jetbang 07.06.12, 18:36 seria wrozb z puszczania bakow przed jutrzejszym meczem wykazala iż grecy po przegranym meczu wystapia o azyl w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kjhfd Re: Polska czy Grecja? Surykatka z ZOO w Zamościu IP: *.lublin.mm.pl 07.06.12, 22:10 mój wróżbita -szczypior w słoiku na oknie - wychylił się w lewo to znak że nasi wygrają, dodatkowo mam katar w lewej dziurce a to oznacza że nasi strzelą tylko jedną bramkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weaw Re: Polska czy Grecja? Surykatka z ZOO w Zamościu IP: *.lublin.hypnet.pl 07.06.12, 23:13 Zapytajmy jeszcze chomika z zoologicznego i karaluchy z akademików Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Polska czy Grecja? Surykatka z ZOO w Zamościu 07.06.12, 23:37 Gość portalu: weaw napisał(a): > i karaluchy z akademików Karaluchy z akademików ścigają się ze studentami po ostatniego ziemniaka, tak więc czasu na wybieranie żarcia nie mają ;) Trzy kłamstwa główne studenta: "Od jutra zaczynam się uczyć" "Od jutra nie piję" "Dziękuję, nie jestem głodny" ...przynajmniej "w moich czasach" tak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Polska czy Grecja? Surykatka z ZOO w Zamościu 08.06.12, 13:29 To wielka i wstydliwa ściema z tymi typowaniami przez różne zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naphta .... кaк вcегд IP: *.chelm.hypnet.pl 08.06.12, 19:44 Surykatka jako wynajęty brzuch? Grubo...kurdebelemol.. -- a ютюб тaкoй.. c coбaчек нaчнёш, a зaкoнчишь еблей в жoпy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka słyszeli że dzwonią, ale... IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.12, 11:05 Gość portalu: naphta napisał(a): > Surykatka jako wynajęty brzuch? Trudne słowa :))) Wynajęty brzuch to surogatka, a nie surykatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naphta Fakt! Przepraszam IP: *.chelm.hypnet.pl 11.06.12, 05:36 Chciałem brać udział w ogólnopolskiej dyskusji na temat zdolności wróżebnych różnych bydląt, a tu nie wyszedło. Link ze zwierzętami: www.rmf24.pl/raport-euro2012/multimedia/audio,aId,679388 Przeszkadza mi w powyższym brak wzmianki na temat tvnowskiego "kogucika kurki jebwabistej" (uwaga - zęby bolą patrzeć): www.tvn24.pl/sport,4/wydziobia-nam-euro-2012-oto-gerwazy-i-protazy,253114.html Pozdrawiam -- Link z podobną pomyłką: www.youtube.com/watch?v=Ai5GLYbmeDs Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś