądają wizyty - Ameba Kopczyńska w różowym uniformie z tej właśnie perspektywy ogarnia robione zabiegi na nieświadomych pacjentach, w drugiej łapie coś może dodatkowo trzymać i niszczyć ci twarz... gdy głowę masz odwróconą w stronę
                                      • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:42
                                        w stronę tego w niebieskim uniformie? Szczegóły dogadują przed wizytą, Pati doskonale wie, co ma robić, jest przygotowana. On jej tylko krótkie komendy wydaje.
                                        Tam gdzie ta pacjentka na fotelu ma stopy, tam pipa Kopczyńska stała na wizycie ortodontycznej i mnie lampą naświetlała.... potem stała na wprost mojego brzucha z tą lampą z tej samej odległości co na foto... a na samym początku trzymała ta głupia pi SS da to urządzenie centralnie przed moją twarzą...
                                        No ale co Babczyński ma na czole w tkankach miękkich??? Czym se to zrobił ? Bo ja też tak mam ale przy jednym oku!!! Po wizycie u niego! I zobaczcie na jego lewą łapę... dwa odgniecione ślady, jeden prostokątny a drugi no przyjrzyjcie się sami w zbliżeniu... przy łokciu też coś...
                                        fotki
                                        Tu dla porównania po ponad miesiącu, po tym co mi odpier... załączam jego foto z tym manekinem... (dla 'ocieplenia' wizerunku zapisał personel na kurs pierwszej pomocy w styczniu 2019r i nie omieszkał się o tym poinformować), a tuż przed rozprawą w Sądzie Rejonowym nagle schudł??? Ze stresu? Czy może sam się ponaświetlał tą lampą, którą użył rękami odmóżdżonej higienistki do naświetlań mojego ciała? Zdjęcia jego oczu wycięłam, by nie patrzeć w te złośliwe gały, w końcu to persona publiczna możesz podejść do niego, strzelić fote i iść dalej, no nie? Znana z tego i z owego uczynku niecnego.
                                        Ta pacjentka, co siedzi na fotelu poniżej, też ma 'fajną' skórę na twarzy, można to zobaczyć na yt, tam jest z nią filmik na żywo...
                                        fotki

www.google.com/search?q=babczynski&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1qN_ggL3yAhXSAxAIHWNMDQQQ_AUICCgD&biw=1007&bih=639

Pacjentka konowała - Ewa M, oto jej twarz ( foto z Facebooka). Pozostawiam przeglądającym bloga interpretacje...

Poniżej u mnie prawy kącik ust wygląda właśnie tak.... widać jakieś podobieństwo do kącika ust Pacjentki Ewy? Ewunia bardzo zadowolona z leczenia... (zdjęcia mojej twarzy już wstawiałam na blogu wcześniej, więc wystarczy wyszukać). JA NA TO ZGODY NIE WYRAŻAŁAM, ON MI TO ROBIŁ MAŁYMI ETAPAMI, GDY MIAŁAM USTA OTWARTE, NIC NIE CZUŁAM... TE ŚLADY MAM DALEJ na twarzy...! TE ZABIEGI SĄ BEZBOLESNE... i oszpecające.. on poszerza usta w trakcie leczenia ortodontycznego takimi podłymi metodami!!! ??? i robi korekcje żuchwy podbródka... bo sobie coś uroił w chorym łbie, że pacjent nic nie widzi to może! a jak zobaczy i zgłosi to się wyprze!
                                        fotki
                                        Druga pacjenta konowała, na stronie Google map podpisana z imienia i nazwiska jako Joanna F., wystawiła mu opinię z leczenia ( jest very happy ) ... Ja sobie looknęłam kiedyś w jej profil na Facebooku, bo ma publiczny i coś zwróciło moją uwagę. To, co przy kąciku ust - te nierówności... ( mam to samo!) ale co tam, na pewno jej w pysk nie ingerował, nieee skądże... (zobaczcie jeszcze raz na moje zdjęcie powyżej i porównajcie ze zmianami które ja wykazuje). Zwróciły uwagę moją również jej dłonie i zwyrodnienia na nich - przypominam po wizycie połączonej z naświetlaniem mnie jakąś lampą (KTÓREJ konował SIĘ ETYCZNIE WYPARŁ) poszerzyły mi się kości nie tylko na dłoniach, o kilka centymetrów... mam zrobione prześwietlenie i zapisane "inne zwyrodnienia" - ta jego pacjentka też ma takie coś. Czy miała to już przed leczeniem ortodontycznym? tego nie wiem... Zwróćcie uwagę na jej rynienkę podnosową... tak u mnie też zaczynała wyglądać....wypukły szpetny dziób...( no chyba, że ktoś uważa inaczej) i mi opadała dodatkowo warga górna, zrobiła się mniejsza.... bo robił mi zabiegi na tej rynience już wcześniej...
                                        fotka tej pacjentki
                                        Poniżej moja dłoń moje zwyrodnienia, te kości rozrosły mi się z dnia na dzień... obudziłam się z takimi wybrzuszeniami w miesiąc po wizycie u konowała.... wcześniej tego nie miałam... miałam drobne dłonie. Babczyński, ja uważam że on to robi złośliwie, celowo... z premedytacją... go to bawi, że jeszcze pacjentki piszą mu pozytywne opinie, a on je "naznacza"?
                                        Moja fotka
                                        Widzicie jakieś podobieństwo do tej pacjentki powyżej... ? Chodzi o okolice kącika ust ! Ja mam to dalej! To zdjęcie poniżej, to moja twarz....

foto
                                        A to zdjęcie małego pacjenta konowała, z opinii z Google wynika, że ta druga pacjentka leczyła ortodontycznie też swego syna u konowała... co widać po prawej stronie kącika ust tego chłopca? Taki zacieniony ślad jak i u mnie? Korekcje podbródka też mu zrobił czy tak miał od urodzenia? To dziecko wyglądało wtedy na fejsie na około 10 lat, a dolne piętro twarzy ma jak u 20 paro latka. Obok na zdjęciu jest fragment policzka jego matki, taki ślad... ja też to mam na twarzy takie nacięcie, pojawiło się po wizycie u konowała, naciął mi tkanki przez naskórek i dlatego ja tak mam... przy uśmiechu też wygląda moja skóra jak jej, a nigdy wcześniej tego nie miałam - skutek poniszczenia tkanek... i wyglądu przyszłościowego... przez konowała.
                                        foto
                                        Poniżej na foci córcia higienistki z Codziennej Stomatologii Kosmetologii, ciekawe u kogo zakładała aparat he? Ma takie cuda na twarzy na policzku, to jest zabieg znajomy? korekcji podbródka??? Mi usunął tłuszcz z podbródka także, takie ślady mam na twarzy uchwycone z mojego pseudo leczenia. To ubytki tłuszczu... takie same jak moje powyżej na zdjęciu??? Czy Kinia się zgodziła na zabiegi? Kinia widziałaś to na swej paszczy, bo przed założeniem aparatu tego nie masz...? Zdjęcie z jej fejsa.... tam trzeba by na cały podbródek jej spojrzeć, niestety wycięłam... bo ma też takie cuda tam jak i ja... częściowo widać. No ale na fotce cała szczęśliwa, że ma aparat ortodontyczny - bo to takie trendy mieć dziś aparat.
                                        fotka
                                        A co widać na twarzy "asystentki" z Mysłowic - Patrycji Kopczyńskiej, która nota bene naświetlała mnie lampą laserową od strony stóp!!! na wizycie ortodontycznej!!! i była świadkiem wszystkich ingerencji doktorka na moim ciele, zabiegów z medycyny estetycznej na które ja zgody nigdy nie wyrażałam !!! Wykonywała je bezczelnie także! Czy ona tam leczy zęby??? Poddawała się zabiegom z medycyny estetycznej? Co ta "blondynka" ma na twarzy, na podbródku w dolnej części policzka? Samo takie coś się pojawiło czy może na jej szpetnym pysku doktorek się pobawił także, robiąc korekcje podbródka? Może zapytał jej się po tym zabiegu, czy to boli czy coś czuje? Po to, by na nieświadomych Pacjentach to potem z premedytacją wykonywać ! ?
                                        fotki higienistki
                                        To może jeszcze na koniec zwrócę uwagę na nóżki pracownic z Codziennej Stomatologii Patologii w związku z tym, że mi też konował zmniejszył na wizycie ortodontycznej objętość łydek!!! poredukował mi tłuszcz z nich i poniszczył mięśnie na udach także!!! Nachylał się na wizycie ortodontycznej tak, że nawet łeb miał nad moim brzuchem, by tego perfidnie dokonać.... Zwróćcie uwagę na tę pierwszą po lewej pannę na fotce, jakie ma nóżki cieńkie jak patyczki... a jakie ramiona. Czy ona takie nogi patykowate miała zawsze, czy może jej ktoś chamsko naświetlił lampą gdy stała i wykonywała swe zawodowe czynności..i nawet sama nie wie, co jest tego przyczyną? ( to lampa, którą można spokojnie ustawić pod stołem na wysokości nóg!!! wykonujesz coś i nawet nie wiesz, co pod stołem...). Zdjęcie oczywiście pochodzi z ich strony interntowej.
                                        Fotki moich łydek, prostokątne ubytki tłuszczu, ślady na zewnętrznej części nóg

I najważniejsze na deser – konował naświetlając mnie bez mej zgody lampą do lipolizy laserowej doprowadził do całkowitego zniesienia u mnie mocno pogłębionej lordozy lędźwiowej ( po wizycie u niego z uwagi na długotrwałe bóle kręgosłupa zrobiłam dwa zdjęcia rtg kręgosłupa m.in. tego odcinka lędźwiowego, gdzie mam jeszcze uchwyconą i opisaną lordozę pogłębioną! Aktualnie już mam rozprostowany ten kręgosłup i niekończące się zarazem bóle po tej wizycie) – Wstawiam zdjęcie jego córki Małgorzaty - foto z jakiejś strony – ten bachor -widać to wyraźnie ma p
                                        • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 16.07.23, 12:49
                                          pogłębioną lordozę lędźwiową... i efekt jest taki jak na fotce czyli brzuch wystający i pośladki tym samym też. Czy ona dalej tę lordozę ma? Patrząc na jej aktualne zdjęcia tego nie widać! Czyżby doktorek to chamsko najpierw na mnie przetestował a potem na niej...???

Zdjęcie jego córki ( stoi tyłem akurat i widać wyraźnie o co chodzi..)

!!! A tu aktualne zdjęcie konowała z maja 2023r. z jego Face-booka, jak siedzi w recepcji... spójrzcie na jego ramiona i przedramiona... cała jego lewa ręka (lewa to ta, gdzie jest kieszonka w uniformie), jest zauważalnie mniejsza, widać na niej deficyty tkanek i mięśni!!! lewą rękę na wizycie ze mną trzymał wyciągniętą sztywno udając że coś robi w zębach, podczas gdy higienistka mnie lampą do lipolizy laserowej naświetlała -stąd na jego lewej łapie widać to samo. Ja też mam mniejszy obwód w lewej ręce!!! bo higienistka stała z mej lewej strony z tym urządzeniem medycznym w drugiej części wizyty!!! Jakżeż on się poświęcił, by mi to perfidnie zrobić! To jest ten właśnie jego perfekcjonizm!!! zębów mi nie wyprostował odchudził mi za to pośladki! Przy czym lewy pośladek mam totalnie płaski! Przez tego poyebanego ortodontę łukasza babczyńskiego, bo poredukował mi warstwę tłuszczu brunatnego!!!! przy kości...

Widziałam twarze innych jego pacjentek....i to samo na twarzach mają w mniejszym lub większym stopniu... a on Wam powie POTEM PRZEŚMIEWCZO to co mi, że przez cztery czy pięć lat leczenia, ZESTARZELIŚCIE SIĘ PO PROSTU! TO TEKST BABCZYŃSKIEGO... PODEJRZEWAM tekst NIEJEDNEGO CWANIAKA - KONOWAŁA.

A CAŁOKSZTAŁT PRZEDSTAWIONEJ TU SPRAWY NIKOGO Z 'WPŁYWOWYCH' INSTYTUCJI NIE ZAINTERESOWAŁ,

ANI RZECZNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI ZAWODOWEJ W KATOWICACH,
                                          ANI OKRĘGOWEGO SĄDU LEKARSKIEGO,
                                          ANI RZECZNIKA PRAW PACJENTA,
                                          ANI PROKURATURY REJONOWEJ W MYSŁOWICACH,
                                          ANI SĄDU REJONOWEGO W MYSŁOWICACH,
                                          ANI SĄDU OKRĘGOWEGO W KATOWICACH ( ODMÓWILI ),
                                          KOMPLETNIE NIKOGO MOJA SPRAWA NIE ZAINTERESOWAŁA STĄD TO MOJE PRYWATNE ŚLEDZTWO NIE PIERWSZE W ŻYCIU
                                          uncertain

Dziękuję za uwagę.
      • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 14:58
        Konto mirrarium i SmerfMaruda należy do jednej osoby - należy do mnie. Tam poniżej jest krok po kroku opisane moje pseudo leczenie ortodontyczne u tego osobnika a tutaj wklejam zdjęcia mojej twarzy i ciała bo z internetu znikają szybko ! Oto co mi zrobił perfidnie z moim ciałem poza moją wiedzą! Wraz ze swoim personelem... odchodził mi m.in. pośladki! Na wizycie ortodontycznej! Stąd te ubytki tluszczu po bokach. Na ramionach mam deficytu tłuszczu na nogach i na twarzy też! Po wizycie ortodontycznej u niego. Dopiero po przejściu do domu zaczęło się pieczenie całego ciała i dosłwne wypalanie tkanek na ciele! Podczas wizyty nic nie czułam gdy to robił niepokoiło mnie jedynie to, że przybierał dziwne pozycje ciała. Głowa tego dentysty była nawet nad moim brzuchem! Nie mam pojęcia dlaczego nie zareagowałam być może mnie czym "otumanił" (w końcu jako konował ma do dyspozycji różne "głupie jasie" czy coś podobnego! ) kazal mi usiąść na fotelu a wrócił dopiero wraz z higienistką po kilkunastu minutach! A w trakcie wizyty na brodzie poczułam ukłucie! !! Na udzie wyryl mi jakimś laserem napis ŻRESZ ŹĽE! Na brodzie też, a na policzku SERDUSZKO! Zdjęcia są wymiksowane.
        • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:01
          Policzek i serduszko na nim w tkankach.
          • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:04
            Zdjęcie porównawcze bez obrysowanego serca. I poniszczone tkanki na policzku.
            • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:09
              Ubytki tluszczu na pośladkach - po obi stronach tak mialam i mam. Jeden pośladek - lewy splaszczył mo całkowicie - poredukowal mi wiecej tłuszczu tam! Zdjęcie tuż po wizycie u niego ..

• smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:13
                Lewy pośladek na pierwszym zdjeciu. Prawy na drugim...w środku jest zdjęcie tego ubytku tluszczu przed lustrem... po lewej stronie stała asystentka o mnie naświetlała jakąś lampą z niebieskimi diodami- zapewne do lipolizy laserowej... skóra na ciele jest zdeformowana....
                • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:18
                  Deformacje po wizycie u dentysty, tu akurat na pośladku...tak to wygląda na ramionach, cyckach i całym ciele tak mam. On dysponuje urzadzeniami do miejscowej redukcji tłuszczu na ciele. Na swej stronie internetowej ma to napisane... mi to zrobił bez poinformowania perfidnie.
                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:22
                    Prawe Udo..... po prawej stał konował. napis jest lekko pod skosem bo tak mu było wygodnie "pisać"...
                    • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:24
                      To samo zdjęcie bez "napisu"...
                      • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:25
                        I reszta. ..
                        • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:30
                          Powyżej widać jak zmienił się profil twarzy w trakcie leczenia tylnozgryzu. Poniżej wstawiam jak to dokładniej wyglądało. Zażądałam cofnięcia! Zdjęcia tego nie ukazują dokładnie. To trzeba mieć na własnej twarzy po prostu. ..
                          • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:33
                            Profil twarzy po trzech latach "leczenia" .. nos poszybował w górę a wierzchołek ucha do tyłu. Następuje rotacja calej twarzy. Rynienka podnosowa stała się dluga i wypukla a to postarza....
                            • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:44
                              Oto co mi zrobił chamsko z zębami. To są te same strony twarzy. Absolutnie nic nie pozmieniałam. Przypilował mi złośliwe te dwa zęby i uniosł do góry. .. jedynka górna jest zrotowana. Przez prawie cztery lata mi jej nie wyprostował. Pomimo prośb! Nie wiedziałam, że można wkleić więcej zdjęć od razu więc teraz nadrabiam.
                              • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:51
                                Z twardych mięśni - flap. Na innych zdjęciach wykaże to.
                                • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 15:58
                                  Na brodzie i żuchwie zrobił mi bez zgody i bez zadnej konsultacji podczas wizyty ortodontycznej zabieg Aqualyx. Zabieg redukcji tluszczu. Potwierdzony w innym gabinecie!
                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 16:09
                                    Odchodził mi łydki! Na zewnetrznej części łydek widać mam odbite ślady jakiegoś prostokątnego urządzenia o prostokatne ubytki tłuszczu. ..sama skóra i kość! Z lydek poredukowal mi tluszcz stąd mam zanik wypukłosci wewnetrznych mięśni. ..tam też przykladał mi złośliwe jakieś urzadzenia medyczne. Opis jak to perfidnie zrobił powyżej. ..
                                    • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 16:14
                                      Dłonie. ..poredukował mi złośliwe tłuszcz z dłoni i spowodował zwyrodnienia. ..
                                      • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 16:25
                                        Twarz. ..naciąl mi tkanki na policzkach w taki sposób ze pękala mi skóra wzdłuż i wszerz na policzkach..przy kącikach ust też mi chamsko ponacinał...
                                        • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 16:31
                                          Niektóre ingerencje mam uchwycone przypadkiem na zdjęciach wykonywanych w trakcie. ..robił mi te zabiegi znacznie wcześniej. Zgłaszalam mu niektóre skazy na skórze a on się prześmiewczo wypierał. ...
                                          • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 16:36
                                            Złośliwości uchwycone na zdjęciach. To ostatnie zdjęcie to finał leczenia. Tak mo zęby ustawił. Jedynka górna wciąż zrotowana przed upływem czwartego roku z aparatem Damon.
                                            • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 16:49
                                              Uda.. za chwilę wstawię zdjęcie nogi - uda żony tego konowała. Zdjęcie z ich fb grudzień 2018. Czyżby jej też to robił?
                                              • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 17:03
                                                Ido jego żony... i opuchnięte moje nogi i kolana. Puchlo mi całe ciało. .. naciął mi tkanki przy oku nawet! Jedną ręką przysłonil mi wtedy oczy!!! Rozciapierzył palce bym mniej widziała i jednocześnie mnie zaniżyl na fotelu...by to zrobić.
                                                • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 17:11
                                                  Na ramionach mam wklesłosci ubytki tkanek miękkich i deformacje. Okrąg ramienia mo się zmniejszył. Mięśni odbudować nie idzie. Ani na ramionach, ani na pośladkach, ani na lydkach! Nigdzie.
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 17:23
                                                    Rozbił mi tłuszcz z twarzy zabiegami redukującymi tluszcz. Bez zgody. Tak wyglądały tkanki na twarzy po tych zabiegach...
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 08.09.23, 17:27
                                                    Resztę zdjęć wkleję za jakiś czas. ...
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 10.09.23, 13:37
                                                    Wstawię tu zdjęcie konowała, które zamieścił na swoim fb w tym roku. Zwróćcie uwage na jego ramiona i przedramiona obu rąk. Lewa ręka to ta gdzie ma kieszonkę. ..ta jego ręka na całej długości jest w obwodzie mniejsza. Mankiet rekawa ma widocznie luźniejszy! Pod blatem biurka jest widocze przedramię... ja mam tak samo!!! Prawde ramię mam masywniejsze a rękawy bluzek na nim opiete....mam też takie same ubytki tłuszczu jakie widać na jego do niedawna grubych łapach. Na przedramionach mam samą skórę i kość... On sam siebie odchudzał a na mnie to samo robił bez zgody!!! Załączam też karteczkę którą sam wypisywał do sądu rejonowego w Mysłowicach. Dla bardziej dociekliwych. .. z uwagi na to, że na udzie wyrył mi dwa wyrazy i na brodzie...można zabawić się w grafologa i dociec kto jest sprawcą! Litery Z i S oraz R są kluczowe. ...na udzie wyrył mi słowa ŻRESZ ŹLE. Zdjecia zostały już umieszczone ale wstawię niebawem z innych ujęć. ...
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 10.09.23, 13:52
                                                    Tutaj wstawię zdjęcia jego Pacjentek ortodontycznych gdyż na ich twarzach znalazłam ślady ingerencji na twarzy i nie tylko podobne do moich... Wstawie póki co tylko twarze. Niektóre te kobiety profile na fb mają już ukryte także nawet znając ich dane osobowe ze strony google map czy znany lekarz ciężko te foty odnaleźć. pierwsza to Ewa M., druga Joanna F wraz z synem (tresc jej opini wskazuje że syn też tam byl...). Trzecie zdjęcie to też ta Joanna.. oraz jej zwyrodnienia... ja mam tak samo po wizycie u konowala... proponuje poszukać zdjęć jego pacjentki Ķingi Ż corki higienistki... bo ma dziury w tkankach miekkich przy ustach jak i ja. Jak znajdę wkleję za jakiś czas. Na piątym zdjęciu asystentka Patrycja Kopczynska. To ona była obecna na wizytach moich ortodontycznych..na twarzy na policzku ma prostokątny ślad... ja też tak mam...
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 10.09.23, 14:03
                                                    Inna ich pacjentka z ich strony. .. ma wykonturowaną żuchwę...na innym jej zdjęciu pod brodą widać prostokątny ślad... drugie zdjęcie to siostra konowala też dentystka...ma chudsza twarz i takie ślady. Czwarteobok ust czy policzkach...ja miałm identyczne po wizycie u niego a nigdy wcześniej tego nie miałam. .. czy jej robił zabiegi? Na czwartym załączam nogi pracownic tego punktu medycznego z ich strony. ..ta pierwsza po lewej ma dziwnie chude łydki! Przypominam konowal odchudzil mi nogi łydki także! !!! Zdjęcia są powyżej. Znalazłam zdjęcie tej jego pacjentki Kingi Ż......oto co ma na twarzy. .ja też tak miałam. Czy innym pacjentom robił zabiegi za zgodą tego nie wiem.
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 10.09.23, 14:08
                                                    Poprawiam się. Bo błędy się wkradły we wpisie powyzej. Pierwsza to jakaś pacjentka ze zdjęć ma ich stronie. Druga w różowym uniformie to payrycja kopczynska która na mnie te zabiegi chamsko wykonywała. .na twarzy ma prostokątny ślad. ..trzecia siostra konowała... czwarte to te nogi...i piąte pacjentka Kinga Ż.
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 10.09.23, 14:39
                                                    Poniżej mój paragon z ostatniej wizyty u konowala karteczka od higienistki z datą tej wizyty. Można samemu sprawdzić ile trwała wtedy moja wizyta ortodontyczna aż półtorej godziny. Co oznacza skrót na tej karteczce Higienistko Kopczynska? Wklejam dwie opinie znalezione w necie i opisy po sfinaliziwanym leczeniu dwóch pacjentek. Ja gdy zorientowałam się jak paskudnie wyglądam zażądałam cofnięcia oszpecjacego mnie pseudo leczenia ortodontycznego. I całe szczęście. ..miałam to samo co w tych opisach... wklejam czym sie ima babczynski z ich strony info. Tam ma info że podnosi kąciki ust... i że zajmuje się intralipoterapią czy lipolizą ale w izbach lekarskich składał ze zajmuje się medycyną estetyczną. ..odradzam zabiegi korekcji ust mi pomniejszył usta złośliwie a kąciki ust opadły. ..po tym co mi bez zgody zrobil. Zdjęcie dloni i ślad na nim prostokatny o deformacje tkanek na udach. Innym razem wstawię więcej zdjęć twarzy, marionetek po zabiegach u niego, pelikanow z ramion! I dziur na kciukach i kolanach. ..w tkankach miekkich. Będą to zdjęcia z różnych ujęć.pokaze rozerwana skóre czy też nacięta przy ustach do dnia dzisiejszego. ..i co mi perfidnie Łukaszek Głupczyński z codziennej szmatologii zrobił. .

• smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 11.09.23, 10:24
                                                    Kolejne. . Większość fot mojego ciała zrobiłam do roku czasu od tych zabiegów bez zgody. Wtedy rozbity tłuszcz był w tkankach jeszcze...
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 19.09.23, 11:58
                                                    Takie ubytki tluszczu jak na żuchwie na zdjęciu czwartym, mam na całej linii żuchwy i policzkach...i całym ciele. .. jakimś urządzeniem medycznym mi to chamsko babczyński robił. Nic nie czuć podczas wizyt na skórze. Dopiero po przyjsciu do domu skóra zaczyna piec i rozpoczyna się wypalanie na żywca tkanekpod skórą. ... na zdjęciu trzecim przy ustach naciał mi skórę na twarzy - tak to wygląda. Nic nie czułam gdy to robił. Naciął czymś bezboleśnie i bezkrwawo!
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 19.09.23, 12:14
                                                    Ramiona - z twardych mięśni flap. Tego odbudować nie idzie
                                                    Taką mam skórę na całym ciele jak na ramionach bo zrobił mi to wszędzie. Zdjęcia łydek zamieściłem już. Tam na nich też mam ślady w tkankach prostokątne na zewnętrznych częściach obu łydek. Taką dziurę w tkankach jak na kciukach ( na obu tak mam i rozrośnięte kości) mam też na kolanach - zdjęcie jest powyżej gdzieś zamieszczone i na policzku też taka dziura (ubytki tluszczu). ..i w wielu innych miejscach na ciele. Mam problem ze zgięciem lewego kciuka bo ingeriwał czymś UmYŚLNIE ! GŁÓWNIE po stawach....KOLANOWYCH TEŻ. Ostatnie zdjęcie to zdjęcie znalezione w necie pokazuje tam jak wygląda podbródek po leczeniu Damonem tulnozgryzu. Taki szpiczasty się robi.... kazałam cofnąć to pseudo leczenie ortodontyczne...bo nie poinformował mnie uczciwie, że zmieni mi bez zgody kształt twarzy też!
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 19.09.23, 12:25
                                                    Z twardych mięśni na ramionach flap. Tego odbudować nie idzie. Na całym ciele tak mam bo całe ciało ten złośliwy pustak co wabi się babczynski ~poddał bez mej zgody zabiegom redukcji tluszczu ! Taką dziurę w tkankach jak na kciukach- bo na obu tak mam mam też na kolanach i twarzy. Zdjęcia zamieściłam powyżej. Na kciukach mam rozrosniete kości z tego powodu i mam też problem ze zgięciem lewego kciuka po tej wizycie u niego. Na ostatnim zdjęciu widać jak wysuwa się podbródek w szpic. Tragedia. Kazałam mu to cofnąć bo nie dało się już patrzeć w odbicie lustrzane. To zdjęcie znalezione w necie, by pokazać jak to u mnie też paskudne wyglądało.
                                                  • smerfmaruda123 Re: Nie polecam dr Ł. Babczyński ortodonta Mysłow 19.09.23, 12:36
                                                    Na kolanach mam nacięte tkanki..te poziome linie....to ingerencja doktorka. Tam mnie też stawy pobolewają... na piszczelach to samo..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka