empi 03.02.14, 15:21 Przytyłeś Mości Leniaku :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp amulet rozpaczy... 03.02.14, 16:24 biorąc empi pod uwagę moja kartę dentystyczną - szczoteczka jest rodzajem amuletu naprawdę sądziłem że podróż do Lublina skończy się pobytem najpierw u lubelskich jankesów na północnej a potem w plantacji niewoli na południowej cóż mógłbym zabrać czego by mi sukinkoty nie zabrali? jaką deskę ratunku - wziąłem co popadło - szczoteczkę może dlatego że kojarzyła mi się z myciem kibli i innymi tego typu praktykami z których słynie plantacja na południowej??? pewnie równie dobrze mógłbym wziąć słoik dżemu, siekierę albo hacela który lezy teraz przede mną na biurku i tak by zabrali - bo chodzi o upokorzenie które odczuwasz kiedy przestajesz mieć a nie inne sprawy... ... hmm wszystko co powiedziałem w Lublin.com.pl powiedziałbym raz jeszcze ale widzę że ja się do gadania nie nadaję - odpływam w dygresje - zbyt długo może gadałem sam ze sobą tylko... ... mniejsza nie o mnie tu idzie skoro można 20 lat udawać to znaczy że nie tylko pracownik Majdanka może to robić ale i sam Pietrasiewicz ... piszę teraz o tym po hebrajsku do znajomych i nieznajomych w erecu ciężko mi idzie bo nie znam hebrajskiego ale dam radę na pohybel mafii Pietrasiewicza za wolnoć ich i moją a tak naprawdę to nie wiem czemu może dlatego że chcę żyć jakoś tak kurw godniej pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnidon mordokłapek Leniaku IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.14, 20:21 co to za jeansowe frędzle którymi zabawiasz się lewą ręką podczas wywiadu? jest to zbyt genderowe;) a tak w ogóle to o ile zazwyczaj się z Tobą nie zgadzam to w tym wywiadzie popieram Cię w całości. szkoda tylko że zestawili Cię z Rękasem,który swoimi czynami udowodnił że nie warto zwracać uwagi na to co mówi,bo w zestawieniu z jego czynami mowa Rękasa to "mowa-trawa"czyli NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp przytyłem bo od maja nie palę 03.02.14, 16:27 ale więźniowie to raczej schudną bo Voldemort zabrania jeść taka sytuacja rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...do... ?... IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.14, 00:16 ...Wieniawski odpadł - bez dotacji MBK (...Ministerstwo Błędnych Kroków...)... za to MBK (...Most Bez Kultury...) dostał dotację... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś