Dodaj do ulubionych

Dobry rehabilitant Lublin

04.02.14, 13:17
Witam, od zawsze miałem problemy z kręgosłupem,chodziłem do wielu specjalistów,lekarzy,rehabilitantów,masażystów.Każdy z nich miał inną diagnozę i inną metodę postępowania.Jeden dawał lepsze efekty drugi mniej,ale nigdy nie czułem pełnej satysfakcji.
Zacząłem ten temat ponieważ piszecie dużo o lubelskich rehabilitantach,szukacie specjalistów,sam wiele godzin spędziłem nad szukaniem odpowiedniej osoby i w końcu znalazłem.Wyczytałem tu gdzieś na forum o Jarosławie Muzykowskim, fizjoterapeucie który zajmuje się terapią manualną narządu ruchu a z tego co wiem najbardziej specjalizuje się w schorzeniach kręgosłupa.Pierwsza wizyta zaskoczyła mnie podejściem do pacjenta,tzn szczegółowa diagnoza w końcu dała efekty,okazało się iż mój problem z kręgosłupem nie wynika tylko z przeciążenia życiem codziennym,ale niestety także stresem wywołanym sytuacjami trudnymi.Nigdy wcześniej nie sądziłem ,iż stres może wpływać na nasz kręgosłup,zaczęliśmy pracować nie tylko nad stawami kręgosłupa,ale także spiętymi mięśniami.Pan Jarek nauczył mnie jak reagować na stres ciałem tzn by nie spinać mięśni bo to powoduje czasem bóle kręgosłupa.
Pewnie jeśli to czytacie myślicie sobie,co on pisze??? jaki stres?przecież na prześwietleniu mam przepukline lub coś podobnego więc stres na pewno nie wpływa na mnie.
Tu się mylicie.ja mam przepukline i wiele innych zmian a okazało się że to stres powoduje większe bóle niż ta przepuklina.Oczywiście nad przepukliną też pracowaliśmy,ale dopiero pełne podejscie szczególowe do pacjenta daje pożądane efekty.
Ja odkryłem że można żyć bez bólu a nawet jeśli boli to umiem na ten ból zadziałać by się zmniejszył.
Poczytajcie o tym specjaliście ,przyjmuje w center-fiz na skłodowskiej w Lublinie.
Pozdrawiam wszystkich "kręgosłupowiczów"
Obserwuj wątek
    • empi Re: Dobry rehabilitant Lublin 04.02.14, 19:14
      Piszesz w różnych wątkach pod różnymi nickami z jednego adresu IP lobbujac za tym rehabilitantem. Niedźwiedzia przysługa. Można odnieść wrażenie, że ten Pan sam się w ten sposób promuje.
      pzdr.
    • Gość: gość Re: Dobry rehabilitant Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.18, 13:52
      rehabilitant to osoba podlegająca lub poddająca się rehabilitacji, czyli pacjent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka