Dodaj do ulubionych

Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc...

08.08.12, 18:37
O pewnie ktoś mgłę rozpylił, dobrze że brzozy nie było tylko płot.
Obserwuj wątek
    • skubi6 Potrafi coś tam, coś tam... 08.08.12, 18:54
      Czy dmuchnęła? Ile wyszło?

www.skubi.net/ambergold.html
    • Gość: lucypher Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.nplay.net.pl 08.08.12, 19:03
      Na trzeźwo już nie umie?
    • darek54gti Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 08.08.12, 19:07
      Pani Kruk prywatną sprawą to będzie, jak przestanie Pani sprawować mandat posłanki.Puki co jest Pani osobą publiczną a to niesie ze sobą określone zachowania i obowiązki.Więcej szacunku dla swoich wyborców dzięki którym czerpie Pani garściami kasę z ich podatków.
      • gilgamesz Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam 08.08.12, 19:54
        A jak Kwaśniewski kompromitował cały kraj, to nie przeszkadzało?
        www.youtube.com/watch?v=4UEoRN9asdw
        www.youtube.com/watch?v=g80T7Bq_SpY
        • blood_free Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam 08.08.12, 20:18
          Znaj proporcje, Elka Kwachowi mogłaby conajwyżej spodnie czyścić, bo klasą i talentem politycznym do pięt mu nie dorasta.
        • Gość: Maxx Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: 173.233.196.* 08.08.12, 20:38
          Osobiscie nigdy za Kwasniewskim nie przepadalem ale... musze stwierdzic, ze i tak byl najlepszym prezydentem RP po roku 1990!
        • cyklista Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam 08.08.12, 20:58
          Przeszkadzał mi pijany Kwach, przeszkadzała mi pijana Kruk. O ile pamiętam, Kwachu nigdy nikomu płotu nie rozwalił.
        • zimmel Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam 08.08.12, 21:52
          Pan Kwaśniewski miał poparcie w narodzie 70% i to przez dwie kadencje.Człowiek znany na całym świecie znający kilka języków obcych.Nie to, coś tam, coś tam.Dziś politycy nawet nie mogą dobrze przeczytać obcych nazwik
    • marzof10 Trafiła jak zwykle.. 08.08.12, 19:32
      Pani poseł trafiła w płot, nie przysłowiową kulą, ale całą swoją niezwykle światłą i trzeźwą osobą, ale jak zwykle butną i arogancką osobą. Sprawdzała doświadczalnie skutki zderzenia z przeszkodą? Trzecią zasadę dynamiki Newtona? A może płot był brzozowy? Pani Kruk wie, ale wam nie powie, o!
    • erte2 Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 08.08.12, 19:54
      Może i potrafi "coś tam coś tam"; gorzej z prowadzeniem auta.....
    • tymekkk Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 08.08.12, 19:57
      Nie lubię PiS i p. Kruk ale ciekawe dlaczego w związku z jej wypadkiem
      od razu przypominacie "sprawę chwiejnego kroku" w sejmie? Tym bardziej, że policja ją sprawdziła po wypadku drogowym i była trzeźwa. To się nazywa czarny PR i sugerowanie a nie dziennikarstwo. Ciekawe tylko czy bylibyście równie gorliwi, gdyby chodziło np. o posłankę PO p. Śledzińską-Katarasińską?
      • Gość: kola Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 22:19
        a jeśli policjant, który sprawdzał trzeźwość Elżbiety- zawsze dziewicy Kruk, był z PiS?
    • blood_free Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 08.08.12, 20:17
      Oj tam, oj tam, czepiacie się Elki, może dziewczyca wracała z imprezy i nie dospała lekko...wszak życie panienki Krukówny nie kończy się tylko przy ul. Wiejskiej w Warszawie.
    • wisibeben Zły tytuł artykułu! 08.08.12, 20:49
      Tytuł artykułu powinien brzmieć "Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samochodowy, o dziwo była trzeźwa."
      • stach-poraj Ja tam nie wierze w jej trzezwosc... 08.08.12, 21:00
        Nie slyszalem aby jakis trzezwy kierowca wyrzanal w plot bez dobrego powodu.
        Pani Posel jest trunkowa, to akurat dzis byla trzezwa? Chora czy co?
      • cyklista Re: Zły tytuł artykułu! 08.08.12, 21:03
        Miałem znajomego taksówkarza, dusza był człowiek, który mawiał że woli prowadzić po secie niż na kacu. Jeździł 50 lat bez wypadku, z nagrodami i medalami. A Kruk umie coś tam coś tam, a to za mało żeby jeździć po polskich drogach. Swoją drogą, kobita ma przechlapane, co by nie zrobiła zawsze będą wątpliwości czy była trzeźwa.
      • Gość: anetka Re: Zły tytuł artykułu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 22:43
        Tytuł powinien brzmieć "Elzbieta Kruk, posłanka PIS miała wypadek samochodowy. Szkoda, że była trzeźwa"
    • robokopo Uuu, to jej prywatna sprawa... 08.08.12, 21:13
      Uuu, to jej prywatna sprawa... Ciekawe, czy jak ta pani, która potrafi "coś tam, coś tam", tak samo będzie piać, jak coś podobnego zdarzy się jakiemuś konkurentowi politycznemu...
    • amator251 Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 08.08.12, 21:53
      A trzeźwa chociaż była?
    • polska_to_dziki_kraj a moze było coś tam coś tam 08.08.12, 22:24
      ...
    • Gość: lippo sko, czy sku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 22:24
      "sko" usilnie stara się pokonać red. Adamaszka w rywalizacji na najbardziej nierzetelnego dziennikarza lubelskiego oddziału GW. W dobrym kierunku zmierza, tym bardziej, że ten żałosny popis antydziennikarstwa bardzo spodobał się lemingom na forum :-)
      • blood_free Re: sko, czy sku? 08.08.12, 22:39
        Wolę być lemingiem, niż bogoojczyźnianym, pisowskim, quasi patriotą.
      • Gość: marzof10 Re: sko, czy sku? IP: *.lublin.mm.pl 08.08.12, 22:57
        Dokonaj egzegezy artykułu i udowodnij lemingom, mnie też na czym polega ta nierzetelność, żałosność i antydziennikarstwo????
        • Gość: lippo Re: sko, czy sku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 23:08
          Tak myślałem... Lemingi nawet najprostszej rzeczy nie są w stanie same zrozumieć. Przeczytaj sobie notatkę w DW i KL; nb. to zastanawiające, że dawny Sztandar Ludu kolejny raz okazuje się rzetelniejszy od GW. Znak czasu.
          • Gość: gość Re: sko, czy sku? IP: *.lublin.mm.pl 08.08.12, 23:18
            I tu masz lippo rację. Choć pisioroświatopoglądu nie cierpię - w tym że GW pisze na podstawie surowej notatki coś ala paszkwil - masz świętą rację... Mówię szczególnie o dwóch ostatnich akapitach, dopisanych byleby dopi.eprzyć...
            • Gość: lippo Re: sko, czy sku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 23:43
              Ależ ja wcale nie utożsamiam "lemingi" z poglądami prorządowymi! Sam nie mam poglądów stricte pro-pisowskich. Lemingi najczęściej nie mają żadnych poglądów... na nic... Po prostu łykają każdą wrzutkę, jaką im byle dziennikarzyna rzuci i się strasznie przy tym z tego cieszą. Osobiście jestem jednak przeciwny tępieniu lemingów. Uważam, że trzeba im wskazywać, jak się dają robić w wała, to może kiedyś ich zasuszone synapsy odżyją i zaczną samodzielnie myśleć? Może? Kto wie?
          • Gość: marzof10 Re: sko, czy sku? IP: *.lublin.mm.pl 08.08.12, 23:26
            Właśnie obawiam sie, że myślenie to twoja nienajmocniejsza strona. Zapluwasz się, ale jeśli chodzi o udowodnienie swojej tezy, to cienko. Informuję, że egzegeza to inaczej analiza artykułu. Wskaż konkretnie, co jest nierzetelne. W przeciwnym razie sam jesteś nieuczcwy w opiniach. Nie widzę istotnych różnic z DW. Przypominam, że pani poseł, z mojego regionu, wystąpiła w sejmie zdrowo napita, co bawiło cała Polskę i w normalnym kraju pasałaby kury, a nie startowała ponownie, i o zgrozo została wybrana.
            • Gość: lippo Re: sko, czy sku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 23:31
              "Nie widzę istotnych różnic z DW. " I w tym problem...
              btw, Egzegezie to można poddać np. Biblię, a nie takiego gniota, jak to coś...
              • Gość: marzof10 Re: sko, czy sku? IP: *.lublin.mm.pl 08.08.12, 23:47
                Nie masz odwagi przyznać, że wkurzaja cię ostatnie dwa akapity. No coż. Po podaniu faktów, przybliża się sylwetkę bohatera, bo nie każdy na świecie wie kim jest pani Kruk. To powinien być standard pisania. A że pani Kruk zasłynęła z występu w Sejmie w stanie jak wyżej, to nie obrzucaj obelgmi autora artykułu i lemingów komentujących, tylko westchnij, że ktos taki dalej jest posłem. Poza tym te dwa akapity uzasadniają informacje, podaną wszędzie, że była trzeźwiuteńka. Wiem, że dla niektórych fakt problemu z alkoholem tej pani powinno się zakopać głęboko...ale.. PS. Egzegezy Biblii ty juz lepiej nie dokonuj :-)))
                • Gość: lippo Re: sko, czy sku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 00:04
                  "To powinien być standard pisania."
                  Gratuluję! :-)
                • Gość: edzio posel Celinski IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.12, 00:09
                  www.se.pl/wydarzenia/warszawa/andrzej-celinski-zaginal-znaleziono-pusty-rozbity-samochod-i-telefony_165130.html
                  Uczciwie i bezstronnie, ani slowa o balangach Celinskiego
                  • Gość: sqro Re: posel Celinski IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 10:22
                    W przeciwieństwie do pani poseł K. Celiński nie zasłynął szwedaniem sie w stanie naprutym w sejmie ergo nic nie wskazuje że ma problem z alkiem
          • Gość: jajakobyły Dwa słowa o rzetelności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 11:49
            Gość portalu: lippo napisał(a):
            > nb. to zastanawiające, że dawny Sztandar
            > Ludu kolejny raz okazuje się rzetelniejszy od GW. Znak czasu.

Sztandar Ludu zawsze był rzetelniejszy niż współczesne gazety i to bez porówania. Fakt, że była to gazeta o określonej linii programowej, w tym przypadku "komunistycznej", nie ma nic współnego z rzetelnością dziennikarską, która w porównaniu do dzisiejszej prasy była wręcz wzorcowa. W SzL nie było tandety dziennikarskiej - taniej sensacji, szczucia i podsrywania, załatwiania prywatnych interesików oraz manipulacji i krętactwa. Była wyrazista - jak byśmy to dziś nazwali - opcja komunistyczna, czyli apologia tzw. socjalizmu realnego oraz krytyka kapitalizmu, ale nie było pospolitego dziennikarskiego draństwa, jakiego dziś pełno w gazetach. Nie mówiąc już o poprawności jezykowej - stylistycznej, gramatycznej, ortograficznej. Pod tym względem niektórych dzisiejszych gazet nie daje się wręcz czytać, bowiem roi się w nich od błędów i karykaturalnych sformułowań.
    • blood_free Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 08.08.12, 23:25
      Żyjemy w wolnym kraju i nie ma przymusu czytania GW. Jeśli szukasz "prawdy" zawsze możesz sięgnąć po gościa niedzielnego czy nasz dziennik.
      • Gość: lippo Dystrybutor praw się znalazł :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 23:34
        A co? Zabronisz mi czytać GW i komentować gnioty takie, jak ten? :-)
        • blood_free Re: Dystrybutor praw się znalazł :-) 08.08.12, 23:38
          A komentuj sobie do woli. Że Elka lubi i może wypić "herbatki z melisaną" wiedzą wszyscy "znajomi".
          • Gość: lippo Re: Dystrybutor praw się znalazł :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 23:46
            O Dodzie, Felicjańskiej i Mroczkach też masz jakieś ciekawe newsy? :-)
            • Gość: marzof10 Re: Dystrybutor praw się znalazł :-) IP: *.lublin.mm.pl 08.08.12, 23:49
              Doda, Felicjańska i Mroczki to ta sama kategoria co Kruk??? Ale jaja, dobrze wiedzieć.
              • Gość: lippo Re: Dystrybutor praw się znalazł :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 00:06
                Ehhh... Znowu nic nie zrozumiałeś... Nieuleczalny przypadek.
                • Gość: marzof10 Re: Dystrybutor praw się znalazł :-) IP: *.lublin.mm.pl 09.08.12, 00:21
                  To była ironia, ale żeby ją zrozumieć, trzeba miec to coś. Nauczyłeś się definicji obiegowej o lemingach i myslisz jak kuń dorożkarski. Kto nie myśli jak ty, to leming, który wierzy nabożnie w tvn i gw. A to GP (trzecia definicja prawdy księdza Profesora) I tak w rezultacie to ty jesteś leming, bo jak ktoś coś źle o PiS, znaczy jest be i mu zamuliło główke. Ja wierzę, że jestes uleczalny i edukowalny przypadek
                  • Gość: lippo Re: Dystrybutor praw się znalazł :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 00:25
                    Dobrze marzof10 , wszystko będzie już dobrze...
                    • Gość: marzof10 Re: Dystrybutor praw się znalazł :-) IP: *.lublin.mm.pl 09.08.12, 00:29
                      jest dobrze, dobranoc
              • izraelska Re: Dystrybutor praw się znalazł :-) 09.08.12, 08:07
                > Doda, Felicjańska i Mroczki to ta sama kategoria co Kruk???

Niestety ale tak. Wszyscy są miernotami w swoim zawodzie.
    • Gość: unclealbert Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: 109.197.38.* 09.08.12, 04:50
      W związku z powyższym,postulowałbym powołonie nadzwyczajnej komisji śledczej, w temacie "kruk na płocie". Przewodniczącym w/w byłby "niezawodny" poseł Maciarewicz.Wreszcie coś na jego "miarę"...
    • zavalisty Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 09.08.12, 06:53
      Wczoraj czytałem, że była po alkoholu, a dzisiaj? Wytrzeźwiała???
    • 1sz-truten Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 09.08.12, 06:58
      wyglada na to ze wiecej takich bez umiejetnosci kierowania pojazdami w tej partii jestt ?
    • renat_a przed jazdą autem Elżbieta Kruk, posłanka PiS 09.08.12, 07:40
      zastosowała ,,coś tam, coś tam" i efekty widać! Jak i w sejmie stosuje to samo.
    • andrzej.filipowicz Nie ona pierwsza i nie ostatnia... 09.08.12, 07:53
      Nie ona pierwsza i zapewne nie ostatnia, która kolizję spowodowała ale jedna z nielicznych, która się do prowadzenia auta przyznała...

Pozostaje pytanie czym posłanka Śledzińska-Katarasińska z PO, która z miejsca kolizji się oddaliła i to siedząc za kierownicą po spożyciu alkoholu różni się od posłanki Kruk z PiS, która była trzeźwa, a z miejsca kolizji nie zbiegła, że jednej wypominacie, a o drugiej milczycie?
      • Gość: karol Re: Nie ona pierwsza i nie ostatnia... IP: *.vlan367.corcoran.lubman.net.pl 09.08.12, 08:49
        O, rzecznik PiS-u się odezwał. Witamy, witamy...
      • Gość: karol Re: Nie ona pierwsza i nie ostatnia... IP: *.vlan367.corcoran.lubman.net.pl 09.08.12, 10:08
        Różnica żadna. I o jednej i o drugiej można było wyczytać w mediach. Żadna tajemnica. A to, że o jednej więcej się mówi w internecie, wynika z tego, że wyborcy w tym kraju (większość, czy sie to komuś podoba czy nie) nie lubią ponurych, zajdłych, zacietrzewionych i olewających swój naród posłów/posłanek.
        Ja osobiście nie darzę szacunkiem p. Kruk nie dlatego, że coś tam, coś tam. To traktuję w kategoriach satyrycznych i nie tylko jej sie to przydarzyło.
        Nie cenię jej z innego powodu.
        Za to, że nie akceptuje, podobnie jak inni z PiS-u demokratycznie wybranego prezydenta. Fochy to p. Kruk może sobie stroić w łazience albo na imieninach cioci, a nie na oczach Polaków. Już kiedyś o tym była dyskusja na forum.
        • Gość: andrzej.filipowicz Ano! IP: 89.167.0.* 09.08.12, 20:51
          Gość portalu: karol napisał(a):

> Różnica żadna. I o jednej i o drugiej można było wyczytać w mediach. Żadna taje
          > mnica. A to, że o jednej więcej się mówi w internecie, wynika z tego, że wyborc
          > y w tym kraju (większość, czy sie to komuś podoba czy nie) nie lubią ponurych,
          > zajdłych, zacietrzewionych i olewających swój naród posłów/posłanek.
          > Ja osobiście nie darzę szacunkiem p. Kruk nie dlatego, że coś tam, coś tam. To
          > traktuję w kategoriach satyrycznych i nie tylko jej sie to przydarzyło.
          > Nie cenię jej z innego powodu.
          > Za to, że nie akceptuje, podobnie jak inni z PiS-u demokratycznie wybranego pre
          > zydenta. Fochy to p. Kruk może sobie stroić w łazience albo na imieninach cioci
          > , a nie na oczach Polaków. Już kiedyś o tym była dyskusja na forum.

Oczywiście, że o wypadku posłanki PO będącej w stanie wskązujacym można było wyczytać w mediach ale głównie poza... Gazetą Wyborczą.

Co zaś się p. Karolu szacunku i akceptacji tyczy, to nie kto inny jak Bronisław Komorowski we własnej osobie jeszcze jako marszałek sejmu uczył nas jak gardzić Pierwszym Obywatelem RP...

Nigdy nie byłem i nie będę rzecznikiem żadnego politycznego ugrupowania, a jedynie rzecznikiem zdrowego rozsądku, a ten właśnie najlepiej okazała posłanka Kruk ignorując Bronisława Komorowskiego jako prezydenta, który wcześniej szydził publicznie ze swojego poprzednika na najwyższym w pańswie urzędzie.

Jakby co, to mogę się podpisać jako Juzef Bonk - nie mylić z Józefem Bąk vel Michał Tusk wynagradzanym przez spółkę Amber Gold w ramach umowy z OLT Express.
      • qqbek Już myślałem, że do tego nie dojdzie... 09.08.12, 10:10
        andrzej.filipowicz napisał:

> Nie ona pierwsza i zapewne nie ostatnia, która kolizję spowodowała ale jedna z nielicznych, któ
        > ra się do prowadzenia auta przyznała...
        >
        > Pozostaje pytanie czym posłanka Śledzińska-Katarasińska z PO, która z miejsca k
        > olizji się oddaliła i to siedząc za kierownicą po spożyciu alkoholu różni się
        > od posłanki Kruk z PiS, która była trzeźwa, a z miejsca kolizji nie zbiegła, że
        > jednej wypominacie, a o drugiej milczycie?

...ale muszę się z panem Filipowiczem zgodzić.
        Większość (p)osłów zatrzymanych do kontroli wywala legitymację i każe się policji całować w siedzenie.
        Taki pan Kurski na przykład znany jest z tego, że jeździ (i parkuje) tak, że normalny kierowca dawno by stracił za coś takiego uprawnienia... ale jeździ nadal i źle się ze swoim zachowaniem nie czuje.

A tutaj pani Kruk zachowała się z fasonem, nie zasłaniała się legitymacją, do winy się przyznała - przykładna postawa osoby, której akurat coś nie wyszło na drodze.

A i tak znalazła się spora grupka ludzi, którym to nie pasuje.

Sensacja godna sezonu ogórkowego - polityk zachował się jak człowiek.

Skoro nikt poza Panią Poseł i czyimś ogrodzeniem nie ucierpiał, to ma ona zupełną rację - jest to jej prywatna sprawa.
        • Gość: bosman popieram n/t IP: *.centertel.pl 09.08.12, 10:41
        • empi Re: Już myślałem, że do tego nie dojdzie... 09.08.12, 10:42
          Skoro nikt poza Panią Poseł i czyimś ogrodzeniem nie ucierpiał, to ma ona zupełną rację - jest to jej prywatna sprawa.
          niestety, potrzeba sensacji nie zna litości. Była trzeźwa, każdemu takie zdarzenie może się przytrafić. Natomiast jej "przygoda" na terenie sejmu była naprawdę godna potępienia. Ktoś, gdzieś górnolotnie powiedział, że takie przypadki bezczeszczą Majestat Rzeczypospolitej. Ten zaś nie jest godny większej uwagi oprócz informacji, że był i nikt na zdrowiu nie ucierpiał.
          pzdr.
        • Gość: andrzej.filipowicz I ubezpieczyciela... IP: 89.167.0.* 09.08.12, 21:03
          > Skoro nikt poza Panią Poseł i czyimś ogrodzeniem nie ucierpiał, to ma ona zupeł
          > ną rację - jest to jej prywatna sprawa.

I ubezpieczyciela...

Od dłuższego czasu próbuję zrozumieć jak możliwa jest w ogóle sytuacja, że jednych można usprawiedliwiać z oddalenia się z miejsca wypadku i będac w stanie wskazujacym na spozycie alkoholu, a innych publicznie linczować za pozostanie w miejscu zdarzenia i przyznanie się do udziału w kolizji?

Jednych można potepiać jako zięciów i tesciów, a synów i ojców innych usprawiedliwiać?
          Jednych braci z piedestału strącać, a innych na piedestał stawiać?

Prawidłowość odkryłem wcielając się w Juzefa Bonka, który jest całkowitą przeciwnością Józefa Bąka vel... Michał Tusk.
        • Gość: Bazyl Re: Już myślałem, że do tego nie dojdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 08:32
          Nosz ... kurka wodna ... wyjdzie na to, że Bazyl zwariował, bo popiera Filipowicza, muszę więc "padrobnieje".
          Otóż, ogólnie rzecz biorąc, przegoniłbym tę lampucerę (nie napiszę po nazwisku, bo mi zaraz empi orzeknie prawmocnie, że naruszyłem prawo i wytnie) z polskiego życia politycznego, bo uważam, że jest tępa, kołtuńska i szkodzi Polsce. Ale jak ktoś "w trzeźwym widzie" wali autem w płot nie robiąc przy tym nikomu innemu krzywdy, to jest to problem jego, właściciela płotu, policji i ubezpieczalni.
          O tym, że kiedyś była napruta w Sejmie można przypomnieć ludziom, gdyby wypowiadała się na temat przyzwoitości albo przy okazji kolejnej wpadki parlamentarnej, ale z powodu wjechania "mistrzyni kierownicy" w płot - niekoniecznie. Czy ktoś wywleka wciąż redaktorowi J.B. z Gazety w Lublinie, że w roku 1994 został prawomocnie skazany za chuligaństwo po pijaku?
    • izraelska Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 09.08.12, 07:56
      > Posłanka była trzeźwa.

I stąd ten wypadek ;-)
      • Gość: gosciu Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 08:44
        W tej miejscowości jest niezła knajpa. Nazywa się "Baba Jaga". Nomen omen. Można tam coś tam coś tam zjeść i popić.
    • Gość: lippo Zlot lemingów na forum trwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 09:46
      He, he... Ale się lemingów zbiegło w tym wątku! A każdy taki wesolutki, taki zadowolony, tak mu dobrze. :-)
      • Gość: karol Re: Zlot lemingów na forum trwa! IP: *.vlan367.corcoran.lubman.net.pl 09.08.12, 09:51
        No cóż, uśmiechniętego pisiora to jeszcze nigdy nie widziałerm. Może prezes zabronił im się uśmiechać?
        • Gość: paula Ciężki jest żywot polityka IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 10:36
          to taka niewdzięczna, stresująca praca ..... ;) to i czasami może zdarzyć się wpadka. P. Kruk uderzyła w ogrodzenie, wielkie mi rzeczy...... może malowała w tym czasie usta, może poprawiała włosy a może rozmawiała przez telefon jak to kobieta. Mam nadzieję , że zapłaci za ten nieszczęsny płot co stanął jej na drodze......;) Pozdrawiam.
          • Gość: gosciu Re: Ciężki jest żywot polityka IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 11:39
            Za płot zapłacą ci, co płacą składki ubezpieczeniowe. Szkoda jest spłacana z ubezpieczenia OC.
          • zubelz Re: Ciężki jest żywot polityka 09.08.12, 21:25
            Gość portalu: paula napisał(a):

> to taka niewdzięczna, stresująca praca ..... ;) to i czasami może zdarzyć
            > się wpadka. P. Kruk uderzyła w ogrodzenie, wielkie mi rzeczy...... może malował
            > a w tym czasie usta, może poprawiała włosy a może rozmawiała przez telefon jak
            > to kobieta. Mam nadzieję , że zapłaci za ten nieszczęsny płot co stanął jej na
            > drodze......;) Pozdrawiam.

Ludzie. Nie piszcie bzdur! Ona na tym płocie widziała Wałęsę.( Sam bym wtedy walną w ten płot)
        • Gość: andrzej.filipowicz Tratata, tratata! IP: 89.167.0.* 09.08.12, 22:02
          Gość portalu: karol napisał(a):
          > No cóż, uśmiechniętego pisiora to jeszcze nigdy nie widziałerm. Może prezes zab
          > ronił im się uśmiechać?

Nic bardziej błędnego Karolu, bo na tyle na ile kilku członków tej parii osobiscie znam, to wiem, że ciągle im w uszach brzmią słowa te, które nie wypowiedział J. Kaczyńskie, a B. Komorowski: "Jaka wizyta, taki zamach, bo z 30 metrów nie trafić w samochód to trzeba ślepego snajpera"...

Wiesz, że w powojennej historii Polski(z tą komunistyczną włącznie) był to pierwszy przypadek żeby marszałek sejmu publicznie drwił z prezydenta kraju, jego obywateli i politycznych sojuszników.

Ja Juzef Bonk Ci to piszę - nie myl tylko czasem z Józefem Bąkiem vel Michał Tusk wynagradzanym jeszcze miesiąc temu przez spółkę Amber Gold - piramiodę finansową, która była właścicielem upadłych kilka dni temu lini lotniczych OLT.
    • Gość: sexsowny zenon Lublin to jednak chyba cudowne miejsce do życia IP: *.dynamic.mm.pl 09.08.12, 10:01
      skoro uderzenie w ogrodzenie autem przez jakąś tam "coś tam coś tam" posłankę zmusił pismaków GW do napisania artykułu :). Gdyby to był poważny wypadek to jeszcze rozumiem ale takie coś?:). Dodatkowo chyba posłanka dobrze się zachowała nie machając legitymacją poselską przed oczyma policjantów ?:). No i ten końcowy fragment o jej wypowiedzi sprzed 4 lat, niby ma wskazywać że ewentualnie była nawalona czy co? Zresztą jeśli już to ciekawszy był wypadek Celińskiego, który to po rozwaleniu chyba ekranu dźwiękochłonnego... zostawił rozbite auto i poszedł do domu :))))))).
      Weźcie się dziennikarze GW za rzetelne wykonywanie zawodu a nie pierdołami zawracacie ludziom głowę pisząc takie gnioty:).
      • Gość: leonss Re: Lublin to jednak chyba cudowne miejsce do życ IP: *.icpnet.pl 09.08.12, 10:40
        Jeżeli nie lubiana posłanka ma tyle wpisów to ona jet bardziej medialna od Janusza.P.
        Panowie dziennikarze Lublin i region Lubelski ma większe problemy kiedy duże inwestycje będa zakonczone a niektóre rozpoczęte .Dlaczego ratusz jest mało operatywny w zdobywaniu pracy dla mieszkanców.
    • asraz Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek samoc... 09.08.12, 13:31
      Kobiecina nawdychała się helu.
      • Gość: dumny leming Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.opera-mini.net 09.08.12, 13:49
        Skoro alkomat nic nie wykrył to chyba zaczadziła się mgłą smoleńską.pewnie wozi ją w piersióweczce i wciąga nosem.
        • Gość: leonss Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.icpnet.pl 09.08.12, 14:10
          Naśmiewanie się z człowieka [po wypadku]to ludzie bardzo a bardzo ograniczeni.Kij ma 2 konce dzisiaj ja jutro ty tak mówi przysłowie.
          • Gość: lippo Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 14:37
            Lemingi tak mają...
            • Gość: dumny leming Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.opera-mini.net 09.08.12, 15:06
              szczególnie te dumne...
            • Gość: dumny leming Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.opera-mini.net 09.08.12, 19:20
              A tak w ogóle lippo poczytaj sobie trochę o lemingach,zacznij np.od wikipedii.Zrozumiesz wtedy jak wielce i bezmyślnie strzelili sobie w stopę pisowcy lansując ten termin na określenie pewnej grupy osób.Wychodzi na to że pomysłodawca terminu i Ci co go używają są bezmyślni...i że wierzą w bajki i mity:)
              • Gość: lippo Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 21:53
                Wikipedia jest dla lemingów, szczególnie dla dumnych lemingów.
                • Gość: essex Re: Elżbieta Kruk, posłanka PiS miała wypadek sam IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.12, 07:53
                  www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Lemingi
    • tow.janwinnicki wjechała gdzieś tam, gdzieś tam bo... 09.08.12, 15:09
      wypiła coś tam coś tam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka