Dodaj do ulubionych

Polska czy Grecja? Surykatka z ZOO w Zamościu j...

07.06.12, 18:36
seria wrozb z puszczania bakow przed jutrzejszym meczem wykazala iż grecy po przegranym meczu wystapia o azyl w Polsce
Obserwuj wątek
    • Gość: kjhfd Re: Polska czy Grecja? Surykatka z ZOO w Zamościu IP: *.lublin.mm.pl 07.06.12, 22:10
      mój wróżbita -szczypior w słoiku na oknie - wychylił się w lewo to znak że nasi wygrają, dodatkowo mam katar w lewej dziurce a to oznacza że nasi strzelą tylko jedną bramkę...
      • Gość: weaw Re: Polska czy Grecja? Surykatka z ZOO w Zamościu IP: *.lublin.hypnet.pl 07.06.12, 23:13
        Zapytajmy jeszcze chomika z zoologicznego i karaluchy z akademików
        • qqbek Re: Polska czy Grecja? Surykatka z ZOO w Zamościu 07.06.12, 23:37
          Gość portalu: weaw napisał(a):

> i karaluchy z akademików

Karaluchy z akademików ścigają się ze studentami po ostatniego ziemniaka, tak więc czasu na wybieranie żarcia nie mają ;)

Trzy kłamstwa główne studenta:
          "Od jutra zaczynam się uczyć"
          "Od jutra nie piję"
          "Dziękuję, nie jestem głodny"

...przynajmniej "w moich czasach" tak było :)
          • czuk1 Re: Polska czy Grecja? Surykatka z ZOO w Zamościu 08.06.12, 13:29
            To wielka i wstydliwa ściema z tymi typowaniami przez różne zwierzęta.
            • Gość: naphta .... кaк вcегд IP: *.chelm.hypnet.pl 08.06.12, 19:44
              Surykatka jako wynajęty brzuch?
              Grubo...kurdebelemol..
              --
              a ютюб тaкoй.. c coбaчек нaчнёш, a зaкoнчишь еблей в жoпy.
              • Gość: Anka słyszeli że dzwonią, ale... IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.12, 11:05
                Gość portalu: naphta napisał(a):
                > Surykatka jako wynajęty brzuch?

Trudne słowa :)))
                Wynajęty brzuch to surogatka, a nie surykatka
                • Gość: naphta Fakt! Przepraszam IP: *.chelm.hypnet.pl 11.06.12, 05:36
                  Chciałem brać udział w ogólnopolskiej dyskusji na temat zdolności wróżebnych różnych bydląt, a tu nie wyszedło.
                  Link ze zwierzętami:
                  www.rmf24.pl/raport-euro2012/multimedia/audio,aId,679388
                  Przeszkadza mi w powyższym brak wzmianki na temat tvnowskiego "kogucika kurki jebwabistej" (uwaga - zęby bolą patrzeć):
                  www.tvn24.pl/sport,4/wydziobia-nam-euro-2012-oto-gerwazy-i-protazy,253114.html
                  Pozdrawiam
                  --
                  Link z podobną pomyłką:
                  www.youtube.com/watch?v=Ai5GLYbmeDs
                  Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka