Dodaj do ulubionych

Szczoteczka do zębów-atrybut Leniaka

03.02.14, 15:21
Przytyłeś Mości Leniaku :)
pzdr.
Obserwuj wątek
    • kainel.kemezrp amulet rozpaczy... 03.02.14, 16:24
      biorąc empi pod uwagę moja kartę dentystyczną - szczoteczka jest rodzajem amuletu
      naprawdę sądziłem że podróż do Lublina skończy się pobytem najpierw u lubelskich jankesów na północnej a potem w plantacji niewoli na południowej
      cóż mógłbym zabrać czego by mi sukinkoty nie zabrali?
      jaką deskę ratunku - wziąłem co popadło - szczoteczkę
      może dlatego że kojarzyła mi się z myciem kibli i innymi tego typu praktykami z których słynie plantacja na południowej???
      pewnie równie dobrze mógłbym wziąć słoik dżemu, siekierę albo hacela który lezy teraz przede mną na biurku
      i tak by zabrali - bo chodzi o upokorzenie które odczuwasz kiedy przestajesz mieć a nie inne sprawy...
      ...
      hmm wszystko co powiedziałem w Lublin.com.pl powiedziałbym raz jeszcze
      ale widzę że ja się do gadania nie nadaję - odpływam w dygresje - zbyt długo może gadałem sam ze sobą tylko...
      ...
      mniejsza nie o mnie tu idzie
      skoro można 20 lat udawać to znaczy że nie tylko pracownik Majdanka może to robić ale i sam Pietrasiewicz
      ...
      piszę teraz o tym po hebrajsku do znajomych i nieznajomych w erecu
      ciężko mi idzie bo nie znam hebrajskiego ale dam radę
      na pohybel mafii Pietrasiewicza
      za wolnoć ich i moją
      a tak naprawdę to nie wiem czemu
      może dlatego że chcę żyć jakoś tak kurw godniej
      pzdr.
      • Gość: gnidon mordokłapek Leniaku IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.14, 20:21
        co to za jeansowe frędzle którymi zabawiasz się lewą ręką podczas wywiadu? jest to zbyt genderowe;)
        a tak w ogóle to o ile zazwyczaj się z Tobą nie zgadzam to w tym wywiadzie popieram Cię w całości.
        szkoda tylko że zestawili Cię z Rękasem,który swoimi czynami udowodnił że nie warto zwracać uwagi na to co mówi,bo w zestawieniu z jego czynami mowa Rękasa to "mowa-trawa"czyli NIC.
    • kainel.kemezrp przytyłem bo od maja nie palę 03.02.14, 16:27
      ale więźniowie to raczej schudną bo Voldemort zabrania jeść
      taka sytuacja rozumiesz...
    • Gość: bleee... ...do... ?... IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.14, 00:16
      ...Wieniawski odpadł - bez dotacji MBK (...Ministerstwo Błędnych Kroków...)... za to MBK (...Most Bez Kultury...) dostał dotację... bleee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka