Dodaj do ulubionych

Karambol busa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:44
Czyżby to firma Antrans ........?
Obserwuj wątek
    • Gość: Płk Zuber zLondynu Czy byl to Contbus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 01:13
      Czy byl to Contbus?
      • yksy31102 Re: Czy byl to Contbus? 08.07.04, 12:06
        Tak, był to mercedes sprinter firmy Contbus. W środę jakoś "dziwnie przepisowo"
        jeździły te busy - tak wynikało z moich obserwacji jako innego uczestnika ruchu
        jadącego do i z Lublina prywatnie
        • Gość: lutzek Re: Czy byl to Contbus? IP: *.crowley.pl 08.07.04, 12:46
          Wiesz, tak się składa że dość często jeżdzę busami Contbusa i oni już od dość dawna jeżdzą bardzo przepisowo, poważnie. Na początku ich bytności, faktem jest że jeździli do ok. 140 km/h, co nie powiem bardziej mi się podobało. Ale od jakichś 4 miesięcy jeżdzą max. 100 km/h. Aż nawet kiedyś zapytałem się kierowcy, czy mają w tych busach tempomaty, bo bus jechał z taką równą prędkością (równiutkie 100 km/h), że aż niemożliwym się wydawało by było to dziełem kierowcy tylko. Ale odpowiedział, że nie mają tempomatów, ale uczą się właśnie utrzymywać stałą prędkość 100 km/h.
          Tak więc nie od wczoraj jeżdzą bezpiecznie, na serio, ale już od dłuższego czasu.

pzdr.
          lutzek
          • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Czy byl to Contbus? IP: *.pl / *.enterpol.pl 08.07.04, 17:51
            Ja slyszalem ze podobno Contbus jest powiazany przyjaznia z krokodylami ale to
            tylko plotki.
            • Gość: lutzek Re: Czy byl to Contbus? IP: *.crowley.pl 08.07.04, 23:28
              Krokodyle=drogówka???

Bo jeśli tak, to raczej nie są powiązani żadną przyjaźnią, bo cały czas przez komórki ostrzegają się na którym kilometrze stoją.

pzdr.
              lutzek
            • Gość: tiz Re: Czy byl to Contbus? IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 09.07.04, 20:07
              a co to te krokodyle?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka