Dodaj do ulubionych

DSK chirurg-urolog (spodziectwo)

IP: *.nplay.net.pl 13.12.12, 10:23
Synek ma spodziectwo żołędne, ma mieć zabieg w DSK wykonany przez dr Czyża. Czy ktoś moze ma wiedze na temat problemu, przechodził to z e swoim dzieckiem???
Proszę o nieodsyłanie doWarszawy, dlatego zdecydowalismy się na Lublin (miejsce zam.), bo właśnie dr Czyż teraz operuje i przyjezdza z Wawy dwa razy w mcu - nasza urolog polciła go.
Poza tym jak wiadomo rządy ordynatora O. się już zakończyły i atmosfera sie oczyściła, dlatego pytam - może ktos ma najnowsze wieści z odziału chirurgii;)
Obserwuj wątek
    • Gość: anegra110 Re: DSK chirurg-urolog (spodziectwo) IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 21:25
      Witam, mamy ten sam problem, mianowicie spodziectwo u synka, i również zastanawiamy się nad operacją w Lublinie u dr Czyża. W związku z tym mam pytanie, czy już Wasz synek jest po operacji i czy wszystko przebiegło pomyślnie. Ogólnie proszę o informacje odnośnie lekarza i samego szpitala. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
      • Gość: Wielokropek Re: DSK chirurg-urolog (spodziectwo) IP: *.nplay.net.pl 04.12.13, 16:52
        Jeśli chodzi o dra Czyża, to nad tym się nie zastanawiaj - to jest najlepszy wybór!!!
        Dr Czyż to wspaniały specjalista w tej dziedzinie - jednakże my ostatecznie byliśmy w Wawie, dr operował małego w szpitalu na Kopernika
        Dr nas zaprosił do Wawy właśnie i ostatecznie się zdecydowaliśmy na zabieg tam. Wszystko poszło super. Pół roku po zabiegu, byliśmy na wizycie u dra w TopMedicalu - był zachwycony efektem zabiegu!!!

Jak coś, to pytaj, chętnie podpowiem
        • Gość: anegra110 Re: DSK chirurg-urolog (spodziectwo) IP: *.play-internet.pl 05.12.13, 09:47
          Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Wkońcu dowiedziałam się coś konkretnego! Jak do tej pory tylko ogólniki i dalej nie wiedziałam co robić, teraz już będę spokojniejsza.
          • Gość: Wielokropek Re: DSK chirurg-urolog (spodziectwo) IP: *.nplay.net.pl 06.12.13, 19:04
            Anegra...zajrzyj na www.uronef.pl , tam jest długi wątek o spodziectwie uronef.pl/forum/viewtopic.php?t=8662
            Są też moje wypowiedzi, pod Nickiem MamaCynamonka, i jak coś to pytaj na tamtego maila (pw)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka