Dodaj do ulubionych

sakralna prostytucja w Lublinie?

25.09.12, 09:18
Newsweek i GW zajęły się ostatnio sprawą księży pedałów link i link
czemu napisałem pedałów?
ano nie bez powodu...
homoseksualizm sam w sobie jak mi się wydaje nie oznacza jeszcze prostytucji czy tego że dany człowiek gzi się po krzakach i klubach udając w dzień świetojebliwego
ksiądz homoseksualista nie musi być przecie jebaką po mszy...
w ogóle nie musi być jebaką chyba...
ale jak widać spora grupa to właśnie takie jebaki po mszy czyli pedały mówiąc kolokwialnie
w tym kontekście uczciwsza wydaje się mi być postawa takiego np Szymona Niemca
uczciwsza bo zwyczajnie nie dwulicowa
...
ale tam o sprawach nie z własnego podwórka to łatwo jest sobie dywagować
może ktoś ma ochotę pogadać o tym jak to wygląda w Lublinie?
pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: hel Re: sakralna prostytucja w Lublinie? IP: *.ostnet.pl 25.09.12, 09:27
      To taki przypadek , gdy wyjątkowo godzę się z określeniem pedał. Homoseksualista to dla mnie po prostu homoseksualista lub gej. Neutralnie. Ale homoseksualista zakłamany, gej hipokryta, to faktycznie tylko pedał. Można , będąc gejem w Polsce, nie ujawniać publicznie swojej orientacji. To jest zrozumiałe. Ale , będąc homoseksualistą, tkwić i legitymizować system otwarcie wrogi dla siebie i innych . To draństwo.
      • kainel.kemezrp gej - to wesołek błazen 25.09.12, 09:39
        homoseksualizm jak sadzę nie powoduje ze homoseksualista jest od razu idiotą
        błaznem czy wesołkiem
        podam przykład Waldorfa
        jest teraz taka moda by gejowac czyli być błaznem
        ale moim zdaniem to jedynie moda
        błazen to w moim odczuciu nie za bardzo neutralnie
        gej to pedał
        homoseksualista zaś niekoniecznie musi być chyba pedałem czy ciotą (to osobnik bardzo zmanierowany - oględnie rzecz ujmując)
        hipokryzja jest ludzka ;-)
        w tym co piszesz też widzę jej ślady: piszesz " Ale , będąc homoseksualistą, tkwić i legitymizować system otwarcie wrogi dla siebie i innych . To draństwo."
        wrogi?
        czy naprawdę wrogi?
        nie wydaje mi się
        w publikacjach dziennikarzy wyczytasz o tym że jest to raczej system wspierający pedalstwo
        musisz odróżniać retorykę od faktycznego działania ;-)
        pzdr.

ps. gdzieś na uboczu takich dyskusji pozostaje rzecz która nie powinna być zaniedbywalna czyli ta okoliczność że homoseksualista może potrzebować Boga i z tego powodu zostawać księdzem - warto by i tę sprawę poruszyć.
        • Gość: hel Re: gej - to wesołek błazen IP: *.ostnet.pl 25.09.12, 09:50
          Oczywiście, że homoseksualista może potrzebować Boga. Ale żeby znaleźć Boga nie musi zostawać księdzem katolickim ,podobnie jak żeby napić się piwa nie trzeba kupować browaru. Jeżeli decyduje się zostać księdzem , staje się z automatu zakłamańcem. Wchodzi w strukturę oficjalnie negującą jego osobowość. To jest chore i z reguły kończy się źle.
          • kainel.kemezrp hmm nie zgadzam się z tym co piszesz 25.09.12, 09:58
            z jednej strony można owszem iść jak wspominany Szymon N. w stronę tworzenia kościoła gejów
            tylko się zastanawiam czy to aby na pewno dobry kierunek i na ile jest to droga do boga a na ile element gejowskiej sceny?
            automatyzm zakłamania jak sadzę wcale nie występuje
            przecie homoseksualizm nie implikuje z automatu ani poglądów politycznych ani religijnych
            jeśli by implikował trzeba by go traktować jednak jako dewiacje psychiczną - upośledzenie umysłowe w stylu wad rozwojowych
            tak chyba jednak nie jest.
            po pierwsze młody człowiek a tacy na ogół zostają duchownymi ma przed sobą całe swoje życie w którym czekają go rożne zasadzki i wybory i niejedna zmiana poglądów
            osobowość nie jest przecie niezmiennym szablonem
            to nie betonowy bunkier ;-)
            człowiek się zmienia
            to naturalna kolej rzeczy
            pzdr.
            • wampir-wampir Re: hmm nie zgadzam się z tym co piszesz 25.09.12, 13:30
              kainel.kemezrp napisał:

> człowiek się zmienia
              > to naturalna kolej rzeczy

Orientacja seksualna się nie zmienia, a tę oficjalnie potępia kościół katolicki. Myślę, że homoseksualista w strukturach tego kościoła szuka nie tyle Boga, co podobnych sobie duchownych i ochrony instytucji. Oczywiście że jest zakłamany od samego wyboru tej drogi życiowej, podobnie jak zakłamany kościół w kwestii homoseksualizmu.
              • kainel.kemezrp ideologia wampirze 25.09.12, 13:49
                kto twierdzi że orientacja się nie zmienia?
                geje przecie znaczy pedały
                wyleczeni homoseksualiści zda się przeczą tej ideologicznej dogmatyce ;-)
                mówiąc prawdę Wampirze w tej dziedzinie trudno o rzetelne naukowe stwierdzenia
                niestety co sie kto wypowiada to albo ma piórko w dupie albo zaszyty otworek...
                ...
                nie idzie mi o orientację ale o osobowość o której była mowa
                zresztą seksualność też się zmienia z wiekiem
                nie powiesz mi chyba że dziś nadal ci staje na widok dziurki od klucza tak jak to bywało kiedy sie miało lat naście ;-)
                prawda?
                pzdr.
              • empi Re: hmm nie zgadzam się z tym co piszesz 25.09.12, 13:50
                Wampirze a co powiedzieć o księdzu który jest gejem ale żyje w celibacie?
                pzdr.
                • kainel.kemezrp empi co ty prawisz 25.09.12, 14:02
                  albo jest rozwiązły albo w celibacie ;-)
                  może być homoseksualisą w celibacie ale na Boga nie gejem
                  Gej musi
                  homoseksualista może
                  spora to róznica
                  pzdr.

ps. oczywiście homoseksualista w celibacie niczym się nie różni od heteroseksualisty w celibacie
                  szczególnie gdy jest to celibat dobrowolny a nie narzucony ;-)
                  • empi Re: empi co ty prawisz 25.09.12, 14:52
                    nie jestem biegły w te klocki:). Powiedz mi Leniaku, czy znasz choć jeden przypadek w którym jakiś niepełnosprawny jest czynnym księdzem?
                    pzdr.
                    • kainel.kemezrp zastanawiam się... 26.09.12, 08:19
                      cóż chyba nie znam (wyłączając lekkie niepełnosprawności umysłowe czy ciężkie moralne)
                      tak prawdę mówiąc z tym celibatem to celibat to właściwie bezżeństwo
                      ergo puszczający się na lewo i prawo ksiądz gej go nie narusza
                      księdze powiedzą za to że dopuszcza się czynów nieczystych
                      to oczywiście jest bzdura (włączając w to nawet brud wynikający z seksu analnego)
                      ale czemu bzdura to innym razem
                      ...
                      mnie tak naprawdę zupełnie nie przeszkadza że ksiądz może mieć żonę czy związek seksualny z facetem jakimś.
                      tak naprawdę mało interesują mnie łóżkowe sprawy księży
                      uważam że owszem miło by było gdyby się nie prostytuowali po krzakach i zakrystiach
                      nie gwałcili dzieci i nie tylko dzieci
                      fajnie byłoby też gdyby ich wiara nie dotyczyła jedynie kultu pieniądza
                      albo by nie wynosili na ołtarze Michników czy Baumanów i nie podmieniali oryginalnego Jeszuy takimi podsmrodkami
                      takie mam marzenia ale nie mam jakiegoś roszczeniowego do tych marzeń stosunku ;-)
                      hipokryzja ateizm rozwiązłość to ludzkie są cechy i dotyczą oczywiście również księdzów
                      tak jak i nas wiedzie ich 7 demonów (8 nawet bo jeszcze i sam szatan organizacji) - broi im pod sukienką lubieżność a ich chciwość grzebie po sakwach wdów...
                      w sumie tego czego żałuję to tego że Ewangelię mają w dupach
                      tego mi żal i to mnie wku...a
                      ...
                      ale w mordę wyuzdanego kapłana, zawsze zostaje nam głoszący ewangelię Waglewski

wiatr - wiadomo wieje gdzie chce
                      pzdr.
              • kainel.kemezrp popatrzmy na to z bliska 25.09.12, 13:59
                przecie wiadomo że warunki wpływają na zachowania seksualne
                więzienie czy inny ogród zoologiczny nawet pingwina mogą zmienić w homoseksualistę
                czy aby nie jest tak że warunki mogą również wpłynąć na depedalizację danego osobnika?
                moim zdaniem mogą
                mam oczywiście na myśli nie tylko warunki zewnętrzne ale również wewnętrzne danego osobnika ;-)
                wiesz na tyle jesteśmy wolni ile tej wolności mamy w sobie samych
                ulegamy nałogom i chorobom, zaćmieniom umysłowym i różnym stanom psychicznym
                a ty mi tu sugerujesz że homoseksualista musi być pedałem
                nie zgadzam się tobą wampirze ;-)
                pzdr.
                • wampir-wampir Re: popatrzmy na to z bliska 25.09.12, 15:04
                  kainel.kemezrp napisał:

> a ty mi tu sugerujesz że homoseksualista musi być pedałem
                  > nie zgadzam się tobą wampirze ;-)

Nie lubię określenia pedał, ale rozumiem że niektórzy lubią się dowartościowywać używając go. Owszem, orientacja seksualna jest w ciągu życia niezmienna, choć oczywiście nietypowe warunki mogą skłaniać do odmiennych od niej zachowań seksualnych. O wyleczonych homoseksualistach nic mi nie wiadomo, bo to nie jest choroba, z której się leczy. Można uprawiać seks lub z powodów światopoglądowych np. nie, ale celibat orientacji nie zmienia, to biologia, a nie ideologia.
                  Te piórka w dupie i otworki mógłbyś już sobie darować. U osób w pewnym wieku nadmiar infantylizmu razi.
                  • kainel.kemezrp pedał pochodzi od pedel czyli pedersta 26.09.12, 08:31
                    etymologicznie znaczy pochodzi...
                    z tą orientacją niezmienną - to myślę że się mylisz Wampirze
                    owszem tak by chcieli niektórzy żeby niezmienną była
                    ludzka psychika to jednak nie jest strefa ideologii i dogmatów
                    że biologia - owszem Wampirze tu się tobą zgadzam biologia
                    ale popatrz mówisz mi infantylizm
                    Pedał pedel pederasta - ktoś komu staje na widok młodych chłopców
                    pedały z KPH chcieliby żeby takiego nazywać pedofilem i odrózniać od geja (niby że temu na widok młodych chłopców nie staje)
                    taki mały fałszyk bo oczywiście staje mu i sterczy uparcie
                    nie ma tak naprawdę wyraźnej granicy miedzy homoseksualizmem a pedofilią
                    ...
                    a żer razi cóż - na blask za ostry dobre sa okulary np tęczowe
                    nie żądaj ode mnie bym po kolanach pedałów lizał
                    pozwól mi mówić o nich z takimi emocjami jakie mam
                    a gdy cię to razi - użyj bryli
                    pzdr.
                    • Gość: bosman też leniaku nie bardzo wiem... IP: *.centertel.pl 26.09.12, 09:04
                      dlaczego "pederasta" to określenie obraźliwe. Pedał - no niech tam, ale pederasta?
                      • kainel.kemezrp potrzeba normalności - jak myślę 26.09.12, 09:27
                        każdy lubi o sobie myśleć że jest normalny - to taki ludzikowy imperatyw potrzebny do dobrego samopoczucia
                        niby pedał wie i czuje że ni hu hu tej normalności ale jednak ma potrzebę żeby była
                        no to żongluje słowami żeby były ładne - różowe i żeby miały te piórka w tyłku

kto chce być łosiem?
                        elan chyba tylko ;-) wiesz tak z francuska ;-)
                        pzdr.
                    • wampir-wampir Re: pedał pochodzi od pedel czyli pedersta 26.09.12, 14:08
                      kainel.kemezrp napisał:

> z tą orientacją niezmienną - to myślę że się mylisz Wampirze
                      > owszem tak by chcieli niektórzy żeby niezmienną była
                      > ludzka psychika to jednak nie jest strefa ideologii i dogmatów
                      > że biologia - owszem Wampirze tu się tobą zgadzam biologia

No to uważaj, bo skoro orientacja zmienną jest, to i Ciebie może czeka jej zmiana. Piórko już masz? ;-)))

> Pedał pedel pederasta - ktoś komu staje na widok młodych chłopców
                      > pedały z KPH chcieliby żeby takiego nazywać pedofilem i odrózniać od geja (niby
                      > że temu na widok młodych chłopców nie staje)
                      > taki mały fałszyk bo oczywiście staje mu i sterczy uparcie
                      > nie ma tak naprawdę wyraźnej granicy miedzy homoseksualizmem a pedofilią

Idąc tym tokiem rozumowania nie powinno też być różnicy między heteroseksualizmem a pedofilią, ofiarami pedofilów padają rózwnież dziewczynki przecież. Ze stawaniem myślę, jest tak samo w przypadku obu orientacji. Staje Ci na widok jedenastolatki? No to masz problem. Ja nie mam.

> a żer razi cóż - na blask za ostry dobre sa okulary np tęczowe
                      > nie żądaj ode mnie bym po kolanach pedałów lizał
                      > pozwól mi mówić o nich z takimi emocjami jakie mam
                      > a gdy cię to razi - użyj bryli

Niczego nie żądam, chcesz pluć - pluj, chcesz rozmawiać, zmień język. Ja nie mam emocjonalnego stosunku do homoseksualizmu. Zjawisko stare jak świat, różnie traktowane w różnych kulturach. Mnie nic do tego kto z kim sypia, potępiać go za to nie zamierzam, ale popierać wszystkich postulatów tego środowiska też nie, co nie znaczy że przeszkadza mi, ze są publicznie przedstawiane.
                      Wątek był jednak o czym innym i tu napiszę, a właściwie już napisałem, że wolę piórka w dupie, niż hipokryzję homoseksualnych duchownych w kwestii (homo)seksualności własnej. Tyle.

> pzdr.

Ja również :-)))
                      • kainel.kemezrp a ciota pochodzi znów od ciotki... 26.09.12, 14:45
                        etymologicznie znaczy
                        w sumie to znana obserwacja iż homoseksualizm z faceta robi ciotkę znaczy babę jakby
                        a im więcej tej jakby baby (z podkreśleniem jakby) tym ciotka się bardziej zbliża do cioty
                        ciota przebojem weszła do języka parlamentarnego i nawet Biedroniowi się podoba tak bardzo że ów ogonkiem macha ;-)
                        po cóż więc zmieniać język skoro tak dobrze oddaje rzecz?
                        ...
                        co do uważania to owszem trzeba być czujnym - człowiek się schyli po mydło i ... wiadomo że się może wiele zmienić ;-)
                        ...
                        co do stawania na widok nastolatki to cóż współczuje ci Wampirze szczerze ;-)
                        współczuję bo też mi już nie staje na widok - ale lubię sobie powspominać kiedy jeszcze było inaczej...
                        z pedofilią to dziwnie jest bo jakoś się tak składa że pedofile obu płci zazwyczaj wolą swoją płeć pedofilować - choć oczywiście jest też pedofilia heteroseksualna i istotnie nie można znaleźć wyraźnej granicy i tu...
                        ...
                        jakie znowu plucie Wampirze? i jakie znowu stre zjawisko?
                        każdy homoś nie ulega niczemu staremu tylko czemuś co w jego odczuciu osobistym jest znacznie od niego młodsze - to normalne bo pociągi seksualne nie ruszają wraz z pierwszym oddechem...
                        równie dobrze mógłbyś twierdzić że twoja seksualność to stare zjawisko
                        a tym czasem ma lat mniej niż nasza 40 ;-)
                        ...
                        hipokryzja duchownych o których rozmowa jest powiadasz?
                        cóż w tym kontekście ciekawym problemem jest jak odróżnić złego pedała od dobrego
                        popatrz to zły a to dobry
                        pzdr.
                        • wampir-wampir Re: a ciota pochodzi znów od ciotki... 26.09.12, 15:00
                          kainel.kemezrp napisał:

> w sumie to znana obserwacja iż homoseksualizm z faceta robi ciotkę znaczy babę
                          > jakby

A skąd wiesz? Znasz jakiegoś homoseksualnego faceta? ja znam i niczego takiego nie zauważyłem. Normalny gość.

> a im więcej tej jakby baby (z podkreśleniem jakby) tym ciotka się bardziej zbli
                          > ża do cioty
                          > ciota przebojem weszła do języka parlamentarnego i nawet Biedroniowi się podoba
                          > tak bardzo że ów ogonkiem macha ;-)
                          > po cóż więc zmieniać język skoro tak dobrze oddaje rzecz?

Skoro Cię to bawi, to wyjaśnij jeszcze pochodzenie parówy. Etymologicznie rzecz jasna ;-)))

> co do uważania to owszem trzeba być czujnym - człowiek się schyli po mydło i ..
                          > . wiadomo że się może wiele zmienić ;-)

Skoro tak uważasz...
                          Cóż, każdemu wolno mieć poglady, z rzeczywistością jednak nie musi to mieć wiele wsólnego :-)))

> co do stawania na widok nastolatki to cóż współczuje ci Wampirze szczerze ;-)
                          > współczuję bo też mi już nie staje na widok - ale lubię sobie powspominać kiedy
                          > jeszcze było inaczej...

Ja sobie nie. Nie lubiłem być nastolatkiem ;-)))

> z pedofilią to dziwnie jest bo jakoś się tak składa że pedofile obu płci zazwyc
                          > zaj wolą swoją płeć pedofilować - choć oczywiście jest też pedofilia heteroseks
                          > ualna i istotnie nie można znaleźć wyraźnej granicy i tu...

Jakieś statystyki potwierdzają Twoją tezę czy tak sobie piszesz, bo pasuje Ci to do obrazu homoseksualisty, jaki masz?
                          Stawiam na to drugie albo poproszę o linki ;-)))

> jakie znowu plucie Wampirze? i jakie znowu stre zjawisko?
                          > każdy homoś nie ulega niczemu staremu tylko czemuś co w jego odczuciu osobistym
                          > jest znacznie od niego młodsze - to normalne bo pociągi seksualne nie ruszają
                          > wraz z pierwszym oddechem...
                          > równie dobrze mógłbyś twierdzić że twoja seksualność to stare zjawisko
                          > a tym czasem ma lat mniej niż nasza 40 ;-)

Nie pisałem o osobistych odczuciach, tylko o zjawisku - według Ciebie pewnie zboczeniu, które istnieje tak długo, jak istnieje ludzkość i nie tylko zresztą.

> hipokryzja duchownych o których rozmowa jest powiadasz?
                          > cóż w tym kontekście ciekawym problemem jest jak odróżnić złego pedała od dobre
                          > go
                          > popatrz to zły a to [url=http://stuff.swir.us/2008/04/19/gay-queen.jpg]dobry[/
                          > url]

PIerwszy link się nie otwiera, trudno mi skomentować ;-)))
                          • kainel.kemezrp ;-) Kochany Wampirze Mój ;-) 26.09.12, 16:01
                            tez znam normalnych - normalnie psy na baby są ;-)
                            (wybacz że tak ucieknę z tematu ale wiesz rozmawiamy jednak o nienormalnych jakby nie było i nie widzę powodu by normalnych z nimi mięszać)
                            ...
                            parówa? żarty sobie robisz...
                            przecie od parówki która jest miękka taka "miekka rasia" zapewne też znasz...
                            oczywiście parówka nie tylko ma konsystencję ale i kształt ma...
                            no żarty sobie robisz drogi maczu pikczu.
                            ...
                            rzeczywistość Wampirze hmm... a kto tu mówi o rzeczywistości jak nie ja?
                            ...
                            z tym współczuciem ;-) cóż we wspomnieniach to zawsze jest piękniejsze niż naprawdę było ;-) taki urok wspomnień
                            ...
                            sadystyki ech dobra poszukam choć wiesz koszę własnie ale niech ci tam link i cytat" Badania wykazują, że stosunek heteroseksualnych pedofilów do pedofilów homoseksualnych wynosi około 11:1. Jest to proporcja różniąca się od stosunku ginefilów do androfilów wynoszącej około 20:1. Nie znaczy to, że mężczyźni wykazujący pociąg do dorosłych mężczyzn mają większą skłonność do wykorzystywania seksualnego dzieci, a jedynie sugeruje, że wśród osób z homoseksualnym rozwojem erotycznym częściej wykształca się prawdziwa pedofilia[27]. Inne badania K. Freunda i R. Watson wskazują, że mężczyźni homoseksualni odczuwający pociąg seksualny do dorosłych mężczyzn, nie są bardziej zainteresowani seksualnie chłopcami niż mężczyźni heteroseksualni dziewczętami[28]. Na ofiary wybierane są najczęściej dziewczynki w wieku 8 -10 lat i nieco starsi chłopcy[12].

Wykorzystywanie seksualne w dzieciństwie może mieć wpływ na orientację seksualną w życiu dorosłym[29][30]. 47% homoseksualnych mężczyzn i 22% homoseksualnych kobiet było homoseksualnie molestowanych w dzieciństwie (w odniesieniu do 7% mężczyzn i 1% kobiet heteroseksualnych)[31].

Istnieją dowody wskazujące, że pedofilia może być związana z homoseksualizmem, niepełnosprawnością intelektualną oraz późniejszym wiekiem matki[32].

Pedofilia przez naukowców bywa określana jako orientacja seksualna[33][34][35][36][37][4][38][39][40].
                            "
                            sam mogłeś poszukać leniwcze
                            ...
                            propos zboczeń to nie przeginaj seksualność to jednak cecha osoby a nie zjawisko historyczne
                            ...
                            na pierwszej fotce był ksiądz pedał a na drugiej pedał nie ksiądz
                            pzdr.
                            • wampir-wampir Re: ;-) Kochany Wampirze Mój ;-) 26.09.12, 17:22
                              kainel.kemezrp napisał:

> tez znam normalnych - normalnie psy na baby są ;-)
                              > (wybacz że tak ucieknę z tematu ale wiesz rozmawiamy jednak o nienormalnych jak
                              > by nie było i nie widzę powodu by normalnych z nimi mięszać)

Takie mieszanie Ci uwłacza? To tacy sami ludzie jak wszyscy, a że sypiają z osobnikami tej samej płci? Cóż, ich sprawa.

> parówa? żarty sobie robisz...
                              > przecie od parówki która jest miękka taka "miekka rasia" zapewne też znasz...
                              > oczywiście parówka nie tylko ma konsystencję ale i kształt ma...
                              > no żarty sobie robisz drogi maczu pikczu.

Dlaczego żarty? Chciałem Ci sprawić przyjemność, bo kręci Cię to jak nastolatka.

> rzeczywistość Wampirze hmm... a kto tu mówi o rzeczywistości jak nie ja?

Ty mówisz o swoich wyobrażeniach. Orientacja seksualna się nie zmienia. Ręczę Ci, że przejdziesz przez życie jako heteroseksualny facet.

> z tym współczuciem ;-) cóż we wspomnieniach to zawsze jest piękniejsze niż napr
                              > awdę było ;-) taki urok wspomnień

Może i tak ;-)))

> sadystyki ech dobra poszukam choć wiesz koszę własnie ale niech ci tam htt> p://pl.wikipedia.org/wiki/Pedofilia i cytat" Badania wykazują, że
                              > stosunek heteroseksualnych pedofilów do pedofilów homoseksualnych wynosi około
                              > 11:1. Jest to proporcja różniąca się od stosunku ginefilów do androfilów wynos
                              > zącej około 20:1. Nie znaczy to, że mężczyźni wykazujący pociąg do dorosłych
                              > mężczyzn mają większą skłonność do wykorzystywania seksualnego dzieci, a jedyn
                              > ie sugeruje, że wśród osób z homoseksualnym rozwojem erotycznym częściej wykszt
                              > ałca się prawdziwa pedofilia
                              [27]. Inne badania K. Freunda i R. Watson wskaz
                              > ują, że mężczyźni homoseksualni odczuwający pociąg seksualny do dorosłych mężcz
                              > yzn, nie są bardziej zainteresowani seksualnie chłopcami niż mężczyźni heterose
                              > ksualni dziewczętami[28]. Na ofiary wybierane są najczęściej dziewczynki w wiek
                              > u 8 -10 lat i nieco starsi chłopcy[12].
                              >
                              > Wykorzystywanie seksualne w dzieciństwie może mieć wpływ na orientację seksualn
                              > ą w życiu dorosłym[29][30]. 47% homoseksualnych mężczyzn i 22% homoseksualnych
                              > kobiet było homoseksualnie molestowanych w dzieciństwie (w odniesieniu do 7% mę
                              > żczyzn i 1% kobiet heteroseksualnych)[31].
                              >
                              > Istnieją dowody wskazujące, że pedofilia może być związana z homoseksualizmem,
                              > niepełnosprawnością intelektualną oraz późniejszym wiekiem matki[32].
                              >
                              > Pedofilia przez naukowców bywa określana jako orientacja seksualna[33][34][35][
                              > 36][37][4][38][39][40].
                              "
                              > sam mogłeś poszukać leniwcze

E tam, mam Ciebie ;-)))

> propos zboczeń to nie przeginaj seksualność to jednak cecha osoby a nie zjawisk
                              > o historyczne

I to i to.

> na pierwszej fotce był ksiądz pedał a na drugiej pedał nie ksiądz

Jako ksiądz nie mógłby wygladać jak pan na drugiej fotce, to oczywiste.
                              • kainel.kemezrp fanatyku milusi 27.09.12, 08:32
                                co ty tu wypisujesz jacy znowu normalni ludzie?
                                ideologia ideologią ale nie wiedziałem ze ślepy jesteś...
                                ...
                                jak nastolatka - hmm ;-)

...
                                nie widziałeś księdza do którego dałem link ;-)
                                pzdr.
    • kainel.kemezrp Odwaga w Lublinie? 25.09.12, 10:35
      niełatwo o odwagę wcale w Lublinie ;-)
      ale ośrodek jest link
      Fundacja "Światło-Życie" Ośrodek ODWAGA w Lublinie
      ul. Ks. F.Blachnickiego 8
      20-806 Lublin
      ...
      "...osoby o skłonnościach homoseksualnych, które na ogół charakteryzują się właśnie między innymi tym zamknięciem w sobie, przyjmowaniem postaw i zachowań broniących przed otwartym wchodzeniem w relacje z innymi - z obawy przed zranieniem, a jednocześnie przyjmują taki sposób kontaktowania się z innymi, żeby przez nich potwierdzić siebie, żeby na własną rękę, według własnych zapotrzebowań zaspokoić swoją potrzebę miłości.

Oprócz krzykliwych grup domagających się zatwierdzenia prawem homoseksualnego stylu życia, jest wiele osób o skłonnościach homoseksualnych, które przeżywają z tego powodu głębokie cierpienie i lęk przed ujawnieniem prawdy o sobie. Jednocześnie nie wiedzą one, jak się ustosunkować do swojego problemu, jakie znaleźć wyjście. Takie właśnie osoby zaczęły trafiać do Ośrodka..."
      i może jeszcze taki pdfik link
      ...
      cóż drodzy moi nie ma się co lękać (nie każdy musi pisać pod nazwiskiem jak ja wcale)
      człowiek łazi ciemną dolina i nie pęka
      a czemu nie pęka?
      hmm może dlatego że życie sobie unimila
      a może dlatego że nie jest sam
      ...
      gadajmy
      pzdr.
      • kainel.kemezrp miejmy odwagę zatem 25.09.12, 10:51
        i powiedzmy sobie wprost
        o leczenie homoseksualizmu idzie
        choć ośrodek Odwaga nazywa to inaczej:
        "Żaden z byłych homoseksualistów, ... nie mówi o homoseksualizmie jako chorobie"
        ...
        znaczy się wtykam kij w nie tyle mrowisko co w psychikę
        i nie ukrywam że to okrutne
        pzdr.
        • jan.urbaniak1 Re: miejmy odwagę zatem 25.09.12, 11:55
          kainel.kemezrp napisał:

> i powiedzmy sobie wprost
          > o leczenie homoseksualizmu idzie
          > choć ośrodek Odwaga nazywa to inaczej:
          > "Żaden z byłych homoseksualistów, ... nie mówi o homoseksualizmie jako chorobie
          > "
          > ...
          > znaczy się wtykam kij w nie tyle mrowisko co w psychikę
          > i nie ukrywam że to okrutne
          > pzdr.
          Lepiej tradycyjnie wtykaj wiesz co w ... czarnych. Oni to uwielbiają, a Ty spełnisz swój parafialny obowiązek. Bez urazy.
          • kainel.kemezrp bez urazy 25.09.12, 11:57
            sam sobie wetknij
      • Gość: bosman uwielbiam leniaku takie strony IP: *.centertel.pl 25.09.12, 13:46
        najpierw "rozbiegówka" z nazwą a zaraz potem...przymilanie się o kasę. Obrzydliwe, ale jakże księże.
        • Gość: bosman ta cała, jak jej tam... IP: *.centertel.pl 25.09.12, 13:50
          "Odwaga" to zwykły burdel dla katabasów pedałów. A że ubrany w piękne, wzniosłe słówka? - to zwykła metoda katabasów.
          • kainel.kemezrp piszesz jakbyś tam był i recenzował ;-) 25.09.12, 14:03
            oj bosmanie bosmanie
        • kainel.kemezrp to zerknij na tą 25.09.12, 14:04
          link też powiesz że burdel?
          pzdr.
          • Gość: bosman ci ich przynajmniej... IP: *.centertel.pl 25.09.12, 14:10
            nie "leczą"...
            • kainel.kemezrp ale za to przerabiaja na tęczowe foczki 25.09.12, 14:29
              podbijające tęczową piłeczkę
              nie jestem pewien co jest gorsze bosmanie ;-)
              • Gość: bosman ja też... IP: *.centertel.pl 25.09.12, 15:41
                ale katabasów nie lubię :-)))
                • kainel.kemezrp u mnie to zależy od osobnika bardziej 26.09.12, 08:45
                  niż od zawodu jaki osobnik uprawia...
                  zresztą nie lubię nie lubić en mass
                  i pedał człowiek jest i ksiądz
                  ba nawet baba też jest człowiek ;-)
                  a do tego jeszcze fajnie sobie popatrzeć nawet jeśli to akurat lesba :-P
                  pojechałem?
                  no mam nadzieję...
                  że we właściwą stronę ;-)

pzdr.
                  • jan.urbaniak1 Re: u mnie to zależy od osobnika bardziej 26.09.12, 09:09
                    kainel.kemezrp napisał:

> niż od zawodu jaki osobnik uprawia...
                    > zresztą nie lubię nie lubić en mass
                    > i pedał człowiek jest i ksiądz
                    > ba nawet baba też jest człowiek ;-)
                    > a do tego jeszcze fajnie sobie popatrzeć nawet jeśli to akurat lesba :-P
                    > pojechałem?
                    > no mam nadzieję...
                    > że we właściwą stronę ;-)
                    >
                    > pzdr.
                    Żenada, prosty człowieczku.
                    • kainel.kemezrp luzik zażenowany ludziku 26.09.12, 09:21
                      myślisz jestem Bóg wie jak wyjątkowy
                      ale mylisz się ;-)
                      • Gość: psychiatra leniaka Oj leniaczku, leniaczku, ti ti ti klamczuszku... IP: *.futuroexito.pl 26.09.12, 19:42
                        Juz to przerabialismy. Pamietasz? Lezales na kozetce, a ja cie pytalem o najwczesniejsze wspomnienia z dziecinstwa... Opowiadales jak to doznawales wzwodu na sama mysl o tym, ze mozesz umrzec. A potem opowiadales mi co moglbys zrobic z trupem psa... I jeszcze jak bardzo bylbys szczesliwy, gdybys mogl wydlubac oczka swojej ulubionej kotce i je zjesc... Ale nigdy, przenigdy nie wspomniales swojemu psychiatrze, ze tak bardzo chcialbys byc pedalem... Ba, pedofilem! Ze tak bardzo rajcuja cie mali chlopcy i male dziewczynki... Oj, ti ti ti klamczuszku maly!
                        • kainel.kemezrp miodzio pedałku miły 27.09.12, 08:33
                          miodzio
                          ;-)
                          • jan.urbaniak1 Leniak, żebyś Ty chociaż miał maturę i 27.09.12, 08:45
                            umiał gotować. Bez urazy, bo z troską pochylam się na Twoim cięzkim losem.
                            • kainel.kemezrp bez urazy oczywiście 27.09.12, 08:54
                              najbardziej podoba mi się w naszych uszczypliwościach to że każdy szczypie jak umie
                              znaczy wedle siebie mierzy ;-)
                              szczypiąc zatem pokazujemy siebie od tej autentycznej strony
                              pzdr.
                              • jan.urbaniak1 Leniak, zrób maturę wieczorowo to 27.09.12, 15:44
                                przestanę się Ciebie czepiać. Zawsze byłeś ociężały umysłowo ale spróbuj jeszcze raz. Serdecznie pozdrawiam i zachęcam do nauki.
                                • kainel.kemezrp trzecia mi nie potrzebna 27.09.12, 20:12
                                  spoko czepiaj się stanowisz dobry kontrast ;-)
                                  • jan.urbaniak1 Już dobrze, dobrze Leniak. Skoro obiecałeś ... . 27.09.12, 22:28
                                    I już mi nie dziękuj tylko weź się do nauki, mój biedny i zakłopotany chłopcze.
                                    • kainel.kemezrp musisz pocierpieć - per aspera ad kontrasta 27.09.12, 22:51
                                      podziękowania ci się nalezą jak mało komu
                                      gdzie ja bym sobie zrobił taki PR?
                                      a tak kontrast wszystko załatwia ;-)
                                      dobra robota chłopie
                                      kawał solidnej dobrej choć nie specjalnie mi potrzebnej roboty
                                      no ale darowanemu kontrastowi nie będę w szczerby zaglądał przecie ;-)
                                      tak wiec encore thx
                                    • kainel.kemezrp o i za podbijanie watku 27.09.12, 22:52
                                      też duże dzięki
                                      top to top w końcu ;-)
                                      • jan.urbaniak1 Leniak, już dobrze, dobrze ... . 28.09.12, 09:32
                                        Nie dziękuj tylko wreszcie weź się do nauki. Zobaczysz, nie takie matoły jakoś tam sobie świadectwo maturalne wybłagały ... .
                                        • kainel.kemezrp rotfl n/t 28.09.12, 09:36

• jan.urbaniak1 Leniak, już dobrze, dobrze ... . ntx 28.09.12, 12:58
                                            • kainel.kemezrp łatwy orgzam ;-) n/t 28.09.12, 16:23

• jan.urbaniak1 Re: Oj leniaczku, leniaczku, ti ti ti klamczuszku 28.09.12, 15:20
                          Gość portalu: psychiatra leniaka napisał(a):

> Juz to przerabialismy. Pamietasz? Lezales na kozetce, a ja cie pytalem o najwcz
                          > esniejsze wspomnienia z dziecinstwa... Opowiadales jak to doznawales wzwodu na
                          > sama mysl o tym, ze mozesz umrzec. A potem opowiadales mi co moglbys zrobic z t
                          > rupem psa... I jeszcze jak bardzo bylbys szczesliwy, gdybys mogl wydlubac oczka
                          > swojej ulubionej kotce i je zjesc... Ale nigdy, przenigdy nie wspomniales swoj
                          > emu psychiatrze, ze tak bardzo chcialbys byc pedalem... Ba, pedofilem! Ze tak b
                          > ardzo rajcuja cie mali chlopcy i male dziewczynki... Oj, ti ti ti klamczuszku m
                          > aly!
                          Leniak jest tylko b. zakompleksiony (brak wykształcenia a co za tym idzie ogólnej wiedzy, brak wzwodu, pryszcze na mózgownicy, brak akceptacji przez rodzinę). Lekko nie ma.
                          • kainel.kemezrp rób mi tak jeszcze ;-) 28.09.12, 15:30
                            uwielbiam, intelektualne rozmowy z gejami ;-)
                            • jan.urbaniak1 Leniak zaskoczony, skonfudowany i lekko zagubiony. 28.09.12, 17:55
                              A tak chciał pozować na wysublimowanego intelektualistę. Ale ten brak matury. ... . Bez urazy.
                              • kainel.kemezrp no dobrze wrócmy do naszych baranów 28.09.12, 21:22
                                na portalu gejowo.pl nie ma ogłoszeń od lubelskich sacerów
                                ale są dwa w których takowi są poszukiwani celem wiadomym
                                to byłoby z lokalnego podwórka
                                z krajowego zaś wyłania się dosyć ciekawa konstatacja
                                jeśli faktycznie 30% księdzów to geje (czyli aktywni pedzie z piórkiem w tyłku prostytuujący się gdzie popadnie - a tak chyba twierdzi znany ks. Isakowicz Zaleski)
                                to z prostego wyliczenia wynika że mówimy o blisko 10 500 aktywnych gejach
                                hmm
                                znaczyłoby to że Kościół rzymsko-katolicki jest największą organizacją gejowską w Polsce
                                taka głośna tuba pedalska jak KPH ma poparcie w granicach 2790 osób (a spora cześć z nich to przecie również lesbijki i inne dziwadła)
                                o liczeniu gejów ładnie pisze Marcin Krzeszowiec na wstrętnym portalu polgej.pl
                                podobno homoseksualistów można liczyć w milionach ;-)
                                ale jak widać bardziej lgną oni do kościoła niż do dziwadeł z piórkiem w tyłku

ci którzy mimo homoseksualizmu nie lgną do świątynnej prostytucji czy publicznej perwersji bez względu na liczebność całej ich grupy ponoszą koszty działalności tamtych poprzednich
                                inny to jakby temat ale warto wspomnieć i o nich
                                choćby po to żeby nie pomyśleli że tylko wampir w tym wątku ma ich na uwadze

koszty prostytucji księży i zakonników ponoszą zaś wszyscy katolicy
                                i może o tym ktoś zechce porozmawiać?
                                okazja jest dobra mamy zda się jakiś kongres czy festiwal kultury chrześcijańskiej
                                to jak radzimy sobie z problemami to chyba tez kultura
                                albo nawet bardziej to jest kultura niż to jak podstawiamy w miejsce sotera inne dziwaczne postaci
                                pzdr.
                                • jan.urbaniak1 Widzisz ? Jak chcesz to umiesz. 29.09.12, 00:57
                                  Pracuj dalej nad sobą, a sukcesy same przyjdą. Dobranoc chłopcze.
                                  • kainel.kemezrp thx za podtrzymywanie watka ;-) jesteś nieoceniony 29.09.12, 10:25
                                    Tak więc wypada wrócić do słów które padły przy sprawi Paetza
                                    O WŁAŚCIWEJ MIŁOŚCI ŚWIĘTEGO KOŚCIOŁA GRZESZNYCH LUDZI
                                    oczywiście purpuraci i inni przebierańcy w sukienkach szybko zapominają o takich słowach
                                    pedałować jest przyjemnie i baumanić ale metanoja to nie dla ich otłuszczonych rozumków...
                                    nie tylko listy apostołów są dla nich fundamentalistycznymi pierdołami ale i sama Ewangelia
                                    Bóg ma o tyle znaczenie o ile da się z niego utrzymać sutannowy gejsband
                                    taki jest niestety Kościół Rzymsko-Katolicki
                                    chrześcijaństwo traktuje on jak kostium którym zakrywa gangrenę samouwielbienia porubstwa i ateizmu
                                    pzdr.
                                    • empi Re: thx za podtrzymywanie watka ;-) jesteś nieoce 29.09.12, 11:17
                                      > chrześcijaństwo traktuje on jak kostium którym zakrywa gangrenę samouwielbienia
                                      > porubstwa i ateizmu
                                      by dyskusja miała należyty przebieg czacznijmy od rozprawy na temat prawidłowości pisania poróbstwo czy porubstwo. Zdefiniujmy, uściślijmy bo znowu jakiś forumowicz zaatakuje Cię za błędy ortograficzne. :)
                                      pzdr.
                                      • kainel.kemezrp habemus problemus 29.09.12, 20:42
                                        ku...two może być?
                                        • empi Re: habemus problemus 29.09.12, 20:46
                                          wydaje się, że obie formy są poprawne, poróbstwo i porubstwo. Ciekawy jestem etymologii tego słowa :)
                                          pzdr.
                                        • kainel.kemezrp mniejsza zresztą 29.09.12, 20:48
                                          wiadomo że reklamacje nie są mile widziane w żadnej firmie zajmującej się handlem podróbkami
                                          nie sadzę by kościół czepił się tego tematu
                                          zatem niech będzie i rozmowa o ortografii...
                                          co tu mówić empi co tu pisać
                                          mówił wszak Jeszua że dostatniemu trudniej do królestwa niebieskiego wejść niż wielbłądowi przejść przez ucho igielne
                                          i w tej sprawie ja temu Jeszule jakoś wierze
                                          pzdr.
                                          • empi Re: mniejsza zresztą 29.09.12, 20:51
                                            no tak, podejrzewam, że obaj znajdziemy się w niebie ;)
                                            pzdr.
                                            • jan.urbaniak1 Bardzo ciekawy wątek ! 29.09.12, 21:04
                                              W górę go ! Przekażmy sobie znak pokoju. (W tym miejscu malowniczo pokiwałem się na boki jak Bronisław Wildstein).
                                              • kainel.kemezrp a nawet ciekawszy 29.09.12, 21:19
                                                Kurier poruszył kwestie prostytucji ;-) link
                                            • kainel.kemezrp ciekawe czy powiedza nam za co 29.09.12, 21:15
                                              tam trafiliśmy?
                                              • empi Re: ciekawe czy powiedza nam za co 29.09.12, 21:22
                                                no jak to? za ubóstwo! To wielka zaleta i cnota. :). Pomyśl Leniaku, gdybyś miał dużo pieniędzy to na pewno głupoty byś czynił. :)
                                                pzdr.
                                                • kainel.kemezrp A tak to głupot nie czynię? 30.09.12, 11:03
                                                  oj Empi Empi ;-)
                                                  ...
                                                  różnica pomiędzy BOGactwem a uBÓSTWem hmm...
                                                  i czy bieda wystarczy by wyrok ostateczny brzmiał "dożywocie wśród chórów anielskich"?
                                                  pzdr.
    • kainel.kemezrp jak się wyłacza kosciół hierarchiczny? 30.09.12, 12:31
      takie pytanie mnie dopadło po przeczytaniu tego tekstu canisdomini.wordpress.com/2012/09/30/zgorszenie-i-granice-tolerancji/
      "Tajemnica zgorszenia to także moralny relatywizm, to rzeczywistość z którą człowiek “oswaja się” od małego: podważenie zaufania, oczernianie i dyskredytowanie Kościoła, bezkarność oszustów, związki, które z małżeństwem niewiele mają do czynienia, cynizm, egoizm, któremu może “zagrażać” np. poczęcie lub narodziny dziecka, itd., itp."
      ...
      prawdę mówiąc chyba wolę "z dwojgiem oczu być wrzuconym do piekła, gdzie robak ich nie umiera i ogień nie gaśnie" niż milczeć na temat tego co w Kościele piszczy
      ba nie tyle piszczy co ryczy raczej niczym rozjuszona bestia
      piekło wydaje się być miejscem bez tej bestii
      bez tego złotego cielca....
      ...
      powiada tak jeszcze Przeor "Każde działanie, nawet bolesna krytyka, o ile kieruje się miłością, braterskim upomnieniem, dyskrecją, pokorą i troską o wspólne dobro, jest działaniem w imię Jezusa – mieści się w kategoriach bycia chrześcijaninem." (podkreślenie moje)
      dyskrecja i pokora czy milczące przyzwolenie i ukłon przed rozpasaniem?
      u Łukaszaw 7 rozdziale Jeszua mówi do grzesznicy której wiele wybaczył "Twoja wiara cię ocaliła, idź w pokoju!”
      a przecie czytam sugestię że i ci którzy nie kradną nie zabijają i nie wierzą - w imię Jeszuy działają...
      "Możesz wierzyć, lub nie wierzyć,
      Nic od tego nie zależy."

no to jak się wyłącza ten kościół?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka