Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:44 Czyżby to firma Antrans ........? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Płk Zuber zLondynu Czy byl to Contbus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 01:13 Czy byl to Contbus? Odpowiedz Link Zgłoś
yksy31102 Re: Czy byl to Contbus? 08.07.04, 12:06 Tak, był to mercedes sprinter firmy Contbus. W środę jakoś "dziwnie przepisowo" jeździły te busy - tak wynikało z moich obserwacji jako innego uczestnika ruchu jadącego do i z Lublina prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Re: Czy byl to Contbus? IP: *.crowley.pl 08.07.04, 12:46 Wiesz, tak się składa że dość często jeżdzę busami Contbusa i oni już od dość dawna jeżdzą bardzo przepisowo, poważnie. Na początku ich bytności, faktem jest że jeździli do ok. 140 km/h, co nie powiem bardziej mi się podobało. Ale od jakichś 4 miesięcy jeżdzą max. 100 km/h. Aż nawet kiedyś zapytałem się kierowcy, czy mają w tych busach tempomaty, bo bus jechał z taką równą prędkością (równiutkie 100 km/h), że aż niemożliwym się wydawało by było to dziełem kierowcy tylko. Ale odpowiedział, że nie mają tempomatów, ale uczą się właśnie utrzymywać stałą prędkość 100 km/h. Tak więc nie od wczoraj jeżdzą bezpiecznie, na serio, ale już od dłuższego czasu. pzdr. lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Czy byl to Contbus? IP: *.pl / *.enterpol.pl 08.07.04, 17:51 Ja slyszalem ze podobno Contbus jest powiazany przyjaznia z krokodylami ale to tylko plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Re: Czy byl to Contbus? IP: *.crowley.pl 08.07.04, 23:28 Krokodyle=drogówka??? Bo jeśli tak, to raczej nie są powiązani żadną przyjaźnią, bo cały czas przez komórki ostrzegają się na którym kilometrze stoją. pzdr. lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiz Re: Czy byl to Contbus? IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 09.07.04, 20:07 a co to te krokodyle? Odpowiedz Link Zgłoś