Gość: koma IP: *.devs.futuro.pl 29.08.04, 21:52 ... az sie prosi o mapke tej inwestycji ... ale rozumiem - humanista woli pisac :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nuntaro jaka szkoda... IP: *.it / 62.233.188.* 30.08.04, 13:35 Nowa jezdnia już jest, więc płacze trochę co prawda poniewczasie, ale.. jaki żal,że nie pomyślano o wyburzeniu północnej strony 1 maja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin trasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:59 przebieg dalej ma byc wokol parku ludowego i potem nowym mostem ( lepszy by byl tu tunel ) nad bystrzyca do ulicy plazowej kolo szkoly muzycznej. moim zdaniem do muzycznej powinien byc lacznik tunelem a glowna trasa powinna wpadac do ulicy zana. co do wyburzenia 1 maj strony polnocnej. hmm moze nie wyburzyc ale przydaloby sie wyremontowac w koncu takie okolice jak 1 maja, kunickiego, buczka ( wyszynskiego ), lubartowska, dolna narutowicza i cala lipowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihopo Re: trasa IP: *.it / 62.233.189.* 30.08.04, 20:36 no tak , gdybysmy mieszkali w którejś z wielkich metropolyji, gdzie mój sznowny rozmówca pędził życie światowca toby może i wybudowali tunel pod parkiem ludowym i rzeką wychodzący na ulicy muzycznej, bdedzie dobrze jak most postawią i nie za dużo wytną drzew w ludowym "skracając " sobie trasę, o jednym tunelu już słyszelismy docelowo przedwidywane jest połeczenie trasy z jana pawła i wylot na aleje krasnickie (za 50 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonnenkinder Re: trasa IP: *.lublin.mm.pl 30.08.04, 20:57 Ten tunel to chyba na podpuche byl, bo nie wierze w powage tej wypowiedzi:). A co do drzewek w Ludowym...i tak niszczeja i tak malo kto tam chodzi bo strach, a taki teren w centrum miasta sie marnuje. Lecz lzej mi zyc ze swiadomoscia, ze w tym miescie jest element..o przepraszam zle sie wyrazilem, ze sa osoby, ktore nie oddadza piesci zielonej ziemi bez walki. Slawa i chwala im za to;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihopo Re: trasa IP: *.it / 62.233.189.* 30.08.04, 22:36 ludowy to bardzo ciekawa, dość rzadko spotykana forma parku, jest ich w miescie kilka , ale ludowy jest inny dość rzadko posadzone drzewa sprawiają , że mozna podłapać tam naprawde fajny klimacik zwłaszcza jesienią , szkoda , ze jest taki mały no i te cholerne "stawy cukrowni " go podtruwają, kiedys ogladałem program w tv, mieli robić drenaż , żeby woda wiosną nie stała - nic nie wyszło- szkoda:( ps. ekologiem nie jestem co nie znaczy że nie lubie drzew Odpowiedz Link Zgłoś