Dodaj do ulubionych

Chcą odwołać Rękasa

IP: 212.182.93.* 24.08.04, 00:47
Bzdura, radni nie odwołają K. Rękasa bo to banda kupionych warchołów, a już
tym bardziej nie zmienią Zarządu. Niestety są za słabi. A Rękas pomimo swoich
mankamentów ma charyzmę. Skończy się jak zwykle na sejmikowym gadaniu. Ot
polska mentalność, pokrzyczeć, postraszyć i pomachać szabelką.
Obserwuj wątek
    • Gość: 997 Re: ????? IP: 62.233.192.* 24.08.04, 06:01
      przygadywała motyka gracy, a obydwoje jednacy. Żadne ugrupowanie w sejmiku nie
      chce dobra województwa, tylko dostępu do stanowisk. Dlaczego dopiro teraz się
      opamiętują że coś trzeba zrobić a w poprzedniej kadencji też trzymali sie
      stołków PSL z SLD.
    • empi Re: Chcą odwołać Rękasa 24.08.04, 07:14
      >A Rękas pomimo swoich mankamentów ma charyzmę.

Jaką charyzmę?. Czy wiesz co to słowo znaczy?. To gówniarz z chorobliwie chorą
      ambicją i tak samo chorym tupetem.
      pzdr.
      • Gość: ptyś Re: SdPL robi sobie darmową kampanię wyborczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 07:58
        Ja wszytko rozumiem i wiem w jakiej niepewności jutra żyje SdPL, ale tak po
        chamsku nie można robić sobie reklamy. I wy dzialacie dla dobra wojewódźtwa?
        Kpina. Próbujecie znowu destabilizować. Może coś ugracie? Może Zdzichu wam da?
        Rękas wam przeszkadza? Mieliście okazję już dano go odwałać. Dlaczego tego nie
        zrobiliści wcześnie. Najważniejsza jest darmowe reklamowanie się co ja bym nie
        zrobił !!!! A tak naprawdę wielkie gówno zrobił.

• dociek Re: Chcą odwołać Rękasa 24.08.04, 09:29
        Czy ta rzekoma "charyzma" polega na bezwzględnym, bezczelnym, łamiącym prawo i
        ogólne zasady współżycia społecznego, karierowiczostwie? Zgadzam się z Tobą
        Empi w 100%, a przecież rzadko tak bywa. Ten facio powinien już dawno być
        wyautowany z życia publicznego, jeżeli nawet nie ukarany przez właściwe do tego
        organa... Jest naszą lokalną, ponadpartyjną i wojewódzką KOMPROMITACJĄ.
        • Gość: FANaTIC Re: Chcą odwołać Rękasa IP: *.ebola.lublin.pl 24.08.04, 13:49
          W końcu SDpL ma Jaja ! tak 3mać ! zacznijcie od Rękasa a skończcie na
          Pruszonie ! Zobaczymy jak zachowają się co niektórzy radni, będziemy wiedzieć
          jak głosować w następnych wyborach !
        • folkatka Re: Chcą odwołać Rękasa 25.08.04, 01:24
          dociek napisał:

> Czy ta rzekoma "charyzma" polega na bezwzględnym, bezczelnym, łamiącym prawo
          i
          > ogólne zasady współżycia społecznego, karierowiczostwie? Zgadzam się z Tobą
          > Empi w 100%, a przecież rzadko tak bywa. Ten facio powinien już dawno być
          > wyautowany z życia publicznego, jeżeli nawet nie ukarany przez właściwe do
          tego
          >
          > organa... Jest naszą lokalną, ponadpartyjną i wojewódzką KOMPROMITACJĄ.
          ----------------------------
          Jest to zywy przykład tego, jakim nie powinien być ktos sprawujacy funkcje
          publiczną. Koleś bez ambicji, honoru i godnosci. Za to z tupetem jak stąd na
          Księżyc:((
    • Gość: bolo2@gazeta.pl Re: Chcą odwołać Rękasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 10:35
      Kolejny odcinek brazylijskiego tasiemca :SdPl chce bardzo ale LPR znowu powie
      że to jest zagrywka pod publiczkę , PSL nie poprze bo się ogląda na Gogacza ,
      Bender nie wchodzi w układy z SLD którzy nie mogą stracić dwóch wice .Tylko
      czekać jak Rękas znowu któregoś z radnych kupi przed sesją . Kolejny ranking
      foteli po 13-m września serdecznie zapraszam c.d.n.
      • Gość: PROM Re: Chcą odwołać Rękasa IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.08.04, 11:15
        Przepraszam... bo ja właściwie nietutejszy. Byłbym wdzięczny niezmiernie, gdyby
        ktoś chciał mi łaskawie przybliżyć nieco postać tego tajemniczego i zagadkowego
        przynajmniej dla mnie Rękasa.

Prośbę swoją motywuję tym, że będąc onegdaj w mieście Lublinie oraz rozmawiając
        na tzw. tematy lubelskie, pozwoliłem sobie pochwalić się swoją wiedz
        (korzystając z informacji internetowych zaczerpniętych z mediów lubelskich) i
        określić jego postać, jako człowieka, który:
        1. jest capo di tutti capi lubelskiej grupy karierowiczów
        2. trzęsie miastem i województwem, jak drzewem z ulęgałkami
        3. gdyby nie on - region rozwijałby się gładko i bez wstrząsów

Wyznam ze skruchą, że po moich "rewelacjach" reakcją pozostałych uczestników
        był sardoniczny śmiech politowania, jakbym był wyskoczył z mchu i paproci. Gdy
        moje uszy zatraciły już nieco kolor buraczkowy, wyjaśniono mi, że:
        1. Rękas jest "umoczony" w mediach lubelskich, które rzucają się na każdy news
        o nim z prędkością światła, a może i szybciej. Powodem takiej reakcji jest
        m.in. fakt, że nie trzyma z tzw. „układem lubelskim”. To go gnoją jak umieją i
        potrafią.
        2. Rękaś nie jest dobrze "umocowany" - tzn. ma dobrego CV i nie jest
        tzw. "swojakiem" oraz nie gra z pozostałymi koteryjkami, w tym z tzw.
        gumniakami.
        3. "Układ lubelski" jest mocny i raczej wykończy Rękasa, niż on pogoni tzw.
        układ.

Przyznam, że byłem i nadal jestem osobiście wstrząśnięty rozmiarem mojej
        aberracji wobec tego człowieka i nadal nie wiem, jaka jest prawda. Dlatego
        proszę uprzejmie o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Z ukłonami...
    • Gość: pieróg Re: Chcą odwołać Rękasa IP: 212.182.119.* 24.08.04, 12:05
      Zobaczcie co Rękas kombinuje...
      Ale jaja...
      Rękas znów robi laskę Lepperowi patrz: info.onet.pl/969482,11,item.html

K...a ja już się w tym pogubiłem
    • Gość: bury Re: Chcą odwołać Rękasa IP: 212.182.119.* 24.08.04, 12:07
      Popaprańcy z SDpl !?!

Chciałbym, żeby ktoś z wAS to przeczytał.
      Kto jak nie wY, koszerne gnidy, podnosił łapy w głosowaniach na początku
      koalicji sejmikowej w lubelskiem, teraz jestei wielcy sprawiedliwi?!?
      Jedna wielka KOSZERNA BANDA
      • Gość: bosman Re: Chcą odwołać Rękasa IP: *.lublin.mm.pl 24.08.04, 20:17
        " nie wolno dawać małpie złotego zegarka bo i tak bedzie nim orzechy tłukła".
        Nie wolno dopuszczać prymitywnego ćwoka do internetu bo bedzie starał sie
        sprowadzać rozmowę do swojego poziomu - do rynsztoka.
        • Gość: PROM Re: Chcą odwołać Rękasa IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.08.04, 22:58
          Cóż... demokracja... A ta, jak powszechnie wiadomo - ma plusy dodatnie i plusy
          ujemne - jak się wyraził pewien towarzysz...
          • blood_free Re: Chcą odwołać Rękasa 25.08.04, 09:46
            Nie powiedzial tego pewien towarzysz, lecz niejaki Lech Walesa, wielokrotny
            doktór, absolwent Zasadniczej Szkoły Zawodowej, z Gdanska, elektryk.
            • Gość: PROM Re: Chcą odwołać Rękasa IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 25.08.04, 12:23
              A kogo niby miałem na myśli...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka