IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 11:02
No to zgłaszam sie o 11.
Obserwuj wątek
    • Gość: gugu Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 29.08.01, 11:45
      Byłes?!!!!
      ja tez .caly czas mialam otwarte okno i zerkałam czy utworzyłes ten wątek! I
      nie bylo go ; myslalam ze cie nie ma .Dopiero jak 2 raz weszlam przed chwila
      znalazl sie! cos cienko z aktualizacją! przepraszam. moze inny termin? np jutro
      11 ?
      • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 12:05
        Jutro nie mogę, może pojutrze albo późnym wieczorem? Czy czat to coś inengo niż
        forum? Na razie
        • Gość: gug Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 29.08.01, 12:11
          Jestem!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: z Re: Hihaho IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 12:28
            gdzie
          • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 16:13
            Teraz ja też jestem.
            • Gość: gugu Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 30.08.01, 10:40
              gadka szmatka.ale w piątek o 11!!!! jd załóż wonteg
              • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 30.08.01, 17:17
                Kurczę, w piątek o 11 musze być w pewnym niekomputerowym miejscu. Spróbuję
                odezwać sie o 10 z tytułem "Hejho", chyba że możesz dzis wieczorem
                • Gość: LP Re: Hihaho IP: 62.67.156.* 30.08.01, 20:31
                  bezemnie?
                  • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 30.08.01, 20:56
                    Może być z tobą, jeśli "gugu" też się zgodzi
                    • Gość: gugu Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 10:01
                      Dobra moze byc dzis o 10.00.czyli juz jestescie?
                      • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 10:01
                        Ja jestem
                        • Gość: gugu Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 10:04
                          No to dyskutujemy...slyszalam ze wybierasz sie na koncert ICh TRoje
                          • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 10:11
                            Czyli czat, to to samo co forum? Wybrałbym się, w imię prospołecznego
                            masochizmu, ale mam za daleko
                            • Gość: gugu Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 10:14
                              ja tez mam za daleko...czego słuchasz w takim razie?
                              • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 10:44
                                Z ostatnich kawałków bardzo mi pasuje "Come Along". A w ogóle to: Vangelis,
                                Enya i cos takiego (choc nie jestem znawcą)
                                • Gość: gug Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 11:04
                                  Ale sie streszczałeś z ta odpowiedzia...
                                • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 11:04
                                  Muszę teraz stąd wybyć. Czy czat i forum to w końcu to samo?
                                  • Gość: jd Re: Hihaho IP: 172.16.8.* / 62.233.138.* 31.08.01, 11:48
                                    Z tego można wiele wydedukowac. Może ty mi wreszcie powiesz, czy czat i forum
                                    to to samo. I wzorowo opoiedz czego ty słuchasz
                                    • Gość: gugu Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 12:03
                                      nie to nie to samo. naprawde pytasz czy sie ze mnie nabijasz? na czata wchodzi
                                      sie obok forum na gł. stronie gazety wyb.
                                      a ja słucham Genesis,REM, De mono,Stinga... tez uwazam ze piosenka TITyo come
                                      along jest naprawde super.
                                      chej
                                      • Gość: jd Re: Hihaho IP: 172.16.8.* / 62.233.138.* 31.08.01, 12:09
                                        Poważnie nie bardzo wiem co to czat, choc słyszałem i podejrzewałem, że to nie
                                        to samo. Jestem człowiekem nieco starej daty, wiec mam liczne luki w
                                        wykształceniu internetowym. REM mi pasuje, Genesis i Sting średnio. A co
                                        powiesz o Yes i Emerson, Lake and Power
                                        • Gość: g Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 12:12
                                          nie mam specjalnych zastrzezen ale wole Stinga!
                                          a co Ty powiesz na The Police?
                                          • Gość: jd Re: Hihaho IP: 172.16.8.* / 62.233.138.* 31.08.01, 12:15
                                            No też jakoś nie padnę na kolana. A Blood, sweat and tears (znasz coś
                                            takiego?). Przyznam też po cichu, że słucham rzępolenia tzw. muzyki poważnej
                                            • Gość: g Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 12:17
                                              ja generalnie nie slucham powaznej...
                                              ps piszesz z pracy?
                                              • Gość: jd Re: Hihaho IP: 172.16.8.* / 62.233.138.* 31.08.01, 12:20
                                                Tak, teraz piszę z pracy, ale musze juz lecieć do drugiej pracy. Tam nie ma
                                                komputera, wiec zawitam tu wieczorem. Pozdrawiam (czyli nie znasz Blood, sweat
                                                and tears?)
                                      • Gość: g Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 12:22
                                        niestety nie... ale do jutra!
                                        • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 20:56
                                          Zapamiętaj ten zespół: Blood, sweat and tears, czyli Krew, pot i łzy. Jak
                                          gdzies natkniesz sie na ich jakąś płyte, natychmast kupuj, nawet gdyby miała
                                          być piracka. A jesli chodzi o muzykę tę co wiesz. Może dasz sie namówic na cos,
                                          co moze zmienic twój do niej stosunek. Przygotuje ci miły zestaw atrakcyjnych
                                          kawałków
                                          • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 04.09.01, 20:50
                                            Hej hej! - to wołanie do "gugu". Co z tym zeskanowaniem?
                                            • Gość: gug Re: Hihaho IP: *.lo2.olsztyn.pl 05.09.01, 10:41
                                              jutrro to załatwie!
                                              • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 05.09.01, 11:06
                                                Już dziś dzięki. Miło mi będzie naocznie sie przekonac, że forumuję tu (a nie
                                                czatuję) ze sławną osobą. A jak tam z kwartetami smyczkowymi i z concerti
                                                grossi?
                                                • Gość: gugu Re: Hihaho IP: *.uwm.edu.pl 06.09.01, 14:04
                                                  Jd przepraszam ale dzis ci tego nie przesle bo nie moge znalezc tej gazety! ale
                                                  do konca tyg na pewno
                                                  • Gość: jd Re: Hihaho IP: *.acn.waw.pl 06.09.01, 14:51
                                                    W porządku, nie ma sprawy. Nie musi być szybko, ale będę wdzięczny, jeśli
                                                    będzie. A co z tymi kwartetami, madrygałami, kantatami. Jesteś pewna, że nie
                                                    masz do tego serca? Aha, jeszcze lubie słuchać z nowszych rzeczy Rage against
                                                    the machine. Podsunęły mi to moje dzieci i dostały za to na duże cukierki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka