Dodaj do ulubionych

Wielka impreza na Wieniawie. Lublinianka awanso...

20.05.12, 20:36
Na podstawie zdjęć widać, że zostały odpalone środki pirotechniczne więc rozumiem że powinny być kary dla klubu i osób odpalających. Jak gdzie indziej odpalają race to są kibole, bandyci tutaj kibice...to nie jest nawet śmieszne to jest tragikomiczne
Obserwuj wątek
    • Gość: TDL Re: Wielka impreza na Wieniawie. Lublinianka awan IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 20:40
      tragikomiczna jest twoja zawiść
    • Gość: bosman do on1950... IP: *.centertel.pl 21.05.12, 08:56
      trujesz łojciec.
      Nie zakłócili meczu, nie zagrażali nikomu.
      Jeżeli jest prywatny inwestor chcący rewitalizować stadion to miasto jak najprędzej powinno raz: zezwolić na to, dwa: włączyć się finansowo i zaniechać bzdurnego pomysłu z projektem za cukrownią.
      Lubliniance - gratulacje.
      Kto pamięta pucharowe mecze z Górnikiem Zabrze i Legią W-wa?W 1973r. Warszawiaki dostawali w dupę i .....mecz przerwano i przełożono. Powtórka w Warszawie i nie było o czym gadać.
      • Gość: Michał Re: do on1950... IP: *.ip.netia.com.pl 21.05.12, 11:28
        Jestem urodzony w końcówce lat 80tych wiec nie pamiętam tych meczów ale licze ze jeszcze przed Lublinianką wiele emocjonujących zawodów które zapiszą się w historii lubelskiego sportu.
        Od zawsze sympatyzowałem z tym "najbardziej lubelskim" spośród naszych klubów
        • Gość: bosman też w to wierzę... IP: *.centertel.pl 21.05.12, 15:06
          żeby jeszcze ratusz uwierzył. Ale w ratuszu Lublinian jak na lekarstwo i wszystko co kojarzy się pozytywnie z Lublinem dla nich jest beee.
        • Gość: OnLbn Re: do on1950... IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 16:56
          Ja jestem urodzony w 1985 i pamiętam mecze derbowe Lublinianka-Motor z lat 90-tych na poziomie ówczesnej II ligi. To były derby!!!
    • Gość: geloBM Re: Wielka impreza na Wieniawie. Lublinianka awan IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 15:03
      nie bądź podpie...czem konfidentem. To chyba dobrze, że przypału nie mają.
    • Gość: szer Re: Wielka impreza na Wieniawie. Lublinianka awan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 21:59
      Kokowicz..., Pietrasiński..., Cybulski..., Bartmański...,Pietuchowski...,Stefański...., Cieśliński....., Szorc...,to była LUBLINIANKA
    • Gość: Majk Re: Wielka impreza na Wieniawie. Lublinianka awan IP: *.dynamic.mm.pl 22.05.12, 00:47
      To nie środki pirotechniczne, to zielona i czerwona mąka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka