Dodaj do ulubionych

co jeszcze sfałszowali...

09.10.13, 17:39
"Eksperci" Maciorewicza? Kiedy wreszcie tej hucpie ukręcony zostanie łeb, kiedy Maciora zapłaci za wprowadzanie w błęd. A może wystarczy psychuszka? Czy "immunitet" chroni przed zamknięciem wariata w sali bez klamek?
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej.filipowicz Skąd wiesz, że nie jest odwrotnie? IP: 89.167.0.* 09.10.13, 20:32
      nabucco1954-54 napisał:

> "Eksperci" Macio
      > rewicza? Kiedy wreszcie tej hucpie ukręcony zostanie łeb, kiedy Maciora zapłaci
      > za wprowadzanie w błęd. A może wystarczy psychuszka? Czy "immunitet" chroni pr
      > zed zamknięciem wariata w sali bez klamek?

Skąd wiesz kto jest kto i gdzie się kwalifikuje?

Czy wiesz również, że:
      "Dzisiaj Sejmie miała odbyć się debata na temat ustaleń zespołu parlamentarnego ds. katastrofy smoleńskiej. Najpierw referaty mieli wygłosić eksperci zespołu, m.in.: prof. Kazimierz Nowaczyk, prof. Wiesław Binienda oraz dr Grzegorz Szuladziński. Po nich głos mieli zabrać przedstawiciele rodzin ofiar katastrofy, w tym szef PiS Jarosław Kaczyński. Posiedzenie zostało jednak przełożone na przyszły tydzień bez podania przyczyny."

Osobiście nie wymyślam od nowa koła, a patrzę co zrobiono ze starymi szprychami - tu najlepszym przykładem było wyrzucenie z pracy redaktora Cezarego Gmyza za publikację informacji o TNT wykrytym na wraku TU154M(jak military) - wyrzucenia z pracy po nocnym spotkaniu właściciela dziennika z rzecznikiem prasowym rządu...

Nie wierz wojskowym prokuratorom występującym po cywilnemu przed kamerami TV - tak jak dziennikarzom występującym przed kamerami w mundurach...
      • Gość: peowoman Re: Skąd wiesz, że nie jest odwrotnie? IP: *.opera-mini.net 09.10.13, 20:45
        ale bosman nie myśli...on wierzy...w to co mu się podsuwa.
        • Gość: bosman wg ciebie ty myślisz? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 20:52
          jeśli nawet to daj sobie spokój bo jesteś nienawykły do tego i krzywdę sobie zrobisz (co zresztą będzie z pożytkiem dla ogółu).
          Ty wierzysz w Wielkiego Ptaka i pancerną brzozę - i tylko w to, bo reszta przerasta twoje zdolności percepcyjne(o ile wiesz co to znaczy).
        • Gość: andrzej.filipowicz Byłem przekonany, że do wie różne Osoby IP: 89.167.0.* 09.10.13, 21:00
          Gość portalu: peowoman napisał(a):

> ale bosman nie myśli...on wierzy...w to co mu się podsuwa.

Sugerujesz, że "Bosman" i "nabucco1954-54 ", to jedna i ta sama Osoba?

Nawet jeżeli, to wcale się nie dziwię, bo medialna socjotechnika kwitnie nam jak nigdy dotąd po 1945 roku...

Pamiętasz z historycznych i filmowych przekazów 3xTAK, które PO przekuło razem z urzędującym prezydentem w nieskończone NIE dla referendum?

Aż strach pomyśleć, co się może kryć za tymi rządowymi manipulacjami wokół katastrofy smoleńskiej.
          • tajnos.agentos Re: Byłem przekonany, że do wie różne Osoby 09.10.13, 21:39
            Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a):

> Pamiętasz z historycznych i filmowych przekazów 3xTAK, które PO przekuło razem
            > z urzędującym prezydentem w nieskończone NIE dla referendum?

Psycholku, o które referendum ci chodzi? Może o to w Wadowicach?

> Aż strach pomyśleć, co się może kryć za tymi rządowymi manipulacjami wokół kata
            > strofy smoleńskiej.

Nie myśl więcej. Kłamstwa i manipulacje macierewiczowskiego "zespołu ekspertów" namieszały ci pod dekielkiem wystarczająco. Trzymaj się jednej socjotechniki, bo dynia spuchnie ci jeszcze bardziej. :)))
            • andrzej.filipowicz Chamem jesteś i chamem zostaniesz 09.10.13, 22:11
              tajnos.agentos napisał:

> Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a):
              >
              > > Pamiętasz z historycznych i filmowych przekazów 3xTAK, które PO przekuło
              > razem
              > > z urzędującym prezydentem w nieskończone NIE dla referendum?
              >
              > Psycholku, o które referendum ci chodzi? Może o to w Wadowicach?
              >
              > > Aż strach pomyśleć, co się może kryć za tymi rządowymi manipulacjami wokó
              > ł kata
              > > strofy smoleńskiej.
              >
              > Nie myśl więcej. Kłamstwa i manipulacje macierewiczowskiego "zespołu ekspertów"
              > namieszały ci pod dekielkiem wystarczająco. Trzymaj się jednej socjotechniki,
              > bo dynia spuchnie ci jeszcze bardziej. :)))

Na wieki wieków. Amen!
              • tajnos.agentos Miło mi poznać! 09.10.13, 22:17
                To dobranoc - weź pigułkę! :)))
          • Gość: bosman Filipku... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 22:49
            Nabucco1954 i bosman to jedna i ta sama "ptica". Bez socjotechniki - po prostu jeden zalogowany drugi nie - chyba to rozróżniasz? Loguję się wówczas, gdy zakładam watek. Tyle w temacie :-)
      • Gość: bosman nie dziwię się Filipku, że... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 20:54
        debatę przełożono - jaki jest sens debatować z kimś, kto jest kłamcą i oszustem?
        • zubelz Re: nie dziwię się Filipku, że... 09.10.13, 21:20
          No właśnie." Nasze Polskie prawo". Dopuszcza takie zachowania."Politykowi takiemu jak
          maciarewicz " odpuszcza wszystko. Może kłamać , oszukiwać( bo jest "politykiem").
          • andrzej.filipowicz Żartujesz? 09.10.13, 21:41
            zubelz napisał:

> No właśnie." Nasze Polskie prawo". Dopuszcza takie zachowania."Politykowi taki
            > emu jak
            > maciarewicz " odpuszcza wszystko. Może kłamać , oszukiwać( bo jest "politykiem"
            > ).

Jakież to konsekwencje poniosła marszałek Ewa Kopacz za głoszenie nieprawdy o sekcjach i przeszukiwaniu gleby na głębokości 1 metra w całym terenie katastrofy smoleńskiej?

Jakież to konsekwencje ponieśli wszyscy, którzy słyszeli głos gen. Andrzeja Błasika zanim jeszcze eksperci cokolwiek ustalili?

Skąd wiesz, że kłamcą unikającym konsekwencji jest Antoni Macierewicz, a nie ci, którzy go o to oskarżają?

Pamiętaj, że prokuratura wojskowa nie wykluczyła jeszcze żadnej hipotezy z udziałem osób trzecich włącznie, a wyniki próbek ze Smoleńska na obecność składników materiałów wybuchowych muszą czekać na przebadanie dużo, dużo, dużo dłużej niż obornik znaleziony przez ABW u jednego z naukowych pracowników rolniczej uczelni...
            • tajnos.agentos Re: Żartujesz? 09.10.13, 21:48
              andrzej.filipowicz napisał:

> Pamiętaj, że prokuratura wojskowa nie wykluczyła jeszcze żadnej hipotezy z udzi
              > ałem osób trzecich włącznie,

Psycholku, jeśli nie znasz procedur, to poszukaj sobie w przepisach: póki śledztwo nie jest zakończone, teoretycznie każda hipoteza nie może być wykluczona. Wszystko przeczytasz w raporcie końcowym po zakończeniu śledztwa.

a wyniki próbek ze Smoleńska na obecność składnikó
              > w materiałów wybuchowych muszą czekać na przebadanie dużo, dużo, dużo dłużej ni
              > ż obornik znaleziony przez ABW u jednego z naukowych pracowników rolniczej ucz
              > elni...

Krótko i na temat: konfabulujesz i kłamiesz - jak zwykle.
              • andrzej.filipowicz Łżesz! 09.10.13, 22:02
                tajnos.agentos napisał:

> andrzej.filipowicz napisał:
                >
                > > Pamiętaj, że prokuratura wojskowa nie wykluczyła jeszcze żadnej hipotezy
                > z udzi
                > > ałem osób trzecich włącznie,
                >
                > Psycholku, jeśli nie znasz procedur, to poszukaj sobie w przepisach: póki śledz
                > two nie jest zakończone, teoretycznie każda hipoteza nie może być wykluczona. W
                > szystko przeczytasz w raporcie końcowym po zakończeniu śledztwa.

To skąd biorą się szyderstwa płynące od prezydenta, premiera, członków rządu i powołanych przez nich "niezależnych" ekspertów? Na jakiej podstawie komisja Millera wykluczyła zamach jak śledztwo również w tym wątku jeszcze trwa?

Praktyka śledcza i sądowa w tym jednym jedynym przypadku została zastąpiona dyrektywami partyjnymi, które mają większą moc niż postępowanie wyjaśniające prokuratury?

>
                > a wyniki próbek ze Smoleńska na obecność składnikó
                > > w materiałów wybuchowych muszą czekać na przebadanie dużo, dużo, dużo dłu
                > żej ni
                > > ż obornik znaleziony przez ABW u jednego z naukowych pracowników rolnicz
                > ej ucz
                > > elni...
                >
                > Krótko i na temat: konfabulujesz i kłamiesz - jak zwykle.

Pisałem, piszę i będę pisał prawdę, która ma przeciąć Twoje łgarstwa, bo tylko tak można nazwać to, co próbujesz uczynić z faktu procesowych działa prokuratury, która pomimo swojej zależności nie wykluczyła żadnej hipotezy, a śledztwo jest nadal w toku i w sprawie, a nie przeciwko takiej czy innej osobie.

Jeżeli jesteś pewien swoich racji, to czemu zamiast rzeczowych argumentów szafujesz określeniami, do których nie masz najmniejszego prawa, bo są zarezerwowane dla konsyliów lekarskich?

Gdybym osobiście nie miał argumentów, to i tak bym nikogo nie nazywał psycholem, bo świadczyłoby to tylko o mnie, a nie o nim...
                • tajnos.agentos Re: Łżesz! 09.10.13, 22:13
                  andrzej.filipowicz napisał:

> To skąd biorą się szyderstwa płynące od prezydenta, premiera, członków rządu i
                  > powołanych przez nich "niezależnych" ekspertów? Na jakiej podstawie komisja Mi
                  > llera wykluczyła zamach jak śledztwo również w tym wątku jeszcze trwa?

Psycholku, Komisja Millera - to jedno a prokuratura - to drugie. Komisja zbadała przyczyny a śledztwo prowadzi i zakończy prokuratura - jasne?

> Praktyka śledcza i sądowa w tym jednym jedynym przypadku została zastąpiona dyr
                  > ektywami partyjnymi, które mają większą moc niż postępowanie wyjaśniające proku
                  > ratury?

Od partyjnych dyrektyw jest Kaczyński - kłamczyński i jego przydupas Macierewicz.

> Pisałem, piszę i będę pisał prawdę, która ma przeciąć Twoje łgarstwa, bo tylko
                  > tak można nazwać to, co próbujesz uczynić z faktu procesowych działa prokuratu
                  > ry, która pomimo swojej zależności nie wykluczyła żadnej hipotezy, a śledztwo j
                  > est nadal w toku i w sprawie, a nie przeciwko takiej czy innej osobie.

A pisz sobie, jest z czego się pośmiać! Życie jest taaaakie nuuuuudneeeee... :)))

> Jeżeli jesteś pewien swoich racji, to czemu zamiast rzeczowych argumentów szafu
                  > jesz określeniami, do których nie masz najmniejszego prawa, bo są zarezerwowane
                  > dla konsyliów lekarskich?

Bo jestem lekarzem, wolno mi. :P

> Gdybym osobiście nie miał argumentów, to i tak bym nikogo nie nazywał psycholem
                  > , bo świadczyłoby to tylko o mnie, a nie o nim...

Za to nie żałujesz sobie w innych sprawach - psycholku! Argumenty? Jakie argumenty - Popiełuszko i KRS??? :)))
                  • Gość: maxxi Re: Łżesz... IP: 173.233.202.* 09.10.13, 23:00
                    Z dzisiejszych informacji:

"Bmw uderzyło w drzewo. Trzy osoby nie żyją.
                    Trzy osoby zginęły w wypadku pod Chełmem.
                    Ruchem w tym miejscu kierują policjanci."

Czy moze trafili na "pancerna brzoze"???
                • Gość: maxxi Re: Łżesz??? IP: 173.233.202.* 09.10.13, 23:05
                  "To skąd biorą się szyderstwa płynące od prezydenta, premiera, członków rządu i powołanych przez nich "niezależnych" ekspertów? Na jakiej podstawie komisja Millera wykluczyła zamach jak śledztwo również w tym wątku jeszcze trwa?"

Mylisz dwie, zupelnie rozne (niezalezne od siebie) procedury!!!
            • Gość: maxxi Re: Żartujesz? IP: 173.233.202.* 09.10.13, 23:03
              "Jakież to konsekwencje ponieśli wszyscy, którzy słyszeli głos gen. Andrzeja Błasika zanim jeszcze eksperci cokolwiek ustalili?"

Jezeli znasz sie cokolwiek na tego typu ekspertyzach (wykonano w Polsce dwie),
              to powinienes tez wiedziec, ze zadna z tych ekspertyz glosu generala NIE
              WYKLUCZYLA!
        • andrzej.filipowicz Ja również 09.10.13, 21:33
          Gość portalu: bosman napisał(a):

> debatę przełożono - jaki jest sens debatować z kimś, kto jest kłamcą i oszustem
          > ?

Pierwszy raz słyszę żeby antidotum na kłamstwo miała być ucieczka od prawdy.

Jeszcze chwila "Bosmanie" i pomyślę, że dałeś się zaczadzić medialnymi kłamstwami i zaczynasz je aprobować począwszy od obowiązku bojkotu referendum, a na jedynej prawdzie w/s katastrofy smoleńskiej.

Przecież, to rząd i jego agendy kłamią w/s smoleńskiej katastrofy od samego początku czyli od faktycznego czasu rozbicia TU154M(jak military)
          • Gość: bosman ta "jedyna prawda"... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 21:40
            to "prawda" głoszona przez Wielkiego Kwaka i jego totumfackich? Dla mnie to jest Tischnerowska gó... prawda. Oczadziały jesteś ty. Odkąd pamietam gadasz w kółko to samo. Na każdy temat :-). Amen.
            • andrzej.filipowicz A Ty? 09.10.13, 21:49

> to "prawda" głoszona przez Wielkiego Kwaka i jego totumfackich? Dla mnie to jes
              > t Tischnerowska gó... prawda. Oczadziały jesteś ty. Odkąd pamietam gadasz w kół
              > ko to samo. Na każdy temat :-). Amen.

A Ty "Bosmanie" zmieniasz głoszone zdanie?

Tym się różnimy, że ja dopuszczam każdą wersję z udziałem osób trzecich włącznie, a Ty z góry przyjąłeś, że pomimo alertu antyterrorystycznego zamachu być nie mogło, bo ktoś to ogłosił zanim jeszcze komisję powołano.

Co zrobisz jak okaże się, że był to zamach? Pytam, bo osobiście dopuszczając wszystkie możliwe wersje wydarzeń każdą z udowodnionych wersji zaakceptuję - udowodnionych, a nie pisanych pod z góry założoną tezę, która swój początek miała tuż po katastrofie w postaci wiadomości SMS rozsyłanych do członków PO.
              • Gość: bosman nudzisz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 21:53
                • andrzej.filipowicz Dlaczego oczekujesz ode mnie czegoś innego? 09.10.13, 22:10
                  Dlaczego oczekujesz ode mnie czegoś innego niż sam czynisz?

Mniej nudne jest wyzywanie od debili, idiotów, karłów, kartofli, psycholi, PiS-dzielców?
                  Jeżeli na to liczysz, to zapomnij i nie czytaj moich postów, bo mnie do PO dalej niż do zdeklarowanych komunistów, którzy chociaż nie kryli swoich zamiarów i poglądów, a terminów zarezerwowanych dla gó...arzy z piaskownicy w publicznej debacie nie używali.
                  • Gość: bosman o przepraszam! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 22:32
                    "wyzywanie od debili, idiotów, karłów, kartofli, psycholi, PiS-dzielców?" - od dłuższego czasu takich inwektyw w stosunku do Ciebie nie używałem.
                    Czego oczekuję? - że może Ci sie jakaś klapka otworzy i napiszesz coś nowego, jak choćby przed chwilą Zubelzowi. :-)
                  • zubelz Re: Dlaczego oczekujesz ode mnie czegoś innego? 09.10.13, 22:41
                    Panie Andrzeju. (Mój imienniku). W wypowiedziach na tym forum się z Panem nie zawsze zgadzam . Co do Katastrofy , to nigdy. ( w przeciwieństwie do tych "naukowców maciarewicza) , mogę powiedzieć , że mam większe doświadczenie w sprawie "wypadków lotniczych jak oni. (latam na skrzydle). Chciał bym wziąć tego "pana " Biniędę"w powietrze .
                    • Gość: bosman a potem... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 22:46
                      puścić wolnospadowo? :-)
                      • zubelz Re: a potem... 09.10.13, 23:12

> puścić wolnospadowo? :-)
                        I za GÓWNO ODPOWIADAĆ?
                        EKOOSZOŁOMY JESZCZE BY MI DOWALILI ZA ZANIECZYSZCZENIE ŚRODOWISKA?.
      • Gość: maxxi Re: Skąd wiesz, że nie jest odwrotnie? IP: 173.233.202.* 09.10.13, 22:57
        Widze, ze szanowny pan Wielki Ignorant (A.F.) juz na forum GW!!!

P.S. W co pan A.F. wlasciwie wierzy, w "mgle helowa",
        z zestrzelenie, w wybuch, a moze w dwa wybuchy?
        Czy tez panska wiara zalezy od tego, jaka to obecnie
        "teoryjke" wysuwaja na czolo wodzowie PiS-owskiej
        propagandy??
        • Gość: bosman wierzy... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.13, 13:34
          we wszystko co firmuje Wielki Kwak et consortes :-)
    • Gość: maxxi Re: co jeszcze sfałszowali... IP: 173.233.202.* 09.10.13, 22:53
      Komisarz Macierewicz to mistrz propagandy... doskonale wypelnia trudne zadanie powierzone mu przez swojego partyjnego szefa!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka