jozek46 11.10.12, 15:34 Jest podstawowe pytanie:kiedy to nastąpi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: S17. Z Kurowa do Lublina dojedziemy w 20 minu IP: 212.182.64.* 11.10.12, 15:49 mogibyście nanieść te informacje na mapę - bo po zdjęciach ciężko dojść o czym mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s17 drugie podstawowe pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 16:04 drugie podstawowe pytanie: kiedy Tu154SK wprowadzi myto dla samochodów osobowych również na drogach ekspresowych. Pytanie nie jest natury czy, tylko kiedy. No chyba, że się tych złodziei z rządu wreszcie pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqua Re: drugie podstawowe pytanie IP: 173.233.208.* 11.10.12, 18:18 "chyba, że się tych złodziei z rządu wreszcie pogoni" A kim ich zastapic chcesz? Mitomanami i psycholami z PiS-uaru??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hel Re: drugie podstawowe pytanie IP: *.ostnet.pl 11.10.12, 19:24 Co ty sie Tuskiem martwisz. Przecież Prezesio już mianował nowego premiera, no w każdym razie limuzyną już jeździ. I on na pewno nie wprowadzi żadnych opłat. Mało - wprowadzi dopłaty . Każdemu do kilometra przejechanego wybecaluje ponoć 22 grosze. A jak zabierzesz stopem samotną matkę z 5 dzieci to da ci becikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
malparon Nadal śpisz w śpiączce? 11.10.12, 19:29 Czy wczorajsze głosowanie większości katotalbiów z PO nie uzmysłowiło ci, że PEŁO zasadniczo się nie różni od PiSu??? Czy kubła akły na durnym łbie nie poczułaś? Ty myślisz, że PEŁO jest liberalne, słodka idiotko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Nadal śpisz w śpiączce? IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 11.10.12, 19:45 Wróc do podstawówki "mitomanie" lub weź się za leczenie, a nie wylewasz swoją frustrację na forum publicznym. I nie wyzywaj innych skoro sam masz problemy nie tylko ze składnią i pisownią ale nawet z podstawową kulturą osobistą. Odpowiedz Link Zgłoś
malparon Nie mam zamiaru dyskutować z chamem. 11.10.12, 20:36 Nie mam zamiaru dyskutować z chamem takim jak ty! PEŁO to gie parszywe, to PIS-BIS. Odpowiedz Link Zgłoś
malparon PEO śmierdzi 11.10.12, 20:38 Śmierdzi nie mniej niż PIS. Jedyna słuuuszna partia, nie ma trzeeeeeciej drogi! Banda kłamców! Odpowiedz Link Zgłoś
on1950 3 i 4 mają wielomiesięczne opóżnienie 11.10.12, 18:13 Odcinki 1,2 lublin kurów oraz 5 -tka napewno będa gotowe do lata-jesieni 2013 r. Problem jest z zasadniczą obwodnica lublina której realizacja wisi na włosku. Sa około 6 miesięczne opóźnienia i napewno do końca 2013 nie zdążą raczej przygotowywałbym się na to że 3,4 otworza równo lub tuż po dojazdówce. Pytanie czy nie wyleci wykonawca 3,4 Odpowiedz Link Zgłoś
malparon Czy kogoś obchodzi trasa 19 Lublin-Kraśnik? 11.10.12, 19:27 Przecież nie jest mniej ruchliwa niż Lublin-Kurów. A jest w potwornym stanie. Na dodatek z powodu chamów, którzy nastawiali przy niej budynków co rusz ograniczenia prędkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Czy kogoś obchodzi trasa 19 Lublin-Kraśnik? IP: *.paradowski.pl 11.10.12, 20:44 masz szynobus do Kraśnika idź klęcz przed tuskiem za to że ci go dał. Porządne drogi są dla Kaszubów i Wielkopolan Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Czy kogoś obchodzi trasa 19 Lublin-Kraśnik? 11.10.12, 21:50 to dlaczego nie jeździsz po autostradach wybudowanych przez Jarosława i Kościół Katolicki? ksiądz ci zabronił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Czy kogoś obchodzi trasa 19 Lublin-Kraśnik? IP: *.28.44.33.threembb.co.uk 11.10.12, 22:32 ale ty jestes zryty ! Dobrze wykuty PR produkt. A ty co jezdzisz po wybudowanych przez NERGALA i satanistow ? PS mija 5 lat pod przewodnictwem donka i to mnie interesuje a nie co ktos teoretycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec S-19 jest złem IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 22:42 S-19 jest niedobra, bo połączy wschodnią Polskę na osi północ-południe. A patrząc szerzej, kraje nadbałtyckie z Bałkanami. A w dodatku, możnaby wtedy dojechać szybciej do złowrogiego Orbana. Gdyby Żmijan (jest przecież tym guru od infrastruktury w sejmie) kupił sobie mapę Europy, to by może zrozumiał, że S-19 jest najważniejsza dla rozwoju centralno-wschodniej Europy. Bo przecież nie zakładamy jego złej woli. Facet po prostu nigdy nie widział mapy innej niż Piaski-Kurów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: S-19 jest złem IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.12, 07:43 http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101025/REGION00/558827337 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeke Re: S-19 jest złem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.12, 10:21 zaczęto rozmawiac w 2006 ... I na tym się skończyło ... W międzyczasie było EURO z którego dla naszego regionu nie wyniknęło NIC dobrego ... Rzymianie 2 tysiące lat temu budowali szybciej ... Odpowiedz Link Zgłoś
malparon Upieranie się przy trasie Kurów-Warszawa 11.10.12, 23:18 To głupota, przecież gdyby zbudować ekspresówkę dwujezdniową Puławy-Radom (ok.50 km), to już by była dwujezdniowa trasa do Warszawy przez Radom. Zarazem do Łodzi, (i do Poznania), do Kielc, do Krakowa byłoby ile szybciej i bezpieczniej. Nie oszukujmy się - Warszawa nie jest szczególnie tranzytowym punktem dla Lublina poza drogą do Gduńska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaRysa Zapomniałeś o 20 kilometrach Kurów-Puławy IP: *.devs.futuro.pl 12.10.12, 07:54 A S-17 jest potrzebna dla tych 30 tysięcy z naszego miasta, którzy w warszawie pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: Upieranie się przy trasie Kurów-Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 12:25 malparon napisał(a): To głupota, przecież gdyby zbudować ekspresówkę dwujezdniową Puławy-Radom (ok.5 0 km), to już by była dwujezdniowa trasa do Warszawy przez Radom. Zarazem do Łodzi, (i do Poznania), do Kielc, do Krakowa byłoby ile szybciej i bezpieczniej. Nie oszukujmy się - Warszawa nie jest szczególnie tranzytowym punktem dla Lublina poza drogą do Gduńska. Masz 100% racji, od dwóch lat wykorzystuję ten układ komunikacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeke Re: Upieranie się przy trasie Kurów-Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 14:12 NIe mam nic przeciwko budowie drogi ekspresowej Puławy - Radom. Ale wg mnie jeździć zarówno do Warszawy jak i do Krakowa przez Radom - to lekkie przegięcie ... Podobnie jak podpowiedzi arona że można przeciez objeżdżać Kołbiel po polach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: Upieranie się przy trasie Kurów-Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 21:46 W tym roku wypróbowałem taką trasę do autostrady A2: Kołbiel, Góra Kalwaria, Piaseczno, Magdalenka, przeciąć trasę do Krakowa, za lasem w Sękocinie w lewo na Nadarzyn i tam w kierunku na Błonie, potem w Otrębusach w lewo na Grodzisk Mazowiecki, w prawo na Błonie i w połowie drogi do Błonia jest zjazd na A2. Długość trasy 200 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Upieranie się przy trasie Kurów-Warszawa IP: *.nplay.net.pl 01.11.12, 19:24 puknij się łeb i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaRysa Nie czytałeś procedury urzędnicze IP: *.devs.futuro.pl 12.10.12, 07:55 Już jesień i idzie zima. Za biurkiem ciepło w polu zimno. Można się przeziębić. Odpowiedz Link Zgłoś
malarysa Czy trudno było się postarać o zdjęcia z wysokości 12.10.12, 08:00 Z góry można by zobaczyć jak ta trasa wygląda, zaawansowanie robót. A tak oglądamy detale maszyn budowlanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realne Re: S17. Z Kurowa do Lublina dojedziemy w 20 minu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.12, 14:33 Nigdy to nie nastapi tj jazda w 20 minut bo postawią dla bezpieczeństwa z 10 fotoradarów , ograniczą na prostych predkość do 40 by rowerzysztów łapać , tak że nie ma co sie podniecać Odpowiedz Link Zgłoś