nabucco1954-54 13.07.13, 22:31 Lubelscy kibole "Moturu" dostali wpierd......l od kiboli toruńskiej Elany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leonss Re: dobra wiadomość z Torunia IP: *.icpnet.pl 14.07.13, 00:16 jestem starszym obywatelem ale idiotycznego wpisu nie popieram starczy ze człowiek x z Lublina lubiący swoje miasto swoją druzynę przyjechał samochodem z rejestracja lubelską niszczyli samochody z rejestracją lubelską i bili kibiców przy samochodzie w tym jeden w ciężkim stanie i kilkunastu pokaleczonych .Pytam internauty gdyby jego syn córka pojechali za drużyna i zostali by skatowani to też by się cieszył z tego faktu.Toruń miasto kiboli nazwane przez kibiców innych miast jako k....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekibol Re: dobra wiadomość z Torunia IP: *.opera-mini.net 14.07.13, 12:41 brawa dla torunian!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp egzotyczny sojusz bosmana z elanem ;-) 14.07.13, 13:25 cóż najważniejsze że i policaje oberwali -) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman leonssiu - gdyby to byli kibice... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.13, 19:24 i klub a nie zbieranina bydła, nie miał bym nic przeciw wyjazdowi na mecz. Je też, wyobraź sobie pyrojadzie, kiedyś kibicowałem, powtarzam KIBICOWAŁEM a nie napierd....em się, Motorowi, jeździłem na wyjazdowe mecze, zakłady pracy podstawiały sa symboliczną opłata autokary. Ale wówczas Motor grał, nawet w extra-klasie, kibice to byli kibice a nie banda bydła, stadion był pełen, w tym rodziny z dziećmi. mecz obstawiało 30-40 milicjantów. Teraz to sa kibole i kopacze popierani przez takich popierd......ów jak ty "straszny" obywatelu. Że o kosztach interwencji policji nie wspomnę. Więc dziób w kubeł i bąki puszczaj u siebie, w pyrlandii skoro, na szczęście ,zdecydowałeś się tam wynieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: dobra wiadomość z Torunia IP: *.xdsl.centertel.pl 14.07.13, 15:00 też gratuluję toruńskim kibolom,bo prawda jest taka że nasi kibole to CIOTY.i należy te cioty zwalczać. kiedyś przekopało mnie siedmiu,ot,mieli taką patriotyczną fantazję. jako że znam nieco to środowisko szybko ustaliłem adresy czterech z nich i jeden po drugim,pojedyńczo,dostali wpie...mam nadzieję że pozostałych trzech tez gdzieś spotkam na ulicy albo w jakimś klubie i nauczę że nie warto w siedmiu kopać leżącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: dobra wiadomość z Torunia IP: *.icpnet.pl 14.07.13, 23:43 po wypowiedziach bosmana można określić co on ma z pana ????????chyba wiecej z ch...........a Cóż takiemu to wolno obrażać jeżeli w gębie ma żaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: dobra wiadomość z Torunia IP: 173.233.204.* 15.07.13, 16:53 Kolejny argument za tym, aby nie budowac w Lublinie nowego stadionu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ty leonssiu nie masz nawet... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.13, 17:00 nic z ch....a. Za wiotki jesteś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: ty leonssiu nie masz nawet... IP: *.icpnet.pl 15.07.13, 19:45 przykre cygan zawinił a wy opluwacie młodych mieszkańców Lublina tam gdzie mieszkacie -maxx i bosman ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.13, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman empi ciachnął, wiec napiszę ci inaczej: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.13, 22:26 wal się bublu genetyczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubertus Re: dobra wiadomość z Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 19:58 Co prawda nie znoszę kiboli, ale metoda, kto komu wpier..li, czyli kto zaprezentuje większe zdolności bandyckie, to żadna metoda. Obu bandom powinna porządnie wlać policja, a sąd przykładnie ukarać grzywnami albo i odsiadką. Wszelkie "ustawki" kiboli prowadzą tylko do rozwoju bandytyzmu, a nie ładu i porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zgadzam się z Tobą... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.13, 21:23 w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: zgadzam się z Tobą... IP: *.icpnet.pl 16.07.13, 00:28 Mentalnośc niektórych kibol pilki nożnej Elany z Torunia nie zmieniła się od 1410 roku .Zemścili się na kibicach i samochodach z rejestracja lubelską ,a i oberwało się Śląskowi z Wrocławia i uszkodzili samochód z Bydgoszczy .Kibole robili czystkę etniczną -??????. jakim prawem internauci Lublina srają w swoje gniazdo pisząc że to Lublinianie zawinili opluwając swoich -tym bardziej że tv z Bydgoszczy nie pokazuje t .z zadymy CIEKAWE ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman leoncjo, przypomnij no z kim to w 1410 roku... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.13, 19:20 grała Elana Toruń w piłkę kopaną? Takim prawem śmojdo, że to bydło jedzie "w Polskę" i przynosi wstyd Lublinianom. A taki kretyn jak ty jeszcze się z tego cieszy i ich chwali. Bydgoska TV nie pokazała bo ma w zadzie debili kiboli, na dodatek obcych. Tylko taki niedorób jak ty masturbuje się takimi zadymami. Szkoda, że ciebie tam nie było to by i tobie wpierdziel spuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: zgadzam się z Tobą... IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:27 Coś podobnego "Bosman" się zgadza, jaka metamorfoza . A w wątku o morderstwie kierowcy z Lublina przez "buczoków" jak ich nazywają rzeszowscy kibice, "Bosman" był oburzony. "Bosman" Ty chyba nie wiesz kim jesteś dla tych co zrzucali bryły z wiaduktu na kierowców. Poczytaj sobie wszystkie banery od dziesięciu lat z derbów Małopolski na żużlu, to ci sami kibole "Bosman" a Ty dla nich jesteś , wstyd cytować. Jedyną odpowiedzią na te inwektywy kibiców z Rzeszowa są "Bucoki" i taki dający dużo do myślenia baner " Wolę swoją Ukrainę jak w Tarnowie mieć drużynę". "Bosman" wszystko rodzi się w domu a TY domu chyba nie miałeś więc niczego nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: zgadzam się z Tobą... IP: *.icpnet.pl 16.07.13, 19:37 w dużym procencie zgadzam się z prześmiewcą -taki np bosman sam g......o wart i drugiemu nie da dobrego słowa -oto najlepszy piszący na forum G>W na ksywą bosman -wstyd dla Lublina że tacy ludzie śmiecą forum.Ale wielu należy wybaczyć bo nie wiedzą co czynią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.13, 21:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman marny człowieczku... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.13, 21:30 nigdy nie popierałem bandytyzmu, chuligaństwa, kibolstwa i debilizmu - choćby w postaci "przesmiewców czy leonssiów :-) O mój dom się nie martw, nie było w nim takich durni jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: marny człowieczku... IP: *.icpnet.pl 16.07.13, 22:13 najmadrzejszy internauta na forum to kto bosman, bosman, bosman nie mylić z piwem ze Szczecina to zacny człek mający dużo kultury człek na 99 procent z Węglina mający psa kundla.Najgłupsze jest to że w Toruniu być może pobili kibole kibiców Motoru Lublin być może sąsiada -paradoks na skale miasta .Kiedyś szanowałem Toruń po tych wybrykach bezmuzgowców nie lubię ani Rydzyka ani kiboli z czarnym krzyżem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.13, 10:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: pisałem... IP: *.icpnet.pl 17.07.13, 12:04 szanowny empi ,pytam pana jako człowiek sercem z Lublinem a mieszkańcem Poznania czy jest pan dumny z autorytetu opiniotwórczego internauty bosmana .Taka perełka marnuje się w Lublinie i Węglinie ,toż ten pan bosman ksywa powinien być doradcą całego ratusza powtarzam całego ratusza . Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: pisałem... 17.07.13, 18:54 leonssie, duma nic tu do tego nie ma :). Dlaczego twierdzisz, że bosman jest autorytetem i w dodatku ma właściwości opiniotwórcze? Pracuje, tak samo jak Ty na swoją opinię. Pouczam i strofuję go tu jak mało kogo. Zdarza się, że ze skutkiem, ale rzadko :). Ma prawo, tak jak i Ty mieć swoje opinie, nie musicie się ze sobą zgadzać. Bosmana już krępuję się pouczać i cenzurować, wszystko przez wulgaryzmy. Widocznie inaczej nie potrafi. Szkoda, bo jest to "chłop z duszą" :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: pisałem... IP: *.icpnet.pl 17.07.13, 23:34 dzięki empi -pozdrawiam z Poznań Nowe miasto .Być może empi znasz go w realu ale odzywki nie tylko do mojej osoby ma jak człek po bimbrze .Jeżeli nie zaczyna się w moją osobę to ja pierwszy nie ruszam człeka niech sobie spokojnie poucza ale na słowne odzywki nie będę spokojnie czekał w kącie . Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: pisałem... 18.07.13, 11:24 Bosmana nie znam w realu. Nawet jeśli kogoś znam nie przyznaję się nikomu, także temu komuś :). Kiedyś prosiłem go sobie odpuścił względem ciebie tego typu zaczepki, w dowód uznania Twojej wierności i sympatii dla Lublina. Przecież on nasze miasto także lubi! Napisał, że się postara :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman najmadrzejszy to ja? - dzięki za uznanie :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.13, 15:21 ale nie mam takich aspiracji. Nie mam też wątpliwości, że najgłupszy to ty. Buźka kosmata glisto :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: marny człowieczku... IP: *.play-internet.pl 17.07.13, 18:44 Po Twoich wypowiedziach na tym forum mam wrażenie że nie piszesz prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: tym gorzej dla Ciebie IP: *.play-internet.pl 17.07.13, 19:16 Tym gorzej dla Ciebie Bosman nie masz duszy jak twierdzi "empi" a ponadto biorąc wszystko do siebie wystawiasz sobie cenzurkę człowieka opanowanego przez używki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: prawda głupim. IP: *.play-internet.pl 22.07.13, 19:09 Głupim. Ale z jednego powodu. Polemizuję z "Bosmanem". Odpowiedz Link Zgłoś