Dodaj do ulubionych

Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i n...

04.03.13, 14:16
Jak to miło zostać pobitym przez tolerancyją i lewicową Antifę! A ktoś tych rzezimieszków przecież inspiruje! A teraz to nie ma winnych?
Obserwuj wątek
    • Gość: chrupol Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: 82.139.160.* 04.03.13, 14:49
      nie ma jak to tolerancja ze strony lewaków
      • Gość: 161OSPŁÓDŹ Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:45
        kto sieje wiatr ten zbiera burzę.
        • andrzejto1 Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i 05.03.13, 11:05
          Gość portalu: 161OSPŁÓDŹ napisał(a):

> kto sieje wiatr ten zbiera burzę.

Sądzisz, że lewactwo zbierze bęcki? Też tak myślę :)
          • Gość: 161OSPŁÓDŹ Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 11:25
            czytac ze zrozumieniem nie potrafisz, szkoda, ze nauczyles sie uzywac internetu. to wy atakujecie ciagle antyfaszystow lub ludzi postronnych, wiec zbierzecie to co zasialiscie prawaczki
            • krusnik02 Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i 05.03.13, 13:41
              Efekt będzie taki, że następnym razem narodowcy zrobią w Tekturze "Jedwabne bis". Jedna i druga strona ma nawalone pod kopułką i to zdrowo - spierajcie się w debatach, ludzie - jeszcze nam tylko brakuje ustawek na ulicach...
              • Gość: Eldo Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.toya.net.pl 06.03.13, 12:20
                chyba juz wszyscy zapominaja kto zwykle takie spory zaczyna. to faszysci (nacjonalisci) atakuja osoby odstajace (wg nacjonalistow) od "normy", czy to ubiorem, czy to kolorem skory, językiem ktorego czlowiek uzywa, stylem zycia czy orientacja seksualna... nic im nie pasuje, nacjonalistom odpowiada tylko to co oni uznaja za stosowne. nie no, przeciez to nie faszyzm, jak mozna tak mowic.
                • ooiuyy78 Antifa potrafi rozpoznać naziola - nie musi pytać 22.04.13, 12:59
                  Już widzę jak zadymiarze z Antify nie potrafią rozpoznać czy ktoś jest narodowcem czy nie i już widzę jak zadają pytania w stylu "czy jesteście nazi?" przed spuszczeniem komuś wpier...
                  Takie bajeczki to może ONR opowiadać swoim kolegom z policji.

Jeżeli rzeczywiście lewaki starli się z prawikami to nikt tam nie miał wątpliwości kto jest kto.
                  • Gość: PsssSs Re: Antifa potrafi rozpoznać naziola - nie musi p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 11:52
                    No chyba, że pobili POSTRONNE OSOBY, którymi według policji byli.

Co wtedy ?

Lewacki guru nie powiedział ci CO MASZ MYŚLEĆ w takiej sytuacji ?

Nie jest to pierwszy atak lewaków na postronne osoby, nie zapominajmy.

Takowe zdarzały się już w przeszłości wielokrotnie, a podkreślmy że biało czerwona "faszystowska" flaga nie była punktem zapalnym.

Tylko np, że ktos nie chcial dac na wino tych 20 groszy brudasom.

I nie mów, że brudy z antify nie żebrzą, bo widziałem osobiście, męczyli mnie także osobiście.
                    Niech się te pełne ignorancji i hipokryzji śmiecie wezmą DO PRACY.

A nie żyją jak bezdomni w squatach, żebrzą na ulicy i zaczepiają ludzi.

• Gość: rrrrrrrrrrrrrr Re: Antifa potrafi rozpoznać naziola - nie musi p IP: *.cdma.centertel.pl 17.11.13, 14:42
                      "I nie mów, że brudy z antify nie żebrzą, bo widziałem osobiście, męczyli mnie także osobiście.
                      Niech się te pełne ignorancji i hipokryzji śmiecie wezmą DO PRACY.

A nie żyją jak bezdomni w squatach, żebrzą na ulicy i zaczepiają ludzi."

No właśnie! Weź się śmieciu do jakiejś normalnej roboty, zamiast odgrzewać stare wątki i robić naziolskiemu bydłu propagandę. Co to wszystko ma wspólnego z ostatnimi występami brunatnej hołoty w Warszawie?
    • Gość: Zdruzgotany Biedny ONR jestem z wami IP: *.play-internet.pl 04.03.13, 14:49
      Biedny ten ONR :( Członkowie pokojowej organizacji próbującej nauczyć kibiców pacyfizmu zostali pobici przez złych ludzi.
      • Gość: ivo Re: Biedny ONR jestem z wami IP: *.icpnet.pl 04.03.13, 16:21
        Naucz się czytać. Jest wyraźnie w tekście napisane, że pobite osoby nie należą do żadnej organizacji. Treść gazety Cię przerasta ?
        • Gość: Eldo prowokacja Re: Biedny ONR jestem z wami IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:30
          hahaha od teraz to wierzycie Gazecie Wyborczej, smiech na sali :D
          po za tym - Antify przeciez nie ma. w ogole to cała akcja to jest prowokacja policji !
          zaden z Was pajace nie przyznaje sie, ze jestescie w onr czy innym g0wnie, chyba ze macie przewage 3:1 przynajmniej
          • krusnik02 prowokacja Re: Biedny ONR jestem z wami 05.03.13, 13:47
            Gość portalu: Eldo napisał(a):

> hahaha od teraz to wierzycie Gazecie Wyborczej, smiech na sali :D
            > po za tym - Antify przeciez nie ma. w ogole to cała akcja to jest prowokacja po
            > licji !
            > zaden z Was pajace nie przyznaje sie, ze jestescie w onr czy innym g0wnie, chyb
            > a ze macie przewage 3:1 przynajmniej
            A Ty masz tryb myślenia stadionowego dekla - myślisz, że każdy ma swoje "barwy". Są ludzie, którzy uczestniczą w marszach patriotycznych i nie legitymują się przynależnością do żadnej organizacji - po prostu interesują się historią swojego kraju i tyle. Pobicie kogoś tylko dla tego że powiedział że był na marszu pokazuje jakimi kretynami byli bijący.
            • Gość: Eldo prowokacja Re: Biedny ONR jestem z wami IP: *.toya.net.pl 06.03.13, 12:23
              a ty oczywiscie wierzysz, ze tak bylo hahaha
              aresztowano 3 antyfaszystow i 4 inne osoby które ich zaatakowaly. cos Ci zaczyna świtać ?
              oczywiscie policja czepia sie tych ktorzy potrafili sie skuteczniej obronic (nacjonalisci potluczeni, jeden zlamany nos)
              • kainel.kemezrp bredzisz 12.03.13, 16:50
                rzecznik prokuratury wypowiadała się bardzo jasno
                było 10 bandziorów z antify - złapano 7 aresztowano 3
                czyli 4 bandytów wypuszczono a co najmniej 3 pozwolono uciec
                mamy zatem 7 groźnych bandytów na wolności
                pewnie kryją sie pod spódnicą pewnej znanej pani red.
                zeby przeczekać i znów na kogos napaść
      • Gość: PsssSs Re: Biedny ONR jestem z wami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 16:43
        Pamiętajcie, bicie za odmienne poglądy = tolerancja.

Jak wiemy nie od dziś tolerancja polega na właściwie ukierunkowanej nienawiści.

Do tej pory wybiórcza wmawiała, że bicie kogoś za odmienne poglądy to "faszyzm", a tu okazuje się, że to "antyfaszyzm".

Różna ntrepretacja tego samego zjawiska zależnie od tego kto bierze udział jest UROCZA po prostu.
        Logika osób, które w to na dodatek wierzą, jest rówine urocza.
        • Gość: historia sie powta Re: Biedny ONR jestem z wami IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 20:41
          Antyfaszyści zawsze byli nastawieni na konfrontacje , takie walki toczyły sie juz przed wojna miedzy bojowcami nacjonalistycznymi OWP,ONR i bojowcami grup antyfaszystowskich , w tamtych czasach to był głównie PPS , Akcja Socjalistyczna , anarchiści z Czarnej Sztafety na Górnym Ślasku, ale także bojówki Piłsudskiego
        • Gość: aa Re: Biedny ONR jestem z wami IP: *.nplay.net.pl 05.03.13, 06:33
          Dzięki, że nas oświciłeś. Teraz korzystając z Twojej logiki już wiem że AK to byli faszyści bo faszystów zabijali.
          • Gość: Kamil Wroc Re: Biedny ONR jestem z wami IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:00
            AK to byli ANTYfaszyści !
          • andrzejto1 Re: Biedny ONR jestem z wami 05.03.13, 11:16
            Gość portalu: aa napisał(a):

> Dzięki, że nas oświciłeś. Teraz korzystając z Twojej logiki już wiem że AK to b
            > yli faszyści bo faszystów zabijali.

A czym antifowcy róznią się od faszystów??
            • Gość: 161OSPŁÓDŹ Re: Biedny ONR jestem z wami IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 11:27
              tym, ze antyfaszysci dzialaja przeciwko faszystom (co sugeruje przedrostek ANTY), ale ty tego nie zrozumiesz bo nie skonczyles nawet podstawowki.
            • Gość: 161OSPŁÓDŹ biedni faszysci IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 11:27
              ciagle uciskani przez aparat systemowy, a tacy pacyfistyczni

bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,85994,11539554,Trening_skina_w_celi__dzwignia__rowerek_i_muka.html

bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35241,12272126,Laskawy_jak_sad_dla_skina__Napastnicy_z_Narwi_juz.html
            • Gość: bosman jondrusiu to1... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.13, 18:30
              ale bredzisz! To ta nać na mózg ci padła czy ten deszcz?
    • Gość: bosman jasne! ONR-owcy dostali... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.03.13, 15:02
      wpierd....l i sa pewni, że zlała ich Antifa - bo bandzior im tak powiedział. Gdybym ja faszystom skuł ryj i przy okzaji mówiąc że jestem kamedułą, ciekawe, czy też by uwierzyli.
      "kto mieczem wojuje ten od miecza ginie". Sami dymili na Starym Mieście no to ktoś im dowalił.
      • qqbek Widzisz bosmanie. 04.03.13, 16:53
        Jak bije ONR, to wtedy jest to "prowokacja" i "nie ma dowodów na to, że to członkowie ONR".
        Jak biją ONR, to wtedy jest to zbrodnia antyfaszystowska.

Jeżeli o moje poglądy chodzi - a niech się wytłuką wzajemnie, byleby skutecznie. Wszelkie próby argumentacji z użyciem "sprzętu" mogą czegoś puste, łyse łby nauczyć. A jak ktoś swoją lewicowość musi manifestować pałą, to lepiej chyba dla wszystkich, żeby i od czasu do czasu nią oberwał od strony "przeciwnej".

Przynajmniej jedno jest znaczące - jak ONR demoluje Tekturę, to jest to lewicowa prowokacja.
        Jak puste lewackie łby piorą się z jeszcze próżniejszymi wygolonymi łbami, to przynajmniej nikt nie twierdzi, że to prawicowa prowokacja...

...mam znajomego, który swego czasu na Wieniawie miał ksywę "Konflikt"... jedną mądrą rzecz wymyślił w życiu - twierdził, że "wpier_ol jest wpie_dol i nie ma co do tego zbytniej ideologii dorabiać".
        • Gość: AntyONR Re: Widzisz bosmanie. IP: *.uci.agh.edu.pl 04.03.13, 17:14
          Co to ma do rzeczy? Przecież to nie byli członkowie ONRu.
          • Gość: PsssSs Re: Widzisz bosmanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 17:58
            Ćśśś, lewaczek wie lepiej.

Byli i już. Bo tak.
            Co prawda, w artykule NA SAMYM KOŃCU napisano, że nie byli ... ale na pewno byli .. no bo jak to tak, że nie byli ?

A jak już na siłę zastosować jego logikę.

ONR bije za odmienne poglądy - faszyzm, nienawiśc !

Antifa bije za odmienne poglądy - antyfaszyzm, tolerancja !

Hipokryzja i obłuda lewaków jest porażająca.
            Dobrze wytresowane bydło, przyuczone żeby nie zadawać pytań, tylko wykonywać polecenia.
            • Gość: OSP161ŁDZ kto sieje wiatr ten zbiera burzę. IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:36
              najlepszą obroną jest atak ty tępa dzido, poczekajcie jeszcze troche, zrobcie jeszcze kilka glosnych akcji odwiedzajac lewackie nory, pomaszerujcie troche, a nawet wejdzcie na wyklad onrkimwkinopki ! KTO SIEJE WIATR TEN ZBIERA BURZĘ ! przyjdzie na was czas bure suki.
            • ooiuyy78 i nie znasz znaczenia słowa hipokryzja... 22.04.13, 13:19
              " A jak już na siłę zastosować jego logikę.
              ONR bije za odmienne poglądy - faszyzm, nienawiśc !
              Antifa bije za odmienne poglądy - antyfaszyzm, tolerancja !"

Bardzo na siłę to było. Właściwie to nie zastosowałeś logiki :)
              Wytłumaczę Ci na przykładzie.

Bandyta zabija przypadkowe osoby -> źle.
              Policja zabija bandytę -> dobrze.

Jak widzisz to samo zdarzenie (zabójstwo) może być czymś pozytywnym albo czymś negatywnym, wszystko zależy od okoliczności.

Hipokryzja w Twoim przypadku polegała na tym, że udajesz, że tego nie rozumiesz i jeszcze próbowałeś "naciągnąć" na to logikę. A to takie proste: osoba tolerancyjna gnębiąca osobę nietolerancyjną nie staje się automatycznie osobą nietolerancyjną.

Nietolerancja dla nietolerancji = tolerancja.

... ale Ty to przecież wiesz. Tylko jesteś sam hipokrytą, więc udajesz głupiego.
          • Gość: AntyWP Re: Widzisz bosmanie. IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:33
            i co to ma w ogole za znaczenie skoro antify nie ma, antifa nie istnieje.
        • Gość: Eldo Re: Widzisz bosmanie. IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:33
          czy KTOŚ UŻYŁ TEGO SPRZĘTU który znaleziono? w artykule nie ma o tym ani słowa...
          • Gość: kuba Re: Widzisz bosmanie. IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 20:27
            w sumie to masz racje, szkoda tylko ze te same kategorie nie sa stosowane w stosunku do 'kiboli' i 'faszystow'
            • Gość: Eldo Re: Widzisz bosmanie. IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:02
              są stosowane, zobacz czy są jakieś wyroki dla faszystow ktorzy atakowali bokserów w Białymstoku, albo do przydupasa rządu ktory podzegal do zabojstwa - nie posadzili go bo on "uczy się" !!! a typy przyszly z maczetami, nozami, bronia palna i uzywali tych sprzetow!
    • dociek Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i n... 04.03.13, 16:21
      A ja odpowiem w typowym stylu dla ONR. Sami się pobili żeby wywołać prowokację. Jakoś mi tu zdecydowanie śmierdzi gliwicką akcją "Unternehmen Tannenberg".
      • Gość: ZWZ Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 16:46
        Typowe jest tylko twoje lewackie upośledzenie.
        • Gość: 161OSPŁÓDŹ Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:37
          typowa prowokacja policji i prawicy
    • ch3heg Efekt lewicowego piep.... 04.03.13, 16:22
      Na pierwszą stronę jutro w Wybiórczej!
      I niech redaktorzy poproszą o komentarz dyżurne "ałtorytety"!
      • Gość: 161OSPŁÓDŹ Re: Efekt lewicowego piep.... IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:38
        po co? przeciez antify nie ma !
    • Gość: nuria Oburzenie Pani Redaktor Hołdy IP: 67.221.255.* 04.03.13, 18:23
      Jak to? Jeszcze Szanowna Pani Redaktor Hołda milczy??? Nie rzuciła się całą sobą z oburzeniem i zatroskaniem na łamy? Nie woła o zdecydowaną postawę prokuratury, policji i ABW w zwalczaniu lewactwa???? Nie oświeca nas myślą, że środowisko lewaków, tektur i innych niby teatrów powinno zostać poddane starannej obserwacji???

GDZIE JEST REDAKTOR HOŁDA, GDZIE PANI ZATROSKANIE?

• Gość: Eldo Re: Oburzenie Pani Redaktor Hołdy IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:38
        przeciez aresztowano ludzi po prowokacji, czego jeszcze chcesz, publicznej egzekucji? to sie do Chin przeprowadź, a naszą lewacką Polskę zostaw.
    • tosz31 Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i n... 04.03.13, 18:37
      Chciałbym podziękować lubelskiej policji za tę interwencję. Sprawnie, skutecznie - tak powinno być zawsze. Warto chyba skontrolować miejsca, w których antifa się gromadzi. Nie mam na ten temat żadnych pewnych danych, ale zwracam uwagę Państwa Policjantów na klub Tektura. Warto sprawdzić, Panowie Policjanci, czy to nie jest miejsce, gdzie zbierają się na senase nienawiści lubelscy chuligani nazywający się antifą. Odbywaja się tam tzw. pokazy kina antyfaszystowskiego. Może ma to związek z działalnością antify. Tyle wiem. Tyle się domyślam. Może niech policja się temu przyjrzy. Warto szukać źródeł tego zła, które wylewa się na Lublin. Czy z Tektury? To jest pytanie.
      Na koniec: to jest właśnie bohaterstwo lewackich lujów. W siedmiu katowali dwóch niewinnych chłopaków. W siedmiu, uzbrojeni w pałki, noże, katowali dwóch młodych chłopaków. W siedmiu bili dwóch. Kopali i okładali czym popadło dwóch chłopaków za to, że ci byli na patriotycznej manifestacji. Siedmiu meneli. Siedmiu lujów spod znaku antify.
      • Gość: Eldo Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:41
        brzmisz jak Sendecki. ale to niemozliwe. i co na to onanistyczni autogoje z Warszawy?
        161 -> -> -> ACAB.
        • Gość: tosz31 Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 21:11
          Eldo: zapytaj swojego partnera, może cię wtajemniczy, co na to środowisko, jak się wyraziłeś, "onanistycznych autogojów". Ja nawet nie wiem, o czym piszesz.
          • Gość: Eldo Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:04
            jestem hetero, a zreszta, jak ma to dla ciebie znaczenie to znaczy ze sie po prostu o swoje dupsko boisz, spokojnie, anemicznych nacjouwielbiencow przerobi sie na anarchistow, niewiele brakuje
            • Gość: tosz31 Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: 212.182.35.* 05.03.13, 12:15
              O! żeby przejść na stronę antify i twoją, Eldo, najpierw musiałbym przestać się myć, jak ty, jak luje z antify. A ja mam wstręt do niehigienicznego trybu życia. To mnie skutecznie powstrzymuje. Masz jednak pełne prawo się nie myć i masz pełne prawo oddawać się myśleniu o losie mojej chudej "nacjonalistycznej" dupy. Ponieważ ja tego nie robię, wypada mi powiedzieć: myślisz o mojej dupie częściej niż ja. Dlatego twoją deklarację heterycka biorę w nawias. Twoje fantazje nie robią na mnie wrażenia
              • Gość: bosman gdy już skończysz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.13, 18:40
                masturbację to też się myjesz czy wylizujesz?
                • Gość: tosz31 Re: gdy już skończysz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 23:36
                  :DDD wasze homofilne fantazje, towarzyszu bosmanie, nie mają uroku, są za to dość zabawne
                  • Gość: Eldo Re: gdy już skończysz... IP: *.toya.net.pl 06.03.13, 12:26
                    to prawda, nie myje sie, zawsze zostawiam to twojej dziewczynie do zlizania.
      • Gość: Heniio Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.03.13, 21:23
        We Wroclawiu 100 katowalo 1. Bojownicy z ONR.
        • Gość: Eldo Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:07
          nie no co ty, przeciez to prowokacja lewakow, umowili sie koledzy i sami sie bili, nie bylo zadnego przyjazdu pod skłot, żadnego sprzetu czy karetki dla lewaka, no co ty!
      • Gość: bosman tosz31... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.13, 18:38
        leki zażyłeś czy tosz32 ci podpieprzył?
        • Gość: tosz32 Re: tosz31... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 23:42
          twoje abramowickie doświadczenia (szczerze współczuję traumy) nijak się mają do mojego życia
      • Gość: Rpk~ tosztodebil IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.13, 23:23

Jaki typ! Tej społeczniaku myślę, że ładna z ciebie konfitura !

• gruszkowica Dziwię się im, że im się chciało 04.03.13, 18:40
      Dlaczego nie pomyśleli, że takie faszystowskie gie jak NSZ oraz WiN ma rondo w schedzie po Pruszonie?
      • Gość: kuba Re: Dziwię się im, że im się chciało IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 21:15
        jesli piszesz tak na powaznie o WiN i NSZ to 'gie' to ty masz z mozgu kolego, i mowie ci to jako osoba z prawica (a zwlaszcza z tym co w polsce udaje prawice) nie sympatyzujaca. odstaw 'gazete' i moze ci sie polepszy.
        • Gość: Eldo Re: Dziwię się im, że im się chciało IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:10
          tak i pewnie nosisz różowe spodnie jak twoj ojciec homo. NSZ to zbrodniarze, nie mowie, ze wszyscy, bo wszedzie zdarzaja sie dobrzy ludzie, ale przewazajaca wiekszosc i tych zbrodniarzy opisuje (dokladne przyklady!) strona ŻOŁNIERZE PRZEKLĘCI. swoja droga to w AL też bylo sporo komuchów-morderców. tylko zdrowy rozsadek i odrzucenie uprzedzeń (to tyczy sie tak nacjonalistow jak i komunistów) moze cos zmienic w przyszlych konfliktach
    • Gość: Eldo onr bił młodzież wszechpolską IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:32
      przecież ewidentnie widać, że to prowokacja policji, przecież antify nie ma !!!
    • Gość: kuba 'marsz ONR' ? co za tepa propaganda IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 19:41
      Ani nie byl to 'marsz ONR', ani nie skladal sie wylacznie z ONRowcow, wiekszosc stanowili zwykli ludzie chcacy uczcic pamiec o wykletych.
      • Gość: Eldo Re: 'marsz ONR' ? co za tepa propaganda IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:44
        na marszu niepodleglosci w Warszawie tez nie bylo onr i mw, przeciez to niemozliwe, bo oni by żadnych dymów nie zrobili, w końcu chcą partie zakładać.
        W ogole to kibice Motoru tez sie nie pojawiaja na patriotycznych imprezach bo obrazili sie na nacjonalistów -> MOŻE NAPISZCIE CZEMU ? :) wstydzicie sie prawaczki?
        • Gość: kuba Re: 'marsz ONR' ? co za tepa propaganda IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 20:10
          nie jestem 'prawaczkiem', blizej mi do mysli wolnosciowej, nie wiem czemu motorowcy obrazili sie na kogos, i szczerze powiedziawszy, nic mnie to nie interesuje. chcialbym jedynie zabierajac swoja dziewczyne na tego typu obchody, czy marsz- jak zwal tak zwal, nie byc przez nikogo zaczepiany.
          tak generalnie to zielonego pojecia nie mam o co ci chodzi, zadymiarze sa po obu stronach barykady, ba, sa nawet zadymiarze nie posiadajacych zadnych pogladow politycznych (i ci sa chyba w wiekszosci bo dla legitymizacji swoich dzialan czesto udaja ze maja poglady) i trzeba byc kretynem by temu przeczyc.
          • Gość: Eldo kto sieje wiatr ten zbiera burzę IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:13
            i bardzo dobrze, ze antyfaszysci sie organizuja, to przez takie spedy jak twoj marsz "niepodleglosci" teraz kibole biegaja pod uniwersytety i chca sie "uczyc", a w nocy napadaja na squat we Wrocławiu czy na dzieciaków bawiacych sie gdzies w centrach miast... powodzenia w przyszlosci, bo nawet najgorszemu przeciwnikowi przed walka zycze powodzenia, niech wygra lepszy.
        • Gość: Motor Re: 'marsz ONR' ? co za tepa propaganda IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.13, 13:22
          przejrzyj sobie fotki z piątku, to zobaczysz ilu ludzi w barwach było na marszu, nie wiesz to nie kłap mordą!
          • Gość: bosman Oooooooooooooo! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.13, 18:44
            i kibol się spierdział!
          • Gość: Eldo Motor - antyfaszyści IP: *.toya.net.pl 06.03.13, 12:27
            jedna jaskółka wiosny nie czyni.
    • Gość: Eldo Re: Dziwię się im, że im się chciało IP: *.toya.net.pl 04.03.13, 19:42
      przeciez tych znalezionych akcesoriów nie użyto podczas bójki, co się tak podniecasz ?
    • tajnos.agentos To nie antifa... 04.03.13, 20:12
      Tylko prawackie bojówki same się pobiły. Zrobiły to celowo, żeby móc obnosić się przed całym światem ze swoją krzywdą, lamentować że tacy oni są biedni i prześladowani... Taka prowokacja.
      • Gość: kuba spiseg! IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 20:24
        zaciagnij sie do zespolu macierewicza bo wyraznie marnujesz swoje talenty
        • tajnos.agentos Dokładnie!!! 04.03.13, 20:41
          Mógł Pietrasiewicz wybijać sobie własne szyby rzucając cegłówkami ze swastykami, mógł rozlepiać na mieście antysemickie plakaty, mogli tekturowcy zdemolować własny lokal wykrzykując przy tym "patryjotyczne" hasła - to i prawactwo tyż nie gorsze. To jest zdrowa polska młodzież, oni inteligentni są, szybko się uczą jak to się robi.
          • Gość: kuba Re: Dokładnie!!! IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 21:01
            nie palam uczuciem do ulicznej prawicy ale zawsze szanowalem (choc nie wiem czy to dobre slowo) ich za jedno- nie maja sklonnosci do postUBeckich metod prowokacji i planowania akcji pod medialny wydzwiek, generalnie jak bili to bili, jak uciekali to uciekali, zadnych przebieranek, czy innych cyrkow, moze byli na to za glupi, moze zbyt 'konserwatywni umyslowo' (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) i wlasnie szkoda ze to sie zmienia, bo dzis obu stron barykady moim zdaniem nic nie rozni, ale coz, jak nie mozesz wygrac swoimi srodkami to przyjmujesz te ktore stosuje przeciwnik, a zeby sie tych nauczyc wystarczy niewiele- aby wlaczyc jedna z popularnych w tym kraju stacji telewizyjnych.
            • tajnos.agentos Re: Dokładnie!!! 04.03.13, 22:35
              Zawsze tak było, jest i będzie. Kij im wszystkim w ryj - od lewa do prawa.
      • Gość: 161OSPŁÓDŹ Re: To nie antifa... IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:05
        dokładnie, antify przeciez nie ma. akcja to byla pokazowka policji i prowokacja narodowych socjalistow z onr
    • tepicpo "tolerancja" wydaniu lewicowych 04.03.13, 21:18
      śmieci.... ciekawe jak zakwalifikuje to "pokojowe" stowarzyszenie "nigdy więcej" siedlisko plucia także na temat polskiego patriotyzmu ...
      • tajnos.agentos Re: "tolerancja" wydaniu lewicowych 04.03.13, 22:37
        tepicpo napisał:

> śmieci.... ciekawe jak zakwalifikuje to "pokojowe" stowarzyszenie "nigdy więcej
        > " siedlisko plucia także na temat polskiego patriotyzmu ...

Jeśli Ty i tacy jak Ty są patriotami, to ja na takich "patryjotów" pluję też. :P
        • tepicpo Re: "tolerancja" wydaniu lewicowych 05.03.13, 05:37
          tajnos.agentos napisał:

> tepicpo napisał:
          >
          > > śmieci.... ciekawe jak zakwalifikuje to "pokojowe" stowarzyszenie "nigdy
          > więcej
          > > " siedlisko plucia także na temat polskiego patriotyzmu ...
          >
          > Jeśli Ty i tacy jak Ty są patriotami, to ja na takich "patryjotów" pluję też. :
          > P

ot i znowuż wyszła ta "tolerancja" w wydaniu lewicowych buraków xd
          • Gość: aa Burak? IP: *.nplay.net.pl 05.03.13, 06:57
            HA! Świetna strategia! Opuć kogoś i zarzucać mu nietolerancję bo się broni. To raczej prawica powinna nadstawić drugi policzek - taka jest przywiązana do chrześcijańskich korzeni kultury europejskiej.
            Świetnie by ci się żyło w III Rzeszy. Tam to dopiero był porządek.
            • tepicpo ot kolejny "tolerancyjny" 05.03.13, 07:16
              Gość portalu: aa napisał(a):

> HA! Świetna strategia! Opuć kogoś i zarzucać mu nietolerancję bo się broni.

Bronił się???? w którym miejscu? Możeś ty "inteligentny inaczej" lub masz modne schorzenie lemingów: dysleksję POlityczną xd

To
              > raczej prawica powinna nadstawić drugi policzek - taka jest przywiązana do chrz
              > eścijańskich korzeni kultury europejskiej.
              Toteż nastawiła, nie broniła się. Znów kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem? a taki prosty tekst ... widać nie dostałeś wyraźnych instrukcji xd

> Świetnie by ci się żyło w III Rzeszy. Tam to dopiero był porządek.

a skąd taka konstatacja ? z mojego postu? To raczej antyfie można przypisać faszystowskie ciągotki w postaci bicia tych, których poglądy im się nie podobają xd Do dysleksji doszła jeszcze zwykła indolencja historyczna xd Oj kolego, skończyłeś ty choć gimnazjum? :P
            • Gość: antyidiota Re: Burak? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.13, 07:28
              A co ma prawica do III Rzeszy gdzie panował narodowy socjalizm ? :D

Natomiast tak masz rację, jak można lewakom stawiać zarzut, że kogoś pobili. W końcu oni się tylko bronili przed światem który nie chce ich pokochać :)
              • Gość: 161OSPŁÓDŹ Re: Burak? IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:16
                oj koziołku, to był _NARODOWY_socjalizm, w dodatku PRAWICOWY. lewicowa była tylko frakcja SA, SS już nie, pozniej cale NSDAP takze bylo prawicowe i doprowadzilo to do zabijania WIELU NARODÓW - w tym naszego, Polskiego ! Antyfaszyzm to (jak samo ANTY wskazuje) odpór takim grupom jak twoja, czyli antyonr antymw antynop !
                • tepicpo Re: Burak? 05.03.13, 10:21
                  Gość portalu: 161OSPŁÓDŹ napisał(a):

> oj koziołku, to był _NARODOWY_socjalizm, w dodatku PRAWICOWY.
                  dyskusyjne
                  lewicowa była tyl
                  > ko frakcja SA,
                  raczej gejowska xd

SS już nie, pozniej cale NSDAP takze bylo prawicowe i doprowadzi
                  > lo to do zabijania WIELU NARODÓW - w tym naszego, Polskiego ! Antyfaszyzm to (j
                  > ak samo ANTY wskazuje) odpór takim grupom jak twoja, czyli antyonr antymw antyn
                  > op !

Pełna zgoda, tylko dlaczego antifa posługuje się dla realizacji swoich celów przemocą. Dlaczego napada na młodych ludzi, wracających z pokojowej manifestacji patriotycznej? Gdzie tu byli faszyści???? Myśl, zanim napiszesz
                  • Gość: Eldo Re: Burak? IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:29
                    odpowiedz jest taka jak juz wczesniej pisalem - Antyfaszyzm to (jak samo ANTY wskazuje) odpór takim grupom jak Twoja, czyli antyonr antymw antynop, bo caly ten ruch narodowy chce tylko Polski dla polakow, Polski dla białych, moze to niektorym przeszkadzac ?! moze! wiec antyfaszysci odpowiadaja - dalej atakujacy ruch narodowy napotka na jeszcze wiekszy odpór.

po za tym, to ze napisano "antifa" w artykule to nie znaczy, że to prawda, ze antifa to zrobila (maja swoja strone, pewnie by tam napisali, ze to robota antify bo lubia sie chwalic), tak samo jak to ze ci pobici byli z "onr"(?!), na pewno byli z ruchu narodowego, a to juz moze bojowej grupie przeszkadzalo, moze cos pyskowali, kto to wie ?
                • Gość: antyidiota Re: Burak? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.13, 10:44
                  Hahahahahahaha :). Co takiego prawicowego było w narodowym socjaliźmie? :). Tylko tak konkretnie bez lewackich bredni :).
                  Dodatkowo z której części zdanie wywnioskowałeś żem ja onr ?:). Bo wiesz rzecz nie w tym co się tobie wydaje ale co jest więc konkretnie z czego to wywnioskowałeś?:)
                  • Gość: Eldo narodowi socjalisci prawicowi IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:51
                    poczytaj sobie to www.historycy.org/index.php?showtopic=20737 i zestaw z programem politycznym, realna dzialalnoscia i tym, ze faktycznie slowo "socjalizm" zostalo uzyte w celach propagandowych...
      • Gość: Eldo Re: "tolerancja" wydaniu lewicowych IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:06
        z tak sprzedanym polityce i policji srodowiskiem jak nacjonalistyczne to nie mozna nic zrobic oprocz bicia i oplucia
        • tepicpo Re: "tolerancja" wydaniu lewicowych 05.03.13, 12:18

> z tak sprzedanym polityce i policji srodowiskiem jak nacjonalistyczne to nie mo
          > zna nic zrobic oprocz bicia i oplucia

i tu sie pokazała morda lewicy w całej okazałości.... albo przyjmiecie nasz program albo .... no wujek stalin dał wam juz przykład xd
          • Gość: Eldo Re: "tolerancja" wydaniu lewicowych IP: *.toya.net.pl 06.03.13, 12:29
            to chyba twoj wujek (Stalin), antyfaszysci sa przeciw wszystkim totalitaryzmom, czy to stalinowskiemu czy hitlerowskiemu, a nawet (na szczescie - niedoszlemu) dmowskiego, w przeciwienstwie do was nacjonalistki.
            • tepicpo Re: "tolerancja" wydaniu lewicowych 11.03.13, 23:14

> to chyba twoj wujek (Stalin), antyfaszysci sa przeciw wszystkim totalitaryzmom,
              > czy to stalinowskiemu czy hitlerowskiemu, a nawet (na szczescie - niedoszlemu)
              > dmowskiego, w przeciwienstwie do was nacjonalistki.

może skończ najpierw gimnazjum xd
    • lubelskie pierwsza strona jutro w GW !!!!! 04.03.13, 21:44
      niech Hołda da to na pierwszą stronę w GW jutro !!! czy ma pietra ??!!!!!!
      • Gość: kuba Re: pierwsza strona jutro w GW !!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 22:16
        'dygocik'? :)
    • jote.lbe Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i n... 04.03.13, 21:47
      dawac nazwiska
    • kainel.kemezrp pupile Hołdy 05.03.13, 08:17
      cóż od dawna mówiłem że hołubienie i finansowanie (Tak panie Żuk - finansowanie miejskimi pieniędzmi) zwyczajnych bandziorów źle się skończy
      myślę że ta bojówka TNN-u - bo trzeba sobie wprost powiedzieć że głównym patronem bandziorów jest Tomasz Pietrasiewicz - to dopiero początek terroru
      Mikołaj B., z zawodu nauczyciel filozofii któremu nunchaku służy mu do praktykowania filozofii Zen...
      cóż za takie rzeczy odpowiadają tacy ludzie którzy to bandyckie środowisko od dawna chronią i finansują: Pietrasiewicz Hołda Dostatni i przede wszystkim ich wielki dobroczyńca Żuk
      • kainel.kemezrp Re: pupile Hołdy 05.03.13, 08:26
        oczywiście wiadomo że prokuratura nic nie zrobi bandziorom
        bo i w prokuraturze maja oni swoich
        bliskie związki z tą grupą bandytów ma zresztą również i autor tego tekstu Karol Adamaszek
        podobnie jak Franczak z Kuriera Lubelskiego i jeden z redaktorów Dziennika Wschodniego
        w sumie dziwne że informacja o bandyckim wyczynie w ogóle znalazła się w prasie...
        ale to dobrze bo znaczy to że ktoś się z bandyckiej solidarności wyłamał...
        • Gość: Eldo Re: pupile Hołdy IP: *.toya.net.pl 05.03.13, 10:23
          no pewnie ze nic nie robia bandziorom, bo bojowkarze prawicowi to rodziny albo przydupasy rzadzacych i policji ! to nazi przybijaja sobie piatki z policja, to nazi podaja dane osobowe antyfaszystow na policje
          barykada161.wordpress.com/2013/02/26/bialostocka-tragikomedia-kolejna-odslona/
          bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35241,13434488,Skazany_za_napad_na_klientow_pubu__Przepraszam__to.html

bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35241,13428394,Dzieci_Bialegostoku_w_akcji__Skandal_na_turnieju_kibicow.html

• Gość: centrysta Re: Jakos sie nie zmartwilem IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 14:17
      Antifa stworzyła sobie niezły wybieg - nie są jacyś, oni są przeciwko czemuś. A raczej antifowcy nie są to centrolewicowcy i demokraci a raczej anarchiści, socjaliści i komuniści. Dziwię się tylko, że ci domniemani faszyści, przeciwko którym występują, nie stworzyli jeszcze organizacji o nazwie antiko (antikommunismus) - i nazwa ładna i równowaga zachowana.
      • Gość: Eldo Re: Jakos sie nie zmartwilem IP: *.toya.net.pl 06.03.13, 12:31
        ANTYfaszysci dzialaja przeciw faszystom, nacjonalistom, stalinistom, a druga strona (zeby nie nazywac sie 'faszystami', bo wiadomo, ze trzeba "wybielać" wizerunek...) ma swoją hahaha-anty-antifa.
    • kainel.kemezrp cóż nikt nie zginął - dzięki policjantowi 05.03.13, 15:29
      który tę bandycką grupę wyłapał na monitorach i zareagował tak jak powinien
      ...
      jednak z treści artykułów na ten temat wynika że większość groźnych bandytów którzy polowali piątkową nocą na ludzi chodzi sobie swobodnie po mieście
      czekamy zatem na pierwszego trupa
      trzeba to sobie jasno powiedzieć że na pierwsze morderstwo czekamy
      konsekwentna lubelska pobłażliwość wobec bandziorów musi dać taki właśnie efekt
      oczywiście i wtedy będą tacy co to się nie zmartwią
      oraz tacy co nadal będą środowisko bandyckie wspierać
      tak to jest w życiu po prostu
      kto wie Hołda może walnie wtedy jakiś radosny okolicznościowy komentarz o sukcesie wielokulturowości
      • kainel.kemezrp a tak poważnie to 7 groźnych bandytów jest wolnych 05.03.13, 17:10
        jak to zwykle trzeba poszperać by sie zwiedzieć jak było
        Radio lublin udostępnia nagranie wypowiedzi Syk-Jankowskiej
        10 bandytów było i tylko 3 zamknięto czyli 7 nadal grasuje gdzieś na ulicach Lublina
        co ciekawe rzecznik prokuratury podaje inne niż Adamaszek dane aresztowanego bandyty
        Łukasz S. a nie F. jak chce Adamaszek
        ciekawe kto zna lepiej tych bandziorów i kto ma racje co do inicjału
        ja obstawiam że bardziej zorientowany jest Adamaszek ;-)
        szperając dalej dowiadujemy się wiecej o bandziorach
        Krzysztof L. (34 lata) - bez zawodu, na utrzymaniu rodziców. Był uzbrojony w metalową pałkę i gaz pieprzowy.
        Mikołaj B. (35 lat) - na utrzymaniu rodziców, nauczyciel filozofii. Był uzbrojony w nunczaku, gaz pieprzowy oraz scyzoryk.
        Łukasz S. (30 lat) - z zawodu ślusarz-spawacz. Miał wzmocnione skórzane rękawice.
        ...
        wiadomo też że jedna z ofiar bandziorów to chłopak poruszający się o kulach...
        cóż mniasto inspiracji nie?
        • Gość: hurra! Re: a tak poważnie to 7 groźnych bandytów jest wo IP: *.ipredator.se 06.03.13, 08:00
          Raz sierpem raz młotem BRUNATNĄ hołotę!!!
          • kainel.kemezrp wyczytałem co antifa myśli o lublinianach ;-) 06.03.13, 09:50
            zacznijmy od tego jak recenzują Hołdę:
            "Podobno to gazeta wyborcza jest lewacką tubą ale jeśli tak to coś słabo się stara :) (patrz relacja z lubelskich wydarzeń przedstawiona na pierwszej stronie niczym sensacja z super expressu).

Co do tego czy miejska partyzantka przynosi więcej szkód niż korzyści - druga strona ma na to wyjebane i jakoś zdobywa co raz większe poparcie. Nic w końcu tak nie przyciąga młodzieży jak kult siły i danie komuś w ryja, więc to nie o to chodzi. W Warszawie parę lat temu dzięki intensywnym działaniom chuligańskim był spokój, ale "times are changing for the worse"."

a teraz sedno tarczy czyli co tam sobie dumają pupile Hołdy w bandyckich łebkach:

"Czekam z niecierpliwością.
            W jednym z poprzednich swoich postów pisałeś, że ważne jest oburzenie "wąsów". Guzik prawda. 95% społeczeństwa ma w nosie jakieś starcia ideologiczne. Liczy się dla nich wypłata na czas, wódka na stole i rosół w niedzielę po mszy.

Zauważ jedną, ważną rzecz - nie ma chyba innej drogi do odrzucenia brunatnych z ulic, gdzie mogą się pokazywać (na salony polityki i tak się nie dostaną, nie pozwolą na to partie polityczne czego obraz mamy w każdych wyborach, gdzie partie pokroju NOP zdobywają promile poparcia) jak tylko obijanie mord. Tylko ta metoda jest skuteczna. Przeważająca większość z nich nie jest inteligentna i dotrzeć do nich może tylko jeden argument.
            Na obecną chwilę po naszej stronie nie widać niestety żadnej grupy, która może stawić czoła dobrze zorganizowanym kibolom naziolom."
            ...
      • Gość: AntyWP nacjonaliści IP: *.toya.net.pl 06.03.13, 12:33
        polskie faszystki chcą pewnie osiągnąć to co inni żołnierze przeklęci, teraz to może "żydka" już nie złapią, ale jakieś "czarne" nastolatki albo "pedałka" upolują.. idol polskich nacjonalistów A. Hitler też miał podobne poglądy, dlatego mordował homoseksualistów.
        • Gość: Prześmiewca Re: dwójka IP: *.isp4u.eu 17.11.13, 23:23
          Czyli historia zatoczyła koło i popularne czesanie po ząbkach w czasie demonstracji z okresu międzywojennego staje się normą. Widzę że sąsiedzkie "służby" mają przewagę nad polskimi bo demonstracja pod ambasadą w Moskwie była o niebo skromniejsza od wydarzeń w Warszawie.
    • Gość: Lewaczka Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.vl44.loki.lubman.net.pl 06.03.13, 18:07
      No ciekawe czy nie była to prowokacja prawicowa, po co mieliby atakować o 23 skoro marsz był o 18.... A nawet gdyby, ONR nie jest lepszy atakuje z partyzanta.
      Pozdrawiam
      • Gość: PO-tworek Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 22:39
        ja bym nie dorabiał do tego zdarzenia żadnej ideologii .to mi raczej wygląda na próbę gwałtu pedałków z tektury na młodych chłopcach.
        • Gość: Prześmiewca Re: Antifa biła po marszu ONR? Mieli nóż, pałki i IP: *.isp4u.eu 17.11.13, 23:27
          Tyle że pedałkom jak krawcom .
          Staje, ile federacja daje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka